ΜΟΛΔΑΒΙΑ: Το επίσημο βίντεο του “O Mie” και το διεθνές flash mob!

 

Κυκλοφόρησε σήμερα, λίγες μέρες πριν την έναρξη των προβών για τον 58ο διαγωνισμό της Eurovision, το βίντεο κλιπ της φετινής, ένατης συμμετοχής της Μολδαβίας, την οποία θα εκπροσωπήσει η 24χρονη Aliona Moon με το τραγούδι “O Mie”. Στη δημιουργία του βίντεο και πίσω από τις κάμερες συμμετείχαν, πέρα από το σκηνοθέτη, και οι δημιουργοί του τραγουδιού, η στιχουργός Yuliana Scutari και ο συνθέτης και εκπρόσωπος της χώρας στον περσινό διαγωνισμό Pasha Parfeny.

[youtube id=”oyh-qGqQEfM” width=”600″ height=”350″]

Πέρα από το βίντεο, οι επικεφαλής της συμμετοχής της Μολδαβίας επιμελήθηκαν κι ένα διεθνές Flash Mob για την προώθηση του τραγουδιού, το οποίο έλαβε χώρα σε χώρες όπως η Ιταλία, η Ελλάδα, η Γαλλία, η Πορτογαλία, η Ρουμανία, η Βουλγαρία, η Νορβηγία αλλά και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Η Aliona Moon θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στο Μεγάλο Τελικό της 18ης Μαΐου στη θέση δώδεκα στον πρώτο ημιτελικό της 14ης Μαΐου.

(πηγή φωτογραφιών: eurovision.tv)

Ελευθερία Παπαχριστοδούλου

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Eξαιρετική συμμετοχή, αυτή της Μολδαβίας. Μία από τις αγαπημένες μου. Της αξίζει να μπει στην πεντάδα. Καλή επιτυχία!

  2. Αγαπημένο!
    Πιστέυω χτυπάει 10άδα ίσως και υψηλότερα!Είναι εξαιρετικό!

  3. Ενα απο το αγαπημενα μου τραγουδια για φετος!! Για ‘μενα αξιζει 10αδα!! Βεβαια η αληθεια το προτιμουσα στα Αγγλικα!

  4. Όλοι όσοι διαγωνίζονται στους ημιτελικούς διεκδικούν την πρόκριση, ασχέτως του τελικού αποτελέσματος.

  5. νομιζω ενα απο τα καλυτερα βιντεο κλιπ για φετος(μαζι με ισπανια γαλλια κι ουκρανια)…τοσο απλο μα κι συναμα εντυπωσιακο ο.Ο η μολδαβια θα ναι κι φετος στον τελικο(σε αντιθεση με τα αδερφακια τους τους ρουμανους που οπως ολα δειχνουν δν θα προκριθουν για πρωτη φορα),πιστευω επισης οτι η μολδαβια θα ναι ψηλα κι ισως κανει την ανατροπη κι μπει στην 10αδα…αφηνοντας εκτος αυτης χωρες-φαβορι οπως οι ολλανδια η ιταλια κι ο αγιος μαρινος….
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΑΑΑΑ 😀

  6. Πολύ όμορφο βιντεοκλιπ, αναδεικνύει το τραγούδι. Είναι κριμα που δεν έχει την αποδοχή από τους OGAE που θα έπρεπε (εν αντθέσει με τον Αγ.Μαρίνο και την Ιταλία)

  7. Απο τη στιγμή που είναι χαμηλά στο Ογκαέ ιντερνάσιοναλ στον τελικό θα σκίσει!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!!!!!!!Και ψάξε πού θα δώσεις το 12αρι σου (Στην Ελλάδα γουαναμπι)γιατι η Ρουμανία(Θενξ γκαντ) κατα 80% θα λείπει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ