ΜΠΛΕ 2011 – THE COUNTDOWN: Οι τελευταίες πινελιές…

Μόλις μια ημέρα πριν τη μεγάλη βραδιά του ΜΠΛΕ 2011, η οργανωτική επιτροπή και φυσικά οι 4 εκλεκτές καλεσμένες του OGAE Greece, βρέθηκαν στην Αρχιτεκτονική Live Stage για τις τελευταίες λεπτομέριες, τις τελικές πρόβες, και το sound check.

Ο χώρος που θα φιλοξενήσει το φετινό ΜΠΛΕ, είναι εξοπλισμένος με ηχητικά συστήματα τελευταίας τεχνολογίας και αυτό βοήθησε στο να γίνουν οι πρόβες πολύ γρήγορα και χωρίς κανένα πρόβλημα.

Κάθε μια από τις ερμηνεύτριες ανέβηκε στη σκηνή για να κάνει πρόβα τα τραγούδια που θα ερμηνεύσει τη μεγάλη βραδιά, ενώ παράλληλα οι υπόλοιπες έδιναν συνεντεύξεις στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης που βρέθηκαν εκεί για το σκοπό αυτό.

Πρώτη ανέβηκε η Ήβη Αδάμου (Κύπρος 2012), η οποία θα ερμηνεύσει το τραγούδι «Βόλτες στ’αστέρια» από τον τελευταίο της δίσκο με τίτλο «Σαν ένα όνειρο».

Αμέσως μετά, στη σκηνή ανέβηκε η Alenka Gotar (Σλοβενία 2007) η οποία έκανε πρόβα στο «Habanera» από την όπερα Carmen, και φυσικά στη συμμετοχή της στη Eurovision, «Cvet z juga».

Λίγο αργότερα η Anne Marie David (Λουξεμβούργο 1973, Γαλλία 1973) έκανε πρόβα στη σκηνή της «Αρχιτεκτονικής» τις δύο της συμμετοχές στο διαγωνισμό “Tu te reconnaîtras”, “Je suis l’enfant-soleil”, αλλά και ένα ακόμη Eurovision τραγούδι-έκπληξη!

Τελευταία σε σειρά εμφάνισης η κυρία της Eurovision, Lys Assia (Ελβετία, 1956, 1957, 1958, NF 2011), δίδαξε τι θα πει ήθος για έναν καλλιτέχνη, αφού περίμενε υπομονετικά τις νεότερες συναδέλφους της να τελειώσουν τις πρόβες τους. Η ίδια θα ερμηνεύσει το πρώτο βραβείο του διαγωνισμού «Refrain», αλλά και το τραγούδι με το οποίο διεκδικεί να εκπροσωπήσει ξανά την πατρίδα της, 56 χρόνια μετά από την πρώτη φορά.

Οι 4 κυρίες, θα εμφανιστούν στη σκηνή, σήμερα 19 Νοεμβρίου για το ΜΠΛΕ 2011.

Αλέξανδρος Λιάπης

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ευχαριστώ όλους όσους με ψήφισαν και χαίρομαι που το τραογούδι μας είχε τόσο μεγάλη αποδοχή από τους συμμετέχοντες στο φετινό διαγωνισμό του Ogae Greece. Να είστε όλοι καλά! Επίσης ευχαριστώ την Βάσια, την Κωνσταντίνα, τη Χρύσα, τη Λίτσα, το Νίκο, τον Κώστα, τον Ηλία και το Σπύρο για την ωραία βραδιά που περάσαμε μαζί. Τα συγχαρητήρια μου σε όλους τους διοργανωτές για την υπέροχη εκδήλωση, όπου ικανοποίησαν και τους πιο απαιτητηκούς παρευρισκόμενους. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις τέσσερις επίσημες προσκεκλημένες από την Σλοβενία, τη Γαλλία, την Ελβετία και την Κύπρο που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Και του χρόνου παιδιά να ξαναζήσουμε τέτοιες όμορφες στιγμές.

      • Η Κύπρος δεν συμμετείχε στον τελικό. Η Ελλάδα πάντως ήρθε 5η με τους Otherview και το τραγούδι “κάνε με”, η Ολλανδία 4η, η Τσεχία 3η, η Σερβία 2η και με διαφορά πρώτη η Alessandra Amoroso με το δημοφιλές και στην Ελλάδα Mi sei venuto cercare a tu για την Ιταλία!

      • Ναι ήταν πραγματικά καλή και είχε πολύ κέφι, όπώς και οι υπόλοιπες τραγουδίστριες. Άξιζε πραγματικά να παραβρεθεί κάποιος στην εκδήλωση!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ