OGAE INTERNATIONAL: Η ψηφοφορία του OGAE Cyprus!

Δέκα clubs έχουν ψηφίσει για το OGAE International poll, με δέκατο το επίσημο fan club της Κύπρου, τον OGAE Cyprus.

Η δεκάδα του OGAE Cyprus έχει ως εξής:

1 βαθμός – Σουηδία
2 βαθμοί – Ισλανδία
3 βαθμοί – Νορβηγία
4 βαθμοί – Ελβετία
5 βαθμοί – Ιταλία
6 βαθμοί – Δανία
7 βαθμοί – Ισραήλ
8 βαθμοί – Αζερμπαϊτζάν
10 βαθμοί – Ηνωμένο Βασίλειο
12 βαθμοί – Άγιος Μαρίνος

Ο Άγιος Μαρίνος παίρνει το δεύτερο 12άρι του, ενώ με το 8άρι που πήρε το Αζερμπαϊτζάν παίρνει τη θέση της Ρωσίας στην πρώτη δεκάδα. Ελβετία και Ισλανδία ανεβαίνουν λίγο, ρίχνοντας την Ελλάδα στην 19η θέση.

[youtube id=”xi8mZ2ejLcE” width=”600″ height=”350″]

Η συνολική βαθμολογία μέχρι στιγμής είναι η εξής:

1Δανία92
2Νορβηγία63
3Άγιος Μαρίνος62
4Ιταλία53
5Ηνωμένο Βασίλειο52
6Γερμανία43
7Ολλανδία39
8Σουηδία39
9Ουκρανία31
10Αζερμπαϊτζάν27
11Ρωσία26
12Ισραήλ14
13Γεωργία12
14Αυστρία8
15Μαυροβούνιο5
16Ελβετία5
17Ισλανδία4
18Φινλανδία3
19Ελλάδα2
20Αλβανία0
20Αρμενία0
20Βέλγιο0
20Βουλγαρία0
20Γαλλία0
20Εσθονία0
20Ιρλανδία0
20Ισπανία0
20Κροατία0
20Κύπρος0
20Λετονία0
20Λευκορωσία0
20Λιθουανία0
20Μάλτα0
20Μολδαβία0
20Ουγγαρία0
20ΠΓΔΜ0
20Ρουμανία0
20Σερβία0
20Σλοβενία0

 

Αλέξανδρος Λιάπης

 

117 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Νομίζω ότι έχει αρχίσει να φαίνεται τι μας περιμένει τον Μάιο.
    Όχι ότι στηρίζομαι ιδιαίτερα στις ψηφοφορίες του OGAE, αλλά αφενός φέτος οι προτιμήσεις τους ταυτίζονται και με τα στοιχήματα (στα οποία ψηφίζει ο απλός κόσμος) και αφετέρου και εμείς όλοι λέμε εδώ και μήνες ότι η φετινή Eurovision έχει πολύ λίγα δυνατά τραγουδια και πάρα πολλά εντελώς αδιάφορα. Λογικό επομένως οι ψήφοι να ανακυκλώνονται στα ίδια 7-8 τραγούδια. Η δική μου πρόβλεψη είναι ότι αυτό θα δούμε και στο Malmo.

  2. Χαχα ξερετε τι σημαινει αυτο? Οτι στην Γιουροβιζιον οι Κυπριοι θα μας ψηφισουν μονο απο “υποχρεωση”… Και δεν καταλαβα, γιατι νευριαζετε? Εσεις δεν ειστε που λεγατε ‘Αντε ρε Αγαθωνα τρελα δεν μας νοιαζει τι θεση θα παρουμε’?

  3. ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΚΥΠΡΟΣ ΕΧΕΙΣ ΓΟΥΣΤΟ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΜΟΥΣΙΚΗ.ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΞΕΧΑΣΕΣ ΟΜΩΣ!!
    ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΩΡΑ?
    ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΣΤΡΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΕΔΙΝΕ 12ΑΡΙΑ.
    ΑΙΝΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ 10ΑΔΕΣ………

    • ΚΑΛΑ ΙΟΥΔΑ..ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΙΒΑΝΙ,ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ…..ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ..ΕΛΕΟΣ..ΒΓΑΛΕ ΚΟΜΠΛΕΞ..ΓΕΛΑΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ…ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ..

      • Ισχυσει δεν ισχυσει, ειναι απο τις ΣΠΑΝΙΕΣ φορες που το αντιστοιχο φαν κλαμπ τις Κυπρου ΔΕΝ μας δινει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΟΝΤΟ. Ειναι ενδεικτικο οτι το τραγουδι μας δεν αρεσει ΟΥΤΕ σε μεσογειακες χωρες και ΟΥΤΕ σε Βαλκανιες. Οπως σωστο ειπωθηκε πιο πριν, φετος ειναι ΠΟΛΥ προβλεψιμη Γιουροβιζιον. Τα τραγουδια ειναι γενικως μετρια και ξεχωριζουν 7-8 μονο και αυτα θα πανε και στις ψηλες θεσεις. Το οτι Πολς σε οποιοδηποτε σαητ ακομα και ασχετο με το διαγωνισμο, Στοιχηματα που παιζει οποιος θελει, ψηφοφοριες Ογκαε και ψηφοφοριες φανς κτλ ψιλο συμπιπτουν, κατι δειχνει. Δανια νικητρια με διαφορα και θα δουμε και ψηλα το Σαν Μαρινο και ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΑ.

    • Όσο και να παρακαλάτε μερικοί η Κύπρος κάτω απο 8 δε δίνει……Μόνο το ’81 και το ’90 που δωσε 6!!!!!!!Πόσο μάλλον μηδέν!!!!
      Αντε στα κλουβιά σας και όταν με το ΚΑΚΟ επιβεβαιωθείτε(ΑΝ και ΟΠΟΤΕ) βγείτε και στεφθείτε ”Μις Φαρμακομου(ρ)α Κουλτουριάρα 2013”…….!!!!!Μέχρι τότε……….
      ΣΚΑΣΜΟΣ όμως γιατί μου τα κάνατε γκρέϊπφρουτ!!!!!!!

  4. Και θεωρώ πολύ πιο αξιοπρεπές αν κάτι δεν αρέσει για τον άλφα ή βήτα λόγο, να μην ψηφιστεί, παρά αυτοί οι χαριστικοί βαθμοί της ντροπής κάθε χρόνο μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου.

    • Ναι!Οι μόνοι είμαστε!!!Στα τέτοια μας!Όποιος δε γουστάρει την ώρα που θα αλληλοψηφιζόμαστε ας βάζει ”Σουλεϋμάν”!!!Σε επανάληψη κιόλας!!!!!!
      (Το σχόλιο δεν πάει προσωπικά σε σένα,αλλά σε όλους όσους Πανευρωπαϊκά πιστεύουν οτι απο ντροπή Ελλάδα και Κύπρος ψηφίζονται.Η Τουρκία με το Αζερμπαϊτζάν που απο την αρχή το κάνουν είναι μάγκες;Δεν είμαστε μόνο εμείς.Ξεκολλάτε!)

  5. Παιδιά ποτε δεν έχουμε πάρει δώδεκα από Κύπρο. Ενα εώς τέσσερα δίνει πατάτα ο ogae η και τίποτα.

  6. ΕΝΤΑΞΕΙ,ΑΥΤΑ ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ….ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΨΗΦΙΣΕ Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΚΡΑΞΑΜΕ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ”ΑΝ ΜΕ ΘΥΜΑΣΑΙ” ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΒΑΡΕΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ…..Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΟΤΕ ΤΕΛΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΘΕΤΟ,ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΝ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΝΑΠΟΔΑ!!!!

  7. ΧΑΧΧΧΑΧΧ..ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΒΑΘΜΟ???….Ε ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ,ΝΑ ΠΑΤΩΣΕΙ ΤΟ ΜΑΚΡΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΕΤΙΝΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ…ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ 39ΟΙ…ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ..ΟΥΣΤ!!!

  8. μπροβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!! ΕΥΓΕ κυπρος!!!! δν με αφορα καθολου για το απολυτο 0 σε εμας εξαλλου με τετοι κομματι κι η 19η θεση πολυ μας πεφτει!!!….. μου αρεσει πολυ η ψηφοφορια αυτη…καταρχειν 12 στον αγιο μαρινο κι μολις 6στην δανια!!!(παρολο που μ αρεσουν κ τα δυο τ ιδιο)…ακομα 7 στο ισραηλ 4 στην ελβετια… μπραβοοο κι επιτελους για πρωτη ισως φορα απουσιαζει η ρωσια κι η ολλανδια απο ψηφοφορια ογκαε!!!αλλα….8 στο αζερμπαιτζαν?!!? 10 στο ην.βασιλειο….ε οχι!!!!
    καλα απο την αλλη χαρηκα επειδη επιτελους αρχιζω/ζουμε να καταλαβαινουμε το αποτελεσμα στην eurovision φετος….με τ ζορι τελικο…23η θεση στην καλυτερη περιπτωση…. κι επιτελους αποδικνιεται πως οι φετινοι εκπροσωποι μας ΔΕΝ θα επρεπε να ηταν οι κμ κι ο αγαθωνας αλλα…..Η ΤΖΟΡΖΤΙΝΑ ΚΙ Ο ΑΛΕΞ ΛΕΟΝ!!! η Η ΘΩΜΑΗ ΑΠΕΡΓΗ!εε δν παει αλλο… 0 απο την δανια,ισπανια κλπ το καταλαβαινω…..0 απο βουλγαρια,σερβια κι κυπρος δν μπορω να το χονεψωωω!!!(γιατι υποτηθεται πως οι βαλκανικοι λαοι θα μας ψηφιζαν…αμ δεν!) η κυπρος,τα αδερφια μας τρομαρα σας,το ιδιο…αμ δεν!!!! ενταξει τι αλλο θελουμε!!!
    2011: 7η θεση….
    2012…-10 θεσεις (17η)
    2013…-10 θεσεις(27η)….
    τζαμπα τα λεφτα κι φετος!!!!! -_- ”
    πραγματικα μπραβο στην επιτροπη του ελληνικου τελικου,που αντι να βγαλουν ενα απο τα αλλα δυο που προ ανεφερα εφεραν το”alcohol is free”πρωτο! κι κυριως μπραβο σε εσας που τ ψηφισατε….μπροστα σε αυτο…APHRODISIAC ΚΙ ΠΑΛΙ ΑPHRODISIAC!!!! προβλεπω να γυρνανε οι μπαγλαμαδες μαζι με τον μπαγλαμα νωρις στην ελλαδα!!! 😀 (αποψη μου)

    ** http://www.inews.gr/262/Eurovision-2013—koza-mostra-sta-tetoia-mas-ti-tha-vgoume-sti-Eurovision-Video.htm ….ναι ενταξει κι εδω καταλαβαινουμε τι ακριβως θα συμβει σε ενα μηνα ακριβως!τουλαχιστον διακρινει μια αυτογνωσια τα παιδια….. νταξει! απλα Ο ΠΑΤΟΣ!!!!

    • Να θυμίσω οτι φέτος ΑΝ βγούμε τελευταίο(Που όσο το Βέλγιο πάει για νίκη φέτος άλλο τόσο θα βγούμε κι εμείς τελευταίο,μα σε τελικό μα σε ημιτελικό) θα μαστε 26οι.26 χώρες πάνε τελικό εδώ κι ένα χρόνο 😛

  9. Απο το 2010 που μπαίνω σ’αυτό το site θυμάμαι ότι όχι μόνο δεν μας δίνει 12άρια, αλλά πολύ συχνά δεν μας δίνει πόντους, το ίδιο κάνει και ο Ogae μας με την Κύπρο.
    Καταλάβετε κάτι επιτέλους, το τραγούδι μας δεν είναι ούτε μπαλάντα ούτε europop για να πάρει ψήφους απο τους funs. Υπάρχουν άπειρα παραδείγματα τραγουδιών που πήγαν καλά σ’αυτην την ψηφοφορία αλλά πάτωσαν στο τέλος και το αντίστροφο. Τέτοιες περιπτώσεις φέτως θα είναι Σαν Μαρίνο, Αγγλία και Σουηδία κατα την γνώμη μου.

  10. Δεν μπορούμε να βγούμε 27οι επειδή οι χώρες που θα συμμετέχουν είναι 26!Πάντως η δήλωση του Ηλία Κόζα “Στα τέτοια μας τι θα βγούμε στη Eurovision” εμένα με κάνει να ντρέπομαι!

    • Έκανε τέτοια δήλωση ο μεγάλος καλλιτέχνης; Και γιατί μπαίνει στον κόπο να εκπροσωπεί τη χώρα σε αυτό το διαγωνισμο; Μόνο για τη δική του διαφήμιση;

    • ναι νικο εννοω 27οι…δηλαδη 11οι στον ημιτελικο μας,αρα εκτος τελικου!!! 😉 κι ναι κι γω ντρεπομαι…. κι συμφωνω με τον μαριο…αφου δν τον αφορα γιατι στερισε την ευκαιρια απο τους αλλους καλλιτεχνες του ελληνικου τελικου να πανε στ διαγωνισμο!!?!! :/

      • Εγώ δεν ντρέπομαι γιατί απλά δεν τον ψήφισα!!! Απλά ψωνίστηκε το παιδάκι και δεν ξέρει τι λέει…και μας επιβεβαιώνει ότι έλαβε μέρος μόνο για δημοσιότητα. Ας πήγαινε κάποιος άλλος καλλιτέχνης που βλέπει τον διαγωνισμό πιο σοβαρά στην τελική. Άκου στα τέτοια μας….ο ξεφτίλας….τα έχω πάρει κανονικά!!!!!!!

      • I beg your pardon?
        Oι ΚΜ ΔΕΝ στέρησαν τίποτα από κανέναν άλλο καλλιτέχνη του Ελληνικού τελικού…
        Κοινό κι επιτροπή τους ΔΙΑΛΕΞΑΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ!
        Δεν κατάλαβα δηλαδή , της το χρωστούσαμε της Giorgina ή της Θωμαίδος?

      • Είχα από αρκετά νωρίς επισημάνει και εδώ ότι η όλη διαχείριση της συμμετοχής τους από τους ΚΜ και τον Αγάθωνα ήταν για εσωτερική κατανάλωση. Ούτε ο θεσμός τους αφορά, ούτε επομένως το αποτέλεσμα σε αυτόν. Τον χρησιμοποιούν μόνο για την προώθηση της εγχώριας καριέρας τους ως πρωτοεμφανιζόμενο group ή από διάθεση επανόδου στα πράγματα και τη δημοσιότητα από τον Αγάθωνα (ο οποίος κατά δήλωση της γυναίκας του είναι καιρό χωρίς δουλειά), που είναι παραπάνω από προφανές πια ότι πετά τη σκούφια του για ίντριγκα και κάμερες.

      • Donnie τζιμανι μου, ξεβουλωσε τη μαρμελαδα απο τα αυτακια σου και πριν μιλησεις για αρθρα που διαστρεβλωνουν την αληθεια, ανοιξε το λινκ που σου παραθετω εδω και πατα Play στο βιντεο που υπαρχει στη σελιδα. Αν δεν εχει προβλημα στην ακοη θα ακουσεις τα λογακια αυτα του κυριου Κοζα, αυτου του μεγαλου ταλεντου και την εθνικης μας φωναρας , να το λεει οτι γραφει στα γεννητικα του οργανα το ποσο ψηλα θα ανεβει η Ελλαδα που εκπροσωπει ο ιδιος και οι λοιποι του Θιάσου : http://www.fthis.gr/article/302317/twitter-article

      • Αν το πάμε έτσι μπορεί και 28οι αν ο 11ος απο τον πρώτο ημιτελικό έχει περισσότερους βαθμούς……Ηρεμήστε λίγο ρε παιδιά!

    • δν καταλαβες,δν εννοω αυτο απλα λεω αφου δν πολυασχολειται το γκρουπακι γιατι δηλωσε συμμετοχη στον φετινο ελληνικο τελικο..? δν αμφιβαλλω για την νικη τους απλα θεωρω πως απο την στιγμη που δν αγαπας κατι μην αρχιζεις να το κανεις…αν κι jim δικιο εχεις ουτε εγω τ ψηφισα εκεινο το βραδυ…αρα γιατι να ντραπω? 🙂

      • Οι άνθρωποι δήλωσαν συμμετοχή γιατί τους αρέσει η μουσική ( την οποία γράφουν και μόνοι τους ).
        Δε δήλωσαν συμμετοχή για να δείχνουν τα μπούτια τους ή τους κοιλιακούς τους…
        Επίσης δήλωσαν ότι θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στο Μάλμο για την εκπροσώπηση της Ελλάδος…Δεν καταλαβαίνω γιατί “τσιμπάτε” με τέτοια άρθρα που σαφέστατα διεστρεβλώνουν δηλώσεις για να κάνουν τζέρτζελο…Νόμιζω πως συνομιλώ με έξυπνους ανθρώπους που στηρίζονται στην κρίση τους κι όχι σε άρθρα χαμηλής αξιοπιστίας…Γιατί δεν εκπλήσσομαι?

      • Donnie τζιμανι, ξεβουλωσε τη μαρμελαδα απο τα αυτακια σου και πριν μιλησεις για αρθρα που διαστρεβλωνουν την αληθεια, ανοιξε το λινκ που σου παραθετω εδω και πατα Play στο βιντεο που υπαρχει στη σελιδα. Αν δεν εχει προβλημα στην ακοη θα ακουσεις τα λογακια αυτα του κυριου Κοζα, αυτου του μεγαλου ταλεντου και την εθνικης μας φωναρας , να το λεει οτι γραφει στα γεννητικα του οργανα το ποσο ψηλα θα ανεβει η Ελλαδα που εκπροσωπει ο ιδιος και οι λοιποι του Θιάσου : http://www.fthis.gr/article/302317/twitter-article

    • ναι δν ειπα οτι συμμετειχαν για αλλο λογο(για να δειξουν κοιλιακους κι τετοια) αλλα οταν σου λεει ο αλλος”στα τετοια μας τι θαση θα παρουμε”εε ενταξει δν σου δειχνει πως παει να δωσει το καλυτερο του εαυτο…κι στην τελικη συμμετεχουν(αγαθωνας κι κμ)σαν ομαδα,δν γινεται την μια στιγμη να λεει ο αγαθωνας”παμε για την νικη”κι τηνα λλη να δηλωνει ο η.κοζας”στα τετοια μας τι θεση θα παρουμ娔….ναι εχεις δικιο ισως να μην ειναι αληθινη αυτη η πηγη,αλλα αν ειναι….? κι ενταξει αυτα ειναι “ψευτικα”,τα σχολια των χρηστων στο youtube τα προγνωστικα κι ολα αυτα,δν νομιζω να ναι ψευτικα,πανω κατω εχουν σχηματισει αποψη κι περιπου ξερουν τι θα κανει καθε χωρα(εκτος απο καποιες φορες που πεφτουν εξω)!!!

  11. Aστείο να πιστέυουν ακόμη μερικοί ότι αυτές οι ψηφοφορίες των ΟGAE είναι ενδεικτικές για τον Μάιο…
    Εγώ περιμένω να γελάσω στο τέλος !

  12. Σιγουρα αυτο δεν θα το δουμε!
    Η Κυπρος και η Ελλαδα παντα αλληλοστηριζονται!
    Αλλα ρε παιδι μου η Λευκορωσία 0 ακόμη???

  13. Το κακό είναι ότι απομένουν πάρα πολλές χώρες για να λήξει αυτή η ψηφοφορία, επομένως είμαστε αναγκασμένοι σε κάθε νέα ανάρτηση για τις βαθμολογίες των OGAE να παρακολουθούμε την ίδια ακριβώς συζήτηση. Ειλικρινά θέλω να δω πότε κάποιοι θα το πάρουν απόφαση ότι η ελληνική συμμετοχή για φέτος είναι των ΚΜ και του Αγάθωνα. Τώρα ανακαλύψαμε και καινούρια τροπάρια: τα άλλα OGAE δε μας ψηφίζουν και ακόμα χειρότερα τα παιδιά στις συνεντεύξεις δεν τα λένε ωραία. Κάι μάλιστα αυτά παρουσιάζονται ως επιχειρήματα εναντίον αυτών που τους αρέσει (και ψήφισαν )το τραγούδι μας. Εγώ λέω στην επόμενη εθνική επιλογή να βάλουμε μια κριτική επιτροπή που θα απαρτίζεται μόνο από μέλη OGAE των άλλων χωρών και παραλληλα να θεσπίσουμε μια δοκιμασία όπου οι καλλιτέχνες θα απαντάνε σε ερωτήσεις της επιτροπής (όπως γίνεται στα καλλιστεία) και θα λαμβάνουν βαθμολογία για τις απαντήσεις που θα δίνουν η οποία θα προσμετράται στο τελικό αποτέλεσμα. Έτσι και θα είμαστε σίγουροι ότι θα σαρώσουμε στην επομένη ψηφοφορία των σωματείων και θα γλυτώσουμε τις επικοινωνιακές κακοτοπιές. Και εις άλλα με υγεία….

  14. Νομίζω πως οι ΚΜ γνωρίζουν και βλέπουν το αρνητικό κλίμα που υπάρχει για τη συμμετοχή τους από την τηλεόραση και τα διάφορα site για την eurovision,το ιντερνετ γενικά και τα στοιχήματα και το παίζουν χαλαροί οτι πάνε για την πλάκα τους και στα τέτοια τους.
    Για μένα είναι μεγάλο φαουλ.Πριν λίγες μέρες έδωσαν συνέντευξη και δήλωσαν πως νοιώθουν ευθύνη που εκροσωπούν την Ελλάδα και τώρα το αλλάζουν.
    Φάσκουν και αντιφάσκουν συνεχώς και ο Αγάθωνας με τους ΚΜ δεν έχουν ταύτιση απόψεων.
    Το 2011 ο Λούκας και ο Στέρεο Μαικ δέχτηκαν πόλεμο και τα οι προβλέψεις ήταν εναντίον τους αλλά ήταν κύριοι στις δηλώσεις τους και δεν προκάλεσαν ποτέ.
    Άλλο να είσαι χαλαρός και ψύχραιμος και άλλο να λες ουσιαστικά οτι έχεις γραμμένη τη eurovision.

    • Τη Γιουροβιζιον ας την εχουν γραμμενη. ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ειναι το προβλημα οτι εχουν γραμμενη γιατι αυτην ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ στη Γιουροβιζιον. Και αν δεν γουσταραν να εκπροσωπησουν τη χωρα τους ΣΕ ΑΥΤΟΝ το διαγωνισμο, να μην δηλωναν συμμετοχη. Προσβαλλουν και τους Ελληνες και ακομα περισσοτερο τους Ελληνες που τους ψηφισαν. Ντροπη. Που ειναι ο Λούκας, που ειχε ηθος και χαρακτηρα και δεν ηταν ποτε ενας κακοψυχος LOSER.

  15. H αληθεια ειναι οτι δε θυμαμαι τι γινοταν σε ψηφοφοριες των OGAE προηγουμενων ετων,αν δηλαδη η Κυπρος μας εδινε ψηφους ή οχι,το σιγουρο ειναι οτι το Μαιο δε θα ειναι ετσι τα πραγματα (αν με το καλο περασουμε τελικο δηλαδη).Σιγουρα δε μπορουμε να βασιζομαστε σε αυτες τις ψηφοφοριες,αλλα καλως ή κακως δειχνουν μια ‘ταση’,οπως τα polls και τα στοιχηματα,δεν ειναι απαραιτητο να ειναι ετσι τα τελικα αποτελεσματα,αλλα θα πλησιαζουν πολυ!Οσον αφορα στις δηλωσεις του Κοζα,δεν ειναι παραπληροφορηση απο αρθρο του ιντερνετ,το ειπε ο ιδιος σε βιντεο.Ειναι πολυ ασχημο να λεει κατι τετοιο,γιατι ειναι σαν να μην τον νοιαζει να δωσει το 100% για να φερει το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα!Και αν θυμαμαι καλα αυτο το ειπε σαν απαντηση σε δημοσιογραφο που του ειπε οτι η συμμετοχη ειναι πολυ χαμηλα στα στοιχηματα,αν ομως ειμασταν ψηλα δε νομιζω οτι θα ελεγε οτι αυτα τα γραφει στα τετοια του!Οσα δε φτανει η αλεπου δηλαδη!Τελος παντων,ο Μαιος ειναι κοντα!

  16. Εμ έτσι είναι κοζαμ’. Γιουροβιζιόν δε μου θελες; Φάε τώρα στην μάπα την ανορθόγραφη χλεύη του κάθε αθεράπευτα γιουροβιζιονισμένου αδηφάγου βαθμοθήρα ακόμη κι όταν λες το υγιές και αυτονόητο: πάμε να περάσουμε καλα, να περάσει καλά και το κοινό και στα παπάρια μας οι βαθμοι. Αιντε καλή σταδιοδρομία ως το κακό παιδί της μεσημεριανάδικης αρένας.

    • Τη στοιχειωδη παιδεια αν ειχε θα μπορουσε να δωσει μια απαντηση με σεβασμο στην ελλαδα ως εξης : ‘ Σιγουρα απο τη στιγμη που παμε στο διαγωνισμο και επροσωπουμε την Ελλαδα , θελουμε να τα παμε οσο καλυτερα γινεται. Ομως πρωταρχικος μας σκοπος ειναι να κανουμε τον κοσμο να διασκεδασει και να ακουσει τη δικη μας μουσικη και την δικη μας προταση. Για μας προτεραιοτητα εχει μια αξιοπρεπης εμφανιση και αν ερθει και μια καλη θεση , καλως να ερθει” ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ, αυτα ειναι για οσους ξερουν να μιλανε, οχι οσους μασανε τσιχλιτσες.

      • Πίστεψε με, δεν κοκκινίζω όταν ακούω τέτοιου τύπου εκφράσεις. Καταλαβαίνω οτι καποιοι διακρίνουν ασέβεια προς τη χώρα ή το διαγωνισμο απ την εν λόγω δήλωση. Εγω πάλι όχι. Περισσότερο βλέπω μια, έστω άχαρη, προσπαθεια απαξιωσης της ελληνικότατης εμμονής με την υψηλή θέση στον πίνακα αποτελεσμάτων.

  17. Yupi,12 Σαν Μαρινο
    7 Ισραηλ.
    Γαλλια ξεχασατε παιδια και μαλιστα αδικως.Ολλανδια ,Μολδαβια που πηγαν;

  18. Εχουμε Καλλιτεχνη με ΗΘΟΣ να μας εκπροσωπει φετος. Πως λεμε Λούκας? Ε ΤΟ ΑΝΤΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΣΕ ΤΑΛΕΝΤΟ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ. Δηλωση του Ηλια Κόζα στον ΑΝΤ1 : “Ο Αγάθωνας λέει ότι θα βγούμε πρώτοι στη Σουηδία, εμείς sorry κιόλας στα τέτοια μας τί θα βγούμε στη Eurovision.” ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ, ΟΤΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ ΕΛΛΑΔΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΣΟΥ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ και ποσο ψηλα θα ανεβει η συμμετοχη της Ελλαδας. Ντροπη σου!!!!

  19. Οταν η Ελλαδα εστειλε ψωνια για εκπροσωπους , με αλλαζονικο χαρακτηρα κτλ ποτε δεν πηγε καλα παρεπιπτοντως…Η Μαντω οκ να ψωνιστει και να εχει μαι επαρση γιατι ειναι φωναρα….Ο κυριος αυτος με την οψη Πακιστανου, για ποιο λογο δηλωνει σε καναλι μεγαλης εμβελειας οπως ο ΑΝΤ1 οτι γραφει στα τετοια του το τι θεση θα ερθει η Ελλαδα που ο ιδιος εκπροσωπει? Ας του δωσει μια τσιχλιτσα καλυτερα να μασησει, το αλλο το παιδι του γκρουπ που μασαει ολη μερα.

    • Eύγε νέε μου για τα καθόλου ρατσιστικά σχόλια σου…Μακάρι ολοι οι πολέμιοι του Alcohol is free να έχουν το δικό σου επίπεδό!Αυτό και ΜΟΝΟ ανεβάζει τη συμμετοχή μας φέτος!

      • Πως φαινεται το ποσο πολυ ρατσιστης εισαι τελικα εσυ κυριε Darko…Το να εχεις οψη Πακιστανου σαν χαρακτηριστικα, ειναι ρατσιστικο? Φυσικα και οχι. Εκτος αν στο δικο σου μυαλο, υπαρχει μια αξιολογηση και ιεραρχεις τους ελληνες σαν ανωτερους ανθρωπους απο τους Πακιστανους και θεωρεις ρατσιστικο ακομα και να ειπωθει οτι καποιος μοιαζει φυσιογνωμικα με Πακιστανο ή Ινδο κτλ …Προσεξε το, εχεις προβλημα. Οσο για την Αλαζονεια, δειχνει απλα ποιοτητα χαρακτηρα, ηθος και παιδεια και κρινεται απο τον κοσμο. Δεν εχει καμια σχεση με ρατσισμο. (Ξερω σαν γνησιο τρολ που εισαι πιανεσαι απο λεξουλες για να ξεφυγεις απο τα ζορικα που ειναι οι απαραδεκτες δηλωσεις του εκπροσωπου μας)

      • Τουλάχιστον αστείο κι υποκριτικό εκ μέρους σου να μου γυρνάς το “ρατσιστικό” μπαλάκι…

    • ΟΙ άλλοι εκπρόσωποί σου στη Μερκελ βίζιον που είπαν σε δημοσιογ΄ραφο ”Δε γ..σαι πρωι πρωι”,”Μαζι τα φάγαμε” ή τα κουτσαβάκια που παίζουν ξύλο για να ρίξουν στα μαλακά τους ”ημετέρους” για τις λίστες δε σας πείραξαν ε;Ο Κόζας που πάει σε ένα διαγωνισμό τραγουδιού σε πείραξε!!!Στη Μέρκελ και τους κυρίους της κοτούλες με αυγουλάκι στον ποπό,βλέπω!!!!!!!ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ στον Αγάθωνα και τον Κόζα το πιτσιρίκι!!!!!!
      Μπράβο ρε μάγκες!!!!!!!!!!!

  20. Ετσι ειναι πανε σαν Κοζα Μοστρα που εκπροσωπεις τον εαυτο σου ή την δισκογραφικη σου και γραφε και φωναξε το κι ολας τον καθενα οπου γουσταρεις.Οταν ομως πας σαν εκπροσωπος ενος κρατους το λιγοτερο που μπορει να κανεις ειναι να εισαι αξιοπρεπεστατος για το κρατος που εκπροσωπεις.Εγω σαν φαν του διαγωνισμου που περιμενω ολοκληρο χρονο για αυτους τους 2-3 μηνες της Eurovision αισθανομαι οτι με θιγει η δηλωση του.Να τα παρεις τα τετοια σου και να τα βαλεις οπου αλλου θελεις εκτος Eurovision ,μαγκα της πλακας..Ειναι απαντηση ενηλικα ανθρωπου αυτη;

  21. Μάριος
    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΓΚΡΟΥΠΑΚΙΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΝΩΣΤΟΙ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΤΟΥΣ!!!
    ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΑΣ ΞΕΓΕΛΑΣΕ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ALCOHOL IS FREE ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΙΝΟΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΑ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΟΛΙΣΤΙΚΑ SHOW ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ.
    ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΠΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΟΝΟΚΟΥΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΥΦΤΟΒΑΛΚΑΝΙΚΗ ΜΠΑΝΤΑ.
    ΠΑΡΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΖΑ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΕΤΕ
    ΚΑΙ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ.
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΠΕ
    ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ ΜΟΝΟ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΑΣΤΑΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.

    • Εδώ βλέπουμε (άλλον) έναν πολέμιο του Alcohol is free , με ήθος , ευγένεια προς τον συνάνθρωπό του , μεστό λόγο και πάνω απ’όλα ΕΠΙΠΕΔΟ!
      Λογικό να μην του αρέσει η ελληνική συμμετοχή φέτος , με όλα τα παραπάνω…
      Πήγαινε να ακούσεις Rihana τώρα…

      • Tο τραγουδι που κερδισε περσι, στυλ Ριάνα ηταν και γενικοτερα η Ριάνα εχει κανει συνεργασιες με τους ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ παραγωγους και συνθετες στον κοσμο στην Ποπ μουσικη. Α ξεχασα εσυ ακους Τζουλια Αλεξανδρατου και Ηλια Κοζα. Τα μεγαλα παγκοσμια κεφαλαια μουσικης, που τα προσκυναει ολος ο πλανητης για τις φωναρες τους και δεν πουλανε ουτε ενα σι ντι. Ποσο γραφικος εισαι. Μακαρι να υπηρχαν πολλοι ελληνες που να εχουν την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ επιτυχια της Ριάνα. Α ξεχασα ο Κοζας θα τους σβησει ολους απο το χαρτη. Κοζας ο οδοστρωτηρας.

  22. Katse Donnie, εσενα σου αρεσει ο τροπος που απαντησε ο ΚΜ;Μπορουσε πολυ ευγενικα να πει οτι πρωταρχικος μας σκοπος ειναι να εχουμε μια ωραια εμφανιση την οποια θα ευχαριστηθουμε και εμεις επι σκηνης και οι υπολοιποι.Και σου το εχω πει ξανα μην κατηγοροποιεις τους ανθρωπους συμφωνα με το τι ακουνε.Χιλιες φορες ν ακουω ποπ παρα να εχω τον ΚΜ να απαντα βαζοντας μεσα τα τετοια του.

    • Opws swsta anaferoyn pio panw Τη στοιχειωδη παιδεια αν ειχε θα μπορουσε να δωσει μια απαντηση με σεβασμο στην ελλαδα ως εξης : ‘ Σιγουρα απο τη στιγμη που παμε στο διαγωνισμο και επροσωπουμε την Ελλαδα , θελουμε να τα παμε οσο καλυτερα γινεται. Ομως πρωταρχικος μας σκοπος ειναι να κανουμε τον κοσμο να διασκεδασει και να ακουσει τη δικη μας μουσικη και την δικη μας προταση. Για μας προτεραιοτητα εχει μια αξιοπρεπης εμφανιση και αν ερθει και μια καλη θεση , καλως να ερθει» ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ, αυτα ειναι για οσους ξερουν να μιλανε, οχι οσους μασανε τσιχλιτσες.

    • Μαρίκα , νομίζω ότι γίνεται υπερβολικός χαμός για το τίποτα…
      Ο άνθρωπος είπε αυτό που λέμε αρκετοί.
      Χέστηκα για το τι θέση θα πάρουμε. Σημασία έχει που στέλνουμε ένα τραγούδι που αρέσει/αντιπροσωπεύει εμας κι όχι κάτι με προοπτική να αρέσει σε επιτροπές ( οι οποίες στην τελική μας μαυρίζουν ό,τι κι αν στείλουμε ).
      ‘Οσο για την εκφραση που χρησιμοποιήσε ο άνθρωπος ( είπε sorry κιόλας ) , είναι μια φράση που χρησιμοποιείται ευρύτατα στην καθημερινότητα , και δεν καταλαβαίνω ξαφνικά τον καθωσπρεπισμό κάποιων και τη σεμνοτυφία , τη στιγμή που 2 μήνες τώρα , οι ίδιοι έχουν πετάξει ΤΙΣ καφρίλες για την συμμετοχή μας , ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ επειδή δεν προκρίθηκε το δικό τους…Και ναι , οι συγκεκριμένοι ακούνε RIHANNA :p

      • Donnie εγώ RIHANNA δεν ακούω 🙂
        Ποτέ δεν χλεύασα τη συμμετοχή μας,τη σέβομαι απεχθάνομαι τις καφρίλες που έχω διαβάσει εδώ μέσα αλλά δεν μου αρέσει να τα ωραιοποιώ όλα.
        Εμένα δεν με ενόχλησε τόσο η έκφραση αλλά ότι δεν έχουν σταθερή άποψη.
        Ναι σαφώς να είσαι χαλαρός αλλά δεν μπορεί τη μια να λες παμε να κάνουμε την πλάκα μας την αλλή έχουμε ευθυνη που εκπροσωπούμε την Ελλάδα και την άλλη χεστήκαμε για τη θέση.
        Από κει και πέρα αυτό δεν λέει κάτι για το πως θα τα πάει η συμμετοχή μας.
        Ηταν απλά άλλη μια ευκαιρία για να ξεσπάσουν ξανά οι μισητές του τραγουδιού μας.

      • Και το τραγουδι που κερδισε περσι, στυλ Ριάνα ηταν και γενικοτερα η Ριάνα εχει κανει συνεργασιες με τους ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ παραγωγους και συνθετες στον κοσμο στην Ποπ μουσικη. Α ξεχασα εσυ ακους Τζουλια Αλεξανδρατου και Ηλια Κοζα. Τα μεγαλα παγκοσμια κεφαλαια μουσικης, που τα προσκυναει ολος ο πλανητης για τις φωναρες τους και δεν πουλανε ουτε ενα σι ντι. Ποσο γραφικος εισαι. Μακαρι να υπηρχαν πολλοι ελληνες που να εχουν την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ επιτυχια της Ριάνα. Α ξεχασα ο Κοζας θα τους σβησει ολους απο το χαρτη. Κοζας ο οδοστρωτηρας.

  23. Εμένα το τραγούδι και η συμμετοχή μας μου αρέσει αλλα πραγματικά ντροπή του που λέει τέτοιες βλακείες. Ο αγαθωνας καλα έκανε και είπε ότι θα κερδίσουμε γιατι ακόμα και εκείνη οι κατεστραμενοι από την Λετονία το ίδιο είπαν και ας μην έχουν στον ήλιο μοίρα. Μόνο ο κοζας είπε τέτοιες σαχλες. Κρίμα γιατι χαλάει όλη την συμμετοχή.

  24. Pragmatika toso poly sas peiraxe pou eipe sta tetoia mas pou tha vgoume? Oloi milate me to “sis” kai me to “sas”.Allwste oloi oi kallitexnes lene pws pane prwta gia na zisoun tin ebeiria tis eurovision kai epeita an erthei kai kalh mia thesh kalws.Apla o tragoudistis to eipe pio xyma. siga ta avga. les kai tha katsei o opoiosdipote evrwpaios kai na pei “A! o ellinas eipe sta tetoia tou gia ti thesh opote den prokeite na psifisw ellada”….Telos sto thema mas den katalavainw gt na prepei na vlepoume ta apotelesmata ton ogaw..einai anousio..

  25. ΟΙ ΚΟΖΑ ΜΟΣΤΡΑ ΠΕΤΥΧΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.
    ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΡΙΩΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ
    ΕΚΕΙ ΓΙΑ LIVE ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΑ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΒΑΡΕΣΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΗ.
    ΚΑΙ ΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΑΓΑΘΩΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ.
    ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΗΣ EUROVISION ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΑΓΕ.
    Α ΡΕ ΚΟΖΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΣΑΝ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΛΗ ΦΩΝΗ ΕΧΕΙΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΟΥ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.
    ΑΓΑΘΩΝΑ ΠΕΣ ΚΑΜΙΑ Μ@Λ@ΚΙ@ ΓΙΑ ΠΡΩΤΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ.

  26. Αλέξανδρος Ι. Ρούσσος
    Donnie Darko
    ΖΗΤΗΣΤΕ ΡΕ ΝΑ ΣΒΗΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ.
    ΕΙΔΙΚΑ Ο Donnie Darko ΤΕΡΑΣ ΜΟΡΦΩΣΕΩΣ ΜΕ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΜΟΥΣΙΚΗ SKIZEI ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΣΤΑΝΗ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΜΕ ΒΙΒΑΛΝΤΙ ΚΑΙ ΒΕΡΝΤΙ
    ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ ΚΑΙ ΠΑΟΛΑ ΑΜΑ ΔΕΙ ΚΑΝΑ ΜΠΟΥΤΑΚΙ ΣΕ ΚΑΝΑ CLUB.
    2 –3 KAYMENOI-KAMENOI MEINATE Ο ΜΑΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ . Η ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΟΠΟΤΕ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

    • Mε συγχωρείς αλλά πόλεμο σε προσωπικό επίπεδο – ΕΙΔΙΚΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ , δε θα κάνω…Τα σχόλια είναι καταγεγραμμένα και σαφέστατα φαίνεται ποιός έχει επίπεδο και ποιός εμμονές σε επίπεδο ψύχωσης…

  27. Donnie το ολο θεμα μη το παρεις προσωπικα,αλλα για μενα ειναι πολυ βασικο πως εκφραζεται ο καθενας και πολυ περισσοτερο δε οταν εκπροσωπει μια χωρα.Δεν ειναι ουτε καθωσπρεπισμος,ουτε σοβαροφανεια.Η ποιοτητα του ανθρωπου φαινεται και απο εκει .Θα μπορουσαν με την σταση τους να κερδισουν και αυτους που δεν τους ψηφισαν ομως διαλεξαν λαθος τροπο για να κρυψουν την αμηχανια τους και την ενοχληση τους απο την μη αποδοχη τους απο το εσω κοσμο πρωτα και μετεπειτα απο τους εξω.Η απαντηση του δειχνει ακριβως ποσο τον πειραζει .Τα στοματα ομως των αλλων τα σφραγιζεις οταν καταρχην δεχεσαι μερος των ευθυνων σου(και δεν κατηγορεις τον ηχοληπτη,τα καλωδια,την γατα που πατησε το καλωδιο,τον αερα που φυσηψε,κ.λ.π)και χαλαρα και αξιοπρεπεστατα αφηνεις την δουλεια σου να μιλησει.Οτι δινεις τον αλλο αυτο θα παρεις.δινεις αξιοπρεπεια θα παρεις αξιοπρεπεια,δινεις τα τετοια σου θα παρεις τα τετοια του.Αυτα και καληνυχτα γιατι ειναι αργα.

    • Το μη αποδοχή είναι λίγο σχετικό…Στο Amsterdam ας πούμε , οι ΚΜ έλαβαν πολύ ενθαρρυντικές κριτικές από ξένα blogs…
      Επίσης διάβασε και αυτό

      Interview with Dr. Mikle Ledgerwood, Eurovision researcher and fan.
      “I showed the audience two different highlight videos of the 39. I asked the attendees (faculty and students) to only vote for their top song”.Number one was Greece! Yes, it was for “Alcohol is Free”. And quite surprising! At a Christian university yet! Clear winner though. It got twelve first place votes.

      http://www.escunited.com/home/interview-with-dr-mikle-ledgerwood-eurovision-researcher-and-fan/

      • Νομιζω οτι εχει την λιγοτερο γενικη αποδοχη απο τον κοσμο και εχει δεχθει τις πιο πολλες αρνητικες κριτικες .Τελος παντων .Σαν τραγουδι σου μενει γιατι εχει χαρουμενο ηχο γι αυτο και τα αμερικανακια απο το κολλεγιο της Αλαμπαμα (μια πολη στη μεση του πουθενα για Αμερικη)το ψηφισαν.Και εγω αν ακουγα 10 -15 τραγουδια συγκεντρωμενα για πρωτη φορα θα ψηφιζα τον ηχο που θα μου εμενε στο αυτι.Δεν θελω να μειωσω την οποια αξια του τραγουδιου.Οι ανθρωποι μακαρι να φερουν το καλυτερο αποτελεσμα που μπορουν απλα η σταση τους δεν συμβαδιζει με την δικη μου.

  28. Ωχ, αρχίσαμε πάλι! Όταν ο Αγάθωνας μιλάει για πρωτιά κοροϊδεύετε, όταν ο Kόζας λέει οτι δεν τον νοιάζει η θέση που θα πάρουμε βρίζετε, τι θέλετε επιτέλους να πεί?
    Δηλαδή σας άρεσαν περισσότερο οι δηλώσεις της Δανέζας που έλεγε “το τραγούδι μου θα είναι σίγουρα top-5”? O oρισμός της υπεροψίας.
    Όσο για εσάς που λέτε ότι οι Koza Mostra πάνε στην eurovision μόνο για να προωθήσουν την καριέρα τους, ειλικρινά μπράβο, ανακαλύψατε την Αμερική. Αυτός δεν είναι ο αντικειμενικός σκοπός όσων πάνε eurovision?

    Ioύδα
    Η κακογουστιά μπορεί να μην είναι αρρώστια, το να αλλάζεις 100 ονόματα και να βγάζεις τέτοιο μίσος και κόμπλεξ για την συμμετοχή μας σε κάθε άρθρο ανεξαρτήτου θέματος, ίσως είναι ψυχολογικό πρόβλημα. Επισκέψου ψυχίατρο ή πολύ απλά get a life.

  29. Δεν ισχύουν για μένα αυτά τα αποτελέσματα. Δεν μπορεί όλες οι χώρες να τρελάθηκαν με την Δανία και η Κύπρος να δίνει 0 στην Ελλάδα. Αυτά είναι τα αποτελέσματα των eurofan. Άλλωστε μην ξεχνάτε πέρσι την Ισλανδία (2η στα αποτελέσματα, 20η στην eurovision!!!)

  30. Ο ΚΟΖΑΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ….ΑΠΛΑ ΤΟΝΙΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΑΥΤΟ….ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΑ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ,ΑΦΟΥ ΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΜΕΣΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ EUROVISION!!!!

  31. KAI MH ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ TOY OGAE,ΓΙΑ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ,ΠΟΣΟ ΨΗΛΑ ΗΤΑΝ ΙΣΛΑΝΔΙΑ,ΔΑΝΙΑ,ΝΟΡΒΗΓΙΑ,ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ….ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ!!!!

  32. Donnie Darko, εκτός θέματος αλλά αν θέλεις μπορείς σε παρακαλώ να μας εξηγήσεις ποιο είναι το πρόβλημα με αυτούς που ακούνε Rihanna? Μόνο αυτοί θίχτηκαν με την δήλωση του Κόζα? Ή μήπως τίθεται θέμα σύγκρισης Rihanna – Koza? Προς τι ο χλευασμός? Ευχαριστώ.

    • Δε με ενοχλεί ούτε η Rihanna , ούτε το ποπ καθεαυτό.Αυτό που με ενοχλεί είναι η στενομυαλιά στη μουσική ( και γενικότερα ) , η εμμονή σε αμερικάνικους-δυτικοευρωπαικούς ήχους και η τυφλή απόρριψη οτιδήποτε σχετίζεται με την μουσική κουλτούρα κάποιας χώρας.Κάτι αντίστοιχο δηλαδή με αυτό που συμβαίνει στις ψηφοφορίες του OGAE…

      • Ok. Προσωπικά δεν έχω εμμονή με την αμερικάνικη (και όχι μόνο) pop αλλά ούτε απορρίπτω την μουσική κουλτούρα της κάθε χώρας. Αν το αποτέλεσμα ενός τραγουδιού είναι ικανοποιητικό σύμφωνα βέβαια με τα δικά μου γούστα, ανεξαρτήτου είδους, θα το ακούσω με ευχαρίστηση. Τώρα όσον αφορά τις ψηφοφορίες των OGAE προφανώς τα τραγούδια που ψηφίζονται είναι αυτά που αρέσουν περισσότερο στους φανς. Εννοείται ότι στον διαγωνισμό τον Μάιο θα υπάρξουν αποκλίσεις αλλά και εκπλήξεις!

  33. Και αν εσάς σας ζάλιζαν όλοι ”Α!Πατώνεις στα στοιχήματα.Α!Σε σάιτς σε λένε Πακιστανό,σε λένε πατσατζή και ντυμένο σα μετανάστη.Α!Είσαι το πρότυπο του σακατεμένου και ντεκαντάνς Έλληνα που ζεις σε κάμπινγκ,ενώ ζούσες σε βίλα”
    Ε σόρυ κιόλας αλλά καλά τους απάντησε!Διότι κάθε χρόνο η μαύρη μοίρα των εκπροσώπων μας είναι να ακούν ό,τι μπανανία σκαρφιστεί ο κάθε δημοσιογραφάκος.Λίγα άκουσε η Έλε πέρυσι με το βρακί;Και πάλι,όσο στομάχι και να χεις έρχεται κάποια στιγμή που λες ”Α και στο διάολο!!”….
    Δεν έχει ακούσει και λίγα ο Κόζας και ο Αγάθωνας για να τους παίρνει να το παίξουνε ”Κιουρίες” και για πολύ ακόμα.Και αν δεν ήθελαν να δώσουν το 100% τους δε θα ταν αυτοί οι εκπρόσωποί μας.Δε θα ταν ΚΑΝ υποψήφιοι.
    Μη μασάτε λοιπόν απο αυτό που βλέπετε!Υπάρχουν τόσο δημοσιογράφοι όσο και απλός κόσμος που έχει χύσει στα μούτρα τους τους βόθρους του αιώνα.Πόση φαρμακίλα αντέχει ένας άνθρωπος;Εσείς αν σας τα πρηζαν και σας έλεγαν τελευταίους,πατσατζήδες,οτι δε δίνουν ούτε 2 ευρώ για να σας δούνε,θα χατε ψυχραιμια;Θα το παίζατε καλλιτέχνες.Πόσο μάλλον ένα νέο παιδί ,ΜΟΡΦΩΜΕΝΟ(Σε αντίθεση με πολλούς απο σας δω μέσα που το παίζεται και ”Κοντέσσες!”.Που χει φάει το σκατό με τη σέσουλα(ανεργία,πτυχία στον τοίχο κτλ) και τον κράζουν και οι δικοί του!!!!!!!!!!!!
    ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!

    • Η Ελληνικη τηλεοραση εχει φερθει με προνομιακη και καλη μεταχειριση σαυτο το αθλιο τραγουδι. Τα αρνητικα σχολια ειναι απο τους ακροατες σε ελλαδα και ευρωπη. Ναι ξερεις δεν εχουμε χουντα να μας απαγορευει να λεμε αυτο που ακουμε. Ο αφωνος και το τραγουδι-τσιρκο γινονται αμεσως αντιληπτα με τις ανθρωπινες αισθησεις.

      • Δράση αντίδραση!Όπως του συμπεριφέρονται συμπεριφέρεται!Άνθρωπος είναι.Όχι μηχανή.Βλέπουμε κι άλλους εδω μέσα πόσο ”Κιουρίες” είναι!
        Αλλά πες μου κάτι:
        Τί ακριβώς ΑΚΟΥΤΝΕ οι ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ και απαντάνε έτσι;Άμα δε γουστάρετε το τραγούδι να αποδοκιμάσετε το τραγούδι!
        Τα σχόλια τύπου ”Πατσατζής”(Λες και είναι βρισιά να είσαι πατσατζής!!!ΕΛΕΟΣ!!),”Πακιστανός”,”Δεν έχει άλλη φούστα να βάλει γιατι του τελείωσαν τα λεφτά”,”Άπλυτος” ”Είναι η Ελλάδα της κρίσης προσωποποιημένοι””Έχει τρύπιο παντελόνι”(ΝΑΙ.ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΟΙΧΤΟΜΑΤΗΣ ΤΟ ΔΙΕΚΡΙΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟ!!!)κτλ κτλ…δε φανερώνουν δυσαρέσκεια για το τραγούδι αλλά το πόσο αξιολύπητοι και επιπέδου you tube είναι όσοι πρεσβεύουν αυτές τις απόψεις και γράφουν αυτές τις γελειότητες!
        Τύφλα να χει το FOCUS!Να τους ζητήσουν τη θέση του αρχισυντάκτη!Στο κράξιμο τους περνάνε τους Γερμανούς!Τρώνε τη σκόνη σας.FOCUS και SPIEGEL μαζί ένα τίποτα σε γελειότητα και στενομυαλιά μπροστά σ’αυτούς που κράζουν 3 μήνες τωρα και μας τα κάνανε αερόστατα!
        Μόνο και μόνο επειδή δεν πέρασε το δικό τους(ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ!ΤΩ ΟΝΤΙ!!!)
        Μπορεί να μην έχουμε χούντα πια ως πολίτευμα,ωστόσο μερικοί έχουν χούντα και κόμπλεξ κυρίως στον εγκέφαλο,και νομίζουν οτι ένας διαγωνισμός τραγουδιού είναι ευκαιρία για να δείξει ο ένας στον άλλο(Σαν άλλοι Δαρβίνοι!!) οτι ο άνθρωπος προήλθε απο τον ΠΙΘΗΚΟ!!!

    • Πανεπιστήμιο Μακεδονίας σπούδασε!Εκεί οικονομικά είναι.Λογιστικά …Είναι η ΑΣΟΕ της Θεσσαλονίκης!

  34. ti lete re??? ntropi stin kipro pou den psifise politika?? ton maio tha krazete autous pou tha psifisoun politika…. ante re ksepesmeni…. sto katw katw ton maio (an perasi o agathwnas) exi sigouro 12ari apo tin Kipro (an kai protimw sto san marino)… emena poli mou arese to 12ari sto san marino , k to 10 sto UK, kai to 7 sto israel…. EVGE… kai epitelous oi skandinavikes xwres pernun auto pou tous aksizei….
    ELEOS MAZI SAS.. IDATE TIN PIKRI ALITHIA KAI ARXISATE TA “IOUDES” “ANTHELLINES” ktl

  35. ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΑΔΕΛΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΟΥΣΤΟ ΣΑΣ ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟΣΟ Η ΦΕΤΙΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΙΣΤΡΑΗΛ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

  36. Μα τι όμορφα, χωρίς προσβολές προς το συνάνθρωπό σχόλια είναι αυτα που βλέπουν τα ματάκια μου??? Τι ήθος?!?! Τι ευγένεια?!?! Τι τρόποι?!?!
    Συγχαρητήρια..αγαπητοί μου!!
    Είναι πράγματι άξιο απορίας που σας πείραξε το σχόλιο που έκανε ο ηλίας κοζας..και δεν κοιτάτε να μάθετε τρόπους καλής συμπεριφοράς που προφανώς λείπουν στους περισσότερους από εδώ μέσα..!!

    • Τόσα που χει ακούσει το παιδί,τίπερίμεναν να τους μιλήσει και Γαλλικά;Πραγματικά ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      • Σαφώς δεν υποστηρίζω το τρόπο με τον οποίο εκφράστηκε το παιδί (να το ξεκαθαρίσω αυτό).
        Σαφώς θα μπορούσε να είχε μιλήσει πιο κόσμια γιατί καλώς ή κακώς υπάρχουν άνθρωποι που θίγονται πολύ εύκολα..
        Όμως μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας είπε μία αλήθεια..ότι όποια θέση και να πάρουμε δε μας ενδιαφέρει..δεν είπε κάτι που δε γνωρίζουμε..Φυσικά θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα αλλά πάνω απ’όλα πανε για να περάσουν (και να περάσουμε κι εμείς) καλά!
        Μιλάμε για ένα μουσικό διαγωνισμό!
        Υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε..συνάνθρωποι μας πεθαίνουν από την πείνα και μένουν στο δρόμο και εμείς καθόμαστε και σφαζόμαστε..γιατί???? Για ένα μουσικό διαγωνισμό
        Υποτίθεται ότι η μουσική έπρεπε να ενώνει τους ανθρώπους όχι να τους χωρίζει..
        Αμαν πια..
        Τα είπα και ξεθύμανα..:)

  37. Αληθεια, ποσοι απο εσας εχετε ντραπει για αυτους που κυβερνουν αυτον τον τοπο? Η δηλωση των ΚΜ σας κανει να ντρεπεστε?
    Αρα, απο αυτο φαινεται οτι τιποτα δεν ειναι τυχαιο…. καλα κρασια!!!!

  38. tora thimithikate k tn kipro ee..emis otan ixate provlimata den sas girisame plati…opws esis mas kanate tn proigumeno mina..otan ipotithete oti imaste ”aderfia” k sto eurogroup isastan enantion mas k mono mia xora itan iper mas t lou3emvourgo e t na pw..? k zitate k vathmus? akus eki tn ali..”ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΚΥΠΡΟΣ ΕΧΕΙΣ ΓΟΥΣΤΟ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΜΟΥΣΙΚΗ.” ne 3erume apo musiki..ala sinithisame apo tn ellada k ala vlepume tr..t na 4ifisw tn agathona? afu malakia ine..den ine kan tragudi..

      • ma den ine to thema oti 4ifizume politika an k exw 100% dikeo k to 3erete k esis os elines..ok pes na min 4ifisw politika ok..ala pali to tragudi den m dini tipota..ine saxla..p keros p elada pigene a3ioprepestata se afto t diagwnismo..tora? oti k na pis ligo tha’ne!

      • Bρε Ηλία σοβαρά μιλάς? Τι ταυτίζεις την Ελληνική κυβέρνηση που την βρίζουν όλοι εδώ πέρα με τους Ελληνικό λαό που όλοι στεναχωρήθηκαν για την Κύπρο? Λες και μπορούσαν να αρθρώσουν κουβέντα αυτοι΄. Και ποιά ήταν η βοήθεια της Κύπρου στην Ελλάδα όταν εμείς είχαμε κρίση?
        Και γιατί πρέπει να συγχέεται η πολιτική κατάσταση των χωρών με την eurovision? Εδώ το 2010 και το 2011 όταν ο αντιγερμανισμός ήταν στα πάνω του εδώ στην Ελλάδα δώσαμε πόντους στην Lena.
        Tώρα άμα δεν γουστάρεις το τραγούδι μας, με γειά σου με χαρά σου ψήφισε όποιο κομμάτι θέλεις. Πάντως το 12άρι της Κύπρου στην Ελλάδα θα καταλήξει όπως κάθε χρόνο όπως και της Ελλάδας στην Κύπρο αν περάσει στον τελικό, άσχετα το τι λένε οι ψηφοφορίες των OGAE.

      • @george axeman.sovaromilas? simeni den 3eris tpt me politika..nmz3exnas persi p sas dosame 4misi DIS g naste esis kala. k ena soro ales voithies…m fenete den 3eris kan t les…tulaxisto otan den 3erete kltra min milate.;) k ti ipes opws k na xi t dodekari sto telos tha katali3i stin elada? k na sas dosume 12ri prosopika pistevis esi oti t a3izete..? ine tragudi g 12points? 😉

      • elias
        Δεν είμαι ειδικός στα οικονομικά αλλά απ’όσο ξέρω όλες οι χώρες της Ευρωζώνης δάνεισαν χρήματα στην Ελλάδα ανάλογα με το οικονομικό τους μέγεθος, και νομίζω πως σε όλες τις χώρες τις Ευρωζώνης που έχουν μνημόνιο δίνει και η Ελλάδα χρήματα (χωρίς να είμαι σίγουρος). Βέβαια αυτά τα χρήματα μας έβαλαν πιό βαθιά στην κρίση απ’ότι μας έσωσαν απ’αυτήν.
        Τώρα για το τραγούδι μας, εμένα μου αρέσει αρκετά πιστεύω πως είναι πολύ καλύτερο απο άλλες συμμετοχές μας στο παρελθόν, τώρα το άν αξίζει ή όχι είναι ανάλογα με τα μουσικά γούστα του καθενός.

    • elias: Εχεις αδικο!! Η Ελλαδα στέλνει ΔΩΡΕΑΝ ΝΕΡΟ στην ΚΥΠΡΟ… αυτο δεν εχει κοστος? αν ειναι να ξεκινησουμε τι δινει ο καθενας … δεν εχει νοημα!
      συμφωνω οτι εγινε μεγαλη αδικια!
      1ον το προδοτικο PSI κατεστρεψε την Ελλαδα και δεν την εσωσε οπως γραφεις
      2ον To PSI συνεβαλλε στην καταστροφη της Κυπρου, αλλα εβαλε το χερακι του ο Χριστοφιας…
      3ον Ολα τα παραπανω μετρα που ηταν καταστροφικα για τις δυο χωρες εγκριθηκαν απο τις ηγεσιες και των δυο χωρων – ΑΡΑ ??
      4ον για να το παω και πολιτκα, τι εκανε τοσους μηνες το ΑΚΕΛ?
      5ον εκλεξατε εναν ανθρωπο ο οποιος ηταν ΝΑΙ σε ολα (ΑΝΑΝ κτλ)… περιμενατε να κανει κατι αλλο? – Ο παπανδρεου Νο2 ηταν
      6ον Οταν ειχαν συμφωνησει οι δυο κυβερνησεις Ελλαδας Κυπρου στο eurogroup γιατι εκτελουν τις εντολες της Τροικα…πια στηριξη περιμενες??
      7ον Το εγκλημα για τα δυο Ελληνικα κρατη ηταν προμελετημενο…. ειδατε να γινεται κουρεμα ομολογων οπως εγινε στην Ελλαδα πουθενα αλλου? να κουρεουνται 100δις και να φοερτωνομαστε αλλα 200?? ειδατε να γινετε κουρεμα Καταθεσεων αλλου? ΟΧΙ!

      και τελειωνοντας… ο Αρχιεπισκοπος σας ,τα ειπε ολα….οταν μιλησε για τον υπουργο οικονομικων τον κ Σαρρη….
      και προσωπικη αποψη το ΟΧΙ της Βουλης ηταν σχεδιασμενο για να αποτυχει… και να ερθει το τελικο σχεδιο….

      Αρα φιλε Elias, μην κατηγορεις τους ελλαδιτες (πολιτες)…. τις δυο κυβερνησεις να κατηγορησεις…

      • Ma den lew..sifono se kapia prmt…egw prosopika imun apo tn arxi enantion t XRISTOFIA epd den ime ke me t akel..ke ne oi i 2 kivernisis mas katastre4an k ts 2 xores..oloi g tin karekla !

  39. ΚΑΛΑ EUROFAN, ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΕΛΙΚΟΥ,ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΒΩ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΠΕΡΥΣΙ ΘΑ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ,ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ!

  40. Κι εγώ το Angel ήθελα να πάει.Δεν ήθελα αυτό.Αλλά σέβομαι την ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ και δεν κράζω!
    Στο κοινό(Στην ψηφοφορία του τελικού μας στις 18/2/13) πήραν πάνω απο 50%!!!!!!!!!!!!!
    ΕΙΣΤΕ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ-ΚΛΟΟΥΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ !!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

  41. Μπορει καποιος να μου πει ποσα μελη εχουν το καθε OGAE??
    Ειδικα η Κυπρος ποσους εχει??γιατι αν μιλαμε για 15-20 ατομα τοτε ειναι γελοιο και να βαζετε τους βαθμους.
    Λοιπον η Κυπρος OGAE εδωσε 0 στον Αλκαιο 1 ποντο στον Γιωρκα και 2 ποντους στην συμπ/σα τους!
    Πολυ σοβαρα παιρνετε τα αποτελεσματα οχι οτι δεν ειναι καλο να σε εχουν ψηφησει καποια ogae αλλα οταν δεν πας με συνηθισμενο ηχο ποπ η μπαλαντας δεν εχεις πολλες πιθανοτητες να εισαι μεσα στην δεκαδα τους βεβαια ο φετεινος νικητης αναμεσα στην μετριοτατη αυτη χρονια μαλλον θα ειναι στην τελικη τους δεκαδα αλλα μερικα απο τα υπολοιπα της δεκαδας δεν θα περασουν καν τον ημιτελικο μην τρελλαινεστε…!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ