OGAE INTERNATIONAL: Η ψηφοφορία του OGAE Serbia!

Το έκτο κατά σειρά OGAE Club που παρέδωσε τη βαθμολογία του για το OGAE International poll, είναι αυτό του OGAE Serbia.

Η δεκάδα του OGAE Serbia έχει ως εξής:

1 βαθμός – Αζερμπαϊτζάν
2 βαθμοί – Γερμανία
3 βαθμοί – Ισραήλ
4 βαθμοί – Μαυροβούνιο
5 βαθμοί – Ουκρανία
6 βαθμοί – Ιταλία
7 βαθμοί – Νορβηγία
8 βαθμοί – Ηνωμένο Βασίλειο
10 βαθμοί – Άγιος Μαρίνος
12 βαθμοί – Δανία

Η Δανία, λοιπόν, παίρνει το τρίτο της 12άρι, όμως η βαθμολογία του OGAE Serbia, εκτός από μια μικρή ανακατάταξη των χωρών που ήταν ήδη μέσα στην πρώτη δεκάδα, δεν φαίνεται να έφερε μεγάλες αλλαγές. Το Ισραήλ παίρνει τους πρώτους 3 βαθμούς του, ενώ η Ελλάδα πέφτει δύο θέσεις, στη 17η.

[youtube id=”k59E7T0H-Us” width=”600″ height=”350″]

Η συνολική βαθμολογία μέχρι στιγμής είναι η εξής:

1Δανία62
2Άγιος Μαρίνος40
3Ιταλία32
4Γερμανία28
5Νορβηγία28
6Ηνωμένο Βασίλειο28
7Ολλανδία24
8Ρωσία21
9Αζερμπαϊτζάν19
10Σουηδία17
11Ουκρανία16
12Γεωργία11
13Αυστρία8
14Μαυροβούνιο5
15Φινλανδία3
16Ισραήλ3
17Ελλάδα2
18Ελβετία1
19Αλβανία0
19Αρμενία0
19Βέλγιο0
19Βουλγαρία0
19Γαλλία0
19Εσθονία0
19Ιρλανδία0
19Ισλανδία0
19Ισπανία0
19Κροατία0
19Κύπρος0
19Λετονία0
19Λευκορωσία0
19Λιθουανία0
19Μάλτα0
19Μολδαβία0
19Ουγγαρία0
19ΠΓΔΜ0
19Ρουμανία0
19Σερβία0
19Σλοβενία0

Αλέξανδρος Λιάπης

64 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κριμα που δεν μας εδωσαν κι εμας κατι… ηλπιζα τουλαχιστον απο βαλκαμια να τσιμπισουμε λιγα ποντακια! 🙁

  2. καλα αποκλειεται βεβαια να ψηφισει στο τελος ετσι η σερβια..
    στανταρ ή 8 ή 7 θα δωσει στη ελλαδα..επομενως ολα καλα !!!
    δεν τα εμπιστευομαι αυτα ..

  3. ρε παιδια οι ψηφοι του ogae δεν αντανακλουν την πραγματικοτητα γιατι τα μελη ειναι λιγα, το πολυ 300 ατομα σε καθε χωρα. τον μαιο θα ψηφισουν εκατομυρια ανθρωποι.

  4. ΚΑΛΑ ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ Η ΣΟΥΡΩΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ..Η ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΟΥΦΑ ΕΙΝΑΙ..

  5. Δηλαδή σοβαρά τώρα, πιστεύει κανείς ότι Άγιος Μαρίνος και Αγγλία θα είναι 5άδα φέτως? LOL!!!

  6. NA KAI TA ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ ΛΟΓΩ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΜΑΣ ΔΩΣΑΝ ΤΟ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΩΣ…..
    ΚΑΙ ΕΝΩ ΔΑΝΙΑ ΣΑΡΩΝΕΙ ΤΑ 12ΑΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΤΑ POLLS ΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΙΡΝΕΙ 0 ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΟΣΟΥΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΕΨΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΛΙΓΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΟΥΛΑ!!!!!!!!!
    ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ 300 ΑΤΟΜΑ.
    ΜΑ ΑΝ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΙ 300 ΤΙ 10.000 ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΒΑΘΜΟΥΣ.
    ΕΛΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΕΡΙ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ……….

    • Βασικά οι ψηφοφορίες αυτές είναι λίγο ”Έκλασαν τα στοιχήματα….Αμέσως να μυρίσουν (Οι ogae).”
      ΕΓΚΛΗΜΑ όποιος δεν υπακούσει στα στοιχήματα!!
      ΕΛΕΟΣ………………Έχω βαρεθεί. Τα επίσημα αποτελέσματα είναι και φρίκαρες; Κάτσε να ”επαληθευτείς΄” και το Μάη και θα σου δώσουμε και τη σημαία στην παρέλαση…………………….Περίμενε όμως να δούμε πρώτα…Τούτα δω είναι κυρίως για να σπάμε πλάκα μεταξύ μας δω μέσα…

  7. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ POLLS ΤΟΥ OGAE ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΜΟΝΟ 10 ΧΩΡΕΣ,ΑΛΛΕΣ ΔΕΚΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΨΙΧΟΥΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΝΑ ΜΗΔΕΝΙΣΤΟΥΝ…..ΑΥΤΑ ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!

  8. ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ…..ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΜΕΤΡΙΟΥ…..ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΨΗΛΑ ΕΠΕΙΔΗ Η ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ 2 ΜΕ 3 ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΕΣ ΕΙΝΑΙ!!!!

  9. οχι δεν χαιρομαστε που η ελλαδα παιρνει μηδενικα..
    χαιρομαστε otan δικαιως ενα κακο τραγουδι παιρνει αυτο που του αξιζει και η περιπτωση του alcohol is free ειναι τετοια.
    μαζι με το περσινο το χeιροτερο τραγουδι που εστειλε η ελλαδα τα τελευταια 15 χρονια…..
    δικαιωση μεγαλη για δανια και ευχαριστα νεα για το συμπαθεστατο SAN MARINO!!!!!
    η ολλανδια αδικημενη λιγο μεχρι τωρα και για οσους απορουν η ΑΓΓΛΙΑ θα τα παει καλα.

  10. ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ….ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΩΝ ΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ….ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΥΤΟ ΒΓΗΚΕ ΜΕ 45% ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ….ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟΙ,ΜΟΥΣΙΚΑ;ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ,ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ 2007 ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΡΜΠΕΛ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ Η ΤΑΜΤΑ,ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΗ ΘΕΣΗ ΑΝΕΤΑ!!!!

  11. Το Μαυροβούνιο βρίσκεται ψηλότερα από Ελλάδα, Βουλγαρία, Γαλλία και Κροατία!
    Για τα μπάζα τα γούστα των φαν φέτος!!!

    • οτι εχει μεγαλυτερη πρωτοτυπια απο τα 4 τραγουδια που ανεφερες μηπως το σκεφτηκες καθολου? και στην τελικη αντι να κοιτασ τις λεπτομερειες του ποιοσ πηρε 2 ποντους και ποιος 3, κοιτα την ουσια και την βασικη ταση ( στους μικρους βαθμους θα γινουν αλλαγες με την ψηφοφορια και αλλων σωματειων). Η ουσια ειναι οτι φετος ειναι ψιλο ξεκαθαρο το ποια 6-7 τραγουδια ξεχωριζουν.

  12. ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ OGAE ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ BOOK ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΑΠΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ!!!
    ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΦΑΒΟΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΑΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΦΗΜΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΤΑ ΠΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ!!!
    ΤΩΡΑ ΑΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ 10 ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕ ΣΤΟΥΣ EUROFUN
    ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΑΝ ΟΛΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!
    Ο ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΗ ΣΕ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
    ΣΤΝ EUROVISION ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ????
    ΙΣΩΣ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΣΟΦΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝ ΞΑΝΑΠΑΜΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΡΑΧΛΩΜΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ…!

  13. Kati m leei pws ta endoksa xronia ths elladas teleiwsan…apo apotuxia se apotuxia phgenoume kai dustuxws auth h katrakila dn tha stamathsei en eth 2013…pragmatica lupame…

    • Κι εγώ λυπάμαι και νοσταλγώ τα ένδοξα χρόνια. Τότε που απ’τις ειδήσεις μάθαινα πόσο στοίχιζε το φόρεμα της κάθε εκπροσώπου μας, τα αριστουργηματικά ντισκο με φολκλορικές-γκρις ιζ κέφι- πινελιές,τα κουνήματα της καλομοιρας και την ανάποδη τούμπα του σακις (οχι σαν τα φετινά τσίρκα που ουτε κωλοτούμπα δεν μπορουν να κάνουν). Κυρίως όμως μου λείπουν οι στίχοι: σεικ μι αμορ,μαι σικρετ κομπινεσιον ιζ ε μιστερι του γιου,ο ο γκιασου μαρια,,γιου αρ δε ουαν μαι ναμπερ ουαν κλπ, γραμμένοι σε μια αξιοπρεπή γλώσσα,όχι σαν αυτή την πανηλίθια γλώσσα που διάλεξαν οι φετινοι γύφτοι ( γιατι άραγε; μήπως για να μας προκαλέσουν;). Ολα αυτά με έκαναν εθνικά υπερηφανο γιατι πολύ απλα αντιπροσώπευαν με τον καλύτερο τρόπο το μεγαλείο του νεοελληνικού πολιτισμού.

      • Πόσο μα ΠΟΣΟ συμφωνώ μαζί σου…
        Ευτυχώς που δεν είναι στο χέρι τους…Κάθε χρόνο , Demy , Φουρέιρα και Στικούδη θα στέλναμε…

  14. Αρκετά καλή η ψηφοφορία της Σερβίας, με εξαίρεση το Ισραήλ, την Ιταλία και το Μαυροβούνιο, σύμφωνα βέβαια με τα δικά μου κριτήρια…

  15. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕ ΤΑ ΚΡΟΥΣΤΑ ΤΗΣ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΖΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ ΔΩΣΑΝ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΥΤΕ ΠΟΝΤΟ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ.
    ΣΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΡΙΒΟΥΜΕ ΣΦΥΡΙΧΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ.
    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΑΓΑΘΩΝΑΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ!!!!!!!!!

  16. Έφη Μ.
    ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΣΟΥ ΑΓΑΘΩΝΑΣ ΟΧΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΑΠΟ ΜΟΥΣΙΚΗ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ Η ΕΓΓΟΝΗ ΤΟΥ ΜΠΕΤΟΒΕΝ!!!!

  17. Η απάντηση μου συνοπτικά είναι: Γιατί οι OGAE γουστάρουν τις πριγκιποπούλες (κυριολεκτικά και μεταφορικά) στο συντριπτικό τους ποσοστό.
    Κατά τα άλλα, εσύ το δικαίωμά σου για έναν λογικό διάλογο το έχεις χάσει εδώ και μήνες με τη χυδαία σου συμπεριφορά.

  18. Ευτυχως που μας ψηφιζουν τα Βαλκανια ρε παιδια! Μπραβο μπραβο! Κατα τ’αλλα αρεσει πολυ το τραγουδι σε Σερβια/Κροατια κλπ…χαχαχα

  19. Φίλε blanko έχει σημασία πόσοι ψηφίζουν. Γιατι εμένα το αγαπημένο μου φέτος είναι της ρουμανιας και σε κάθε poll ψηφίζω με 12 την Ρουμανία αλλα εδώ μέσα δεν αρέσει σε κανέναν άλλο και αν ήμουν μέλος του ogae και ψήφιζαν πιθανόν η Ρουμανία να μην έφερνε τίποτα. Ομως υπάρχουν τόσοι εκεί έξω που δεν ασχολούνται καθόλου τόσους μήνες με την Γιουροβίζιον και θα ασχοληθούν μόνο το βράδυ του τελικού και ίσως ψηφίσουν την Ρουμανία. Για αυτο δεν στέκουν αυτές οι ψηφοφορίες.( η Ρουμανία αποτελεί ενδεικτικό παράδειγμα, απλά το ίδιο ισχύει και για την Ελλάδα.)

  20. ανεβηκαμε στα στοιχηματα. Στο τοπ 10 ειμαιστε 10η θεση και ριξαμε την Γερμανια 11η. Και για νικη ανεβηκαμε 13η θεση. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ.

    • Το ψεμα παει συννεφο βλεπω. στα στοιχηματα και συγκεκριμενα στο συγκεντρωτικο πινακα, ειμαστε 15η θεση, την ιδια θεση που ειμαστε εδω και 2 βδομαδες τουλαχιστον. Αλλα πες μας εσυ, σου αρεσε η εμφανιση μας? Φωνητικα, χορογραφικα και σε τι ακριβως? Μεγαλη ανοδο αρχιζει να εμφανισει ο Αγιος Μαρινος στα στοιχηματα.Και φυσικα και η Ουκρανια που σημερα φιγουραρει ΤΡΙΤΗ στα συγκεντρωτικα των στοιχηματων. Η Ουκρανια εδειξε τη φωναρα της στο Αμστερνταμ….Οι αφωνοι βεβαια μπορουν να κατηγορουν μια ζωη τους κακους ηχοληπτες που και καλα τους κανουν σαμποταζ.

      • dhladh esei twn hxo twn akouses kala sths upolipes shmetoxes??? giati o hxos to idio xalia eitan se olla kai sth eurovision 8a proigi8oun kai proves, de 8a anevoun kateu8ian!

  21. Phevos
    ΦΙΛΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ OGAE ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ.
    ΤΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΕΠΡΗΖΑΝ ΠΕΡΙ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ.
    ΜΙΑ ΤΑΣΗ ΤΗΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ?

    • χαλαρωσε λιγο ρε βλακακο!!!! cerodds.co.uk/eurovision-song-contest-odds-2#.USDGjR00yxk ΔΕΣ ΕΣΩ ΚΑΙ ΣΚΑΣΕ! ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΡΙΖΕΙΣ. ακου εκει ΤΟ ΨΕΜΑ. χαχαχαχαχαχχα ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 13ΧΡΟΝΟ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕΣ ΚΡΥΦΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΣ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ

  22. Παντως τα παμε περιφημα….αφου το τραγουδι μας δεν του δινουν ουτε ενα ποντο χωρες φιλικες σε εμας που ακουνε σλαβο ακουσματα βαλκανικα σαν τη δικη μας φετινη συμμετοχη…καταλαβαινεις που παει το πραγμα. Ναι ισως στον τελικο να τσιμπησουμε κατι απο σερβια, Βουλγαρια κτλ αλλα τα αποτελεσματα των πολ απο αυτες τις χωρες, προοιωνιζουν οτι ουτε ιδιαιτερα μεγαλη βαθμολογια δεν θα παρουμε απο αυτες τις χωρες και ουτε το τραγουδι μας αρεσει σε αυτους. και στα σερβικα να τραγουδαγαμε, ενα κακο τραγουδι παραμενει κακο. Και η Ευριδικη στα Γαλλικα τραγουδησε το 2007 αλλα πηρε κατωτερους βαθμους του αναμενομενου απο τη Γαλλια (προφανως και δεν τρελαθηκαν με το εν λογω ασμα και την συνολικη τοτε εμφανιση)

    • keita einai to tragoudi pou pshfise to perhsotero pososto ths elladas kai 8a paei! den sou aresei giati asxolise katse kai des to souleiman to megalopreph esei kai asemas emas na to upostirizoume kai as vgoume teleuteoi ston hmiteliko!!!!!!! einai enas diagonismos pas gia th sumetoxh… an stelname th tzortzina kalitera nomizhs 8a eitan me ta 30 apo ta 39 tragoudia mpalantes?

    • Πες τα! Σιχαμένοι και οι έλληνες και οι γυναίκες. Και μιας και γίνεται λόγος για στοιχήματα,έπαιξα με ένα φίλο μου οτι το όμορφο νικ σου θα μας συντροφεύει για τουλάχιστον 3 μέρες ακόμη. Αυτός για λιγότερο. Τι λες θα τα καταφέρουμε; Μπα, κουβά μυρίζομαι.

  23. blanko σίγουρα δεν είναι καλα δείγματα αυτα για τι και πέρσι η Βουλγαρία μας έδωσε μόνο ένα. Κανείς δεν μας υπόσχεται ότι θα μας ψηφίζει κάθε χρόνο. Αλλα στο ogae poll ακόμα και η Κύπρος δεν θυμάμαι να μας έχει δώσει ποτε δωδεκαρι. Οχι ότι και στον τελικο θα μας το δώσει σίγουρα. Θα γίνει καμία ώρα καμία πλάκα όπως στην eurovision junior που η Κύπρος μας έδεινε 5 και 6.

  24. τα παιδια μας εχουν στοχους βλεπω. Δηλωσεις Κοζα που εγιναν στα αγγλικα : ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ να κερδισουμε και ΔΕΝ μας ενδιαφερει η θεση που θα παρουμε. ( ακουστε το και μονοι σας εδω http://www.youtube.com/watch?v=_UtGac0vmDA ….) Μεγαλε αν ξεκινας ετσι, θα πας κατω απο τη 16η θεση στο υπογραφω….

  25. Phevos
    ΚΟΙΤΑ ΦΙΛΕ ΛΟΓΙΚΑ ΤΕΛΙΚΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ.
    ΒΑΘΜΟΥΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΣΙΜΠΗΣΟΥΜΕ
    ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΟΥΛΑ ΓΙΑ 10ΑΔΕΣ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝ ΚΑΤΙ ΑΠΙΘΑΝΟΙ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΤΟΥ ΑΓΑΘΩΝΑ ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΡΕΜΠΕΤΗ!!!!!
    ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΦΩΝΟΙ ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΤΟΥΣ.

  26. Οσοι θεωρειτε την ψηφοφορια του OGAE ως τελικο αποτελεσμα ή ταση… κανετε λαθος και μαλλον δεν εχετε ιδεα… οποτε ας μην γραφετε μπαρουφες και χαζομαρες! Το εαν πατωσει η Ελλαδα στην ψηφοφορια του OGAE και πατωσει και στην eurovision απλα θα ειναι τυχαιο, οπως και το αντιθετο αποτελεσμα! H ψηφοφορια του OGAE ειναι των κλαμπ… δεν ειναι καν ψηφοφορια οπως κανουν οι ιστοσελιδες οπου εκει μπαινει και ψηφιζει οποιος γουσταρει, ειτε ειναι φαν ειτε οχι… οποτε το δειγμα ειναι μεγαλυτερο και αντιπροσωπευτικο. Και στο κατω κατω… το βρισκω αρρωστο μερικοι να ευχονται να πατωσει η Ελλαδα ωστε να μπουν σε μια σελιδα και να γραψουν: “Είδατε…εγω σας τα λεγα κτλ” Ειναι ΑΡΡΩΣΤΟ αυτο!!! Απο την αλλη δεν γινεται καθε χρονο να στελνει ο καθενας μας οτι του γουθσταρει ή οτι του αρεσει…. θα υπαρχουν χρονιες που μπορει να θελουμε να παει αλλο τραγοθδι απο αυτο που πηγε… και γω το 2002 ηθελα την MLV (που χαθηκε αυτη??), το 2008 ηθελα Μαρτακη, το 2006 ηθελα το Welcome to the party κτλ… εε δεν πηγαν… τι να κανουμε… ΞΕΚΟΛΛΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

  27. Δικαίωμά σας να μη σας αρέσει το τραγούδι μας.Αλλά εμένα προσωπικά όταν δε μου αρέσει κάτι απο τη χώρα μου δεν το θάβω…Είναι χώρα μου.Τώρα αν δεν είναι χώρα σας,πάλι κάποιο πρόβλημα θα έχετε για να ρίχνετε τόσο φαρμάκι.Όπως και να χει δικό σας πρόβλημα.Ψυχό σας δε θα γίνω…Σκάστε τα σε κάποιον επαγγελματία!Προσωπικά,το να λέω ”Μακάρι να πατώσει” δε μου πάει.Έχω και ζωή και δόξα τω Θεώ είμαι ψυχικά υγιής για να κάνω τέτοια καραγκιοζιλίκια……..Τελευταία προειδοποίηση: Φτιάξτε σελίδα στο you tube ή πιο απλά ΚΑΝΤΕ ΣΕΞΞΞΞΞΞΞΞ…….Τα νεύρα σας δεν τα κόβω στα καλύτερά τους!!!!!!!!!!

    • Για συνελθε ρε αγορακι μου….θαβουμε λεει τη συμμετοχη μας…Που ρε συ? εδω??? και σε ποια γλωσσα? Στα ελληνικα….μαλιστα….δηλαδη αποτρεπουμε την ελλαδα απο το να ψηφισει…ελλαδα το Μαιο…Μπραβο Τζιμάνι μου 😉

  28. Κορυφαίοι gus και ellas-eurovision.
    Πολύ ωραία τα λέτε αλλά σκεφτείτε πως ο ελληνικός τελικός έγινε 18 Φεβρουαρίου και μέχρι σήμερα όχι μόνο δεν το πήραν απόφαση αλλά αυτοί οι ελάχιστοι (με 100 names) συνεχίζουν την ψυχική τους παράκρουση και μάλιστα όσο πάει χειροτερεύει.
    Στα 20 χρόνια που ασχολούμαι δεν έχω δεί κάτι τέτοιο.
    Χειρότερο και από το θρήνο της ήττας της ανυπέρβλητης Νικκι Πόντε το 2011.
    Εμένα πάντως η μοναδική φορά που πήγε αυτό που ψήφισα (χωρίς απευθείας ανάθεση καλλιτέχνη) ήταν το 2008 η καλομοίρα.
    Τις υπόλοιπες απλά το δέχτηκα ευτυχώς χωρίς συμπτώματα ψυχικής διαταραχής,εμμονής,χολής,κακίας και μαλακίας!

    • Αυτο που λες δεν ισχυει! Πανω απο τους μισους εδω μεσα πιστευει οτι δεν θα τα παμε καλα! κοιτα δεξια το πολ! Ενα 45% λεει οτι θα περασουμε και δεν θα παμε καλα (μεσα σε αυτους και εγω…) και ενα 15% λεει οτι δεν θα περασουμε καν τελικο! (οι πιο φανατικοι αντιπαλοι του τραγουδιου) και τελος ενα 40% λεει οτι θα παμε καλα! αρα, με δεδομενο οτι μονο μια ψηφος απο καθε ατομο προσμετρειται το ποσοστο βγαινει περιπου 60-40! Ετσι, δεν μπορεις να λες οτι ειναι ελαχιστοι αυτοι στους οποιους δεν τους αρεσει… μπορει στον μεσο Ελληνα να αρεσε αλλα αυτος ειναι εκεινος ο οποιος θα δει τον τελικο της χωρας του θα ψηφισει κατι που να εχει μπουζουκομπαγλαμα και θα ξανα ασχοληθει με την eurovision το βραδυ του τελικου! Εμεις οι eurofans κατα πλειοψηφια εχουμε σχεδον παντα διαφορετικη γνωμη (Ποντε, Θωμαη, Τζωρτζινα, Ταμτα κλπ) χωρις ομως να σημαινει οτι ολοι εχουμε παντα την ιδια γνωμη αναμεταξυ μας!

    • αααα, και κατι ακομα! Το 2011, 2012 και 2007 τι ειχες ψηφισει??? 😛 (απο απλη περιεργια ρωταω) 😀

      • Kατ αρχήν δεν κατάλαβες τι έγραψα.Δεν είπα οτι ελάχιστοι δεν αρέσουν το τραγούδι μας.Εγραψα πως ελάχιστα είναι τα διανοητικά προβληματικά άτομα που το νόημα της ζωής τους είναι η αποτυχία της φετινής συμμετοχής.
        Οι περισσότεροι που διαφωνούν με τη συμμετοχή μας είναι φυσιολογικοί άνθρωποι σαν εσένα.
        Σ’αυτό που με ρωτας…το 2007 είχα ψηφίσει Τάμτα,το 2011 έλειπα στο εξωτερικό τη μέρα του τελικού.Μετά που τα είδα είπα δίκαια κέρδισε ο Λούκας.Πέρσυ ψήφισα το καλύτερο για μένα από τα 4 χάλια την Ελευθεριου.Το 2010 τίποτα γιατί κανένα δεν με είχε ενθουσιάσει.

    • Φίλε,αν δεν το διασκεδάσουμε και λίγο με δαύτους μέρες που ναι πώς θα βγει αλλιώς???Χαχαχα…

  29. ellas-eurovision
    και ποιος νομιζεις οτι εισαι ρε παπαρα που μας προειδοποιεις κιολας.
    οτι γουσταρουμε θα λεμε για την αχταρμα-παρωδια και αμα γουσταρεις
    giannismits
    ψυχολογε αφραγκε τραβα πλυνε κανα πιατο ρε προφεσορα
    παρτε ρε τα 00000000000 των βαλκανιων να εχετε προς το παρον και ο μαης ειναι κοντα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Καλα εισαι αρρωστος! ε και? και εγω πιστευω οτι δεν θα παει καλα η Ελλαδα… και τι να κανω τωρα φιλε? να αρχισω να γραφω: τι βλακεια ειναι αυτη κτλ? Θα αλλαξει κατι? Ή να περιμενω απο το αποτελεσμα ωστε να αυτοαναγορευτω ως μαντης και ειδικος?
      Αυτα που γράφεις φανερώνουν ΕΜΜΟΝΗ… ξεκολλα!
      Αλλο η κριτικη και αλλο οι εμμονες… εχει δικιο τελικα ο ellas-eurovision… τον επιβεβαιωνουν μερικοι με αυτα που γραφουν…

      • Φίλε μου μην του απαντάς.Ας’τον να περιμένει πάνω απο το πι-σι όλη μέρα μέσα στον κόσμο του μπας και τον μπινελικώσει κανεις και καταλάβει οτι ζει……………..Μην του δίνουμε και αξία.Αρκετά!

  30. Το γεγονός οτι 20 χώρες εχουν 0 βαθμους δείχνει πόσο περιορισμένο είναι το γούστο στα περισσότερα OGAE clubs κι ότι αυτή η ψηφοφορία ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα…
    Γιατι ο κόσμος που θα ψηφίσει τον Μάιο δεν αρέσκεται αποκλειστικά και μόνο σε dance pop και μπαλάντες…
    Ξεκολλάτε μερικοί , είναι άκυρα αυτά που γράφετε…
    Κανείς από τους υποστηρικτές του Alcohol is free δεν έλεγε : Ψηφίστε Koza Mostra για να σαρώσουμε στα OGAEs των Βαλκανίων…
    ΕΛΕΟΣ!

    • Υπαρχει καποιοσ κανονας που λεει οτι πρεπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να ψηφιζονται ολες οι χωρες ακομα και αν τα τραγουδια τους ειναι αδιαφορα ή και αθλια?? Να μας το μαθεις αν ειναι μιστερ….Αλλωστε ολα τα μηδενικα τα εως τωρα ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ δικαιολογημενα με μοναδικη ΙΣΩΣ εξαιρεση τη Γαλλια. Δεν βλεπω καμια κομματαρα που να εχει ξεχωρισει να ειναι με μηδεν….Ξερω πληγωνεσαι που η ελλαδα ειναι κοντα στο μηδεν αλλα τι να κανουμε, δεν συμφωνει η πλειοψηφια των ξενων με τη δικη σου προτιμηση. Μη γινεις και Κασιδιαρης τωρα σε παρακαλω.

      • Kαλώς ήρθες στο forum μας “καινούργιε” χρήστη…Ποιός απ’όλους είσαι?
        Ο superdry , o Giorginos ή ο Victory!Καιρό έχουμε να σε πετύχουμε με αυτά τα nicks…
        Όσο για το σχόλιο σου περί Κασιδιάρη , αναρωτιέμαι αν στην Χρυσή Αυγή σας επιτρέπουν να ακούτε Giorgina και Niki Ponte…?
        Γέλιο έχεις!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ