Ο OGAE Greece παρουσιάζει τη συμμετοχή της Κύπρου 2013!

Η Κύπρος θα εκπροσωπηθεί στην Eurovision 2013 από την Δέσποινα Ολυμπίου και το τραγούδι Αν με θυμάσαι σε μουσική του Ανδρέα Γιωργαλλή και στίχους του Ζήνωνα Ζιντίλη και θα ερμηνευτεί στα Ελληνικά.

Η Δέσποινα Ολυμπίου γεννήθηκε το 1975 και μεγάλωσε στη Λεμεσό της Κύπρου όπου και έκανε τα πρώτα της ερασιτεχνικά βήματα στο τραγούδι. Ξεκίνησε να τραγουδά επαγγελματικά στην Κύπρο το 1992. Μετά από ένα χρόνο ήρθε στην Αθήνα και η πρώτη της επαγγελματική συνεργασία ήταν με τον Γιάννη Πάριο. Πρωτοεμφανίστηκε στη δισκογραφία στο δίσκο του Γιώργου Σαρρή «Φταίνε οι Απονοι Καιροί» με το τραγούδι «Η κούνια μας» το οποίο τραγούδησε μαζί του. Συμμετείχε επίσης στο δίσκο «Εμείς οι Έλληνες» με το τραγούδι «Προς ρακοσυλλέκτες και συνοδοιπόρους» και στο δίσκο του Παντελή Θαλασσινού «Απ’ την Τήλο ως την Θράκη» με τέσσερα τραγούδια. Ο πρώτος της προσωπικός δίσκος έχει τίτλο «Των Ματιών σου η Καλημέρα». Τον Ιούλιο του 2003 γίνεται η αρχή της συνεργασίας της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη με το cd single «Βάλε Μουσική» με μουσική του ιδίου και στίχους της Ελεάνας Βραχάλη. Στο ίδιο cd υπάρχει και το τραγούδι «Να ‘σουν αλλιώς» το οποίο τραγουδάει ντουέτο με τον Χατζηγιάννη και γνωρίζει μεγάλη επιτυχία. Μετά από ένα χρόνο έγινε πλατινένιος. Το επόμενο άλμπουμ της Ολυμπίου κυκλοφορεί το 2004 με τίτλο «Έχουμε Λόγο». Το φθινόπωρο του 2005 η Δέσποινα Ολυμπίου κυκλοφορεί ένα δίσκο με τίτλο «Αυτό Είναι Αγάπη» περιλαμβάνοντας ακόμα 12 τραγούδια με στιχουργική και μουσική υπογραφή των Γιώργου και Αλέξανδρου Παντελιά (Κίτρινα Ποδήλατα). Την άνοιξη του 2007 η Ολυμπίου κυκλοφορεί το CD Single «Πες το δυνατά» γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία. Στη συνέχεια κυκλοφορεί τη νέα της δισκογραφική δουλεία «Μαζί – χωριστά» με την υπογραφή του Μιχάλη Χατζηγιάννη (ο οποίος ανέλαβε και την διεύθυνση παραγωγής) και στίχους της Ελεάνας Βραχάλη και του Νίκου Μωραΐτη. Στα MAD Video Music Awards 2008 o Mιχάλης Χατζηγιάννης και η Δέσποινα Ολυμπίου κέρδισαν το βραβείο για το καλύτερο ντουέτο στο τραγούδι «Ο παράδεισος δε φτιάχτηκε για μας».

Το Αν με θυμάσαι θα διαγωνισθεί θέση 14 στον 1ο ημιτελικό στις 14 Μαίου 2013.

[youtube id=”OEd1TsVBo9U” width=”600″ height=”350″]

Αν με θυμάσαι
Για ό,τι έζησα ποτέ δε μετανιώνω
Για ό,τι αγάπησα συγγνώμη δε ζητώ
Για όσα θέλω την ψυχή μου απογειώνω
Και για όσα μου’δωσες εγώ σ’ευχαριστώ
Αν με θυμάσαι, πες μου αν θα σε ξαναδώ
Σε περιμένω, πάντα για’σένα θα’μαι εδώ
Για όσα ένωσαν σε μια καρδιά τις δύο
Για όσα νιώσαμε μαζί σε νοσταλγώ
Και θα υπάρχω στο πιο δύσκολό σου αντίο
Στο πιο γλυκό απ’όσα είπες σ’αγαπώ
Αν με θυμάσαι, πες μου αν θα σε ξαναδώ
Αν με θυμάσαι, πες μου αν θα σε ξαναδώ
Σε περιμένω, πάντα για’σένα θα’μαι εδώ
Αν με θυμάσαι, γίνε ένα αστέρι φωτεινό
Σαν πέφτει η νύχτα να σε κοιτώ στον ουρανό
Αν με θυμάσαι, γίνε ένα αστέρι να σε κοιτώ στον ουρανό

 

Μπορείτε να δείτε τα άρθρα της Κύπρου εδώ.

Ελευθερία Παπαχριστοδούλου
Κρικόρ Κιφορκιάν
Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

43 ΣΧΟΛΙΑ

  1. iparxoun pio xalia tragoudia fetos pedia kai kseroume polli kala oti live i despina einai kaliteri apo kapoies alles xores.
    ego pisteuo fetos oti i lithuania i croatia to ireland i slovenia to belguim kai i estonia den tha perasoun!!!!

    • Για μένα σίγουρες για πρόκριση από τον α ημιτελικό είναι
      1.Δανία
      2.Ουκρανία
      3.Ολλανδία
      4.Ρωσία
      5.Αυστρια

      Σχεδόν μέσα οι
      6.Μολδαβία
      7.Σερβία
      8.Μαυροβούνιο

      Οριακά
      9.Εσθονία
      10.Κροατία
      11.Ιρλανδία
      12.Λευκορωσία
      13.Κύπρος

      Καμία ελπίδα
      14.Λιθουανία
      15.Σλοβενία
      16.Βέλγιο

  2. Εγώ φοβάμαι το live. Mόνο αυτό με φοβίζει.
    Σαν σύνθεση είναι αρκετά συναισθηματική σε σχέση με τις περισσότερες μπαλάντες. Η θέση εμφάνισης στον ημιτελικό είναι εξαιρετική. Η παρουσία-εμφάνιση δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα είναι κιτς, φανταχτερή ή οτιδήποτε τέτοιο. Στη χειρότερη περίπτωση να παραείναι συντηρητική, κάτι που έτσι κι αλλιώς δεν θα έρχεται σε κόντρα με το τραγούδι.
    Αλλά φοβάμαι το live. Είναι τέτοιο το τραγούδι που δεν πρέπει να βγει σφιγμένη ούτε μία νότα στο αέρινο ρεφρέν του. Nομίζω ότι θα ήταν σοφή κίνηση να κατέβει ένα τόνο το κομμάτι. Το ότι τα κουπλέ δεν είναι ιδιαίτερα χαμηλά, επιτρέπουν ένα τέτοιο χαμήλωμα.

    • Παιδιά την άκουσα live στο Cyprus Aid την 1η Απριλίου και ήταν εξαιρετική φωνητικά στο τραγούδι αυτό… δεν νομίζω να έχει πρόβλημα την βραδιά στην εκτέλεση του τραγουδιού!

      • Εγώ πάντως ένα μικρό άγχος το έχω. Όχι γιατί δεν θεωρώ καλή και έμπειρη τραγουδίστρια τη Δέσποινα φυσικά αλλά γιατί καταλαβαίνω πως ο μόνος τρόπος να κλέψει ψήφους αυτό το τραγούδι είναι να ερμηνευτεί καλύτερα από όλες τις μπαλάντες του ημιτελικού.

  3. Δυστυχώς η Δέσποινα Ολυμπίου έχει τραγουδήσει κλάσης ανώτερα κομμάτια απ’αυτήν την άνευρη , γλυκανάλατη μπαλάντα…Πολύ κρίμα!
    Καλή επιτυχία στην Κύπρο μας , έχει ένα πολύ δύσκολο έργο μπροστά της στον α ημιτελικό , εκτός κι αν η σειρά εμφάνισης , ή οι τελευταίες πολιτικοοικονομικές εξελίξεις την βοηθήσουν να κάνει την έκπληξη !

  4. Μια χαρά,όμορφη στίχοι,πολυ καλή ερμηνεία αν και αρχίζω να το βαριέμαι δεν με ενοχλεί καθόλου,αν και δεν συκρίνεται με το περσινό αριστούργημα της χώρας μου..ΟΚ.
    Δυσκολα τα πραγματα για προκρίση αφου στο Α’ ημιτελικό υπάρχουν πολύ καλύτερα τραγούδια,και χωρες με συμμαχίες σε συγκριση με εμάς που στον α’ ημιτελικό είμαστε μόνοι!..αν είμασταν στο Β’ ημιτελικό θα ήταν σίγουρα καλύτερα.
    Στο TOP μου είναι στη θέση #14! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΑ!

    • Φίλε Μαρίνο θυμάμαι πέρσι πόσο σου άρεζε το lala love και πως το υποστήριζες με πάθος.Αλλά το τραγουδάκι δεν ήταν αριστούργημα.Είναι βαριά λέξη για να πείς ενα ποπ τραγουδάκι με γέφυρα και χορευτικό χωρίς έμπνευση αριστούργημα.
      Είσαι από τα άτομα εδώ μέσα που εκτιμώ πάντως γιατί έχεις ευγένεια κι ας διαφωνώ με τις επιλογές σου πολλές φορές.

      • Γιαννή ευχαριστω πολυ!!
        πιστευω πως περυσι αδικήθηκε παρα πολύ η Κύπρος,αριστούργημα με την ένοια ”ποπ” τραγούδι στο είδος του..και ασφαλώς αριστούργημα μπροστά στο φετινό!

  5. Το τραγούδι είναι μια αξιοπρεπής συμμετοχή χωρίς πολλές φιλοδοξίες.
    Σίγουρα είναι άνευρο και γλυκανάλατο αλλά πίστεύω στην ερμηνεία και την φωνή της Ολυμπίου.
    Το τραγούδι κακά τα ψέματα είναι πολύ αδύναμο και έχει μπαλάντες κλάσης ανώτερες απ αυτή της Κύπρου.
    Ομως οριακά μπορεί να πάρει το εισητήριο στον τελικό.
    Καλή επιτυχία στην Κύπρο μας.
    Και κάτι άσχετο-σχετικό.
    Επέσε το μάτι μου στη συμμετοχή της Κύπρου το 1995.
    Τι κομμάτι,τι ερμηνεία τι δυναμική.Ισως η καλύτερη συμμετοχή της Κύπρου.Αυτό ναι ήταν αριστούργημα.Και σήμερα θα χτυπούσε άνετα μια υψηλή θέση.
    http://www.youtube.com/watch?v=-gLLrmZUQKE

  6. OYTE H KALYTERH ΜΠΑΛΑΝΤΑ ΦΕΤΟΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ.
    ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΠΛΑΣΑΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.
    ΑΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΟΡΙΑΚΑ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ…
    Ο Α ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΦΕΤΟΣ ΤΑ ΜΙΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ 10ΑΔΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ
    ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΦΕΤΟΣ!!!

  7. Αυτό το τραγούδι έχει μια πιο ξεχωριστή θέση στη καρδία μου σε σχέση με όλες τις άλλες κυπριακές συμμετοχές. ‘Ισως γιατι επιλέχθηκε να συμμετάσχει στο διαγωνισμό σε μια κρίσιμη περίοδο για την Κύπρο. Πάντως ως τραγούδι μ αρέσει, έχει κάτι το ιδιαίτερο, σου βγάζει μια μελαγχολία αλλά συγχρόνως σε ταξιδεύει με τη μελωδία του αλλά και του στίχους του, βγάζει μια ευαισθησία που σε κάνει “ταξιδεύεις” αλλά και να ονειρεύεσαι … Ελπίζω στον ημιτελικό να παρουσιαστεί όμορφα, με ωραία πλάνα. Αναμφίβολα η Ολυμπίου έχει μια απο τις καλύτερες φωνές που έχει βγάλει η Κύπρος. Εδώ όσοι δεν έχετε δει την εμφάνιση της απο το CyprusAid, είχε πει μεταξύ άλλων και το Αν με θυμάσαι ζωντανά http://www.youtube.com/watch?v=86tIOmkIUYQ

  8. τα σιγουρα για τελικο απο 1 ημιτελικο ειναι
    Denmark
    Netherlands
    Ukraine
    Austria
    Russia
    Ireland
    Montenegro
    Belarus
    μακαρι να παρει μια απο τις αλλες 2 θεσεις
    καλυ τυχη!!!!!!!!!

  9. ASXETO………
    ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΑΥΤΗ Η ΚΟΜΑΤΑΡΑ ΤΗΣ
    ΚΥΠΡΟΥ ΤΟ 2007 Comme Ci Comme Ca.

    • Αξιοπρεπέστατο μεν αλλά μέτριο και βαρετό. Στο top μου είναι κάπου στο 25-30. Αν και δύσκολο να περάσει στον τελικό, εύχομαι καλή επιτυχία στην Κύπρος μας!!

  10. ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΣΤΗ EUROVISION ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ,ΣΧΕΔΟΝ,Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΕΛΙΚΟΥ….ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ…..ΠΕΡΥΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΒΗ,Μ’ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΡΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑΤΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΕΚΤΗ….ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΦΕΤΟΣ ΕΩΣ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ,ΜΕ ΤΟΣΟ ΜΕΤΡΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ!!!!

  11. παω δε παω ηταν και η κυπρος φετος
    τελικα πηγε αλλα…..?????????
    δεν βλεπω φως πολυ μετριο τραγουδι
    μη λεμε ψεματα δεν ειναι για τελικο.

  12. ρε παιδια..?μονο σε εμενα αρεσει..!?! δεν ειναι το καλυτερο αλλα μια θεση στον τελικο την αξιζει(γυρω στην 19η-21η)….εμενα μου αρεσει πολυ κι η φετινη κυπριακη συμμετοχη εχει αρκετα σημεια κορυφωσης κι η φωναρα της δ.ολυμπιου απογειωνει το κομματι,στο τοπ μου ειναι 2η-3η θεση,κι νομιζω εχει πιθανοτητες για προκριση (οριακη μεν,προκριση δε) νομιζω στο televoting θα βγει 12η κι στις επιτροπες 6η-7η αρα θα προκριθει…ετσι λεγαμε κι για την συμμετοχη της λιθουανιας το 2011(που ηταν κι αυτη του ιδιου στυλ) αλλα κι τελικο περασε κι μια χαρα 19η θεση πηρε… 😉 εγω πιστευω πολυ στην κυπρο κι νομιζω θα ανταλλαξουμε κι φετος τα 12αρια μας 😉 παντως οφειλω να ομολογισω πως η κυπρος ειναι η πιο ατυχη χωρα με την εισαγωση των ημιτελικων γιατι μετρα συμμαχους στο ενα χερι δυστυχως κι εχει μεινει εκτος τελικων πολλες φορες με καλα κομματια(πχ 2011,2009,2006) κι με αποκορυφωμα το αδικοχαμενο comme ci comme ca το 2007 που ρθε 15ο στον ημιτελικο….. :/
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣ!!!!!! 😀
    12points from greece to cyprus….οπως παντα!!!! 😀

  13. persi i ibi na sas thimisw bgike 7 … den 3erw alla kai fetos i kipros exei wraio tragoudi min sas pw oti mporei na kanei tin diafora kai na emfanistei oxi mono ston teliko alla apo 9-13 thesi … antithetws pou tin ellada tin kovw apo 16-19 🙁

  14. Lisa Andreas – Stronger Every Minute , Eurovision 2004
    με διαφορα το καλυτερο που εχει στειλει
    ποτε η κυπρος τα τελευταια 15 χρονια
    που παρακολουθω τον θεσμο.
    τις περισσοτερες φορες στελνει κατι προκλητικα μετρια οπως φετος λες
    και δε θελει να παει καλα με τιποτε!!!!
    το νησι γεματο συνθετες και φωναρες
    ειναι μαλλον επιτηδες το κανουν τι να
    πω…………!!!!!!!

  15. Αξιοπρεπής συμμετοχή απο την Κύπρο μεν, αλλά όχι αρκετά δυνατή. Η Ολυμπίου είναι πολύ καλή ερμηνεύτρια και μου αρέσει ότι θα τραγουδήσει στα Ελληνικά. Όμως κακά τα ψέμματα το τραγούδι θα το χαρακτήριζα γλυκανάλατο και χωρίς πάθος, συν το ότι η Κύπρος δεν έχει συμμάχους στον 1ο ημιτελικό η πρόκριση θα είναι πάρα πολύ δύσκολη. Η Κύπρος βέβαια έχει ευνοϊκή κλήρωση (14η στου 16) και ίσως οι επιτροπές εκτιμήσουν την φωνή της Δέσποινας. Είδομεν, καλή επιτυχία αδέλφια!

  16. Το τραγουδι ειναι λιγο αδυναμο του λειπει μια παραπανω μελωδια!! Δεν εχει μια κορυφωση μια ζωντανια..κατι τελοσπαντων!! Ευχομαι τα καλυτερα στην κυπρο μακαρι να προκριθει!!

  17. Στη σύλληψη του Ανδρέα Κουρή, γιου του εκδότη, Μάκη Κουρή, προχώρησε η αστυνομία το απόγευμα της Δευτέρας…

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο πρώην ιδιοκτήτης της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων Metropolis και διευθύνων σύμβουλος του καναλιού MAD, Ανδρέας Κουρής,

    συνελήφθη στην περιοχή του Χαλανδρίου για μη καταβολή εργοδοτικών εισφορών ύψους 1,3 εκατ. ευρώ που αφορούν την επιχείρηση Μetropolis.
    Παρουσιάστηκε στον εισαγγελέα, όπου ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί. Ο κ. Κουρής κρατείται στο Α.Τ. Χαλάνδρι και θα παραμείνει έως την Τετάρτη, δεδομένου ότι οι κατηγορίες που τον βαρύνουν είναι σε βαθμό κακουργήματος. Στη συνέχεια θα παρουσιαστεί στον ανακριτή για την απολογία του.
    Πρόκειται για ένα ακόμη μέλος της οικογένειας Κουρή που μπαίνει σε δικαστικές περιπέτειες. Να θυμίσουμε ότι ο θείος του, Γιώργος και ο ξαδερφός του, Ανδρέας, έχουν προφυλακιστεί για την υπόθεση χρεών του τηλεοπτικού σταθμού ALTER.

  18. Τα γραφεία στοιχημάτων έχουν πάρει «φωτιά». Τα νέα για την Ελλάδα όμως δεν είναι καλά καθώς δίνουν το «Alcohol is free» στην 15η θέση, ενώ στόχος των διαγωνιζόμενων είναι να μπουν στην δεκάδα και πιστεύουν ότι θα τα καταφέρουν….(στο τελος θα αρχισουν παλι τα κραξιματα για τα κακα ηχητικα των σουηδων που δεν ακουσαμε καθαρα τα φαλτσα του αγαθωνα και του μορφωνιου…)

    • Ξεκολλάτε με τα στοιχήματα!!!!!!!!Ο Λούκας ήταν δεκάδα δλδ το 2011 στα στοιχήματα;Ή μήπως οι Λόρντι το 2006…Πολλές φορές έχουν πέσει έξω….Πάλι θα τα λέμε;;;ΒΑΡΕΘΗΚΑ!!!

    • Καλά η 15η θέση στα στοιχήματα δεν είναι και τόσο κακή. Στο παρελθον είχαμε και χειρότερες θέσεις στα στοιχήματα αλλά 10άδα μπήκαμε (2010, 2011). Ένα είναι σίγουρο, στο τέλος θα υπάρξουν εκπλήξεις που ούτε τα στοιχήματα, ούτε οι διάφορες δημοσκοπήσεις θα έχουν προβλέψει.

      • Μακάρι γιατι το μικρό σπίτι στο λιβάδι πιο πολύ σασπένς τείνει να αποκτήσει απο τη γιουροβίζιον τελευταία…………..

  19. Μια συμπαθητική μπαλάντα από μία καλή τραγουδίστρια.Ελπίζω να το στήσουν καλά πάνω στην σκηνή και να συμβει η έκπληξη!Νομίζω οτι προς το παρόν η Κύπρος δεν έχει τις πιθανότητες με το μέρος της αλλά όπως είπα τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν όταν αρχίσουν οι πρόβες.

  20. Μακάρι να περάσει…….Έχει την καλύτερη φωνή απο όλους..Ακόμα και η Δανία που είναι καραφαβορί τα ”κοκοράκια” της τα πετάει….Οι επιτροπές θα το προτιμήσουν…Το κοινό όμως το φοβάμαι αρκετά!!!!!!!!

  21. Ego an kai diaferei panta h apopsh m apo toys allous tha to pw kai as m kraksete…apo to 2004 p thimame oles tis Eurovision h kupros exei stilei wraia kommatia alla bre paidi m dn uparxei kanis na toys psifhsei…my top 5 of Cyprus since 2004…
    Firefly
    Life looks better in springs
    Stronger every minute
    La la love
    Fame fattal…

  22. Εύχομαι τα καλύτερα για την Κύπρο και όλα καλά να πάνε!

    Υ.Γ.: Πολύ καλή η Ολυμπίου, μου λείπει όμως η Ήβη…

  23. Εξαιρετική η φετινή συμμετοχή, πιστεύω πως έχει πολλές ελπίδες πρόκρισης στον τελικό και το αξίζει!
    ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ, ΚΥΠΡΟΣ!!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ