Από απόψε και κάθε Κυριακή “ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ EUROVISION”

Έχοντας μπει για τα καλά στο πνεύμα του διαγωνισμού της Eurovision, η ΕΡΤ πρόκειται από απόψε και για τις επόμενες 7 Κυριακές να παρουσιάσει ξανά στο πρώτο κανάλι της (ΕΤ1) “Μεγάλες Στιγμές της Eurovision”, τους τελικούς, δηλαδή, παλιότερων διαγωνισμών.

Η αρχή θα γίνει απόψε στις 22.00 με τη μετάδοση του μεγάλου τελικού του 49ου διαγωνισμού της Eurovision, ο οποίος έλαβε χώρα στην Κωνσταντινούπολη στις 15 Μαΐου 2004 και στον οποίο μας εκπροσώπησε ο Σάκης Ρουβάς, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση. Εκτός από την ΕΤ1, τη μετάδοση του διαγωνισμού μπορείτε να την παρακολουθήσετε στο web-TV της Ελληνικής Κρατικής Τηλεόρασης.

[youtube id=”asZwDUTEXls” width=”600″ height=”350″]

Ελευθερία Παπαχριστοδούλου

96 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τι εννοείς για τις επόμενες 7 Κυριακές?Την περσινή διοργάνωση δε θα την προβάλει?

  2. ε αμα δεν την προβαλει την συμμετοχη μας το 2012 μονο και μονο επειδη βγηκαμε 17η ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΟΣ!!

  3. Παιδιά δεν υπάρχει τρόπος στη Κυπρο να το δούμε στη τηλεόραση,για να μπορουμε να τo βιντεοσκοπίσουμε σε USB??

  4. Εκτός από την προβολή της F1 να και κάτι εξίσου αξιόλογο που θα παρουσιάσει η ΕΤ1. Και μάλιστα ξεκινώντας από το 2004, μία από τις καλύτερες ελληνικές συμμετοχές!! Παλιές καλές εποχές, περασμένα μεγαλεία!!!

  5. Κριμα που δεν θα δειξουν και την περσινη! Μαλλον θα δειξει τα 8 χρονια συνεχομενης 10αδας γι αυτο…. αλλα και παλι εγω ηθελα να δω και το 2012 με την αγαπημενη Ελευθερια!!!

  6. Η πενία τέχνας κατεργάζεται. Από κει που δεν υπήρχε ούτε ευρώ για τη συμμετοχή ξαφνικά αφιερώματα σχεδόν 2 μήνες πριν τον τελικό. Όψιμο ενδιαφέρον; δεν νομίζω….
    Έτοιμο προϊον που βέβαια προσωπικά δεν με χαλάει καθόλου.

  7. είδα πρόσφατα το διαγωνισμό στον ΟΤΕΤV .. πραγματικά γέλαγα με την Μπόκοτα, την είχε δει πολεμική ανταποκρίτρια.. χοχοχο! αφήστε που όταν ψηφίσαμε Σερβία και Ουκρανία έπαθε 100 εγκεφαλικά! τεσπα, καλή κίνηση από την ΕΡΤ..

  8. Ελπίζω να είναι με ελληνική μετάδοση την αυθεντική γιατι άμα είναι χωρίς μετάδοση έχω και τα DVD κάθε χρονιας

  9. Κατά πάσα πιθανότητα τις τελευταίες 8 Κυριακές πριν τον τελικό του Malmo η ΕΡΤ θα μεταδώσει τους τελευταίους 8 διαγωνισμούς της Eurovision 2004-2012 ..!!! EE??

  10. Χαθηκε να βαζατε και μια φωτο με την Παπαριζου,ετσι τιμητικα γιατι μας εφερε την 1 θεση και μετα βαλτε και τον Ρουβα αφου ξεκινα το προγραμμα με τη δικη του συμμετοχη

  11. Αφου λεει αποσμασματα δεν θα δειξει ολο τον διαγωνισμο;;; Ελπιζω τουλαχιστον να δειξει ολη την ψηφοφορια!!!Ειναι το αγαπημενο μου μερος!! 😉

  12. και τη συμμετοχη μας με την Καιτη Γαρμπη θα επρεπε να δειξει, αν μη τι αλλο αφησε το στιγμα της εκεινη τη χρονια

  13. παιδια πηγαινω στο site της ert παταω εκει που λεει Live et1 και λεει “το περιεχομενο δεν ειναι διαθεσιμο απο το web tv της ερτ λογω πνευματικων δικαιωματων” ξερει κανει τι να κανω για να παιξει?

  14. dimitris που λεει αποσπασματα? ο τιτλος απλως ειναι μεγαλες στιγμες μετα λεει οτι θα δειξει τους τελικους προφανως ολοκληρους(μαλλον)!

  15. Πάντως η σαβιττζεβα θεα εκεινη την χρονια…μακαρι να την ξαναστελνανε τωρα π εχει φωναρα

  16. Α ρε Σάκη, όλα τα λεφτά ήσουν!!! Σ’ έφαγε η Ruslana…επίσης ακόμα αναρωτιέμαι πως πάτωσε η κομματάρα του Βελγίου εκείνη τη χρονιά!!!!

  17. χαχαχα την αλλη κυριακη….ειμαστεεεεεεε νικητεεεεες! 😀 :’) θα ξαναζησουμε μεγαλες στιγμεεεεεεεεες! xD

  18. Λίγο ξενέρωμα που έδειξε μόνο τις 2 τελευταίες ψηφοφορίες ..!!! Πάντως ήμαστε πολύ μπροστά ρε παιδί μου .. ο Σάκης έσκισε ..!!!

  19. Aπό τη γιουροβίζιον του 2004 ξεχωρίζω Ουκρανία, Σερβία-Μαυροβούνιο, Ελλάδα, Τουρκία, Βοσνία Ερζεγοβίνη & Βέλγιο!

  20. Το 2004 έπρεπε να κερδίσει η Σερβία-Μαυροβούνιο, το Lane Moje ήταν όχι απλά η καλύτερη συμμετοχή τότε, αλλά ίσως το καλύτερο τραγούδι όλων των εποχών στην eurovision. Moυ άρεσαν επίσης πολύ η δική μας συμμετοχή, η Ουκρανία που κέρδισε, η Τουρκία, η Ισπανία καθώς επίσης και οι αδικημένες Ιρλανδία, Βέλγιο και Εσθονία που δεν πέρασε κάν τελικό (πάω στοίχημα πως μόνο εγώ την θυμάμαι LOL :P)

  21. Lane Moje – Zeljko Joksimovic
    ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ EUROVISION ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕ ΤΗ ΝΙΚΗ
    ΑNTIQUE DIE FOR YOU.
    ΕΠΡΕΠΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΙΚΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΤΟ 2005.

  22. ΣΥΜΦΩΝΩ….ΓΙΑΤΙ ΕΚΟΨΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ;ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΑΝ!!!!

      • 🙂 ναι ρε γαμώτο να το ήξερα να το προγραμμάτιζα για εγραφή στον αποκωδικοποιητή.Αν και οι κασέτες μου αν και χάλια ποιότητα έχουν συναισθηματική αξία για μένα χαχα!
        Πάντως τα επόμενα θα τα γράψω.Αλλά τα αφιερώματα κρατούν 2 ώρες δεν υπάρχουν ελπίδες οτι θα δείχνουν όλο τον τελικό με την ψηφοφορία.

    • nai krata tis kasetes einai xoris bathmologies 3enerosa xtes! mono ta tragoudia edi3e kai 2 bathmologies kai to telos p tegoudaei h rouslana

      • Δεν κάνει τίποτα!Εγώ εντελώς τυχαια αργά το βράδυ του Σαββάτου, που έβλεπα μία ταινία στην ΕΤ1, είδα το τρέιλερ για τις “Μεγάλες στιγμές της eurovision”!Από την άλλη όμως αν δεν έβλεπα το τρέίλερ θα το μάθαινα μέσα από τον OGAE GREECE!Και εγώ ξενέρωσα που δεν έδειξε τη ψηφοφορία!

  23. Ωραία ιδέα από την ΕΡΤ κι έτσι θα έχουμε κάτι χαρούμενο να δούμε τα Κυριακάτικα βράδια

  24. ΠΟ ΠΟ ΠΟ απο τις 24 χωρες που ηταν στον τελικο οι 20 ηταν μπαλαντες. ΒΑΡΕΜΑΡΑΑΑ! ας εδειχνε και ολητην ψηφοφορια και θα ηταν τελειο! ελπιζω του 2005 να την δειξουν ολοι γτ αξιζει

  25. 1.Serbia – Montenrgo
    2.Belgium
    3.Ukraine
    4.Greece
    5.FYROM
    6.Sweden
    7.Cyprus
    8.Albania
    9.Turkey
    10.Bosnia & Herzegovina
    γενικα εκτος απο αυτα τα 10 τραγουδια τα περισσοτερα αλλα ηταν βαρετα:|

  26. Είναι λίγο βαρετή η ψηφοφορία 2004-2005 γιατί ανακοινώνουν αναλυτικά και τους βαθμούς 1-7. Το 2006 η ΕΛΛΑΔΑΡΑ εκμοντέρνισε το διαγωνισμό και τον έκανε την eurovision σαφώς πιο ενδιαφέρουσα ..!!!

  27. Τελειααα!!!To ειδα χτες,τι αναμνησεις!
    By the way,η σκηνη της Κωνσταντινουπολης ηταν μια απ τις καλυτερες!

    • Όντως Laurinda η σκηνή της Κωνσταντινούπολης ήταν μία από τις καλύτερες όπως επίσης και το κοινό ήταν φανταστικό!!!

      • Ισχυει!Δε ξερω αν εχουμε δει πιο θερμο κοινο,σιγουρα ‘προσθετει’ πολυ σε ενα live show!

  28. Παιδια προφανως δεν εδειξε ολη την ψηφοφορια γιατι τωρα ελεγαν ολους τους βαθμους και επιαναν περιπου 1:30 ωρα μονο οι ψηφοι…Ηλπιζα ομως να δειξουν 6-7 τραγουδια και μετα την ψηφοφορια….Ελπιζω τουλαχιστον την αλλη Κυριακη να δειξουν ολη την eurovision αλλα και την παραλλη(μιας που ημασταν και διοργανωτες)…Τελος θα ηθελα να επισημανω πως ΠΡΕΠΕΙ να δειχνουν ολες τις eurovision απο το 2007 διοτι τοτε οι ποντοι πηγαιναν 1-7 και 8,10,12…Οχι ενας ενας!! 🙂

  29. Θέλω να μου λύσετε μία απορία!Όταν λέμε πχ πως η Ελλάδα ψηφίζει μία χώρα και της δίνει 1 βαθμό σημαίνει πως τη συγκεκριμένη χώρα τη ψήφισαν λιγότερα άτομα ενώ όταν ψηφίζει η Ελλάδα μία χώρα και τις δίνει 12 βαθμούς σημαίνει πως τη τη συγκεκριμένη χώρα τη ψήφισαν περισσότερα άτομα?

    • Του 2007 έχει ανέβει ολόκληρη στο Youtube.Αλλά μη περιμένεις καμιά καλή ποιότητα.Κι αυτή η κασέτα είχε τρελά προβλήματα!Του 2006 είναι σχετικά καλή.Δες τα.

      • aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa se euxaristewwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww <3

  30. Στις μεγάλες στιγμές θα μπορούσαν να συμπεριλάβουν και την Eurovision 2001 για ευνόητους λόγους.Αλλωστε η ΕΡΤ είδε χαρά στα σκέλια της απο πλευράς τηλεθέασης μετά την 3η θέση των Antique

  31. Πληροφοριακα για οσους δεν γνωριζουν ολες οι eurovision υπαρχουν στο youtube…Λιγες ομως με Ελληνικο commentary!!! Καλο θα ηταν η ΕΡΤ να εβαζε ολοκληρομενες τις eurovision…Το κανεις που το κανεις καντο καλα!!

  32. 1. Δεν καταλαβαίνω γιατί αποτελεί είδηση η επανάληψη των διαγωνισμών 2004-2011. Πηγαίντε στο YouTube ή στο DailyMotion και δείτε τα πάντα από το 1956 έως και σήμερα και μάλιστα και με Ελληνικό σχολιασμό. Είναι αστείο να περιμένετε να έρθει η Κυριακή για να δείτε κάτι που είναι ήδη διαθέσιμο online.

    2. Η εκπομπή δεν θα έπρεπε να λέγεται “Οι μεγάλες στιγμές της Eurovision” αλλά “Οι μεγάλες σπατάλες της Eurovision”. Το τί εκατομμύρια ευρώ ξόδεψε συνολικά η ΕΡΤ εκείνα τα χρόνια για να μπορούν να μπαίνουν στο Top10 τα κατά την άποψή μου κάκιστης ποιότητας τραγουδάκια που στέλναμε δεν περιγράφεται.

  33. Γιατί δεν το έδειξε η ERT WORLD? Εμείς στην Κύπρο πότε θα το δούμε? Ας κάνει κάτι η ΕΡΤ.

    • Για όσους δεν είδαν ή θέλουν να ξαναδούν τον 49ο διαγωνισμό της γιουροβίζιον του 2004, με ελληνικό σχολιασμό(με ολόκληρη τη ψηφοφορία που έκοψε η ΕΤ1) μπορείτε να τη δείτε στο παρακάτω link: http://www.youtube.com/watch?v=3MBOisMHPMs

  34. εχω μια μικρη απορια…. γιατι γιατι γιατι…δεν στειλαμε αυτο?? :
    ———-> http://www.youtube.com/watch?v=KfYHr6qyQSo
    :'( κριμα…προσωπικα πιστευω πως χασαμε μια σιγουρη θεση στην 5αδα μην πω 3αδα κι μαλιστα θα μπορουσαμε μεχρι κι να κερδισουμε το απολυτο φαβορι(τωρα)την δανια… τελος παντων… του χρονου 😀

  35. lol
    Κώστα,
    που ήσουν τόσες μέρες?
    αυτή η κουβέντα μονοπωλεί περί τις 2000 σελίδες του site!!!
    το έχουμε καλύψει πλήρως το θέμα, μην ανησυχείς!
    😀

  36. Κώστα, δεν στείλαμε αυτό γιατί απλά ζούμε στην Ελλάδα. Κάτι τέτοιο μπορεί να στείλουμε το 2020!! Ακόμα και το ”Diamonds” της Rihanna να είχαμε πάλι αυτό θα στέλναμε. Οπότε ας το χωνέψουμε ότι θα πάει αυτό και ας ευχηθούμε όλοι στην ελληνική αποστολή καλή επιτυχία, ότι κι αν γίνει…

    • Συγνώμη, αλλά για να θεωρηθεί κάτι καλό για eurovision πρέπει να είναι αντίγραφο της Αμερικάνικης ή της Σουηδικής μουσικής σκηνής?

      • Εννοείται πως όχι…το συγκεκριμένο το ανέφερα μόνο και μόνο ως παράδειγμα…μπορώ να σου αναφέρω άπειρα χωρίς να είναι αντίγραφα αμερικάνικης μουσικής σκηνής…

  37. Mη μου στεναχωριέστε παιδιά μου. Κάποια στιγμή θα στείλoυμε κάτι ανάλογο με το angel. Και καλύτερο πιστεύω. Σιγά σιγά γίνονται αυτά τα πράγματα. Οι απότομες αλλαγές να σας ανησυχούν κι όχι τα μικρά βήματα. Και ναι, οι Κ.Μόστρα είναι ένα μικρό βηματάκι, άσχετα αν δεν μας αρέσει το τραγούδι.
    Το ότι δεν στείλαμε την Ηλιάδη είναι ένα μικρό επίτευγμα πιστεύω.
    Ποιος από σας φανταζόταν μέχρι πριν λίγους μήνες ότι η ελλάδα θα έστελνε ένα τραγούδι με punk ρερφέν; Ένα συγκρότημα που φοράει φούστες; Που μιλάει με συμπάθεια για το μεθύσι; Που το όνομά του παραπέμπει σε εγκληματική οργάνωση; Που το λογότυπο του ονόματός του περιέχει μια βόμβα με το αριστερίστικο αστέρι; Και που συνεργάζεται με έναν “μουρλό” που βρίζει τους πάντες και τα πάντα;
    Αναρχία και αμοραλισμός. Απίστευτο δεν μοιάζει που διάλεξε η ελλάδα κάτι τέτοιο;
    Η Ελλάδα την έκανε την υπερβασούλα της φέτος. Υπομονή χρειάζεται και θα έρθουν και οι πραγματικά καλές χρονιές.

    • Ενδιαφέρουσα προσέγγιση, μιας και κανείς δεν σκέφτηκε πόσο αντιδραστικό είναι το όλο σύστημα, από τη ψήφο που έδωσε τη νίκη στο τραγούδι, μέχρι το σύνολο στοιχείων που αναφέρεις.
      Ας το επεξεργαστούμε λίγο, αφού μέχρι τώρα αποδώσαμε αυτή τη συμμετοχή στον αδιόρθωτο ¨Έλληνάρα¨… Ίσως τα πράγματα να είναι λίγο πιο προχωρημένα.
      Jim,
      Υπερβολές! όπως έχουμε ξαναπεί, σχεδόν οι μισές Ελληνικές συμμετοχές στο διαγωνισμό, δεν είχαν ίχνος Ελληνικού στοιχείου.

      • Έφη μου, δεν έχω τίποτα απολύτως με το ελληνικό στοιχείο, απεναντίας. Αρκεί το αποτέλεσμα να είναι άρτιο και όχι πρόχειρο και να μην αντιμετωπίζεται ο διαγωνισμός από τον καλλιτέχνη ως ”χαβαλές”.

      • Πάντως σε μια διαδικτυακή συνέντευξή τους είπαν πως η Eurovision είναι σαν το Champions League του τραγουδιού.
        Καθόλου χαβαλέ δεν το βλέπουν.

  38. ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΕΦΗ.Μ ΚΑΙ ΜΕ dream2oo ΚΑΙ ΜΕ Jim ΚΑΙ ΜΕ κωστας…κ
    ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ 4 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΕΩΡΩ ΤΟ ANGEL THN ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΥ Kalomoira – Secret Combination ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ (THIS IS OUR NIGHT)ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΕ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΘΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ NΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ EUROVISION TO alcohol is free ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΤΥΧΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ANGEL.

  39. Thievery,
    Πιστεύω πως η διοργάνωση του διαγωνισμού μπορεί να γίνει αποκλειστικά από χορηγούς, οπότε γιατί όχι, ας νικήσουμε….
    Εμένα μου άρεσε και το ANGEL, αλλά το σκότωσε, δεν στέλνεις σε διαγωνισμό φωνή με τέτοια απόδοση (εσύ σαν παίκτης δεν συμφωνείς?).
    Δυστυχώς έτσι είναι.. τη κρίσιμη βραδιά πρέπει να σου κάτσει. Ούτε η Θωμαή απέδωσε, ήταν σαν να μην είχε ανάσες.
    Όσο για τον νικητή, απλά άρεσε, για διάφορους λόγους άρεσε και νίκησε.
    Δεν πιστεύω πως ο όταν ο κόσμος ψήφιζε, υπολόγιζε πως θα γίνει να μη κερδίσει η Ελλάδα στο διαγωνισμό.

  40. Έφη Μ
    KANENA ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΕΡΑ ΤΗΣ ΗΛΙΑΔΗ ΔΕΝ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΒΡΑΔΙΑ.ΕΔΩ ΔΕΝ ΑΠΕΔΩΣΕ Ο ΑΓΑΘΩΝΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΑΚΡΑΝ ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΛΟ ΣΥΝΑΜΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ.ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΛΑ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ LIVE ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ BACKING VOCALS ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΟΥΜΕ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑΣ.ΕΝΤΑΞΕΙ ΙΣΩΣ Η ADELLE ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΠΩΣ MADONNA Π.Χ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΕΧΕΙ ΠΑΜΠΟΛΟΥΣ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ.ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΚΑ ΠΟΥ Η ΑΘΛΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΕΛΙΚΟ ΜΕ ΣΩΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΠΟΓΕΙΩΘΗΚΕ ΗΡΘΕ 1ΟΣ ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΞΙΑ 8ΟΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ.ΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΑΚΟΥΩ ΠΡΩΤΑ ΕΓΩ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ.

    • Ναι, η Αγγελική ήταν μια πολύ ωραία έκπληξη… έδειξε την εμπειρία της.
      Ο Αγάθωνας όντος κόμπιασε κάπου, αλλά αυτό που εισέπραξα εγώ από το σύνολο ήταν μια τρομερή ενέργεια που σάρωσε τα πάντα.
      Ακόμα περισσότερο μου άρεσε το λάιβ μετά την ανακοίνωση, ακόμα κι αν ο Κόζας έχασε ολόκληρη πρόταση, γιατί το κομμάτι το απογείωσαν.
      Δεν θέλω να τους αλλάξουν το στυλ με χορογραφίες, θέλω να κρατήσουν αυτή την ένταση και τη τρέλα που έχουν.

    • Υ.Γ.
      όσο για τον Λούκα, πράγματι αίσχος η παρουσίαση στον τελικό μας, αλλά η φωνάρα, ΦΩΝΑΡΑ, πέρα και πάνω της ανόητης σκηνοθεσίας… γι αυτό και νίκησε.

  41. ΑΛΒΑΝΙΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΤΕΛΙΚΟ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΔΥΣΚΟΛΑ. ΒΟΣΝΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΦΕΤΟΣ.ΑΡΑ ΜΕΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΤΑ ΕΜΕΝΑ ΜΕΤΡΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ.ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΜΕ ΝΕΥΡΙΑΣΑΝ ΦΕΤΟΣ ΠΟΛΥ.ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΣΑΝ ΟΛΑ ΑΣΧΗΜΑ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ 2014 ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ.

  42. ολοι οι ανεργοι αεργοι εδω μαζευτηκαν?
    τωρα εξηγητε γιατι ψηφηστικε μαζικα
    αυτο το ατεχνο αφωνο σαχλο τραγουδακι.
    α ρε μιζερια……… φορο μουσικης να
    βαλει το κρατος οποιος ψηφιζει τετοιες
    αηδιες 300 euro προστιμο

    • Πες τα ρε ιππότη. Του άνεργου οτι και να του κάνεις,μουσική δεν προκειται να μάθει ποτέ.Ευτυχώς κάποιοι απο δαύτους αυτοκτονούν τα τελευταία χρόνια, αλλα πάλι όχι με τον ρυθμό που θα μας έκανε να αισιοδοξομε για μια καλύτερη εκπροσώπηση τα επόμενα χρόνια.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ