EUROVISION 2013: Το interval act του Α’ Ημιτελικού!

Όσο πλησιάζουμε στη Eurovision 2013, οι ανακοινώσεις που αφορούν στη διοργάνωση και τα τρια σόου είναι όλο και πιο πολλές. Σήμερα το πρωί, το SVT, ο φορέας πίσω από τη φετινή Σουηδική διοργάνωση, ανακοίνωσε το όνομα του interval act του πρώτου Ημιτελικού της 14ης Μαΐου. Ο πολύ γνωστός στη χώρα του μουσικός παραγωγός και τραγουδιστής, Andreas Kleerup θα είναι αυτός που θα αναλάβει το διάλειμμα πριν από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Αν και δεν έχει γίνει γνωστός ο ακριβής ρόλος του καλλιτέχνη επάνω στη σκηνή, ο ίδιος έχει γράψει για το σκοπό αυτό το τραγούδι “Northern Light” που είναι εμπνευσμένο από τα φυσικά φαινόμενα του Βορρά. Ο παραγωγός της φετινής διοργάνωσης Christer Björkman δήλωσε για την επιλογή του συγκεκριμένου καλλιτέχνη πως “είναι ακριβώς ο καλλιτέχνης που θέλουμε. Έχει μια τόσο μεγάλη γκάμα ταλέντων που συνδυάζει τόσο την ποπ όσο την κλασσική μουσική.”

Πρόσφατα ο Kleerup συνεργάστηκε με την περσινή νικήτρια της Eurovision, Loreen, για το τραγούδι Requiem Solution, το οποίο ερμήνευσαν στα φετινά Σουηδικά βραβεία Grammy.

[youtube id=”BSnBzhWKyzA” width=”600″ height=”350″]

Αλέξανδρος Λιάπης

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολύ ωραίο τραγούδι!Το ‘requiem solution” θα ακουστεί κατά την διάρκεια του interval act του α’ ημιτελικού…

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ