EUROVISION 2013: Η επιστροφή της Lynda Woodruff!

Μετά την τεράστια απήχηση που είχε ο χαρακτήρας της Lynda Woodruff τόσο στο Σουηδικό όσο και στο Ευρωπαϊκό κοινό, ήταν αναμενόμενο πως οι διοργανωτές της φετινής Eurovision θα έβρισκαν τον τρόπο να την εντάξουν σε αυτήν. Έτσι λοιπόν μετά το Melodifestivalen 2012, τη Eurovision 2012 αλλά και το Melodifestivalen 2013, η αγαπημένη Βρετανίδα εκπρόσωπος της EBU θα συμμετέχει και στην Eurovision 2013.

[youtube id=”HMeMv38m4mg” width=”600″ height=”350″]

Όλα άρχισαν στο Melodifestivalen 2012 όταν η Sarah Dawn Finer, μια από τις τρεις παρουσιάστριες του φεστιβάλ «έπλασε» τον χαρακτήρα της αφελούς Lynda Woodruff η οποία μέσα από ένα video ανέλαβε να παρουσιάσει στο Σουηδικό κοινό τη διοργάνωση του Baku. Η βαριά της προφορά στα Αγγλικά μαζί με την ανικανότητά της να προφέρει την ονομασία του Αζερμπαϊτζάν, αλλά και το ότι μπέρδεψε τη Σουηδία με την Ελβετία ήταν μερικά από τα αστεία που κέρδισαν το κοινό, ενώ λίγους μήνες αργότερα επανέλαβε το ρόλο της δίνοντας τη βαθμολογία της Σουηδίας στο διαγωνισμό της Eurovision 2012.

[youtube id=”xkxp2FUxqI4″ width=”600″ height=”350″]

Φέτος, στον τελικό του Melodifestivalen 2013, και πάλι μέσω video παρουσίασε με αρκετά καυστικό τρόπο τη διοργάνωση της χώρας στη μικρή και «αδιάφορη» κατά τα λεγόμενά της πόλη του Malmö. Για τα τρία shows της Σουηδικής διοργάνωσης η Lynda Woodruff θα αναλάβει να μας ξεναγήσει σε όλη τη Σουηδία από τον Βορρά μέχρι το Νότο.

[youtube id=”DN56NjQ31BU” width=”600″ height=”350″]

Η Sarah Dawn Finer, η τραγουδίστρια που κρύβεται πίσω από τον δημοφιλή πλέον χαρακτήρα της Lynda Woodruff έχει συμμετάσχει δύο φορές στο Melodifestivalen. Το 2007, με την μπαλάντα “I remember Love” που έφτασε στην 4η θέση στον τελικό, και το 2009 με το “Moving On” που έφτασε στην 6η θέση του τελικού. Την ίδια χρονιά έδωσε τη βαθμολογία της Σουηδίας στη διοργάνωση της Μόσχας. Το 2012 παρουσίασε το Melodifestivalen μαζί με τις Helena Bergström και Gina Dirawi.

[youtube id=”2EsZhLEn3AU” width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”6uhezzqJsKY” width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”SLK8GzBgrb4″ width=”600″ height=”350″]

Αλέξανδρος Λιάπης

 

55 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θυμάστε μου ποτέ γελάμε; Γιατι και πέρυσι και φέτος αυτή ήταν ότι χειρότερο στο melodifestivalen

  2. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ,ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ,ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ….ΘΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ!!!!

  3. thee mou eleos pia mono sto Moving on mporo na pw oti tin simpatho wraio tragoudi alla eleos pia re souidia apo to kako sto xirotero mh tin balete parousiastria protimo tin alh!

  4. Κριμα που δε θα ειναι αυτη η παρουσιαστρια. Εχει πολυ γελιο και ειναι πολυ συμπαθητικη.

  5. THEA H SARAH, KATAPLIKTIKI, ithela poli na einai auti i parousiastria fetos alla den pirazi… Elpizw na tis dwsoun 1-2 video ston teliko tou maiou me ton rolo tis Lynda… LATREMENI SARAH DAWN FINER

  6. Kai gia na deie oti pramatika einai stimeno prose3te to tritoo kai pio prosfato video tis sto opoio deixnei katala8os tin Arena tis Danias TUXAIO??? S T I M E N O O O O!!! H Dania na kerdisei!!!!!!

    • LOL, δεν ειναι αρενα της Δανιας…Ειναι το ‘Friends Arena’ στην Σουηδια και απλα το εδειξε θελοντας να σατηρισει την απογοητευση πολλων fans για την επιλογη του Malmo Arena…

    • Nai ekana la8os sorry!!!! alla leei se kapoia fasei “den einai sti Dania” an to akoyseis apo poy kai ws poy giati den eipe den einai sti filandia???

      • To eipe dioti to malno einai polu konta sth kopenxagh , apexoun metaksi tous 20 lepta peripou logw ths gnwsths, pleon se olous tous eurafans, gefuras Öresund.

    • Ρε συ Σαββα δοσε μας λιγες πληροφοριες ακομα…δεν με καλυψαν οι απαντησεις τους:) !!!

  7. Και στημένο να ειναι το αξίζει το βραβείο η Δανία !!!!! Με τρέλα πετάμε για κοπεγχαγη!!!!!!! Και έχει κάτι βάφλες και παγωτά μμμμμμ 🙂

  8. Ναι ενοητε Κωστα μου δεν διαφωνω απλα να μην το κανουν τοσο εμφανες ρε παιδι μου… ιποτηθετε εχει και μια αγωνιοδες στιγμη καπου εκει οχι να ξερουμε και ολας τοτε ειναι βαρετο και στημενο αφου σου λεει το ονομα της Δανιας απο τωρα οκ το πιασαμε !!! 🙂 😉

  9. Μας το ΄βγαλες το μάτι κουκλίτσα μου!
    ξεχάσαμε κι αυτά που ξέρουμε!
    Μας τη παράκανες ΑΓΩΝΙΟΔΕΣ τη στιγμή….
    😀 😀 😀

  10. μαγκες τραγικοι σε αλλο ενα live oi K.M στην παρουσιαση του δισκου τους.ενα απλο τραγουδακι που το λεει ανετα και ενας νεος τραγουδιστης και αυτοι επιμενουν να το σκοτωνουν κανονικα.πολυ λιγο group περιορισμενων δυνατοτητων αντιγραφουν κανονικα βαλκανικα συγκροτηματα και με χωρις εμπνευση ουτε φριεσκες ιδεες.μουσικη τοσο παλια που ειμασταν ακομη στη δραχμη.

    • Τσουρέκια μας τα ΄κανες ρε παπάρα!
      Θα μας παρατήσεις καμιά ώρα στην ησυχία μας?
      Θα μάθω τα στοιχεία σου και θα σε κυνηγήσω πολύ άσχημα.
      Άει σιχτίρ πιά ανώμαλε.

  11. απειλες κατα ζωης και εξυβριση. θα μαθω εγω τα στοιχεια σου μεσω της διωξης ηλεκτρονικου εγκληματος κοιτα μη κλαις και ζητας συγνωμες μετα μαγκα της δεκαρας.

    • (Με ειλικρινά φιλική διάθεση). Ίσως θα πρέπει λίγο και εσύ να συνειδητοποιήσεις την κατάσταση σου. Απλά κοίτα το θέμα της ανάρτησης, μετά διάβασε το σχόλιο σου και βγάλε τα συμπεράσματα σου. Έχεις εμμονή που έχει ξεπεράσει τα όρια της εμπάθειας. Θα πρέπει νομίζω να το πάρεις απόφαση ότι οι εκπρόσωποι της Ελλάδας φέτος είναι οι Κόζα Μόστρα με τον Αγάθωνα και αυτό δεν θα αλλάξει. Επιπλέον αφού τους αντιπαθείς τόσο πολύ, τότε να μην ασχολείσαι καθόλου μαζί τους. Όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά γιατί έτσι θα είναι καλύτερα για σένα.

  12. lol 😀
    Κάποιος κατάφερε να εκνευρίσει τη ”ξερακιανή”!!!
    Άσε κουκλίτσα μου δε σε παίρνει…
    Έχεις πει τα τρισχειρότερα σε πολύ κόΖμο…

  13. Ξεκίνησαν οι φετινές ψηφοφορίες των OGAE clubs ανά την Ευρώπη. Οι δύο πρώτες είναι:

    – OGAE Τουρκίας
    12 Germany
    10 Norway
    8 Sweden
    7 United Kingdom
    6 Denmark
    5 Switzerland
    4 Croatia
    3 Greece
    2 Belarus
    1 Lithuania

    – OGAE Λευκορωσίας
    12 Azerbaijan
    10 Ukraine
    8 Denmark
    7 San Marino
    6 Sweden
    5 Norway
    4 Finland
    3 Ireland
    2 Russia
    1 Germany

      • ναι ψηφιζουν κι οι αποντες,κι αν θυμαμαι καλα κι χωρες που δεν συμμετεχουν στον διεγωνισμο για πολλα χρονια(πχ ogae λουξεμβουργου)! 🙂

    • ωωω ευχαριστουμε τους γειτονες! νομιζω φετος η απουσια τους θα μας στερισει 3-4 ποντους αλλα,ενταξει! 😀 αυτες οι ψηφοφοριες(των ogae)ειναι οι αγαπημενες μου… 😀 κι περιμενα τοσο καιρο για αυτες…επιτελους,αρχιζουν σιγα σιγα! αρα μετα απο την ψηφοφορια των ogae λευκορωσιας-τουρκιας εχουμε
      1.νορβηγια 15β.
      2.σουηδια-δανια 14β.
      3.γερμανια 13β
      4.αζερμπαιτζαν 12β.
      5.ουκρανια 10β.
      6.ην.βασιλειο-αγ.μαρινος 7β.
      7.ελβετια 5β.
      8.κροατια-φινλανδια 4β.
      9.ελλαδα-ιρλανδια 3β.
      10.ρωσια-λευκορωσια 2β.
      11.λιθουανια 1β. 😀
      αυτααα! ναι,μαριε αν μπορεις πεσ μας που τα δες αυτα να τ δουμε απο καπου κι εμεις! 😀

    • DWSANE 12 STI GERMANIA ela 8eee kai panagia ELEOS ayto to skatemeno p esteilan fetos Ase poy i tipissa den xerei na millaei agglika!!! Kai gia to Azerbaijan exw na pw ta idia den m aresei ka8oloy!!! EYTYXOS den 8a psifisoyn oi troyrkoi!!!!

  14. σαν superdry αναπαραγω για το συγκροτημα γραφομενα στον τυπο και στην τ.v. τελος απο το ενα σκελος.
    χαρακτηρισμους κανω σαν αμυνα μετα απο επιθεση και τα γραφομενα δεν μπαινουν σε μειωση της προσωπηκοτητας του αλλου.μας εχουν πει αδερφες ανθελληνες ανωμαλους κομπλεξικους ξεκωλιαρες κ.λ.π και ολα αυτα απο τα μορφωμενα τσογλανακια της μακεδονιας.τραμπουκισμους απο μπαοκια σκουληκια και αλλα ζωακια δε σηκωνουμε
    ΕΦΗ.Μ
    βγαλε μωρη αυτη τη σκατοφατσα απο το εικονιδιο τρομαζεις τα παιδακια σαν μαγισσα εισαι
    .

  15. 😀 😀 😀
    εξύβριση εξύβριση!!!!
    θα πάρω το Χαβάη 5-0 και θα σου πω εγώ!!!
    αλήθεια δεν ξέρεις ποια είναι στη φωτό;
    χαχαχαχααααα!!!!

  16. superdry συμφωνω οτι ειχαμε πολυ καλυτερες προτασεις για να στειλουμε.Τι να κανουμε βγηκε κατι αλλο.Δεν μπορεις να κοροιδευεις τον Αγαθωνα οτι παει για το χαβαλε και εσυ ο ιδιος/ια εχεις αναγαγει τον τελευταιο μηνα το συγκεκριμενο σαιτ σε οτι πιο χαβαλετζιδικο μπορει να υπαρξει.Σαν φιλος της Γιουροβιζιον αυτο δεν θα επρεπε να το επιτρεψεις.Δινουμαι δικαιωμα στους αλλους να μη μας παιρνουν σοβαρα.Απο εκει και περα εμενα με προσβαλλουν οι χαρακτηρισμοι για τον τοπο μου ,την πολη μου και την ομαδα μου.Η γενικευση και πολυ περισσοτερο ο φανατισμος ειναι δειγμα ανθρωπου που δεν εχει την νοητικη ικανοτητα να ξεφυγει απο τον παροξυσμο του και την εμμονη του.Ο τροπος γραφης σου-εστω και αρνητικος- δεν δειχνει να εισαι τετοιο ατομο.Και επειδη εισαι και vegetarian οπως βλεπω μεινε εκει με τους Γαυρους και τα λοιπα ψαρικα και ασε τα ζωακια οπως λες στην ησυχια τους αφου σου καθονται στο στομαχι.

  17. Απορώ γιατί ακόμη ασχολείστε με γραφικότητες τύπου…ξέρετε σε ποιούς αναφέρομαι…
    Αφήστε τα συγκεκριμένα άτομα στη θλιβερή μιζέρια τους ! Εμένα συγκεκριμένα , δεν μπορούν να μου χαλάσουν τη διάθεση σχετικά με το πόσο αξιοπρεπή θεωρώ τη συμμετοχή μας φέτος…
    Θα το πω για άλλη μια φορά
    2011 μέρος 2ον ! 😉

    • A , κι επίσης :
      Σε όσους έχουν αλλεργία σε οτιδήποτε εναλλακτικό ή που να μην εντάσσεται στην κατηγορία τυποποιημένο τσιχλομπουζουκο ποπ τραγουδησμένο από άφωνους μορφονιούς και μορφονιές ή κρυολογημένες-λέμε τώρα…- νεαρές που οποιαδήποτε σύγκριση με ADELE-τρομάρα σας!- αποδείχθηκε τουλάχιστον ΑΣΤΕΙΑ την ημέρα του Ελληνικού τελικού,
      ΣΥΝΙΣΤΩ να αποφύγουν οποιαδήποτε επαφή με το Alcohol is free , αλλιώς ΑΝΤΙΙΣΤΑΜΙΝΙΚΑ…

      Κι ένα φιλικό υστερόγραφο : Τα μυαλά όπως και τα αλεξίπτοτα δουλεύουν ΜΟΝΟ όταν είναι ανοιχτά…

      • Συμφωνω απολυτα με αυτα που λες παρ’ολο που δεν ειμουν υπερ της φετινης μας συμμετοχης αλλα κανεις το λαθος και συγκρινεις το 2011 με φετος! Πες μου τι σχεση εχει η μαγκικη ζειμπεκια του Λουκα με τον βαλκανικο ηχο που στο ρεφρεν του επαναλαμβανεται μονο το ”alcohol is free” (στιχος και αυτος εε?) Το 2011 ηταν μια απο τις αγαπημενες μου συμμετοχες, φετος πηγε αυτο, οκ να το στηριξουμε αλλα μην συγκρινεις τωρα την ……. (μην πω τωρα) με τη βουρτσα!

  18. Μάλλον εννοεί το τρόπο προσέγγισης, μια συμμετοχή διαφορετική απ΄τις άλλες μας, χωρίς μπουτάκια, βυζάκια, συτράκια.

    • Αμα ενοει την εναλλακτικοτητα παλι το alcohol is free υστερει του watch my dance γιατι σαν αυτο εχουμε δει πολες φορες απο χωρες των βαλκανιων! Για την Ελλαδα ομως ισως και να ειναι μια προταση η οποια εγινε αποδεκτη απο πολυ μεγαλη μεριδα του κοσμου οποτε εγω παω πασο!
      Υστερογραφο: τα τραγουδακια με το τσιφτελοποπ που λετε μας εβγαλαν ασπροπροσωπους 6 φορες και μας χαντακωσαν την τελευταια… συμφωνω οτι πρεπει να αλλαξουμε στιλ τραγουδιων αλλα οχι και να βριζουμε αυτου του ειδους τα τραγουδια γιατι ενα τετοιο ηταν και το My Number One που εφερε την μοναδικη μεχρι στιγμης νικη στην Ελλαδα! 😉

      • Καθόλου δεν βρίζω.
        Εγώ θέλω να πηγαίνει η χώρα μου καλά, τώρα πως θα πάει καλά δεν με νοιάζει καθόλου,
        Τσιφτελοπόπ? μέσα!!!!
        Να πω την αλήθεια, πιο πολύ είμαι φαν του εκάστοτε show που παρουσιάζαμε, παρά του ίδιου του τραγουδιού.
        Όπως έχω ξαναπεί, σχεδόν πάντα από τους τελικούς μας ξεχώριζα άλλο τραγούδι από το νικητήριο, αλλά μετά τελείωσε… υποστηρίζω τη χώρα μου και αν δεν έχω κάτι καλό να πω, δεν λέω τίποτα…(όπως πέρσι που το βούλωσα και απλά ήλπιζα….).

  19. Πάρη,
    επειδή λες πως το φετινό μας είναι κάτι που έχουμε δει από άλλες χώρες των Βαλκανίων, αν θέλεις βάλε μια συμμετοχή που σου θυμίζει πολύ τη δική μας.
    Επειδή λέμε για Μολδαβία, Σερβία κλπ., αλλά δεν θυμάμαι να μου έχει αρέσει κάτι στο στυλ αυτό (ιδίως ο Μπρέγκοβιτς ήταν μεγάλο ξενέρωμα).

    • Συμφωνω , ο καθενας απο εμας εχει τις προτιμησεις του σε καθε εθνικο τελικο! 😉 Οσο για αυτο που μου ειπες για Μολδαβιες και Σερβιες εμενα ο ηχος του Alcohol is free μου φερνει λιγο σε Σερβια 2010, Μολδαβια 2011, Μολδαβια 2012, Μολδαβια 2005 και σε ενα μικρο βαθμο Μολδαβια 2009… οχι πως εχω καμια ιδιαιτερη σχεση με μουσικη απλα ακουστικα μου φερνουν λιγο…. παντως ενα ειναι σιγουρο…. το 12αρι της Μολδαβιας στον τελικο ειναι δικο μας! 😀 😛

      • Παντως αμα τα συγκρινουμε ολα αυτα νομιζω πως υπερισχυει το δικο μας γιατι οπως λες κι εσυ ουτε καν ο Bregovich δεν εβγαλε πολυ καλο αποτελεσμα!

  20. Από σήμερα Κυριακή 24/3 και κάθε Κυριακή στις 22:00 το βράδυ, η ΕΤ1 θα προβάλλει τις «ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ EUROVISION» από το 2004 μέχρι σήμερα!Ένα μεγάλο μπράβο στην ΕΡΤ που σκέφτεται τους φαν του διαγωνισμού!

    http://tvradio.ert.gr/details.asp?pid=3403276&chid=8

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ