EUROVISION 2013: Το interval act του Β’ Ημιτελικού!

Λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη της ιδέας πίσω από το interval act του Α’ Ημιτελικού, το SVT δημοσίευσε πληροφορίες και για το interval act του Β’ Ημιτελικού. Ο πυρήνας της κεντρικής ιδέας είναι οι ορχήστρες που τόσο αγαπήθηκαν από τους fans τις πρώτες δεκαετίες του διαγωνισμού. Έτσι οι διοργανωτές σκέφτηκαν να επαναφέρουν την ορχήστρα για λίγο, με ένα διαφορετικό τρόπο.

Μια ομάδα από τους καλύτερους χορευτές τις Σουηδίας, καθοδηγούμενοι από τους Fredrik “Benke” Rydman και Jennie Widegren θα γίνουν οι ίδιοι μια ορχήστρα. Κάθε χορευτής θα “μεταμορφωθεί” σε ένα μουσικό όργανο που θα ταξιδέψει τους τηλεθεατές μέσα από την ιστορία του διαγωνισμού της Eurovision, έτσι ώστε όλοι μαζί θα σχηματίσουν μια συμφωνική ορχήστρα. Στο τέλος η “ανθρώπινη” αυτή ορχήστρα θα δώσει τη θέση της στην πιο σύγχρονη εποχή, με μοντέρνα συνθεσάιζερς, ήχους και ποδήλατα BMX.

Ο δεύτερος Ημιτελικός πραγματοποιείται την Πέμπτη 16 Μαΐου.

Αλέξανδρος Λιάπης

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΟΠΟΤΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΙΔΕΩΝ!!!!

  2. eleossssssssssssssss!!!!taxo parei!
    sygnomi oi souidoi taxoun pexei telios?
    tha mas apokalipsoun ta panta gia ti fetini eurovision?e, entaxei an einai.na xero na mi katso kai tin do.
    etsi opos pane mexri to maio tha xeroume ti tha ginei sto progamma lepto pros lepto.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ