OGAE INTERNATIONAL: Η ψηφοφορία του OGAE Albania!

Πρώτη χώρα που ψηφίζει αυτή την εβδομάδα στο poll του OGAE International η Αλβανία, μέσω του επίσημου club της χώρας, του OGAE Albania.

Η δεκάδα του OGAE Albania έχει ως εξής:

1 βαθμός – Φινλανδία
2 βαθμοί – Νορβηγία
3 βαθμοί – Μαυροβούνιο
4 βαθμοί – Ισραήλ
5 βαθμοί – Άγιος Μαρίνος
6 βαθμοί – Ελβετία
7 βαθμοί – Ιταλία
8 βαθμοί – Ολλανδία
10 βαθμοί – Γερμανία
12 βαθμοί – Δανία

Μια μικρή ανακατάταξη στην πρώτη δεκάδα έφερε η αυτή η βαθμολογία, με τη Δανία πλέον να έχει ξεφύγει με το 7ο 12άρι της. Στη δεύτερη θέση ισοψηφία του Αγίου Μαρίνου και της Νορβηγίας, με τον πρώτο να προηγείται λόγω 12 δωδεκαριών έναντι ενός της δεύτερης.

[youtube id=”k59E7T0H-Us” width=”600″ height=”350″]

Η συνολική βαθμολογία μέχρι στιγμής είναι η εξής:

1Δανία116
2Άγιος Μαρίνος75
3Νορβηγία75
4Ιταλία64
5Γερμανία59
6Ηνωμένο Βασίλειο52
7Ολλανδία47
8Σουηδία41
9Ουκρανία34
10Ρωσία33
11Αζερμπαϊτζάν27
12Ισραήλ23
13Γεωργία12
14Ελβετία11
15Αυστρία8
16Μαυροβούνιο8
17Ισλανδία4
18Φινλανδία4
19Ελλάδα2
20Λευκορωσία1
21Αλβανία0
21Αρμενία0
21Βέλγιο0
21Βουλγαρία0
21Γαλλία0
21Εσθονία0
21Ιρλανδία0
21Ισπανία0
21Κροατία0
21Κύπρος0
21Λετονία0
21Λιθουανία0
21Μάλτα0
21Μολδαβία0
21Ουγγαρία0
21ΠΓΔΜ0
21Ρουμανία0
21Σερβία0
21Σλοβενία0

Αλέξανδρος Λιάπης

 

24 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΑΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ! ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΑΛΒΑΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ, ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΡΜΕΝΙΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ

  2. Και οι ψήφοι του OGAE Νορβηγίας:
    12 – San Marino
    10 – Germany
    8 – Denmark
    7 – UK
    6 – Netherlands
    5 – Switzerland
    4 – Sweden
    3 – Iceland
    2 – Ireland
    1 – Azerbaijan

    • Εγώ είχα μιλήσει καιρό τώρα ότι Λευκορωσία κι Αρμενία ήταν υπερτιμημένες στα στοιχήματα , πιο ψηλά από μας , και να τώρα που τις περάσαμε και τις 2! 😉
      Nομίζω μπορούμε ΚΑΙ την Ιρλανδία!

      • Το συγκεκριμέχο στοίχημα για το ποιός είναι πιθανών να κερδίσει έχει νόημα να το κοιτάς μόνο για 3 άντε 4 πρώτα τραγούδια. Από εκεί και κάτω είτε 13ος είσαι, είτε 30ος είναι πρακτικά το ίδιο, ότι δηλαδή θεωρείται απίθανο να κερδίσεις.

  3. Παντως πολυ δικαιως η Δανια σαρωνει τα 12αρια!! Βεβαια ειμαι σιγουρος πως η Αλβανια δεν θα ψηφισει ετσι!! Εγω εκπλησομαι για το Σαν Μαρινο??Δεν ξερω το τραγουδι καλο ειναι αλλα δεν μου λεει κατι! Μακαρι να ειναι η ευχαριστη εκπληξη τον Μαιο!!

    • Ευλογητός ο Θεός ημών,πάντοτε νυν και αει και εις τους αιώνας των αιώνων………………….
      Καινούριο συκώτι θα κάνουμε….
      OGAEδες
      Δώστε ΨΗΦΟ(ΠΟΝΟ)!!!!

  4. Παιδια το ελληνικο τραγουδι δεν σταυρωνει ποντο ακομα και σε λαους που ακουνε τετοια ακουσματα. Μπορει το αποτελεσμα του Μαιου να μην ειναι ακριβως αυτο , αλλα σαφεστατα την ταση την βλεπουμε και δεν πολυ τραβαμε.

  5. Με πολύ θετικές σκέψεις στέλνουμε την αποστολή μας στη Σουηδία! Πώς ακόμα δεν τους έχουμε σκυλοβρίσει, ένας θεός ξέρει! Ρε παιδιά, ας υποστηρίξουμε και λίγο τους ΚΜ και τον Αγάθωνα. Είναι κάτι ξεχωριστό φέτος, ίσως να πάνε και καλά, πού ξέρετε.

  6. Συμφωνώ με τον Νίκο. Και τα 4 τραγουδια μας φετος ηταν πολυ καλα,αλλά ο κοσμος ψηφισε αυτο. Μπορει να μην ειναι τυπικα για EUROVISION αλλα αυτο αρεσε περισσότερο στους Έλληνες.Υποστηρίξετε το επιτέλους. Αυτα που γραφετε το υπονομεύουν.Ενισχυεται τους ξένους που σαμποταρουν με σχολια τη συμμετοχη μας. Δεν τσιμπαμε και τους αγνοούμε. Φιλια σε ολους

    • Mόνο που τ’ άλλα 3 των κοριτσιών ήταν εξαιρετικά και όποιο να πήγαινε θα είχε πολύ καλύτερη τύχη…. Κρίμα… κρίμα… κρίμα….

      • Μαλλον με τις αλλες 3 θα ειχαμε χειροτερη τυχη….μονο το τραγουδι της τζωρτζινας αξιζε αλλα και αυτο δεν μπορεσε να το τραγουδησει λαιβ βαλε οτι υπαρχουν αμετρητες μπαλαντες φετος και ισως καλυτερες και με εμφανιση που “πουλαει” περισσοτερο απο την εμφανιση της Τζωρτζινας νομιζω το ενστικτο του ελληνα λειτουργησε και παλι σωστα….θα δουμε!

  7. Συμφωνώ με εσάς ! Δηλαδή ηρεμηστε εχουν περάσει πολυ χειρότερα και τρέλα τραγουδια που περάσανε τελικο και τα πήγαν καλα !εγω τους εχω συμπαθησει ! Μακάρι να τα πανε καλα!εξαλλου ειναι ελληνική μουσική και μια χαρα ήχος !ας το διασκεδάσουμε !

  8. αυτη η ΜΑΝΙΑ ορισμενων να υποστηριξουμε το ΤΟ ΖΟΡΙ το ελληνικο τραγουδι της παρωδιας σε ενα ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΑΗΤ που μπαινουν και καταλαβαινουν τι γραφουμε μονο ελληνες, πραγματικα ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. Εδω οι πολιτες των Σκοπιων φετος, ΣΚΥΛΟΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ το τραγουδι τους στο youtube. Για χαλαρωστε λιγο με τις πατριωτικες κορωνες για να υπερασπιστειτε την μπουρδα. Σαν χρυση Αυγη κανετε. ελεος !

    • Kανένα απολύτως ζόρι, καμία πατριωτική κορώνα, ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ την συμμετοχή μας και την υποστηρίζουμε. Γιατί πρέπει να είμαι χρυσαυγίτης για να μου αρέσει το τραγούδι μας? Ε ρε τι άλλο θα ακούσουμε εδω μέσα!

    • Δεν τους κράζουμε επειδή δεν τους αρέσει η συμμετοχή μας.Τους κράζουμε γιατί κρίνουν και προσβάλλουν ανθρώπους που ούτε καν τους έχουν δει ποτέ,ξεχνώντας οτι εδώ μιλάμε για τραγούδια!
      Το τί σχέση έχει ο ”Πατσατζής” και ο ”Πακιστανός” με το τραγούδι,μόνο η καταιγίδα στο κρανίο τους ξέρει!!!!!!
      Αυτό μας χαλάει.Αν και είναι ντροπή να βρίζουμε τους δικούς μας και να αποθεώνουμε τους ξένους!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ