Οι Koza Mostra και ο Αγάθων Ιακωβίδης στο Eurovision In Concert!

Έγινε χθες βράδυ στο Άμστερνταμ το πέμπτο Eurovision In Concert με τη συμμετοχή πολλών φετινών συμμετεχόντων στον 58ο διαγωνισμό της Eurovision, που θα γίνει τον ερχόμενο μήνα στο Malmö! Οι Koza Mostra μαζί με τον Αγάθωνα Ιακωβίδη δεν μπορούσαν, φυσικά, να απουσιάσουν από την εκδήλωση, όπου παρουσίασαν τη φετινή συμμετοχή της Ελλάδας και φρόντισαν να ακουστεί στην Ευρώπη ότι… Alcohol is free! Λόγω τεχνικού προβλήματος στον ήχο, μάλιστα, οι φετινοί μας εκπρόσωποι ανέβηκαν δύο φορές στη σκηνή για να παρουσιάσουν το τραγούδι, το οποίο και επευφήμησαν Έλληνες και μη θεατές!

(πηγή φωτογραφιών: oikotimes.com)

[youtube id=”FIDz46r-F0Q” width=”600″ height=”350″]

Ελευθερία Παπαχριστοδούλου

56 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αχ αυτά τα τεχνικά προβλήματα, παντού μας κυνηγούν! Η δεύτερη και καλή εμφάνισή τους πιστεύω ότι ήταν αρκετά αξιοπρεπής. Ωστόσο στο Malmo ο Αγάθωνας και ο Ηλίας πρέπει να δουλέψουν παραπάνω τα φωνητικά τους, αλλά και να κρατήσουν την ενέργεια που βγάζουν στην σκηνή.

  2. Πολύ καλό… απο το δεύτερο ρεφρεν και μετα δε, ειναι πολυ ωραια η παρουσια..Φανταστικη η κατάληξη.. Ας ελπίσουμε…

  3. Έχουμε δυστυχώς πρόβλημα φωνητικό. Και ο Ηλίας φαλτσαρει στα σημεία που γκαριζει και ο Αγαθωνας δεν μπορει να το πει το τραγούδι γιατι λαχανιαζει. Συγγνώμη που θα σας απογοητευσω αλλα αυτο το τραγούδι που το έχουμε δει χίλιες φορές παρουσιασμενο live μέχρι σημερα , θα πατωσει και σε επιτροπές αλλα και στο κοινο μέτρια θα παει. Δεν ειναι Λούκας, δεν ειναι Αλκαιος. Ειναι ενας Ρακιντζης που μυξοκλαιγοταν για τα τεχνικά προβλήματα ήχου επειδη δεν έχει φωνη.

  4. Ρε φίλε ο ρακιντζης είναι καιγαμωτους τραγουδιστές και το 2002 το τραγούδι καλο ήταν. Δεν θα κρίνεις την τεράστια καριέρα του από μια άσχημη θέση. Και τεχνικά προβλήματα υπήρξαν.

  5. ολα τα λεφτα συνεχιζει να ειναι το παιδακι
    με το ακορντεον που τρεχει πανω κατω δεξια αριστερα χτυπιεται γενικα τα σπαει!!!!
    ο αγαθωνας λεφτα να αγορασει αλλο μπλουζακι δεν εχει???????
    ο ηχος για 500στη φορα γιατι ειναι παλι χαλια
    και τα φωνητικα επισης τον ηχοληπτη της adele θελουν??????
    ΕΓΩ ΧΤΕΣ ΓΙΑ 5 ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΛΗΡΩΣΑ 35 EURO.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ALCOHOL IS FREE?????????
    οι φουστες πηγαν για πλυσιμο γιατι εχουν μονο μια αλλαξια?????

  6. Προτιμώ το βίντεο με το καψόνι του ηχολήπτη.Κατα τ’άλλα, ο ρεμπέτης κύριος, ο αντεξουσιαστής με την τσιχλόφουσκα υπέρμετρα ενθουσιώδης, ας ελπίσουμε μέχρι το Μάιο να’χει ακούσει το τραγούδι τοσες φορές που να το χει σιχαθεί και να το πάει ένα τσικ πιο διεκπεραιωτικά.τα υπόλοιπα κακά παιδιά ας συνεχίσουν να χοροπηδάνε.

  7. Δεν έμεινα ευχαριστημένος.Ελπίζω να μην το πουν έτσι στο Μάλμε!
    Ο Ηλίας το φώναξε λίγο παραπάνω απ’όσο πρέπει!!!Δε χρειάζεται τόση υπερβολή.Κουράζει λίγο αυτό!Και τα φωνητικά λίγο πιο χαλαρά γιατί ακούγονται λίγο αχταρμάς…

  8. Μπορείτε να δείτε και τις άλλες συμμετοχές στο Youtube,οι χώρες που συμμετέχαν είναι: Αλβανία,Αυστρία,Βουλγαρια,Λευκορωσία,Εστονια,Ελλάδα,Ελβετία,Σλοβενία,Φινλανδία,Ιταλία,Σαν Μαρίνο,Ουγγαρία,Ουκρανία,ΠΓΔΜ,Σερβία,Ισραήλ,Ρουμανία,Ρωσία,Μολδαβία,Γαλλία,Μάλτα.!

  9. ΡΕ ΠΡΟΦΕΣΟΡΕΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ?????????
    ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΓΚΡΟΥΠΑΚΙ ΚΑΙ Ο ΡΕΜΠΕΤΗΣ ΣΤΟΝ ΤΣΑΡΟΥΧΑ ΓΙΑ ΠΑΤΣΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ.

  10. Είδα σχεδόν όλες τις εμφανίσεις.Πιο πολύ μου άρεσε το Σαν Μαρίνο.Εξαιρετική η βαλεντίνα και πήρε με διαφορά το μεγαλύτερο χειροκρότημα.
    Και τα παιδιά μου άρεσαν και θεωρώ πως το μεγάλο ατού μας είναι αυτό το κέφι και η ενέργεια.Δεν έχει φωνητικές απαιτήσεις το τραγούδι μας και αυτό είναι θετικό (αν ας πούμε πήγαινε το angel και η Τζορτζίνα το έλεγε όπως τον ελληνικό τελικό οι επιτροπές δεν θα χάριζαν).Το συγκεκριμένο είναι κάτι άλλο που ελπίζω να περάσει στον κόσμο.
    Υπερβολικά βαρετά και χλιαρά η Ρωσία και η Ιταλία.
    Πολύ καλοί φωνητικά οι Γεωργιανοί.Θα τα πάνε εξαιρετικά.
    Περίμενα περισσότερα απ την αγαπημένη μου Ουκρανία.

  11. αποτυχια οπου και αν τραγουδησουν οι ανθρωποι ειναι απλα τραγικοι…groupaki γειτονιας για κανα live με 2 euro εισοδο και δωρεαν ωτοασπιδες……..
    ο κοζας γκαριζει μαρσαρει σαν τρακτερ ο χειροτερος performer στη eurovision
    ο αγαθων nomizei oτι παιζει σε κανα κουτουκι και περιμενει να τελειωσει να πιει κανα κατρουτσο
    η χειροτερη συμμετοχη ever με διαφορα

  12. παιδια απ οσο ξερετε, εγω δεν ειμαι φαν της φετινης μας συμμετοχης ομως αυτη η συνεντευξη μου αρεσε πολυ! https://www.youtube.com/watch?v=_UtGac0vmDA μιλησε με ειλικρινεια, ειπε οτι δεν πανε για την νικη αλλα πανε για να δειξουν την χαρουμενη πλευρα της ελλαδας και για να περασουνε καλα κι οτι δεν τους νοιαζει η τελικη θεση αλλα θελουν ολοι οι ελληνες να νιωθουν υπερηφανοι για το τραγουδι! Ευτυχως που δεν μιλησε ο Αγαθωνας γιατι θα ελεγε ακριβως τα αντιθετα! 😛

  13. ελεοοοοοος….ενταξει ενεργεια βγαζουν κι ζυναμιζμο ομως απο φωνη δεν…. δεν μας βλεπω καθολου καλα στο μαλμε….κι επισης γιατι τοσο στασιμοτητα….το τραγουδι σε ωθει να χορεψει κι αυτοι μεσα σε τρια λεπτα κανουν 5 μετρημενες κινησεις…… :/ απογοητευσει….ελπιζουμε για το καλυτερο στο μαλμε αν κι απο φωνη δεν το βλεπω!
    αααααααχ….αλλοι/αλλη θα επρεπε να ταν στο eurovision In Concert κι κυριως στην eurovision……!!!! :/

  14. ΜΕ ΜΙΑ ΑΣΧΗΜΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΤΖΩΡΤΖΙΝΑΣ ΣΕ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΝ ΘΑΨΑΤΕ
    ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΟΔΙΟΥΣ ΟΡΓΑΝΟΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΤΕ?

  15. Σαν πολύ να φουσκώνει το πανταλόνι του Αγάθωνα. Άραγε το πρόσεξε κανείς? Αρχίζω και πάω το τραγούδι. Ο Ηλίας που γουστάρω πιο πολύ, ….μέτρια.
    Το τραγούδι ένα ποιήμα. Μιά οπτασία !

  16. ΤΑ ΑΤΟΜΑΚΙΑ ΔΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΦΕΡΛΗ
    ΑΜΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΕΥΟΝ ΘΙΑΣΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΩΜΩΔΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΤΑΓΟ.
    ΚΑΙ ΤΟ CD ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΜΕΓΑΛΟ HIT
    ΣΤΟ ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ!!!

  17. μετα απο καθε live που σκοτωνουν το αστειο τραγουδακι εξαφανιζονται απο το forum και οι υποστηρικτες τους.
    τυχαιο??????????????
    εκτος αν εχουν παει για τσιπουρα μαλαματινες και κεφτεδακια σε τιποτε χαμαιτυπεια…..

  18. το κοινο θα μας βγαλει γυρω στην 10η θεση στον τελικο και οι επιτροπες γυρω στην 20η θεση. με αποτελεσμα εκτος 10αδας παλι. πφφφ και το 2014 απλα τοτε θα μπουμε παλι 10αδα οπως 2001(10αδα) 2002(17η θεση) 2003(17ηθεση) 2004(10αδα)

  19. τα πραγματα ειναι απλα μαγκες
    το groupaki ειναι εντελως της πλακας και μουσικα και φωνητικα και δεν εχει καμια τυχη ακομα και στη μιζερη ελλαδιτσα
    και ο αγαθωνας ηταν αγνωστος γιατι δεν ηταν καλος στο ρεμπετικο 35 χρονια που ασχολειται.
    2 μετριοι εως κακοι ενωθηκαν εφτιαξαν αυτο το απαισιο τραγουδακι και πατωσαν πριν καν πανε στη σουηδια!!!!

  20. Έχει πάρα πολλή πλάκα να βλέπεις “καινούργιους χρήστες” από το πουθενά να πετάγονται για να κράξουν την Ελληνική συμμετοχή !
    Λες και δεν καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για τον ίδιο χρήστη…Μέχρι και τα ίδια λάθη στην γραμματική…( Σε περιοδεύΟΝ θίασο ).
    Αγόρι μου /κορίτσι μου αν ξόδευες τον αντίστοιχο χρόνο που ξοδεύεις για να μπαίνεις με πολλάπλα accounts και να κράζεις εδώ , σε κανένα φροντιστήριο για την ελληνική γλώσσα , ή στο να τελειώσεις το γυμνάσιο , η ζωή ίσως να σου φερόταν πιο ευνοικά…Φιλικά πάντα…

    • Eγραψες!Πόσο γελοίο ένα άτομο να κάνει 10 email για να μπαίνει με διαφορετικά name μόνο και μόνο για να γράφει τα ίδια και τα ίδια όλως τυχαίως στα άρθρα που αφορούν την Ελλάδα.
      Για γέλια είναι αλλά απ την άλλη θα ξαναπώ πως φταίει η ανικανότητα του συγκεκριμένου forum που τυγχάνει να είναι και το επίσημο site.ogae με παντελώς έλειψη κανόνων και ορίων που αφήνουν σε ανθρωπάκια να κάνουν το κομμάτι τους και να κάνουν μπάχαλο ένα άρθρο.
      Συνεχίστε έτσι.

    • Το πιο αστείο είναι όταν συμφωνεί με τον εαυτό του!
      😀 😀 😀
      ΕνδιαφέρΟΝ πολλαπλή προσωπικότητα…

  21. Γιατί έχω την αίσθηση ότι τα “τεχνικά προβλήματα” θα γίνουν η καραμέλα για την ελληνική αποστολή με το που θα αρχίσουν οι πρόβες και στο Μάλμε;

  22. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ…..ΛΙΓΟ ΤΑ ΦΑΛΤΣΑΚΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ Ο ΚΟΖΑΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΓΑΘΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΦΩΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!!ΦΥΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΛΙΚΟ!!!!

  23. Μέτρια εμφάνιση για την Ελλάδα, δεν περίμενα και κάτι διαφορετικό βέβαια. Ένας μήνας έμεινε για να βελτιωθούν κυρίως στα φωνητικά…από την άλλη Σαν Μαρίνο, Γαλλία και Γεωργία μου άρεσαν πολύ!!

  24. Egw tha apeuthinthw stn DonnieDarko k dn t kano oute g n prokalesw alla oute gia na mas upotimhsw omws esu ise p eleges pws oi kozamostra ine apisteutoi st live k na mn elpizoume se twtoiou eidoys apotuxia stn ellhniko teliko g n stelname ena apo t alla kommatia…rwtaw egw twra…POU EINAI H ENERGEIA k H ZWNTANIA se auth toys thn parastash???
    Teleios axaroi faltsa k me ena gero st mesh akoureuto k kolona…
    Eeee oxi k egw pisteua pws tha pame kala omws lipame p t lew alla autoi apodeixthkan xeiroteroi k apo thn aphrodisiac…dn eixan kamia sxesh m auto p mas legate pws ine…
    Thelw n elpizw pws kt tha gini k tha entupwsiasoume st malme…

    • Χαίρομαι για τους οπαδούς μου στον Ogae Greece που με παρακολουθούν φανατικά…
      Πίστεψε με θα είμαι ο πρώτος που θα βγω τον Μαιο να παραδεχτώ πως έκανα λάθος με την επιλογή μου , άμα δεν πάμε καλά στο Malmo.
      Για την ώρα , δεν βλέπω να συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας.
      Απεναντίας μου φαίνεσαι υπερβολικός και ίσως λίγο προκατειλημμένος που δεν πήγε αυτό που υποστήριζες ( Giorgina ή Τhomais ? )

      • Προφανως εισαι ευχαριστημενος να υποθεσω απο τις φωνητικες επιδοσεις της συμμετοχης μας και την σκηνικη μας εμφανιση? Βλεπω και τα δυο μερα με τη μερα να πιανουν πάτο εγω προσωπικα. εσυ εχεις καποια αλλη αποψη γιαυτο που βλεπεις και ακους? Αν εγραφε ΦΥΡΟΜ ή Σλοβενια κατω απο την ελληνικη συμμετοχη και ετσι οπως παρουσιαστηκε, θα την υποστηριζες με τοση θερμη?

      • Σχόλια για την Ελληνικη εμφάνιση από άλλα sites :
        1.»The guys from Greece really rocked it out, not once but twice. After a technical foul up, they came back for a second time to perform. Greeks as a nation have a good reason to take themselves very seriously these days, but they threw themselves into their song with a lot of gusto. This is the only song this year that felt really loose and easy going, even better than the recording.»
        2. “Greece was probably the best-received performance of the night overall (both times they performed it).”

        Και προσθέτω , ότι αυτά τα γράφουν ξένοι σχολιαστές στις σελίδες τους…

  25. Το ζωντανό θέλει βελτίωση. Εχω ένα κακό προαισθημα ότι θα ξεχάσουν και τα λόγια ειδικά ο κοζας. Κρίμα γιατι αξιζουμε καλή θεση.

  26. τα παιδια μας εχουν στοχους βλεπω. Δηλωσεις Κοζα που εγιναν στα αγγλικα : ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ να κερδισουμε και ΔΕΝ μας ενδιαφερει η θεση που θα παρουμε. ( ακουστε το και μονοι σας εδω http://www.youtube.com/watch?v=_UtGac0vmDA ….) Μεγαλε αν ξεκινας ετσι, θα πας κατω απο τη 16η θεση στο υπογραφω….

  27. Thn giorgina uposthriza k apla esy ise o poio aisiodoksos fetos k epidh diabazw t panta ine eukolo n thimame tn monadiko uposthrikth mas…anyway k egw THELW na mas dw top10 aneksarthtos tragoudiou….kalh mas epituxia…!!!

    • Εντάξει δεν είμαι ο μαναδικός υποστηρικτής εδώ…Νομίζω πάλι υπερβάλλεις λίγο…
      Όπως και να χει νιώθω κολακευμένος 🙂

      Προς LIE : Είπα να μην απαντήσω στο τρολάρισμά σου , αλλά σκέφτηκα να σου δώσω μια τελευταία ευκαιρία μπας και καταλάβεις ότι ένας φαν του θεσμού δεν ΚΟΙΤΑΕΙ σημαίες…Για παράδειγμα , πέρσυ δεν μου άρεσε καθόλου η συμμετοχή μας. όσο για το FYROM , το 2002 έστειλε το αγαπημένο μου τραγούδι…( Αλήθεια το έχεις ακούσει , ή αναλώνεσαι μόνο στα διαδικτυακά ξεκατινιάσματα , επειδή δε θα μας εκπροσωπήσει φέτος αυτό που υποστήριζες? )

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ