Η Μαρία Κοζάκου και ο Γιώργος Καπουτζίδης στην ελληνική αναμετάδοση!

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των παρουσιαστών της ελληνικής αναμετάδοσης του διαγωνισμού της Eurovision 2013. Η έμπειρη πλέον από τις τελευταίες αντίστοιχες παρουσιάσεις των δύο τελευταίων χρόνων, Μαρία Κοζάκου αποτελεί τη γυναικεία νότα στον ελληνικό σχολιασμό, ενώ πλαισιώνεται και συμπληρώνεται θαυμάσια από το αστείρευτο χιούμορ του Γιώργου Καπουτζίδη. Να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Καπουτζίδης έχει ήδη εμπειρία επί του αντικειμένου αφού είχε συμπαρουσιάσει με τη Ζέτα Μακρυπούλια την ελληνική Eurovision του 2006. Περιμένουμε λοιπόν να απολαύσουμε το δίδυμο αυτό τον ερχόμενο Μάϊο στα 3 σόου του διαγωνισμού (2 ημιτελικοί και ένας τελικός) από το Μάλμο της Σουηδίας στις 14 , 16 και 18 Μαΐου.

 

 

40 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΜΠΡΑΒΟ,ΜΠΡΑΒΟ,ΜΠΡΑΒΟ….ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ!!!!

      • esc1234 Να σου θυμίσω ότι μέχρι το 2003 το έδειχνε η ΕΤ1. Επίσης και η ΝΕΤ να το έδειχνε κανένας δε θα το παρακολουθούσε από εκεί, από τη στιγμή που προβάλλεται και από το ERT HD. Όποιος θέλει να το δει θα το δει και από τη στιγμή που εθνικό τελικό και αφιερώματα γίνονται στην ΕΤ1 το πιο ορθό είναι να το προβάλλουν απ αυτή τη συχνότητα.

      • @maria, Διαφωνώ!Πέρυσι το euphoria ήταν το πιο πετυχημένο τραγούδι της eurovision των τελευταίων πάρα πολλών χρόνων.Στην Ελλάδα έγινε hit και έφτασε μέχρι και το #3 του UK chart.
        Οι Big-5 υπάρχουν από το 2004 οπότε επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί το αναφέρεις.
        Η μόνη αλήθεια είναι ότι η ίδια η ΕΡΤ απαξιώνει σταδιακά το ίδιο της το προϊόν από το 2010 και μετά…Αν μεταδοθεί φέτος από την ΝΕΤ θα έχει τηλεθέαση πάνω από 60%.Αν μεταδοθεί από την ET1 δεν πρόκειται να ξεπεράσει το 40%.Το καλό είναι ότι φέτος στέλνουμε ένα τραγούδι που αρέσει στον κόσμο και ενδιαφέρονται για το τι θα γίνει.

    • esc1234 σύνελθε, η ΕΤ1 έδειχνε αρκετά χρόνια το διαγωνισμό, η ΝΕΤ τον μεταδίδει πολύ λιγότερα. Να μη λεμε ό,τι μας κατέβει σοτ κεφάλι. Και σιγά το σπουδαίο γεγονός. Όποιος θέλει να τον παρακολουθήσει θα τον δει και στην ΕΤ3!

      • Όσο και αν νομίζετε ότι δεν επηρεάζει η αλλαγή στο κανάλι προβολής της Eurovision κάνετε λάθος!Ο κόσμος εχει συνηθίσει να την παρακολουθεί από την ΝΕΤ από την οποία και προβάλλεται όλα αυτά τα χρυσά χρόνια για την Ελλάδα…Η μεταφορά του ελληνικού τελικού στην ΕΤ 1 και τα ποσοστά που έφερε δεν είναι άσχετα με το όλο θέμα.Η ΝΕΤ θεωρείται το πρώτο κανάλι της κρατικής τηλεόρασης.Είναι σαν να την έδειχνε το Mega και ξαφνικά να την μετακινούσαν στο Star.Σίγουρα χάνει.

      • dimitrisesc Απλά οι έλληνες έχουν βαρεθεί την eurovision, το βλέπω και από τον εαυτό μου, παλιά ήμουν πιο ένθερμη μ αυτό το θεσμό. Το 2001 η 3 η θέση των Αntique κίνησε το ενδιαφέρον του κόσμου χωρίς να δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε ποια συχνότητα παιζόταν, αναλογίσου ότι από το 10% τηλεθέασης μέχρι το 2000 αντικαταστάθηκε μέχρι το 93% το 2006 ενώ το πρόβαλλε ακόμα η ΕΡΤ, δε πήγε σε άλλο καναλι για να πετυχουν αυτή τη διαφορα σε τηλεθέαση.
        Λίγο η αδιαφορία της ΕΡΤ που για μένα εν μέρη είναι δικαιολογημένο (το όλο πράγμα ξεφούσκωνε από το 2009, ενώ η ΕΡΤ το υπολόγιζε ακόμα ως τηλεοπτικό προιον), λίγο οι παπαριες της EBU με big4 και επιτροπες, επίσης ο κόσμος αρχίζει να έχει διαφορετικά ακούσματα, απ αυτά που της eurovision, λογικό είναι να χάνει τη λάμψη της.

      • diladi thelete na paei stin et1 e? profanos, fun tis eurovision apo to 2005 pou theloun na akoun mpouzoukaki apo ellada kai tipote allo, ti na sas noiaxei. An omos tou xronou aposirthoume me dikaiologia xamili tiletheasi, min krazete sta forum kai sta sites! eseis to thelate

  2. πολλη καλη κι δυνατη επιλογη!!! η εμπειρη μ κοζακου με τον ανερχομενο σ’αυτο τον τομεα γ.καπουζτιδη νομιζω θα δεσουν τελεια κι θα απολαυσουμε ενα πολυ ωραιο σοου κι ετος ανταξιο της παρουσιασης των αδερφων μαγγιρων!!(ας επλισουμε να’χουμε και ιδια αποτελεισματα με εκεινες τις χρονιες)

  3. μπορει καποιος να μου πει απο που μπορω να κατεβασω euroscoreboard ( εκτος απο το 2.0 ενα πρασινο) ?

  4. 2 εμπειροι euro-εγκυκλοπαιδειες στο σχολιασμο μας φετος. ΠΙΟ ΤΕΛΕΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ 🙂

  5. Τους λατρεύω αμφότερους ειδικά την Κοζάκου, η οποία κάνει εξαιρετικές εκπομπές το Σ-Κ στον 103,7!

  6. Ο Καπουτζίδης πολύ καλός. Τον λατρεύω! Η άλλη απαίσια, χειρότερη δεν γίνεται. Αυτό τουλάχιστον έδειξε πέρσυ που μίλαγε πάνω στα τραγούδια. Και μην βγει καμμιά σκέτη να με σχολιάσει γιατι δικό μου γούστο είναι αυτό που γράφω.

  7. Σόρρυ, Ζαμπετούλα, αλλά δε μίλησε σε κανένα τραγούδι! Και αυτά τα σκέτη δε σε τιμούν!!!

  8. H κοπέλα είναι σούπερ παρουσιάστρια! Μετρημένη και σοβαρή με το ανάλογο χιούμορ όπου χρειάζεται. Νομίζω ότι ο Καπουτζίδης θα είναι η νότα της ευθυμίας και θα κάνει τους απαραίτητους σχολιασμούς.
    Μια χαρά ταιριάζουν.Τι παραπάνω έχει η Μακρυπούλια (εκτός από μακριές ποδάρες);;;;;

  9. O kapoutzhdhs ok Theos dn exw logia…omws h allh perysi me ekneurise afantasta…na leei to soyrgelo h ellada ra phge perifima…na exoume t pono mas na akoume k auth apo panw na leei malakies…

  10. Ο λόγος που το μετέφεραν στην ΕΤ1 είναι προφανής.Το μετέφεραν σε ένα κανάλι το οποίο κάνει τη μισή τηλεθέαση από τη ΝΕΤ,έτσι ώστε να πατώσει στις τηλεθεάσεις και να έχουν μια παραπάνω δικαιολογία για να μην πάμε του χρόνου.Εγώ πάντως θα το παρακολουθήσω από το ΕΡΤ HD.Όσο για τους αναμεταδότες,μου αρέσουν.Κυρίως γιατί φαίνεται πως τους αρέσει αυτό που κάνουν καθώς για την Κοζάκου θα είναι η 3η φορά και για τον Καπουτζίδη η 2η.

  11. Στη σύλληψη του Ανδρέα Κουρή, γιου του εκδότη, Μάκη Κουρή, προχώρησε η αστυνομία το απόγευμα της Δευτέρας…

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο πρώην ιδιοκτήτης της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων Metropolis και διευθύνων σύμβουλος του καναλιού MAD, Ανδρέας Κουρής,

    συνελήφθη στην περιοχή του Χαλανδρίου για μη καταβολή εργοδοτικών εισφορών ύψους 1,3 εκατ. ευρώ που αφορούν την επιχείρηση Μetropolis.
    Παρουσιάστηκε στον εισαγγελέα, όπου ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί. Ο κ. Κουρής κρατείται στο Α.Τ. Χαλάνδρι και θα παραμείνει έως την Τετάρτη, δεδομένου ότι οι κατηγορίες που τον βαρύνουν είναι σε βαθμό κακουργήματος. Στη συνέχεια θα παρουσιαστεί στον ανακριτή για την απολογία του.
    Πρόκειται για ένα ακόμη μέλος της οικογένειας Κουρή που μπαίνει σε δικαστικές περιπέτειες. Να θυμίσουμε ότι ο θείος του, Γιώργος και ο ξαδερφός του, Ανδρέας, έχουν προφυλακιστεί για την υπόθεση χρεών του τηλεοπτικού σταθμού ALTER.

  12. Εγώ λυπάμαι που θα σας στεναχωρήσω αλλά η κ. Καζάκου μια χαρά μετάδοση εκανε τα τελευταία χρόνια. Ο κ. Καπουτζίδης είναι περιττός δυστυχώς.

  13. Δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχει η συχνότητα με την τηλεθέαση….
    Απο την στιγμή που θα προβληθεί από την ΕΤ1 θα διαφημιστεί και όποιος θέλει να το δει θα το δει….
    Εξάλλου θα προβληθεί και από την ERT HD…
    Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω ο Καπουτζίδης τι δουλειά έχει πάλι…
    Μια χαρά παρουσίαζε η Καζάκου….

  14. Προς maria …
    H Eurovision δεν ξεφτίζει ποτέ Μαρία μου !!
    Ξεφτίζει μόνο για όσους δεν την αγαπούν !!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ