OGAE INTERNATIONAL: Η ψηφοφορία του OGAE Spain!

Ο OGAE Spain, το επίσημο club της Ισπανίας, είναι το επόμενο club που συγκέντρωσε τις ψήφους του για το OGAE International poll.

Η δεκάδα του OGAE Spain έχει ως εξής:

1 βαθμός – Ολλανδία
2 βαθμοί – Ρωσία
3 βαθμοί – Ουκρανία
4 βαθμοί – Άγιος Μαρίνος
5 βαθμοί – Ηνωμένο Βασίλειο
6 βαθμοί – Σουηδία
7 βαθμοί – Γερμανία
8 βαθμοί – Ιταλία
10 βαθμοί – Νορβηγία
12 βαθμοί – Δανία

Οι Ισπανοί φανς έχουν ψηφίσει όλα τα τραγούδια της πρώτης δεκάδας. Καμία διαφορά κάτω από αυτή.

[youtube id=”k59E7T0H-Us” width=”600″ height=”350″]

Η συνολική βαθμολογία μέχρι στιγμής είναι η εξής:

1Δανία86
2Νορβηγία60
3Άγιος Μαρίνος50
4Ιταλία48
5Γερμανία43
6Ηνωμένο Βασίλειο42
7Ολλανδία39
8Σουηδία38
9Ουκρανία31
10Ρωσία26
11Αζερμπαϊτζάν19
12Γεωργία12
13Αυστρία8
14Ισραήλ7
15Μαυροβούνιο5
16Φινλανδία3
17Ελλάδα2
18Ισλανδία2
19Ελβετία1
20Αλβανία0
20Αρμενία0
20Βέλγιο0
20Βουλγαρία0
20Γαλλία0
20Εσθονία0
20Ιρλανδία0
20Ισπανία0
20Κροατία0
20Κύπρος0
20Λετονία0
20Λευκορωσία0
20Λιθουανία0
20Μάλτα0
20Μολδαβία0
20Ουγγαρία0
20ΠΓΔΜ0
20Ρουμανία0
20Σερβία0
20Σλοβενία0

Αλέξανδρος Λιάπης

32 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έχει καταντήσει πλέον κουραστικό ή μήπως είναι η ιδέα μου? Η Δανία να πέρνει το 12άρι, 10 χώρες ακόμα να πέρνουν βαθμό σχεδόν σε κάθε ψηφοφορία, και οι άλλες ψίχουλα, αν είναι τυχερές. Sorry, αλλά αυτή η εικόνα ούτε αντικατοπτρίζει την ποιότητα των τραγουδιών ούτε την εικόνα που θα δούμε τον Μάϊο.

  2. ΕΡΩΤΗΣΗ
    ΠΡΟΣ ΤΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ OGAE
    ΑΦΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ 12ΑΡΙ ΤΗΣ ΔΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
    ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΟΥΣ???

  3. Χαχαχαχα!Αυτοί ψηφίσαν το τρέχον top 10 χωρίς καμία εξαίρεση!
    Τρομερή ποικιλομορφία σε σχέση με τα υπόλοιπα clubs…Είτε ψηφίζει το club της Ισπανίας , είτε της Σερβίας , καμία διαφορά δεν έχει…
    Το αξιολύπητο είναι πως πριν ακόμη ξεκινήσουν οι ψηφοφορίες των OGAE , γνωρίζαμε από πριν το top 10 τους…Τόσο προβλέψιμο…Κι αυτό γιατί ψηφίζονται είδη μουσικής κι όχι τα τραγούδια καθεαυτά…Κρίμα !

  4. Μηπως ειναι και τα τραγουδια που θα ειναι και στην 10αδα ?? Πολυ πιθανον μου φαινετε!! Εμεις ρε παιδια γιατι τιποτα? και το 2011 ετσι εγινε?

    • Ετσι και χειρότερα.Επίσης το 2011 στα στοιχήματα ήμασταν και εκτός 20αδας.Φέτος είμαστε σταθερά 13-17.

    • Το ελληνικό τραγούδι του 2011 ήταν όμως ένα εντελώς εκτός Eurovision άκουσμα, όποτε ήταν ίσως πιο λογικό ο OGAE να του γυρίσει την πλάτη τότε. Η φετινή συμμετοχή μας όμως συμμετοχή είναι πολύ πιο δοκιμασμένο φεστιβαλικά άκουσμα, και εν γένει προσέγγιση, για να αντιμετωπίζει τέτοια αδιαφορία.

      • Το αντίθετο ακριβώς…Ο μόνος τρόπος για να προσελκύσει κάτι έθνικ τα OGAE , είναι να είναι έθνο ποπ ( στυλ Secret combination , Qele qele , Always ). To ροκ ( πόσο μάλλον συνδυασμένο με σκα ή ρεμπέτικο ) δεν έχει καμία ελπίδα στα Ogae ( βλέπε Τουρκία 2008 , Μολδαβία 2011 ).
        Ακόμα κι η Μολδαβία πέρσυ , με πολύ παρόμοιο άκουσμα με το Alcohol is free ( αν και πιο pop ), μαυρίστηκε από τα OGAE , όμως στον τελικό στη σκηνή του Baku , έφερε ένα από τα καλύτερα τους αποτελέσματα ! Γι’αυτό , ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!

      • E, δεν θα κατέτασσα το ελληνικό τραγούδι στο rock, αυτό θα αποτελούσε μομφή και για το είδος… Όπως και να έχει σαν προσέγγιση αισθητική και μουσική, είναι πολύ πιο εύκολο και γνωστό φεστιβαλικό concept από ότι ήταν το Watch my dance, που ήταν όντως βαρύ και «ιδιότροπο» για το ευρωπαϊκό αυτί.
        Ψυχραιμία δε μου χρειάζεται, έχω πολύ πιο σημαντικά θέματα να με απασχολούν από το αν θα πατώσει η ελληνική συμμετοχή. Απλά κουβέντα για να περνάει η ώρα κάνουμε.

  5. τι περιμενετε? για την πλακα μας δεν το στειλαμε το alcohol is free? και οι Ευρωπαιοι ως ενα γελοιο τραγουδακι το περνουν. απλα τα πραγματα

  6. ΕΛΛΗΝΑΣ = ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ
    1.ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΙΧΟΥΣ.
    2.ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΩΔΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΟΥΗΔΙΑ.
    3.ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΛΑΩΝ ΤΑ POLLS ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ.
    4.ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ 100 ΦΟΡΕΣ ΧΑΛΙΑ LIVE ΦΩΝΗΤΙΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ.
    5.ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΞΙΖΕΙ 10ΑΔΑ.
    6.ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΚΟΠΙΑΡΑΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟ 2013

  7. οι OGAEδες !! δεν ψηφιζουν οπως “οφειλει” η χωρα να τους να ψηφισει στην επισημη ψηφοφορια…και θα σας φερω παραδειγμα τα δικα μας τα καμωματα…ολοι ξερουμε τι δινουμε και τι μας δινει η κυπρος….ο OGAE κυπρου ξερετε ποσους βαθμους μας εδωσε περυσι???????????? 2…..ναι 2 …..γιατι ? γιατι απλα οι ανθρωποι ψηφισαν αυτο που “πραγματικα τους αρεσε”οποτε μην δινετε σημασια σε αυτες τις ψηφοφοριες.
    Ομως για να μην τα ισοπεδωνουμε ολα σιγουρα δειχνουν ποιο τραγουδι εχει δυναμικη την εκαστοτε χρονια οπως εκανε περυσι και με την σουηδια και δειχνει πως κανει φετος με την δανια…..

  8. Μην μου αγχώνεστε… τι νομιζετε πως ειναι οι ogae??? ολο και πιο κακογουστοι καθε χρονο….
    γαλλια ισλανδια ελλαδα ισπανια σχεδον τιποτα???
    τραγικοι… μασ κανουν και γελαμε μισο λεπτο που διαβαζουμε τετοιου ειδους αρθρα…

  9. Εμένα μ αρέσει και το Ηνωμένο βασίλειο και η Νορβηγία αλλα είμαι σίγουρος πως το Ηνωμένο βασίλειο θα βγει 18-24 και η Νορβηγία 8-13 όσο φαβορί και αν είναι.τωρα το έκτρωμα της σουηδιας θα βγει 14-16 η Δανία 1-2 η Ολλανδία 15-20 ο Άγιος Μαρίνος παρά το ωραίο τραγούδι 20-22 η Ρωσία θα ψηφιστεί μόνο από τα Σοβιετικα φιλαράκια της οποτε 8-10 η Ιταλία επιδη καθε χρόνο οι επιτροπές την γλειφουν και της κάνουν κωλοτουμπες χωρίς να καταλαβαίνω γιατι θα βγει 6-9 η Γερμανία είναι από τα φαβορί που βουλιάζουν οπότε θεωρω εξίσου πιθανό 2-5 όσο και 12-16 και τέλος η Ουκρανία 1-3. Απορώ που δεν ψήφισαν και εκείνον το γύφτο από το τουρκοαζερμπαιτζαν. Σε 28 μέρες θα φανούν όλα. OGAE poll= ένα στημένο πράγμα που κατευθύνει και αποπροσανατολιζει. Και μην τρέξετε κάποιοι να πείτε ότι το λέω για να δικαιολογήσω τους2 βαθμούς μας αλλα το λέω επιδη παίρνουν βαθμους μόνο 12-13 χώρες και όλοι οι άλλοι τίποτα.

  10. Η EUROVISION Με Εξαιρεση τα πολυ δυνατα
    τραγουδια ειναι απροβλεπτη καθε χρονο στη σειρα καταταξης απο τη θεση 7 ως την 25.
    απο της θεσεις 10 εως 20 λιγοι ποντοι μπορει να κανουν τη διαφορα και αντι για 12ατος να τερματισεις 16τος η και το αντιθετο.
    Mε τα αποτελεσματα των ogae συμφωνω απολυτα με ενσταση μονο για την ΓΑΛΛΙΑ!!!
    Για την ΕΛΛΑΔΑ εχω να πω οτι το τραγουδι ειναι πολυ μετριο και ουτε σκηνικα μπορει να αλλαξουν πολλα πραγματα την βραδια του τελικου.
    Φετος οπως το 2012 παμε με μικρες προσδοκιες και τα πολλα 0 ειναι αναμενονενα
    Απο το 2010 και μετα λογω της κρισης εχουμε χασει το κεκτημενο των πολυ καλων θεσεων λογο
    μετριων συμμετοχων και στροφης προς νεους αλλα οχι απαραιτητα ταλαντουχους καλλιτεχνες που και εγχωρια κανουν 1 αντε 2 επιτυχιες και μετα εξαφανιζονται.
    Αν εχεις κατεβασει τον πηχη απο μονος σου διαμορφωνεις και το τελικο αρνητικο αποτελεσμα.
    αυτα!!!!!!

  11. Τι θα γινει που ειναι η Γαλλια με τη θεα Amandine?? Ακομη κουλουρι δεν αξιζει οπως και αλλες χωρες… Και αυτο με την Ιταλια ελεος τι παροξυσμος ειναι αυτος σιγα το τραγουδι….

  12. Καταρχην δε μπορω να καταλαβω τι βρισκουν επιτελους ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ στο τραγουδι της Δανιας!Οκ,συμπαθητικο,δεν αντιλεγω,αλλα συνηθισμενο και απο ενα σημειο και μετα το βαριεσαι και πας για αλλα!Εχω φτασει σε σημειο να θελω να κερδισει εστω και η Γερμανια δηλαδη!Το οτι η Γαλλια δεν εχει παρει ακομα ουτε ενα βαθμο απο τις ψηφοφοριες των OGAE το θεωρω τουλαχιστον απαραδεκτο γιατι υποτιθεται πως το αυτι των eurofans ειναι και πιο ‘εκπαιδευμενο’ σε ιδιαιτερα ακουσματα!Απο κει και περα το χαος,παιρνουν ψηφους καποιες πολυ συγκεκριμενες χωρες μονο,αν και οχι αδικα γιατι αυτες που κυριως ψηφιζονται ειναι και οι μονες που αξιζουν,με εξαιρεση την υπερτιμημενη Ιταλια που απο το 2011 που επεστρεψε την γεμιζουμε σαλια μη τυχον και μας φυγει!Οπως και να χει,ειμαι σιγουρη πως η Νορβηγια οσο φαβορι και να θεωρειται παλι τελευταια θα τερματισει,ο Αγιος Μαρινος θα ειναι ψηλα μονο σε επιτροπες,οπως και η Ρωσια.

  13. Προς Ιουδα
    MONO EΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΝΑ ΘΑΒΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥΣ.
    Απο εκει που δεν μ αρεζε το τραγουδι μας για τους λογους που ολοι οι μη φαν του αναφερουν,με αυτη την εμμονη σου με εχεις κανει να το συμπαθω.

  14. πραγματικα μου αρεσουν ολα τα κομματια που κλασσικα ψηφιζουν οι ogae αλλα…αυτο με την δανια,παρ ολο που ναι το καλυτερο για μενα φετος,εχει καταντυσει ΒΑΡΕΤΟΟΟΟΟ!!!!! καλα εμεις δν το συζητω κι δυο βαθμοι που πηραμε πολλοι ειναι αλλα απο τις 20 χωρες που χουν 0βαθμους οι μισες τουλαχιστον επρεπε να χαν παρει κατιιιιιιι!!!!δεν ειναι δυνατον αρκετα καλα κομματια σαν των :γαλλια ισπανια εσθονια κυπρος μαλτα μολδαβια βουλγαρια κι καπως σερβια κι λευκορωσια,να χουν ακομα 0 βαθμους!!!! ελεος…… και θελω να πω πως απο τις χωρες που χουν παρει εστω ενα βαθμο υπορβολικα υποτιμημενες ειναι οι:ελβετια ελλαδα(ναι κι ομως ναι) αυστρια ισραηλ ισλανδια ουκρανια !!!!
    καλες θεσεις για τις:φινλανδια μαυροβουνιο,δανια(μα οχι κι τοσοι βαθμοι)νορβηγια αγ.μαρινο κι ολλανδια
    και υπερβολικα υπερτιμημενες οι:γεωργια αζερμπαιτζαν ρωσια σουηδια ην.βασιλειο γερμανια κι ιταλια!!!!!!

    ΕΛΕΟΣ OGAEΔΕΣ(χαχαχα μα τι λεξη…?) ΕΛΕΟΣ!!!!! συμμετεχουν 39 χωρες φετος οχι μονο αυτες οι 19 που χουν μεχρι τωρα βαθμο κι κυριως οχι μονο αυτες οι 8-9 που παντα ειναι μεσα στην δεκαδα καθε κλαμπ…..!!!!
    ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ!!!?!!!
    *** ααα κι περιμενατωρα /περιμενω στον τελικο κανα 2-3 απο ισπανια ;D

  15. Ειδικη στη Μουσικη δεν ειμαι για αυτο εχω την απορια αν οντως Η Δανια εχει ενα τοσο αρτιο τραγουδι και τραγουδιστρια που σχεδον ολοι της δινουν το 12.Για εμενα ειναι ενα καλο γιουροβιζιονικο τραγουδι και τιποτα παραπανω.Μολις περασει ο Μαιος και η Γιουροβιζιον δεν θα ψαξω να το ακουσω.Το εχω στη 5αδα μου, ομως για κανενα λογο δεν το εχω για 12 ή 10.Με την Νορβηγια ειμαι ακομη πιο μπερδεμενη γιατι περα απο 2 φορες κι αυτες με προσπαθεια που το ακουσα δεν μπορω με τιποτα να πατησω το πληκτρο να το ξανακουσω.Αλλα ειπαμε περι ορεξεος…

    • Μα γιαυτο θα νικησει η Δανια. Γιατι ειναι ισως η μοναδικη συμμετοχη που ενοχλει ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ και ΣΧΕΔΟΝ ολοι την εχουν στα 7-8 φετινα τους καλυτερα. Αυτος νικαει παντα, η χρυση τομη. Η συμμετοχη που πορωνει μια μικρη μειοψηφια αλλα αδιαφορει γιαυτην η μεγαλη πλειοψηφια, παιρνει κουλουρα.

      • Προφανέστατα ΚΑΙ ΟΧΙ!
        Η Αλβανία πέρσυ , δεν υπήρχε τραγούδι που να χει κραχτεί πέρσυ , κι όμως ΜΟΝΟ κουλούρα δεν πήρε…Εκτός κι αν μιλάς για νικητή οπότε ναι , αλλάζουν τα πράγματα , όχι όμως πάντα ( βλέπε Εσθονία 2001 , Ρωσία 08 , Αζερμπαιτζαν 11 , που δεν τε λες ότι είχαν και τη μαζικότερη αποδοχή σε σχέση με άλλες χρονιες! )

  16. ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΑΥΤΙΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΕΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ Η ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ….ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ Σ’ΑΥΤΟ!!!!

    • Mα όταν βλέπουμε ότι είναι τα ίδια τραγούδια που είναι μπροστά και στα στοιχήματα και αυτά που και από εμάς απέσπασαν τα πιο θετικά σχόλια όταν επελέγησαν, που είναι το περίεργο; Εδώ και καιρό ξέρουμε ότι έχουμε λίγα δυνατά τραγούδια φέτος. Ανεμενώμενο να ανακυκλώνονται σε αυτά οι βαθμοί.

    • H Γαλλία ξέρουμε ήδη ότι είναι πολύ δύσκολο τραγούδι για το κοινό (και τα polls και τα στοιχήματα αντανακλούν περισσότερο την τάση των θεατών). Ότι πάρει θα είναι από τις επιτροπές. Για τη Λευκορωσια και τη Μολδαβία πιστεύω ότι τα πηγαίνουν σχτικά καλά στις ψηφοφορίες του OGAE, αλλά όχι τόσο ώστε να μπαίνουν κάθε φορά στην πρώτη δεκάδα.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ