EUROVISION 2013: Η σειρά εμφάνισης στον Β’ Ημιτελικό! Στην 9η θέση η Ελλάδα!

Αποφασίστηκε και ανακοινώθηκε πριν από λίγο από την EBU, η σειρά με την οποία θα εμφανισθούν οι 17 συμμετοχές του Β’ ημιτελικού, που θα γίνει στις 16 Μαΐου στο Malmö της Σουηδίας. Η Ελλάδα θα εμφανιστεί στην θέση, ενώ το σόου θα ανοίξει με τη συμμετοχή της Λετονίας και θα κλείσει με αυτή της Ρπυμανίας. Πιο αναλυτικά η σειρά εμφάνισης έχει ως εξής:

Δεύτερος Ημιτελικός

01.Λετονία
02.Άγιος Μαρίνος
03.Π.Γ.Δ.Μ.
04.Αζερμπαϊτζάν
05.Φινλανδία
06.Μάλτα
07.Βουλγαρία
08.Ισλανδία
09.Ελλάδα
10.Ισραήλ
11.Αρμενία
12.Ουγγαρία
13.Νορβηγία
14.Αλβανία
15.Γεωργία
16.Ελβετία
17.Ρουμανία

[youtube id=”G3k2MOJOkKg” width=”600″ height=”350″]

69 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ama perasei kamia roumania tha pame na autoktonisoume omadikos. Kai to san mairno ksero go mia fora exei oraio tragoudi kai to valane deutero… kala ston proto imiteliko valane tin austria proti prin tin estonia pou einai paromoia tragoudia. to make each song shine kai malakies, o diagonismos xanei tin axiopistia tou opos eixe pei o kalimeris

  2. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΘΕΣΗ….ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΠΑΛΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!!!

  3. kai edw gelame ahahahahaahaha
    ante fetos NOMBER ONE ston teliko ektos an mas lipithi o theos kai klirothoume sto deutero miso kai mas BALOYN sto GADEMIKO 13 gia na fame ton pato na telionoume kai meta tha brizoume to noumero… opos katalabate bros gremos kai piso rema… xD

  4. Η ΕΡΤ Α.Ε. αν συνεχισει αυτος ο απαραδεκτος κανονας νομιζω οτι πρεπει να αποχωρησει απο το 2014………αντε βρε..και του χρονου να διαλεξετε και το νικητη8-)

  5. Το νόημα περί σειρά εμφάνισης είναι κκουβέντα να γίνεται για μας.Και πέρσι ο καθένας έλεγε το μακρύ και το κοντό του για την 3η σειρά εμφάνισης της Ελλάδας και πόσο γκαντέμικη είναι και μπλα μπλα μπλα..
    Η ιστορία όλα τα χρόνια έχει αποδείξει πως η σειρά είναι το τελευταίο που μετράει.Από κει και πέρα μια χαρά είναι η 9η σειρά της εμφάνισης ανάμεσα στην αντιπαθητική και νερόβραστη μπαλάντα της Ισλανδίας και την καλή αλλά αδύναμη μπαλάντα του Ισραήλ.Με τόσο δυναμικό τραγούδι και με Αζερμπαιτζάν,Βουλγαρία,Αρμενία,Αλβανία,Γεωργία,Ρουμανία,Γερμανία να ψηφίζουν θεωρώ σχεδόν σίγουρο τον τελικό.Εδώ πέρσι ήρθαμε 4οι στον ημιτελικό μας.

  6. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ Η ΟΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η EUROVISION ΤΩΡΑ ΠΙΑ,ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΙΤΕ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΙ ΕΙΤΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ!!!!

    • Εννοείται αυτό.Πολύς ντόρος για το τίποτα.Καλά αν εμφανιζόμασταν 1οι 2οι θα έλεγαν για τρελες συνομωσίες και ίντριγκες.Φυσικά και η κλήρωση είναι ο καλύτερος τρόπος αλλά και πάλι δεν νομίζω πως θα παίξει κάποιο ρόλο αυτή η αλλαγή όσον αφορά τα αποτελέσματα.Οτι αρέσει θα ψηφιστεί όποια θέση και να είναι.
      Είπαμε αυτά είναι συζητήσεις για μας.Κουβέντα να γίνεται.

  7. Entelos asxeto. Ipotithetai oti i elliniki simmetoxi tha ekane promo tour, alla den exo dei apolitos tipota, antithetos den exoun afisei elliniki ekdilosi…Kai tha po mia kakia…. Vgainoun se toses ekpompes gia na tous mathoume emeis prota?

    • Θα συμμετάσχουν και στο Eurovision in concert στην Ολλανδία και σε ένα αντίστοιχο event στο Λονδίνο.Λες και τα promo tour βοηθάνε σε κάτι…

  8. Πρώτο τραγούδι μετά από διαφημίσεις ? ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ???

    ΑΙΣΧΟΣ EBU. Χάνετε κι άλλο την αξιοπιστία σας.-

  9. Παιδιά που το βρηκατε το καλο θα ειμαστε αμεσως μετα το διαλειμμα. Κανεις δε θα μας δει…

    • nai einai meta to dialima alla adika. an kanane klirosh 8a htan pio dikeo kai as vgazame to 1 8a ehtan me klirosh oxi epidh etsi 8eloun sthn EBU!

  10. ΟΣΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΦΑΝΑΤΙΚΑ EUROVISION ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΝΑΛΙ ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΓΩ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΩ ΚΑΤΙ ΑΦΗΝΩ ΤΗ ΝΕΤ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΧΑΜΗΛΩΝΩ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ!!!!

  11. Μετά από διαφημίσεις ήταν και το Αζερμπαιτζάν πέρσι στον τελικό αλλά βγήκε 4ο.Εποίσης νομίζω στους ημιτελικούς δεν υπάρχει διάλειμα ανάμεσα στα τραγούδια.

    • Οχι, και στους ημιτελικους εχουν διαλειμμα… χαζοι ειναι?? μετα απο 2-3 τραγουδια και παντα αναμεσα στα 2 μισα!

  12. Γι αυτους που λενε οτι η σειρα δεν παιζει ρολο να σας θυμισω την Λιθουανια περισυ πως ευνοηθηκε απο την θεση της??? 3η στο τελεβοουτινγκ στον ημιτελικο…. το ιδιο ισχυε και για τη Μολδαβια την ιδια χρονια! οσον αφορα τη δικη μας θεση το οτι κληρωθηκαμε στο 2ο μισο ηταν πολυ καλο ομως γιατι ρε παιδια την Ελλαδα αμεσως μετα τις διαφημισεις??

  13. οταν μοστραρω την κομπολογα την μουστακα και την φωναρα μου καλυτερα να μη βγουν οι επομενοι χασιμο χρονου ειναι 1ος περναω τελικο για πλακα ρεμπετες μου

  14. Στιχουργός δηλώνει: «Δυστυχώς άκουσα το τραγούδι για την Eurovision! Έχουμε αποφασίσει να αυτοκτονήσουμε»!

    Γνωστός στιχουργός που έχει κάνει επιτυχία στην Eurovision τα “χώνει” στην φετινή συμμετοχή μας!

    Ο λόγος για τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο που δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή πως δυστυχώς άκουσε το φετινό τραγούδι της Ελλάδας και πιστεύει πως είναι η χειρότερη συμμετοχή που έχουμε στείλει και τόνισε πώς φέτος έχουμε αποφασίσει να αυτοκτονήσουμε!

    • O “ποιητής” Π. Γιαννόπουλος, καλό θα είναι να μην παίρνει και πολύ αέρα λόγω της 3ης θέσης της Καλομοίρας το 2008, αλλά θα πρέπει να θυμάται ότι το “απόλυτο φαβορί” Κύπρος 2007, με τον εκπληκτικό στίχο “comme ci comme ca, l’ amour casse, routine et paresse nous menacent”, πάτωσε πανηγυρικά στον ημιτελικό, παίρνοντας την 16η θέση.

  15. Είχα φτιάξει μια δική μου σειρά εμφάνισης και είχα βάλει και εγώ Αυστρία και Λετονία (λόγω Here we go…) να ανοίγουν το διαγωνισμό.
    Τραγικό λάθος αυτών που αποφάσισαν τη σειρά στο ότι η Ρουμανία και Σερβία αντίστοιχα, κλείνουν τους ημιτελικούς..!!!
    Αναμενόμενο η Ελλάδα να βρεθεί στην (9η θέση) 1η θέση του δεύτερου μισού. Και ότι να’ναι η επιλογή στον 1ο ημιτελικό όπου τα 4 φαβορί (05.Δανία
    06.Ρωσία
    07.Ουκρανία
    08.Ολλανδία) είναι στη σειρά ..!!!

  16. λοιπόν επειδή ο καθένας λέει ότι θέλει εδώ μέσα ,απλά να πω προς ενημέρωση κάποιων πως στις πιο πολλές χώρες (πχ. Σκανδιναβία , Κεντρική Ευρώπη ) δε γίνεται διαφημιστικό διαλειμμα όπως κάνει η ΕΡΤ αλλά συνεχίζουν κανονικότατα τη ροή.. επιπλέον , πέρσυ τα διαλείμματα στους ημιτελικούς έγιναν μετά το 5ο και μετά το 14ο τραγούδι .. γίνονται 2 διαλείμματα στους ημιτελικούς οπότε νομίζω ότι και φέτος το αποφεύγουμε.. γι αυτό αφήστε τις θεωρίες συνωμοσίας..

  17. Το καλό είναι ότι πριν και μετά έχουμε μπαλάντες … Πριν: Ισλανδία & Μετά: Ισραήλ, Αρμενία, Ουγγαρία ..!!!

  18. πατε καλα τι σχεση εχει η σειρα εμφανισης αμα εχεις χαλια τραγουδι.μια ψυχη που ειναι να βγει θα βγει.

  19. Yποτήθεται ότι η σειρα εμφάνισης αποφασίστηκε με τηλεοπτικούς όρους, θά’θελα νά’ξερα για ποιό λόγο αποφάσησαν να βάλουν την Ρουμανία τελευταία! Μάλλον επειδή μέχρι τότε οι γονείς θα έχουν βάλει τα παιδιά τους για ύπνο, να μην τρομάξουν απο την τσιριχτή φωνή του Cezar 😛
    ‘Οσο για την Ελλάδα η 9η θέση μπορεί να μην είναι η καλύτερη, αλλά ανάμεσα σε 2 μπαλάντες μπορεί να αναδειχτεί.

  20. To γεγονός ότι το τραγούδι ειναι χαλι και οι ερμηνευτές ψωναρες δεν το σώζει καμία σειρά εμφάνισης ….

    • Χάλι είναι για σένα, οι περισσότεροι το ψήφησαν οπότε δεν το θεωρούν χάλι. Τώρα τα σχόλια του Αγάθωνα μπορεί αρκετές φορές να ήταν ατυχή, αλλά εξίσου ψωνάρες είναι και όσοι κατακρίνουν το τραγούδι λες και οι ίδιοι γράφουν ποίηση ή μουσική που έχει κερδίσει όσκαρ!

  21. το τραγουδακι ειναι η ατσούμπαλη χαρά της ελληναρίας.χειροτερη συμμετοχη ever ντροπη οχι για τους δημιουργους αλλα για οσους ανακαλυπτουν και προωθουν αυτου του ειδους συμμετοχες.αποτυχημενοι αταλαντοι στις δισκογραφικες κακογουστοι και αμορφωτοι μουσικα υπογραφουν με καλλιτεχνες που δεν εχουν τιποτε καινουργιο να προσφερουν clopyright βαλκανικης ξεπερασμενης μουσικης.

  22. Οκ Νομιζω δεν παιζει κανενα ρολο η Θεση στον ημητελικο η κανω λαθος??!!! Δηλαδη πως τα τραγουδια θα λαμψουν με αυτο το τραγικο τελος που εφτιαξαν!!?! Τωρα παιδια εγω θα σημφωνεισω με τον Κοκο απο πανω ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ που μας Βαλανε στο πρωτο νουμερο του δευτερου μισου ειναι λιγο περιεργο!!!

  23. Εντάξει δεν είναι άσχημη η 9η θέση! Ούτε κακή ούτε πολύ καλή. Το καλό είναι ότι έχουμε και μπαλάντα πριν και μετά απο μας άρα αυτό θα μας ευνοήσει!

  24. Βασικα νομιζω η πατατια θα εμφανηστει στο τελικο εκει θα φανει ποιες χωρες εδωσαν τα χονδρα για τις θεσεις 23,24,25,26, Ελπιζω μονο ο Ηλιας να μην ειναι τοσο γκαντεμης και να τραβηξει το δευτερο μισο της διοργανοσης αν οχι μας βλεπω πατω φετος!!! Δυστυχος ολα προς τα εκει πανε για την ελλαδα με το τραγουδι μας φετος!!!

  25. Γιατί όλοι διακατέχεστε από τέτοιο άκρατο μανταμσουσουδισμό?
    Ένα τραγουδι ελληνικό στηλιτεύται ως τρε μπανάλ, ενώ ενας αχταρμάς με αγγλικό στίχο, επιπέδου lower αναγορεύεται σε αριστούργημα! Ένα πελώριο “γιατί?” αιωρείται…
    Καταλαβαίνω τους νέους (κι εγώ 25 είμαι), οι οποίοι μεγάλωσαν με MTV κι έχουν κάπως διαφορετικά ακούσματα, αλλά τη σνομπαρία και τη στενομυαλιά δεν μπορώ να τη συμμεριστώ.
    Είναι απόλυτα θεμιτό να μην υπάρχει ομοφωνία σε θέματα μουσικής, όταν όμως βλέπω πχ πέρσι το aphrodisiac να έχει απείρως περισσότερα θετικά σχόλια από τη φετινή μας συμμετοχή, καταλαβαίνει κανείς εύκολα, ότι το πρόβλημα μερικών δεν είναι τραγουδιού, αλλά ΕΙΔΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣ.
    Μάθετε να τα διαχωρίζετε αυτά τα 2. Καλά κάνετε και δεν ακούτε ska ή ρεμπέτικο, ενώ επιθυμείτα σφόδρα να δείτε την Φουρέιρα στη σκηνή της Γιουροβίζιον, να σας πω όμως κι ένα μυστικό (σσσσσ! Μεταξύ μας!) : Δεν υπάρχει μόνο το pop στη μουσική!!!!

  26. @ Εφη,

    Νομίζω ναι!!! ότι είναι “δύσκολος” ήχος το ζειμπέκικο για τους Ευρωπαίους. Κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Α! Και ο Τσαουσόπουλος το 2011 τα ίδια έλεγε!

  27. @ Εφη nai einai ap tous tragikous tipous pou vgainei kathe xrono kai krazei, alla den simainei oti panta peftei exo! Kata t alla, sto teliko an o kozas dialexei to proto miso mas vlepo oxi na emfanizomaste protoi alla deuteroi. Edo tha maste….

  28. εμφανιζομαστε στην 9η θεση… ναι… ενταξει εχει κι τα θετικα του αυτο μα και τα αρνητικα του!
    θετικα…1. πριν κι μετα απο εμας εμφανιζονται μπαλαντες
    2.κι αυτος ο ημιτελικος ειναι γεματος με μπαλαντες
    3.εχουμε πολλες χωρες συμμαχους
    ΑΛΛΑ
    τo μονο αρνητικο ειναι οτι θα εμφανιστουμε αμεσως μετα το διαφημιστικο διαλλημα,ελπιζω να μην μας χασουν οι ευρωπαιοι! κι τελος πιστευω πως με μια πολυ καλη σκηνικη παρουσια θα ξαναδουμε 10αδα!
    😉

    • λοιπον οι ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ μου κι οι ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΜΟΥ για τον 2ο ημιτελικο:
      ****προβλεψη****προτιμηση
      1.νορβηγια———-αγιος μαρινος
      2.ελλαδα(κι ομως ναι)—-νορβηγια
      3.αγιος μαρινος—–ελλαδα
      4γεωργια——–ελβετια
      5αζερμπαιτζαν—αλβανια
      6ελβετια—-φινλανδια
      7ισραηλ—-γεωργια
      8ισλανδια—-βουλγαρια
      9αρμενια—–ισλανδια
      10φινλανδια—–ισραηλ
      ————-(εκτος τελικου)——–
      11μαλτα—–αρμενια
      12ουγγαρια—αζερμπαιτζαν
      13βουλγαρια—ουγγαρια
      14αλβανια—-μαλτα
      15ρουμανια—ρουμανια
      16σκοπια—-σκοπια
      17λετονια—-λετονια

  29. πανε οι παλιες καλες εποχες που και η θεση επαιζε ρολο στο να παει καλυτερα η συμμετοχη μας.φετος ειναι εντελως αστειο να το συζηταμε το τραγουδι δεν ακουγεται τι να λεμε τωρα η θεση μας μαρανε.

  30. Καλή η 9η θέση της Ελλάδας αν και περίμενα κάτι καλύτερο. Βέβαια δε νομίζω να παίζει και πολύ σημαντικό ρόλο (και πέρσυ στην 3η θέση εμφανιστήκαμε και τα πήγαμε πολύ καλά). Μα καλά…τη Ρουμανία διάλεξαν να κλείσουν τον ημιτελικό??? Ήμαρτον!!!!

  31. Μαλιστα στο πρώτο μισο του πρώτου ημιτελικού μόνο η Σλοβενία δεν έχει μπαλάντα
    θα δούμε λοιπον 3 παρόμοια τραγούδια στη σειρα
    ρωσσια ουκρανια ολανδια!
    καισ τα 4α τελευταία τραγουδια του ημιτελικού εχουμε 1 μπιτακι 1 νταπστεπ και ενα ποπ!
    BRAVO SOUIDOI EISTE OI KALYTEROI
    BRAVO KANATE TI TYXI SAS !

    • το δευτερο ημιτελικο παντως τα πραματα είναι πιο καλα …πιστευω πως το σαν μαρινο μονο θα χαντακοθει απο τη θέση του και η αλβανια εχει πιθαντητες να περασει

  32. Egw prwton zχαίρομαι για την Ρουμανία..όσο για εμάς αυτά περί διαφημίσεων είναι βλακείες κάποιος που Θα ψηφίσει εκτός του ότι θα είναι τρελός φαν δλδ δεν πρόκειται να χάσει δευτερόλεπτο σίγουρα θα έχει και την τηλεόραση τέρμα..δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ προσωπικά την βάζω τέρμα…δεν θέλω να χάνω ούτε μία φράση

  33. Την θέση την βρίσκω οκ και πιστεύω πως δεν παίζει σημαντικό ρόλο. Απο εκει και πέρα μπορει το τραγούδι που στέλνουμε να μη μου αρέσει αλλα θεωρώ πως ειδικά φέτος ειναι αρκετά καλύτερο απο πολλα αλλα. Δηλαδη της Ρωσιας πέρσι ηταν καλύτερο που βγήκε και δεύτερο;;;

  34. δεν ειναι ωραια θεση. ειχα βαλει και στοιχιμα με εναν φιλο οτι ελλα δα και μαυροβουνιο θα τους βαλουν στη 9 επιτηδες. του χρονου καντε κληρωση ρε παιδια και αφηστε αυτα τα κολπακια γιατι το ενα ιδιο μετα το αλλο εχετε κολλησει

  35. Οντως δεν γνωριζω ποσο θα μας ευνοησει το 9. Αν θυμαμαι καλα περσυ εγινε ενα διαλειμμα μετα το τραγουδι 5 και ενα μαλλον μετα το 13? Κατι τετοιο. Δεδομενου ομως οτι φετος εχουμε λιγοτερες χωρες, αυτο μπορει να διαφοροποιηθει. Ωστοσο, ευνοουμαστε απο το γεγονος οτι πριν και μετα ακολουθουν μπαλαντες. Ειδικα η μπαλαντα της Ισλανδιας θα επισκιαστει αρκετα νομιζω, ενω μετα με το σουπερ τροπο που τα ρυθμισαν ετσι ωστε <> μετα το Ισραηλ ακολουθει Αρμενια ( μπαλαντα) , Ουγγαρια (μπαλαντα) για να ερθει πια η Νορβηγια να μας ξυπνησει σχετικα. Και βεβαια και στον πρωτο ημιτελικο οταν βαζουν Αυστρια και μετα Εσθονια κανουν αυτα τα τραγουδια που σε στυλ μοιαζουν να ξεχωριζουν! Μπραβο στους Σουηδους! Δανια, Ρωσια, Ουκρανια, Ολλανδια το ενα πανω στο αλλο! Και δε θεωρω καθολου τυχαιο που στη θεση 9 (τη χαμηλοτερη θεση που μπορει μια χωρα να ειναι αν εχει οριστει στο 2ο μισο) ειναι στον ενα ημιτελικο το Μαυροβουνιο και στον αλλον η Ελλαδα. Αν οντως προηγουνται διαφημισεις δεν το βλεπω και πολυ τυχαιο που το ρυθμισαν ετσι. Τελοσπαντων, οτι ειναι να γινει ας γινει.

  36. Αυτό που κάποιοι παραθέτουν αρνητικές απόψεις για το τραγούδι μας διάφορων ”κορυφαίων” καλλιτεχνών για να μας πείσουν όπως ο εκπληκτικός άφωνος σκυλάς Καλλίδης ή ο σύγχρονος Λευτέρης Παπαδόπουλος-Ποσειδώνας Γιανόπουλος είναι υπερβολικά αστείο..
    Η Πέγκυ Ζήνα δήλωσε πως είναι περύφανη για τη φετινή μας συμμτοχή.Αλλά φαντάζομαι αυτή θα την πείτε κακόγουστη ή αποτυχημένη.
    Και οι καλλιτέχνες όλων των κατηγοριών είναι άνθρωποι που απλά λένε μια άποψη όπως λέμε κι εμείς.Οπότε δεν λέει τίποτα αυτό το αστείο.

  37. Επίσης η Ελευθερία Ελευθερίου δήλωσε πως προτιμούσε το τραγούδι των ΚΜ από τα 4 υποψήφια.Είπαμε γούστα είναι αυτά..

  38. Εντάξει δεν είναι άσχημη η σειρά εμφάνισης μας αλλά από 9 ως 17 μπορούσαν να μας τοποθετήσουν και μας έβαλαν ένατους…Να δείτε που αν περάσουμε τελικό και κληρωθούμε στο πρώτο μισό θα μας βάλουν από 1 ως 5…
    Επίσης να βάζουν την Σερβία και την Ρουμανία να κλείνουν τους ημιτελικούς;Αυτούς τους ήχους θέλουν δλδ να θυμούνται οι τηλεθεατές με το τέλος του διαγωνιστικού μέρους;

  39. ενταξει σκεψου να βλεπεις καμια διαφημηση με καμια σεξοβομβα και καπακι να σου πεταγεται στη μαπα τα μουστακια του αγαθωνα και 5 με τρελλα να χτυπιουνται χωρις λογο σε ενα τοσο εκνευριστικο τραγουδι δε ειναι και οτι καλυτερο απο τα νευρα σου θα σπασεις την t.v

    • Εσύ πεφωτισμένε μου να την κλείσεις την τηλεόραση την ώρα της ελληνικής συμμετοχής για να μην πάθουν τίποτα τα νεύρα σου! Και μη χειρότερα τί άλλο θα ακούσουμε από πολέμιους του τραγουδιού μας.
      ΥΓ. Δεν είμα από τους οπαδούς του, δεν μου αρέσει η συμμετοχή μας ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΕΣ ΚΡΑΞΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ & ΜΙΖΕΡΟ

  40. ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο Π. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟ SECRET COMBINATION EΓΡΑΨΕ,ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΜΙΑ ΑΡΙΑ….ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ,ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΝΤΕΧΝΟΣ….ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΥΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΤΡΕΧΕ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΙ!!!!

  41. KOZA MOSTRA – WHERE WE BELONG
    αν το album δεν ειχε αυτο το τραγουδι θα ηταν τραγικο.οχι οτι ειναι και καλο δηλαδη.ρε συ κοζα γραψε 5-6 τετοια να σε παραδεχτω τα υπολοιπα ειναι για κλωτσιες με το alcohol is free to xeirotero.καλα ρε αγορι μου πως σου ηρθε και εγραψες τετοια σαχλαμαρα?

  42. meta tis diafimiseis tha xekinisoun kai oi 2 imitelikoi me poly dunata komatia na mas xipnisoun edw eimaste tha perasei kai i ellada kai to maurovounio.!!!

  43. Ας μη βλέπουμε μισοάδειο το ποτήρι κι ας μην πιάνουμε πάντα τις συνομωσίες του τύπου “δεν μας θέλουν, μας μισούν κλπ..” λες και όλη η Ευρώπη την έννοια μας είχε…..Ίσως να σημαίνει η 9η θέση με βάση τη λογική της κατανομής ότι το τραγούδι μας είναι το μοναδικό στο είδος του (και προσωπικά πιστεύω πως όντως είναι για φέτος, όσο κι αν αρέσει σε κάποιους ή όχι), οπότε λογικό είναι να το βάλουν στη μέση.. 🙂

  44. δηλαδη αν ειμασταν στο 1ο μερος του β ημιτελικου δεν θα γλυτωναμε την 1η θεση εμφανιση σειρας

  45. αντε και αν με το καλο περασουμε στον τελικο στην 1η θεση θα εμφανιστουμε

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ