Π.Γ.Δ.Μ.: Αυτό είναι το νέο τραγούδι!

Το εθνικό τηλεοπτικό δίκτυο της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας MKRTV παρουσίασε σήμερα, λίγες ώρες πριν την εκπνοή της προθεσμίας υποβολής των φετινών συμμετοχών, την τελική συμμετοχή του κρατιδίου στον 58ο διαγωνισμό της Eurovision.

Μετά τις αντιδράσεις που ξεσήκωσε εντός και εκτός του κρατιδίου το τραγούδι “Imperija”, οι επικεφαλής της αποστολής  αποφάσισαν να το αντικαταστήσουν. Έτσι, η 70χρονη καλλιτέχνης, τσιγγάνικης καταγωγής Esma Redzepova και ο 27χρονος ανερχόμενος ποπ τραγουδιστής από τη γείτονα χώρα Vlatko Lozanoski θα διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στο μεγάλο τελικό του φετινού διαγωνισμού μέσα από το δεύτερο ημιτελικό στις 16 Μαΐου με το νέο τους τραγούδι που φέρει τον τίτλο “Pred da se razdeni”.

[youtube id=”m71hJUj76jM” width=”600″ height=”350″]

Ελευθερία Παπαχριστοδούλου

61 ΣΧΟΛΙΑ

  1. eurofun
    αηδια ειναι αλλα θα το ψηφισω να περασει η χοντρη και να μεινει εξω ο πατσατζης να τρελαθεις εντελως.γελιο θα πεσει μεχρι και αυτο θα περασει στον τελικο και θα μεινεις με τα καρο φουστακια να κλαις
    12 points from greece

    • ΣΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΜΙΛΑΩ…ΕΣΥ Ή ΑΛΒΑΝΟΣ Ή ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ Ή ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ ΕΙΣΑΙ…ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ…ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΓΑΕ ΣΚΟΠΙΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΕ ΑΝΟΗΤΕ???

      • H Kampana xtupage kai gia mena eurofun??? Entaxi uparxei kai i enalaktiki gia ti siemmetoxi s sto komma tis Xrusis Augis Parakalane gia atoma san esena!! Kai 8a eprepe na ntrepese!!!! na parakolou8eis Euroision kai na eise kai ratsisikos!!!! Kai legese kai Eurofun Fantasou!!!

  2. Το αρχικό τραγούδι ήταν άκρως φτηνίάρικο αλλά τουλάχιστον ήταν και πολύ πιασάρικο. Αυτό είναι πιο αδιάφορο και ξαφνικά μετατρέπεται σε κιτς όταν εμφανίζεται η θείτσα.

  3. η κοπελίτσα με το κόκκινο είναι η βασίλισσα των τσιγγάνων δεν είναι καμιά τυχαία τραγουδίστρια… το imperija ήταν πολύ καλύτερο από αυτή την σούπα…

  4. Ας πρόσεχαν να μην είχα προκλητικό περιεχόμενο στο προηγούμενο τραγουδι και βίντεο κλιπ τους και να μη χρειαζόταν να το αλλάξουν.Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης με το προηγούμενο και κρίμα γιατί και αυτός έχει καλή φωνή και αυτή είναι ιδιαίτερη καλλιτέχνης.
    Απλά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν άλλαξαν κάποιους στίχους στο Imperija,να γύριζαν και ένα νέο βίντεο κλιπ και θα ήταν εντάξει.Η μουσική και ο ρυθμός ήταν πολύ καλός.
    Κρίμα.

  5. Καλά εμένα ούτε το προηγούμενο δεν μ’άρεσε αλλά αυτό είναι πολύ πολύ χειρότερο!!! Το προηγούμενο ήταν αριστούργημα μπροστά σε αυτό. Όμως Ηθελέστα και παθέστα!

  6. Αλλα ντ αλλα της Παρασκευής το γάλα. Οτι να ναι. Ο καθένας μόνος του θ αμαρεσε. Μαζί όμως δεν δένουν καλά.

  7. ΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΧΑΛΙΑ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΑΤΟ…..ΤΡΑΓΙΚΟ,ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΧΤΑΡΜΑΣ!!!!

  8. δεν μ αρεσει.Πηγα youtube να θυμηθω λιγο το προηγουμενο ,πληκροτολογησα Σκοπια δεν μου βγηκε,μολις εγραψα Μακεδονια δυστυχως μου βγηκαν αμεσως.Μια απο τις επιλογες που μου δοθηκαν ηταν το κλιπ ενος πορωμενου Σκοπιανου χρηστη να βγαζει το δακτυλο με φοντο την ελλην.σημαια ,το ναζιστκο σημα στη θεση του σταυρου της σημαιας μας και μπροστα λεζαντα F…K GREECE.Αυτα για τους γειτονες .

  9. καλυτερο απο τ προηγουμενο για εμενα ομωε οταν μπαινει αυτη η μπαλα μαυρου λιπους τα καταστρεφει ολα…τ την θελατε αυτη τ γιαγια καμαρια μ?

  10. Πωπω… απο τη μια χαιρομαι γιατι δεν εχουν ελπιδες προκρισης με αυτο αλλα απο την αλλη στενοχωριεμαι γιατι η φετινη Eurovision παει απο το κακο στο χειροτερο! Δεν μπορουσαν απλα να κρατησουν το παλιο τραγουδι, να γυρισουν αλλο βιντεο κλιπ και να αλλαξουν απλα τη λεξη imerija! Αφου το τραγουδι ηταν γραμμενο μονο και μονο για να μας μπουν στο ματι και μονο ο τιτλος ειχε αυτο το περιεχομενο επρεπε να αλλαξουν μονο αυτη τη λεξη!

  11. καλό αλλά καμία σχέση με την αυτοκρατορία που ήταν κλάσεις καλύτερη. Αυτό χάνει τη συνοχή του όταν αλλάζουν οι τραγουδιστές. ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΘΕΙΑ ΤΙ ΝΤΥΘΗΚΕ; ΡΙΤΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ;

  12. δεν μου αρεσει…. το “imperija”ηταν σαφως καλυτερο ειχε πιθανοτητες να βρεθει στον τελικο…αυτο εδω για εμενα ειναι απαισιο,ενω αρχιζει καλα οταν τραγουδαει ο βλατκο κι σου δινει την αισθηση πως ειναι ωραιο μετα οταν εμφανιζεται η εσμα γινεται τοσο καρναβαλι! (28o… 5.2/10)

  13. Στο “imperija” οι καλλιτέχνες ταίριαζαν καλύτερα μεταξύ τους, σ’αυτό εδώ ενώ μ’αρέσει το κομμάτι του vlatko όταν μπαίνει η Esma κάπου χάνεται το πράγμα. Με το προηγούμενο κομμάτι τα Σκόπια θα ήταν σχεδόν σίγουρα στον τελικό, με αυτό εδώ τα πράγματα γίνονται πιό δύσκολα.

  14. BobyDude92…
    ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΚΑΜΠΑΝΑ ΜΙΛΑΣ???..ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ..ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ…???…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΑΠΟΡΩ…ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΝΤΡΑΠΩ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ…ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΑΛΛΟ…ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΠΑΛΙ ‘ΦΥΤΙΛΙ’…ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΨΩ..ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑ ΤΟ…

    • Nai to Breikes to fitili psaxnw na anapsw!!! I:I oxi oti pali ekanes anafora gia autous pou einai apo alli xwra h exoun kapoia sxesi me to exoteriko !!! Dikaioma s file m na grafeis opws 8eleis opws dikaioma kai sts xenous p menoun edw na grafoun sto site !!! Kai esu pare apofasi epitelous oti oloi stin ellada eimaste isi eite alaBanoi eite Boulgaroi eite Skopianoi!!!

      • ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΟΙ???ΚΑΛΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ???>.ΑΠΛΑ ΕΙΠΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ ΧΩΡΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…ΑΠΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΟΣΤ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ..ΣΩΣΤΑ???….ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΞΕΝΟ…ΑΠΛΑ ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ,ΚΟΙΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΣΟΥ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ…(ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΙΛΑΩ)…

      • Ναι η μανα μου ειναι απο εκει ο μπαμπας μου ειναι ελλινας αλλα τι σχεση εχει Ι:-Ι αυτο,?, και παλι δεν αλαζει το γεγονος οτι αναφερθεικες σε αλλους και αυτο το σχολιο που εκανες παραπανω μου θυμεισε αυτο που εγραψες και με τους αλβανους και τις οικοδομες!!!! Δεν εχω δει περαν τις κυβερνησης κανενα σκοπιανο οπουδιποτε και αν γραφει ακομα και εδω να βριζει την ελλαδα!!! Ναι σαφως επρεπε να απαντισεις αλλα παλι οταν το ειπες ηταν σαν θυγεις και τους αλλους!!! Επησης δεν καταλαβαινεις δεν διαφωνω με τις αποψεις σου αλλα γραφε με σεβασμο και προς ολους τους αλλους που εστω δεν ειναι ελλινες αλλα αγαπανε ελλαδα!! Και εσενα ποιος σου ειπε δλδ οτι ο αλλος ειναι βαλκανιος?? Αν ειναι βρετανος γιατι πολλυ βρετανοι γραφουν εδω και βριζουν τον Αγαθωνα και τους Μοστρα που πεφτουν απ’ολα τα στοιχηματα και ολας!!!!!

  15. Olίγον μουσικός αχταρμάς μου πάει. Δεν μου κινεί καν το ενδιαφέρον πλην της ερμηνείας του νεαρού τραγουδιστή και αν δεν συμβεί κάποιο απρόοπτο δεν θα μου λείψει από το τελικό

  16. BobyDude92…
    ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ…ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΩ…ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΧΙΟΥΜΟΡ…ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ,ΤΟ ΕΝΝΟΩ ΜΕ ΑΣΧΗΜΟ ΤΡΟΠΟ….ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ ΕΙΠΑ:’ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΤΙΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΑΧΤΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ…ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ…ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ…ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑ ΒΑΛΚΑΝΙΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…ΛΕΓΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ 12 ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ…ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ..ΑΛΛΙΩΣ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΑΣΧΟΛΙΟΜΟΥΝΑ..ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΕΧΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΩ..ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΒΑΛΚΑΝΙΟΥΣ ΚΤΛ….ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΑΝΗΚΕΙ…ΜΑΛΛΟΝ ΘΙΓΕΣΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ…ΕΠΕΙΔΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΙΓΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ…ΛΟΙΠΟΝ,ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ (ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΣΥΖΗΤΙΕΤΑΙ) ΔΙΚΗΓΟΡΕ ΤΟΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ…

    • ΑΝτε παλλι!!!!! Για εσενα ειναι αστειο αλλα για εμενα δεν ειναι χιουμορ… sorry kiolas αλλα δεν το βρεισκω αστειο!!!οχι δεν προσβληθεικα και πιστεψε με αν εγραφε καπιος κατι ασχημο για τη χωρα της μαμας μου…. ναι σαφος και θα του την ελεγεα αλλα δεν με αγκιζει και τοσο…με εσενα δεν εχω κανενα προβλημα πρωσοπικα…!!! απλα δεν ξερω θεορω οτι αυτα τα σχολεια που εκανες…απλα ειναι κρυα και κακκα και θεωρεισα οτι επρεπε κατι να κανω για αυτο 🙂 !!!! Μην μου δινεις αυτο το χαρακτιρισμο δεν ειμαι δικογορος των βαλκανιων απλα σου ειπα δεν γουσταρω αυτο τα αστεια για ονομα του θεου πια…!!!

      • ΟΚ…ΑΠΛΑ ΝΑ ΞΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΔΙΝΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΛΕΩ…ΠΗΡΑ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ…ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΟΥΤΕ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΟΥΤΕ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ…ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ???…ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ,ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΟΥΤΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΟΥΤΕ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ.

  17. παιδιά τι λετε;; τι καλύτερο από το προηγούμενο; Χειρότερο είναι. Όσο τραγουδάει μόνο εκείνος είναι συμπαθητικό το κομμάτι, αλλά όταν ξεκινά να τραγουδάει η άλλη, γίνεται ξενέρωτο και αδιάφορο. Προς το τέλος είναι κάπως καλύτερο. Δεν πιστεύω οτι θα περάσει τελικό, αλλά και πάλι ποτέ δεν ξέρεις

  18. Αχ παναγία μου πετάχτε όξω τη χοντρή είναι σκέτο τσιρκολίνι. Το κομμάτι του νεαρού είναι αρκετά καλό και έχει περιθώρια εξέλιξης. Αυτή είναι ένα έσχος. Αυτήν πρέπει να την πάρουν και να κάνει ντουέτο με τον δικό μας Αγάθωνα. Αυτό θα πει σκέτο τσιρκολίνι. Επιπλέον κάποιος να την ενημερώσει ότι στο Μάλμε δεν θα είναι play back, και δεν θα μπορεί να κάνει βόλτες το μικρόφωνο λες και είναι ντέφι.

  19. Ρε παιδιά στην αρχή είναι πολύ ωραίο!
    Μετά δυστυχώς βγαίνει η ντουλάπα-τσιγγανέϊρος και το καταστρέφει.

  20. Στο κομματι που τραγουδαει ο αντρας ειναι καλο. Ωστοσο η κυρια το καταστρεφει… Σιγουρα καλυτερο το προηγουμενο τους…

  21. Αυτή η χοντρή κυρία δεν μια οποιαδήποτε κυρία αλλά μια καταξιωμένη τσιγγάνα τραγουδίστρια της γειτονικής μας χώρας και θα πρέπει να δείχνουμε έναν σεβασμό στην συγκεκριμένη καλλιτέχνιδα.

  22. Ο τυπος εχει ωραια φωνη και γενικα κρατα το τραγουδι σ’ενα συμπαθητικο επιπεδο, αλλα η κυρια το χαλαει τελειως, το Imperija ηταν καλυτερο παντως, δυσκολο για τελικο

  23. Παιδιά η Εσμά είναι τεράστια τραγουδίστρια στο είδος της!! το γεγονός της μη συνοχής του άσματος δεν σημαίνει πως η Εσμά το καταστρέφει!!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ