Ο OGAE Greece συναντά την Elitsa Todorova!

Συνεχίζοντας την παράδοση των τελευταίων ετών ο OGAE Greece θα έχει την χαρά να υποδεχτεί στην Ελλάδα την εκπρόσωπο της Βουλγαρίας στη Eurovision 2013.

Τα μέλη και οι φίλοι του Σωματείου θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν την Elitsa Todorova την ερχόμενη Δευτέρα 22 Απριλίου στις 18:00 το απόγευμα στο καφέ Gazoline, που βρίσκεται στο Γκάζι στην οδό Γαργηττίων 23Α, δίπλα στο σταθμό του Μετρό Κεραμεικός.

Η συνάντηση είναι ανοιχτή σε όσους θέλουν να γνωρίσουν από κοντά την αγαπημένη μας ερμηνεύτρια και να της ευχηθούν καλή επιτυχία στη νέα της προσπάθεια στη Eurovision.

Την Elitsa Todorova συνοδεύει στην επίσκεψή της στην Ελλάδα ο Πρόεδρος του OGAE Bulgaria και φίλος της χώρας μας Denis Halidov.

Υπενθυμίζουμε ότι η Elitsa Todorova και ο Stoyan Yankoulov, που θα ερμηνεύσουν στη Σουηδία το τραγούδι Samo Shampioni, εκπροσώπησαν τη Βουλγαρία στη Eurovision το 2007 με το πολύ αγαπημένο στους Έλληνες Water (Voda), αποσπώντας την 5η θέση στην τελική κατάταξη με 157 βαθμούς, που είναι και η καλύτερη θέση της χώρας στο διαγωνισμό, με την Ελλάδα να της χαρίζει τους 12 βαθμούς της.

 

Λουκάς Βλαβιανός

25 ΣΧΟΛΙΑ

  1. diaforetiko den marese stin arxi tr maresi poli… tha paei teliko alla ekei tha di3i pos tha paei mporei na kanei tin diafora kai n skarfalosi poli psila tha marese n paei kala.
    aporo pos einai sto apolito 0 ston ogae….

  2. ΣΟΡΥ ΚΙΟΛΑΣ…ΑΛΛΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ…ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΔΩΣΗ ΒΛΑΧΙΑΣ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ???…ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΒΛΑΧΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ…ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΣΕ ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ…

  3. σορυ κιολας……αλλα εμενα εχει μια θεση στην 10αδα μου(8η θεση)!!!!! θα το ψηφιζω σιγουρα στον ημιτελικο κι στον τελικοοοοοο,μου αρεσει εχει κατι το διαφορετικο,κι ειδικα το σημειο με τα τυμπανα ειναι ολα τα λεφτα!!!!χιλιες φορες να δωσουμε 12αρι στην βουλγαρια παρα στην γερμανια….. -_- !
    σαμο ντιντι σαμο σαμπιονιιιιιιιιιιιιιιι <3
    😀 KAΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΕΙΤΟΝΕΣ!!!!

    • Μέσα στο πνεύμα της ευγενούς άμιλλας και της eurovision!Ψηφίζουμε τραγούδια και όχι χώρες…

    • παρεξηγησες!!!!! οταν λεω:”χιλιες φορες να δωσουμε 12αρι στην βουλγαρια παρα στην γερμανια…” εννοω πως για εμενα το κομματι της βουλγαριας ειναι καλυτερο απο εκεινο της γερμανιας που ναι για εμενα μια κακη ατιγραφη του euphoria,οποτε αφου η βουλγαρια εχει την 8η θεση μου στο τοπ μου κι η γερμανια την 12η ειναι λογικο να λεω πως αν επρεπε να επιλεξω θα επελεγα να δωθει το 12αρι μας στην γερμανια! δεν ειπα το αντιθετο….ψηφιζουμε τραγουδια κι οχι χωρες συμφωνω,ομως εμενα μου αρεσει περισσοτερο το κομματι της βουλγαριας απο αυτο της γερμανια…. δν ειχα καμια κακη προθεση 😉 απλα παρεξηγησες το τι ειπα 🙂

      • Παρανόησα τότε. 🙂 Προτιμώ την Γερμανία αλλά πιστεύω και ελπίζω να δώσουμε αλλού το δωδεκάρι μας.Ούτε Γερμανία,ούτε φυσικά Βουλγαρία που αν περάσει τελικό,σίγουρα θα τους φηφίσουμε…

  4. Πιστεύω ότι το 12άρι της Ελλάδας στον ημιτελικό θα πάει στην Βουλγαρία ή στο Αζερμπαϊτζάν ενώ 10 ή 8 θα πάρει η Αλβανία.

  5. Νομίζω πως στον ημιτελικό μας η Ελλάδα θα δώσει 12 στον Άγιο Μαρίνο, 10 στη Βουλγαρία και 8 στην Αλβανία!

    • Σίγουρα θα δώσουμε πόντους στο Σαν Μαρίνο, αλλά 12? Δύσκολο το βλέπω (όχι αδύνατο βέβαια).
      Πάντως μην υποτιμάς το Αζερμπαϊτζάν, αν και δεν τρελένομαι γι’αυτό το τραγούδι, λόγω Κοντόπουλου θα έχει αρκετή προώθηση εδώ και οι επιτροπές μας θα το ανταμείψουν με πολλούς βαθμούς.

    • Πιστεύω πως αυτές οι 3εις χώρες σίγουρα θα πάρουν απο 7+!!!!!Απλά ίσως και το Αζερμπαίτζάν που είναι ”Κοντόπουλος” να πάρει κάτι καλό.

  6. […] Η Elitsa θα παραμείνει στη χώρα μας έως την Τετάρτη και στο διάστημα αυτό θα εμφανιστεί σε εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, ενώ ο OGAE GREECE έχει ήδη ετοιμάσει συνάντηση των μελών και των φίλων του σωματείου απόψε Δευτέρα 22 Απριλίου στις 18:00 το απόγευμα στο καφέ Gazoline, που βρίσκεται στο Γκάζι στην οδό Γαργηττίων 23Α, δίπλα στο σταθμό του Μετρό Κεραμεικός (σχετικά στο άρθρο μας εδώ). […]

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ