Οι Φετινοί Έλληνες Παρουσιαστές! Καλή πρωταπριλιά!

Ο ΟGAE GREECE βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα ονόματα των δύο διάσημων προσώπων που θα καλύψουν για τους Έλληνες τηλεθεατές, τους 2 Ημιτελικούς και τον Τελικό της φετινής Eurovision!

Την παρουσίαση των 2 Ημιτελικών αναλαμβάνει η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία θα συμπαρουσιάσει τον Τελικό μ΄ένα όνομα-έκπληξη, που δεν είναι άλλος από τον τραγουδιστή Κώστα Μαρτάκη, ο οποίος το 2008 ήρθε δεύτερος στην ελληνική επιλογή, πίσω από την Καλομοίρα!
Αρχικά πρόταση είχε γίνει στο Γιώργο Καπουτζίδη, την οποία δε μπόρεσε ν΄αποδεχτεί, λόγω της παράστασης “Θα σε πάρω να φύγουμε” όπου πρωταγωνιστεί, πληροφορία που ο ίδιος μας επιβεβαίωσε και τον ευχαριστούμε θερμά γι αυτό!
Τη ραδιοφωνική μετάδοση θα κάνει ο ραδιοφωνικός παραγωγός Ιωσήφ Βάγγερ.

Αλέξανδρος Ρούσσος

47 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βασικά ευτυχώς που είναι πρωταπρηλιάτικο!Η ψυχρή Ζέτα και ο αδιάφορος Μαρτάκης θα ήταν πολύ άκυρη επιλογή.

    • Μα σίγουρα είναι πρωταπριλιάτικο? Πάντως θα ήθελα τις αδελφές Μαγγίρα στη παρουσίαση!!

      • Οι Μαγγίρες μου άρεσαν το 2008 που ήταν ψύχραιμες και είχαν ωραίο χιούμορ.
        Το 2009 μπήκαν στην παγίδα του δήθεν φαβορί του σουπερ σταρ Ρουβά και έπαθαν ντελίριο,ήταν στην τσίτα,έβριζαν τον Ρύμπακ και έλεγαν παντού με υστερία πως ”ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΦΑΒΟΡΙ”.
        Η Κοζάκου ήταν ωραιότατη το 2011 και 2012.Ωραία φωνή και ψύχραιμη.Eurovision παρουσίαζουν όχι πολεμική ανταπόκριση!

      • Στην Κυπρο δεν βάζουν κανενα αξιόλογο να παρουσιάζει,ουτε καν θυμάμαι το ονόματα τους..Βαρεμάρα!

  2. αυτο να δω την ζετα να προλογιζει τον αγαθωνα και τι στον κοσμο.
    το μαριω να βαλουνε να σχολιαζει φετος που
    ειναι και επιστηθια φιλη του ρεμπετη

  3. χεεεεεεεε πρωταπριλιαααααα 😛 ελπιζω να ναι πρωταπριλιατικο αστειο,δεν ξερω δεν με γεμιζει ουτε η μακρυπουλια ουτε ο μαρτακης :/ μακαρι να παρουσιασουν τον φετινο διαγωνισμο ειτε η δ.βανδη με το γ.καπουτζιδη ειτε ακομα καλυτερα οι….ΑΔΕΡΦΕΣ ΜΑΓΓΙΡΑ που πραγματικα στην παρουσιαση της eurovision το 2008-2009 ηταν καταπληκτηκες κι με εκαναν να αισθανομαι λες κι βρισκομουν κι γω στο σταδειο!!!! 😀

  4. ΩΧ..ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΘΑ ΔΩ ΤΗΝ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟΜΕΝΗ ΤΗΝ ΦΩΝΗ..ΠΟΙΟ ΧΑΖΟΥΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΥΣ ΓΙΑ ΣΑΡΔΑΜ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ??..

  5. ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΚΗ ΡΟΥΒΑ ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΑΛΛΑ ΕΒΑΛΕ ΒΕΤΟ Ο ΑΓΑΘΩΝΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΤΗ ΘΩΔΗ

    • Μπουχαχαχαχαχαχα…..Μετα απο μαραθωνιες διαβουλευσεις με την ΕΡΤ αποφασιστηκε οτι η Μακω Γεωργιαδου θα υπερασπιστει τα Ελληνικα χρωματα στο σχολιασμο……

  6. Πάλι καλα που δεν είναι αλήθεια. Και οι δυο θα ήταν χάλια. Οχι ότι υπάρχουν καλύτεροι αλλα τέλος πάντων….

  7. Τι ξινιλα ρε παιδια…Ουτε γκομενες που ζηλευουν τετοια σχολια..Χε μιζεριααα που λενε και οι Κροατες.Λες και προκειται για την παρουσιαση των Οσκαρ.Μια χαρα ειναι το Ζετακι…Κουκλα και με τελειο σχολιασμο….;)Αλλα και η Κοζακου μαμει….

  8. Εντάξει!!!! Καλό μήνα παιδιά! Ωραίο το πρωταπριλιάτικο αλλά μήπως να μιλήσουμε λίγο σοβαρά. Η μισή χαρά της Eurovision είναι ο σχολιασμός από τον παρουσιαστή. Μήπως σιγά σιγά η ΕΡΤ να μας πει ποιος θα έχει την τιμή αυτή. Εγώ ψηφίζω Κοζάκου πάντως. Μακράν η καλύτερη!

  9. Κόντεψα να το πιστέψω αρχικά!ΟΧΙ Μαρτάκη,παρακαλώ!Δεν κάνουμε τέτοια αστεία…
    Φαντάζομαι Κοζάκου θα στείλουν και φέτος…

  10. Καλή και cool η Κοζάκου αλλά πολύ ψύχραιμη!Ακόμη και εκεί που πρέπει να δείξει έναν ενθουσιασμό,να μας πωρώσει λίγο αυτή είναι άνευρη…

  11. φετος θελω η Ελενα Παπαριζου να δωσει τους βαθμους για την Ελλαδα..ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΟΟ? μην βαλετε παλι καμια που δεν ξερει αγγλικα.

    • Πολύ καλή ιδέα, ειδικά φέτως που ο διαγωνισμός γίνεται στην Σουηδία. Πάντως αυτή την δουλειά για την Ελλάδα την έκανε καλύτερα ο Κωστάλας, έλεγε μία φράση άπταιστα στην γλώσσα των εκάστοτε διοργανοτών και μας έστελνε όλους.

    • Εντάξει..η περσινή που έδωσε τους βαθμούς δεν υπήρχε 😀
      Οποτε βλέπω τη σκηνή γελάω.

  12. Ασχετο ,ομως αν δεν προσεξεις την εικονα νομιζεις οτι βλεπεις την Μενεγακη.Ολες οι Ελληνιδες και ξενες παρουσιαστριες απο ενα σημειο και μετα μοιαζουν μεταξυ τους.

  13. Τέλειο !!!!!!!!! Επιτέλους !!!! Ζετακιιιιιι σε ήθελα σαν τρελός ξανά !!!!! Ο μαρταξξς ήταν έκπληξη αλλα πολυ ωραία τέλεια !!!!! Καλη επιτυχία παιδιά !!!!

  14. 1. Καλό για πρωταπριλιάτικο αστείο. Εδώ δεν είχαν λεφτά για να οργανώσουν την συμμετοχή θα χρυσοπληρώσουμε τη Μακρυπούλια και το Μαρτάκη; Ντροπή. Εγώ μια χαρά ήμουν με τις 2 προηγούμενες μεταδόσεις
    2. Οι ψήφοι να δωθούν παρακαλώ από τη Παπαρίζου να στείλει κι ένα χαιρετισμό στα Σουηδικά

  15. Την Κοζακου θελω μακραν η καλυτερη σχολιαστρια των τελευταιων ετων ψυχραιμη, με ωραια φωνη “ραδιοφωνικη” αντικειμενικοτατη και χωρις υστεριες(βλεπε Μαγγιρες). Οσο για το αστειο καλο για μια στιγμη το πιστεψα. Παντως δεν θελω με τιποτα Καπουτζιδη εχει ταλεντο ο ανθρωπος αλλα η φωνη του ειναι πολυ εκνευριστικη. WE WANT KOZAKOU:)

  16. Σχολιασμό εννοείται κοζακου και τις ψήφους θέλω πάλι κωσταλα. Γιατι πέρυσι εγω προσωπικά ντραπικα σαν έλληνας με την κοπέλα που έδινε τις ψήφους που ούτε lower δεν έχει πάρει. Ηταν τελείως ξεφτίλα χωρίς να θέλω να θίξω το κορίτσι .

  17. Ο Θεε μου ειδικα ο Μαρτακης που δεν ξερει Χρηστο απο eurovision Νομιζω οτι αυτο ειναι ελλεηνο!! Καλλο το ανεκδοτο!!!

  18. σχολιασμο συγγνωμη αλλα δεν θα ηθελα κοζακου,η φωνη της μου φαινεται ολως περιεργως λιγο εκνευριστικα ηρεμη…προσωπικα μου αρεσε η ζετα το 2006 αλλα και οι Μαγγιρες ειχαν γελιο 🙂
    Για ψηφους θα ‘θελα την Παραριζου παααρα πολυ, το κατεχει και το Σουηδικο, ειναι και πολυ αγαπητη εκει….βεβαια ενα comeback του Κωσταλα θα ηταν ευχαριστη εκπληξη σε σχεση με περυσι και προπερσι.
    Οσο για το αρθρο, δεν θα με πειραζε να ηταν αληθεια,και ηταν η πιο πετυχημενη φαρσα που ακουσα σημερα μετα το google nose 😛

  19. Den nomizw na ine farsa…telospantwn h kozakou ok kalh omws bre paidia persu elege malakies tou tupou h ellada t phge perifima…eleos dld..oi maggires pantws htan korufh…ok t 2009 htan ligo ekdhlothkes parapanw alla m aresan hxan tupo…

  20. Ωραία Πλάκα! Η Παπαρίζου γιατί να βγει να δώσει βαθμολογία;;; Δεν θα μου αρέσει πιστεύω πολύ η είκονα της Παπαρίζου να μιλάει σουηδικά και να αποθεώνεται απ το στάδιο και η Ελλάδα να φιγουράρει την ίδια στιγμή στις θέσεις 20-25 του πίνακα….

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ