ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ: “Hold me” ως το Malmö!

Πραγματοποιήθηκε απόψε το βράδυ ο Εθνικός Τελικός του Αζερμπαϊτζάν, για την ανάδειξη του επόμενου, έκτου κατά σειρά εκπροσώπου της χώρας στο διαγωνισμό της Eurovision. Δέκα καλλιτέχνες με ισάριθμα καινούρια αγγλόφωνα τραγούδια ξένων δημιουργών, διαγωνίσθηκαν για το εισιτήριο προς το Malmö.

Οι Leyla Aliyeva and Tural Asadov παρουσίασαν τον Τελικό από το Buta Palace στην πρωτεύουσα της χώρας, το Baku, στον οποίο εμφανίσθηκαν μεταξύ άλλων οι Eldar Gasimov (Azerbaijan 2011) και Sabina Babayeva (Azerbaijan 2012).

Οι δέκα συμμετοχές ήταν οι εξής:

01. Leyla Qafari – Pride
02. Vüqar Muradov – Baby baby
03. Valeriya Hüseynzadə – If this is love
04. Leyla Əliyeva – Welcome to the sun
05.  Fərəh Hadıyeva – We are one
06. Nigar Hüseynova – I still believe
07. Vlada Axundova – Big Time
08. Rəvanə Əliyeva – Lovely King
09. Fərid Məmmədov – Hold Me
10. Aysel Babayeva – Sleazy Mo

Αρχικά είχε ανακοινωθεί πως απόψε θα μάθουμε μόνο τον καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει τη χώρα και αυτός είναι ο Fərid Məmmədov (Farid Mammadov). Τελικά όμως ανακοινώθηκε και το τραγούδι με το οποίο θα διαγωνισθεί και δεν είναι άλλο από αυτό που ερμήνευσε και απόψε, το “Hold me”, μια σύνθεση του Έλληνα Δημήτρη Κοντόπουλου, συνθέτη της Ελληνικής συμμετοχής του 2009.

[youtube id=”Z7mD-Aid6pU” width=”600″ height=”350″]

Αλέξανδρος Λιάπης

69 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΕΤΡΙΟ ΠΡΟΣ ΚΑΛΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ…Η ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ,ΤΡΑΓΙΚΗ!!!…ΚΑΙ Η ΦΩΝΗ ΜΕΤΡΙΑ…

  2. Δεν τον λές και τον καλύτερο τραγουδιστή της γης…
    Το τραγούδι του Κοντόπουλου αρκετά καλό , καλύτερο από τα 3 του Ρουβά το 2009.
    Για άλλη μια χρονιά , Αζερμπαιτζάν και τοπ 5 !

  3. Ο τραγουδιστής είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ. Δεν έχει φύγει μια φορά από τον τόνο και το χρώμα της φωνής του είναι πολύ ιδιαίτερο. Μην σας παρασύρει ο ήχος που είναι ΤΡΑΓΙΚΟΣ. Καλά αυτοί στο Αζερμπαιτζάν έκαναν πέρσι Γιουροβίζιον έναν ηχολήπτη δεν μπορούσαν να βρουν ;;; Είναι ο χειρότερος ήχος που έχω ακούσει σε Εθνικό τελικό.
    όσο για το τραγούδι μου αρέσει πολύ. Σου κολλάει με την μια. Συμφωνώ και εγώ ΤΟΠ 5 άνετα.

    • συμφωνω, ειναι θεμα των ηχοληπτων ο χαλια ηχος σε ολο τον τελικο και οχι μονο σε αυτο το τραγουδι. Λόγω του χαμηλου επιπεδου φετος, μπαινει 5αδα ενω περυσι με το ζορι θα εμπαινε 10αδα.

    • ο τραγουδιστής είναι εκτός τόνου και κατά πολύ… είμαι μουσικός εδώ και 17 χρόνια! τόσο φάλτσο από επαγγελματία τραγουδιστή αυτός και ο τραγουδιστής του Βελγίου!!!

  4. ο Mr.Hold me οσο μποι του λειπει τοσο ομορφος ειναι.Το τραγουδι του ειναι ομοπφο κι αυτο.Ειπαμε ειναι στη δεκαδα απο τωρα.

  5. Τυπικό “κοντοπουλικό” δείγμα, και όχι από τα καλύτερα κιόλας. Θυμίζει Μαρτάκη.

  6. Μαλλον για το Σακη πηγαινε αυτη η αηδια,αλλα τελικα την εδωσε στο Αζερμπαιτζαν,ισα για να μην μπει top 5!Κριμα

  7. Είναι γνωστό ότι δεν είμαι φαν του κυρίου Κοντόπουλου και δε τον βλέπω να μου αλλάζει γνώμη ούτε αυτή τη φορά…

  8. Γιατί χρήστης με το ίδιο IP έχει γράψει 7 αρνητικά σχόλια με άλλα ονόματα ;;;
    μάλλον κάποιος ανταγωνιστής του Κοντόπουλου θα είναι.
    Τέτοια κακία όμως ρε παιδί μου.
    Οι Σουηδοί έχουν γράψει το 70% των συμμετοχών φέτος και πάει ένας δικός μας να κάνει κάτι και βλέπεις σε όλα τα φόρουμ ΜΟΝΟ Ελληνες να κράζουν.
    Οι 9 στους 10 ξένους αποθεώνουν το τραγούδι και βλέπεις 9 στους 10 Έλληνες να θάβουν.
    Κρίμα.

    • Βρε λές να γίνουμε η δεύτερη Σουηδία και να εξάγουμε κι’εμείς συνθέτες? Εκτώς απο τον Κοντόπουλο (που είχε γράψει και το shady lady νομίζω), και ο Τερζής είχε στείλει κομμάτια με την Λευκορωσία αν δεν κάνω λάθος.

      • Έχουμε ήδη γίνει και δεν το έχεις καταλάβει! Και ο Δημήτρης Στάσος, ο συνθέτης της Ισπανικής συμμετοχής το 2009 είναι ελληνο-σουηδός, όπως είναι ελληνο-γερμανός ο Άλεξ Παπακωνσταντίνου που έχουν διαγωνιστεί συνθέσεις του σε άλλους τελικούς, ίσως και για κάποια χώρα, αλλά δεν θυμάμαι καλά.

      • Και φετος στα preselection της Ελβετιας υπηρχε ελληνας που συμμετειχε, και στο Melodifestivalen εχουν παει ελληνοσουηδοι συνθετες και ερμηνευτες με κορυφη το καταπληκτικο ‘alla’ απο την Σοφια (η οποια ειναι Σουηδεζα κανονικη) τραγουδισμενο στα ελληνικα (δες στο youtube) απο ελληνοσουηδους δημιουργους, και την δεκαετια του ’60 εχουν παει ελληνες με Ελβετια, Αυστρια και Λουξεμβουργο, την δεκαετια του’70 εχουμε και ελληνιδα νικητρια και την δεκαετια του ’90 ενας ελληνοαγγλος (George de Angelis) εχει συμμετασχει με το U.K , μ’ενα τραγουδι που εμενα μου αρεσε πολυ (sweet symphony-we ‘ll be free-Francis Rufelle) και ακομα ο συνθετης της Γαλλιας το ’85 (στο οποιο και η Ελλαδα εδωσε 12αρι και ειναι ενα τραγουδι που επισης μου αρεσει πολυ) ειναι ελληνικης καταγωγης

  9. Πιστεύω ότι το Αζερμπαϊτζάν θα είναι σίγουρα 10άδα, και με λίγες ψιλοβελτιώσεις 10άδα. Το τραγούδι είναι απλά καλό και ο τραγουδιστής ψιλομέτριος, αλλά είναι τόσο μέτρια αυτή η χρονιά και το Αζερμπαϊτζάν έχει τόσες συμμαχίες (λείπει και η Τουρκία φέτως, μην το ξεχνάμε) που πιστεύω ότι θα τα πάει καλά.

  10. Κατι δεν παει καλα με τον ηχο και εκτος οτι χαντακωνει τον τραγουδιστη, χαλαει και την μουσικη του τραγουδιου, δεν νομιζω να ειναι ετσι το τραγουδι την βραδια του ημιτελικου, το οποιο παρολ’αυτα εχει καποια δυναμικη και ο τραγουδιστης ειναι πολυ συμπαθητικος

  11. Katarxin polla sygxaritiria ston Kontopoulo!! Den ine eukolo na se epileksei mia xora pu ine 5ada ta teleutaia 4 xronia me Souidous sinthetes. Prepei na aporipsane polla Souidika tragoudia gia na kataliksoun sto “Hold me” to opoio ine ena exairetiko tragoudi. Poly kalytero kata tin gnomi apo to persino tous pu bgike 4o i to “Running Scared” pu kerdise.
    H 5ada tha ine diskoli fetos giautous vevea giati epistrefei i Armenia (ena sigouro mideniko) kai efyge i Tourkia (ena sigouro 12ari)

  12. oti to azermpaijan 8a snompare mia eukolh nikh den to perimena me tipota,den mporei 8a kshpnysw aurio na mpw sto fb kai 8a dw thn analogh diafhmhsh pou 8a me parotrhnh na psifhsw azer kai fysika me allh shmetoxh, den ghnete auto to pragma fetos me tis tsixlompalantes eleos pia !!!! (se osa den mou aresoun fetos bazw 0 me thn mia ) 26 mhdenika mexrei twra kai anamenonte kai alla !!!!

  13. μακραν καλυτερο απο τα τραγουδια που χε γραψει ο δ.κοντοπουλος για τον σ.ρουβα το 2009… δεν το θεωρω φαβορι αλλα στην δεκαδα μπορει να μπει(οχι οτι ειναι κατι το ωραιο κι μοναδικο,καλουτσικο ειναι)απλα θα βρεθει σιγουρα στην 10αδα λογω των απαισιων κομματιων απο τις περισσοτερες χωρες! καλη επιτυχια!(προσωπικη καταταξη 6ο 8.4/10)

  14. Πολύ ωραίο τραγούδι αλλά ο τραγουδιστής δεν έχει και πολύ καλή προφορά στα αγγλικά!

  15. Πολύ δυνατό ρεφρέν. Από τα πλέον δυνατά φέτος. Σου κολλάει με την μια. ΤΟΠ 10 σίγουρα. 9/10

  16. pedia eixa di ena allo video kala ta xamila tou xaliaaaaaa pou itan kaliteros kai akougotan kai i mousiki kala ta fonitika den denoun katholou

  17. Χωρίς να είναι κάτι εξαιρετικό θα πάει πολύ καλά και λόγω χώρας αλλά και λόγω γενικής μετριότητας φέτος.Αυτό που δε σχολίασε κανείς και μου κάνει εντύπωση είναι γιατί ένας συνθέτης που υποβάλλει μια σύνθεση του για να διαγωνιστεί είναι παράλληλα μέλος κριτικής επιτροπής άλλης χώρας.Δεν υπάρχουν συγκρουόμενα συμφέροντα;
    Η δικ´η μας τώρα συμμετοχή αποδεικνύεται όλο και πιο τραγική.Τραγικό το βίντεο κλιπ,χαντάκωσε και άλλο τη συμμετοχή μας.Πού φαίνεται η θεσσαλονίκη σε αυτό το έκτρωμα;Παντού σε όλα τα poll και τα στοιχήματα πέφτουμε συνέχεια.Πάρτε παράδειγμα το kolumbus.fi όπου είχαμε φτάσει 5 θέση και τώρα ´εχουμε ήδη κατρακυλήσει 14 και φαίνεται να έχουμε θέμα και ως προς την πρόκριση στον τελικό.Κρίμα γιατί είχαμε καλές προτάσεις για φέτος αλλά τις αγνοήσαμε.Ας ελπίσουμε του χρόνου να είναι καλύτερα.

    • Μπορείς να το ξεπεράσεις και σε αρθρο για τη συμμετοχή του Αζερμπαιτζάν να σχολιάζεις μόνο αυτό και όχι άσχετα?
      Εχει καταντήσει αστεία αυτή η εμμονή σας.

      • Και ξαναγράφω..το συγκεκριμένο άρθρο αφορά τη συμμετοχή του Αζερμπαιτζάν.Υπάρχουν πολλά άρθρα για το ελληνικό τραγούδι και βίντεο κλιπ που μπορείς να εκτονωθείς και να θάψεις.
        Δεν φταίμε εμείς σε τίποτα.

  18. Συγνώμη αλλά η περσινή τους συμμετοχή ήταν εξαιρετική και το καλύτερο τραγούδι που έχουν στείλει.
    Το Hold Me σαφώς και μπορεί να συγκριθεί με το νερόβραστο νικητήριο του 2011.Ισως να είναι και καλύτερο.Τουλάχιστον ο τραγουδιστής γράφει στην κάμερα και απ ότι φαίνεται αρέσει.
    Δεν τρελάθηκα και σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ σίγουρη την 10αδα όπως οι περισσότεροι απο εσάς.
    Είναι απλά καλό όπως πολλά ακόμα τραγούδια είναι σαυτή την κατηγορία.

    • http://vk.com/wall-16790475_7368 ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ ΤΟ ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ. ΣΑΦΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΡΩΣΣΙΑ ΚΑΙ ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ. Του αζερμπαιτζαν μια φεστιβαλικη γιουροβιζιονικη μπαλαντα ειναι δεκαετιας 1980, συμπαθητικο ομως. Της Ρωσσιας επισης συμπαθητικο αλλα επισης δεκαετιας 1990. Σαν Μαρινο η καλυτερη μπαλαντα και καταληγει και σε ρυθμικο και ειναι και στα ιταλικα οποτε τελεια. βαρεθηκα αγγλικες τσιχλοφουσκες με στιχο της πλακας.

  19. Είναι καλό κομμάτι! Τπτ το συγκλονιστικό αλλά καλό. Πάντως σίγουρα κάποιο πρόβλημα υπήρχε με τον ήχο γενικά γτ όλοι οι συμμετέχοντες δεν ακούγονταν καλά και είχαν προβλήματα…Θα τα πάει καλά θα είναι μέσα στην 10άδα σίγουρα!
    Πάντως απορώ πως παίρνετε τοις μετρητοίς ακόμα τα στοιχήματα. Πόσα τραγούδια που τα στοιχήματα τα είχαν μέσα στα φαβορί πήγαν απλά άπατα και πόσα που τα είχαν εντελώς για τον πάτο τα πήγαν εξαίσια και άλλα απλά καταπληκτικά. Ακόμα να το πάρετε χαμπάρι! Φυσιολογικό είναι να τα κοιτάμε κτλ αφού είναι κ αυτό μέσα στην όλοι διαδικασία αλλά και να τα πιστεύουμε είναι απλά γελοίο….

  20. Αλλο ενα μετριοτατο τραγουδι στη λιστα των φετινων συμμετοχων της eurovision (δυστυχως)….

  21. Noμιζω οτι χρειαζεται βελτιωση οσον αφορα το φωνητικο κομματι, ομως σαν τραγουδι και σαν σκηνικη παρουσια μου αρεσει αρκετα.Στο top μου βρισκεται στην ογδοη θεση.

  22. Το τραγούδι είναι αρκετά καλό. Ο ήχος από την άλλη απλά απαράδεκτος!!! Συγχαρητήρια στον Δ. Κοντόπουλο….καλή επιτυχία Αζερμπαϊτζάν!!

  23. Αντιθέτως παιδιά νομίζω ότι είναι ένα πάρα πολύ καλό και τρυφερό τραγούδι. Αυτό και θα μπει τελικό και θα βρίσκεται σίγουρα μέσα στην δεκάδα, μην σας πω και πεντάδα! Καλή επιτυχία Αζερμπαϊτζάν!
    Good luck Azerbaijan!

  24. BGHKE TO SAN MARINO. H APOLYTH EKPLHKSH. APISTEYTH KOMMATARA STA ITALIKA. KSEKINAEI SAN YPEROXH MELWDIKH MPALANTA KAI KATALIGEI SE DANCE. TELEIA IDEA, TELEIO KOMMATI. PENTADA.

  25. Τα Top 34 τραγούδια (εκτός της Ελλάδας και της Κύπρου) είναι τα εξής:

    01. Δανία
    02. Αζερμπαϊτζάν
    03. Ουκρανία
    04. Σουηδία
    05. Εσθονία
    06. Ισλανδία
    07. Ρωσία
    08. Γερμανία
    09. Ελβετία
    10. Αυστρία
    11. Ιρλανδία
    12. Ηνωμένο Βασίλειο
    13. Λευκορωσία
    14, Νορβηγία
    15. Φινλανδία
    16. Κροατία
    17. Ρουμανία
    18. Σερβία
    19. Λιθουανία
    20. Βέλγιο
    21. Σλοβενία
    22. Μάλτα
    23. Γεωργία
    24. Ολλανδία
    25. Ισπανία
    26. Ολλανδία
    27. Γαλλία
    28. Αρμενία
    29. Βουλγαρία
    30. Ουγγαρία
    31. Ισραήλ
    32. Μαυροβούνιο
    33. Αλβανία
    34. Λετονία

  26. Ok, έχουμε δει και καλύτερα από το Αζερμπαιτζάν.
    Ειλικρινών προθέσεων μπαλάντα με έναν μάλλον αδιάφορο τραγουδιστή.(Οι γυναίκες συστήνεται να το δείτε στο mute).

  27. 01 8.5 DENMARK
    02 8.3 GEORGIA
    03 8.0 AZERBAIJAN
    04 7.3 AUSTRIA
    05 7.1 UNITED KINGDOM
    06 6.5 GERMANY
    07 6.0 SWITZERLAND
    08 5.9 CROATIA
    09 5.5 RUSSIA
    10 4.0 SWEDEN
    11 3.5 BELARUS
    12 3.4 UKRAINE
    13 3.0 NORWAY
    ta upolipa 0…

      • akolouthoune autes oi dio apla epidi eimai apo tin ellada den xriazete n to krino egw auto alla oi 3enoi egw krino ta tragoudia ton alon xoron
        sto
        14 paei tis kuprou
        to elliniko den thelw n to balw katholou gt maresi alla opos exw 3anapei den knei gia eurovision as krinoun oi 3enoi se pia thesi prepei n mpoume.

  28. Πολυ καλό!Από την πρώτη στιγμή που το άκουσα μου έμεινε,βέβαια σε σύγκριση με τις προηγούμενες συμμετοχές της χώρας υστερεί,αλλα πιστεύω πώς και φέτος το Αζερμπαιτζάν θα μπέι στη δεκάδα!
    Στα Top μου είναι στις θέσεις 7-10!

  29. Το δικό μου TOP 36 (μέχρι στιγμής)
    1.Γερμανία
    2.Λευκορωσία
    3.Δανία
    4.Αυστρία
    5.Ιρλανδία
    6.Βουλγαρία
    7.Κύπρος
    8.Νορβηγία
    9.Σουηδία
    10.Ελλάδα
    11.Αζερμπαιτζάν
    12.Ελβετία
    13.Σαν Μαρίνο
    14.Ουκρανία
    15.Ρουμανία
    16.Γαλλία
    17.Γεωργία
    18.Ισλανδία
    19.Ισραήλ
    20.Ισπανία
    21.Ηνωμένο Βασίλειο
    22.Λετονία
    23.Ρωσία
    24.Σλοβενία
    25.Εσθονία
    26.Λιθουανία
    27.Ολλανδία
    28.Αρμενία
    29.Μαυροβούνιο
    30.Ουγγαρία
    31.Σερβία
    32.Φινλανδία
    33.Μάλτα
    34.Κροατία
    35.Αλβανία
    36.Βέλγιο
    *Αναμένουμε τις συμμετοχές της Ιταλίας,της ΠΓΔΜ και της Μολδαβίας!

  30. Συμπαθητικό τραγούδι κάπου στην δεκάδα… ο τραγουδιστής είναι φάλτσος και εκτός τόνου.. κουφός να είσαι το καταλαβαίνεις τραγουδάει 2 -3 τόνους πάνω υπερτόνιζει και έχει απαίσια αγγλική προφορά..

  31. ΔΑΝΙΑ βλεπω….τελικα…δυσκολα να σπασει…στις επιτροπες θα παει αρκετα καλα και εχει και πολυ καλες θεσεις και στις ψηφοφοριες του κοσμου….εχει και την συμπαρασταση της αδελφης σουηδιας(η οικογενεια της emmelie μενει σουηδια και την θεωρει 2 σπιτι της)απο ολες τις αποψεις….ειδικα φετος που οι διοργανωτες επιλεγουν σε ποια θεση θα εμφανιστουν στον τελικο οι χωρες…..καταλαβαινετε που θα εμφανιστει η δανια……….οχι οτι δεν το αξιζει αλλα θα παρει και το σπρωξιμο της…..που χρειαζεται…..

  32. αρχιζω πρωτα με το αζερμπαιτζαν.το πραγουδι ειναι πολυ ωραιο ο τραγουδιστης ομως ΠΑΡΑΦΩΝΟΣ και εχει χαλια προφωρα..αμα αυτο τ εκτρωμα μπει 10 σφραγιζετε κ η αποψη μιας υπερβολικα φτωχης χρονιας..οκ η δανια εχει ωραιο τραγουδι αλλα δν κοβω κ φλεβες…πολυ φτωχη η χρονια παιδια τοπ3 μπορει να φτασει η ελλαδα στο κοινο…*^_^*

  33. AKOMA KAI O ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΣΤΕΡΓΙΑΝΟΥΔΗΣ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΕ ΕΝΑ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕΛΩΔΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ. ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΚΤΟΣ ΤΕΛΙΚΟΥ ΑΠΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΤΟΥ ΨΗΛΗ ΤΟΥ ΝΟΤΑ. ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ. ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΩΣΗ.

  34. mporei na mou apadisei kapoios pos to azerbaitzan katafernei na stelnei song pou bainoun pada top 5 ada telikou dld toso teleies epiloges exoun mpravo tous!

  35. ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ. Από τις πλέον δυνατές φωνές φέτος. Μην σας ξεγελάει η ΑΘΛΙΑ ηχοληψία.
    Είναι εντυπωσιακό ότι ενώ τα φωνιτικά του φαλτσάρουν και το playback είναι πάρα πολύ χαμηλά ο ίδιος δεν έχει φύγει ούτε μια φορά από τον τόνο.
    Θα είναι πολύ ψηλά από τις επιτροπές αυτή η συμμετοχή.

  36. soupitsa mou akougetai to tragoudi. den pa na to ‘xei grapsei o Kontopoulos. autos otan paei na grapsei gia Eurovision tou vgainei Melodifestivalen-reject. Kata kairous exei grapsei poly dynata kommatia – dance h slow – gia diaforous kallitexnes, stin Eurovision giati den exei parousiasei kati antistoixo.

    Kai nai mporei na paei kala. 10ada. Alla einai kai to poia xora antiprosopevei. To AZE exei kanei polla kone kai den feidetai xrimaton gia na stiriksei ti summetoxi tou (me themito h athemito tropo). einai kai sto proin sovietiko block, einai kai Tourkoi stin ousia, ara mporei na tous stiriksei i tourkiki diaspora. Logariaste.

    • episima to ‘shady lady’ den itan synthesi kontopoulou. anepisima den ksero.
      ypotithetai oti eixe kanei tin enorxistrosi mono.

      ti aporeis? den me sygkinei katholou to ‘hold me’. den exei prosopikotita. akouo to “einai stigmes”h to “i agapi erxetai sto telos” p.x. kai auta nai einai pragmatika oraia tragoudia.

  37. @Yevrovizion απλά είπες “τα τραγούδια του Κοντόπουλου” για την Eurovision και όλοι ξέρουμε ότι ήταν ο συνθέτης του “Shady Lady”. Τέλοσπάντων εγώ το “Hold me” το βρίσκω ισάξιο με το “Έίναι στιγμές” και το “Η αγάπη έρχεται στο τέλος”. Είναι μια πολύ ωραία δυναμική μπαλάντα.

    • Αν είναι ο πραγματικός συνθέτης του Shady Lady ας βγει να το δηλώσει, να “πάρει” και η Ελλάδα το μερίδιο που της “αναλογει” από εκείνη τη 2η θέση, στα μάτια των fans!!!

      Κι η Βίσση νομίζω είχε παραδεχθεί ότι ο Καρβέλας είχε γράψει το “Μόνο η αγάπη” και όχι η ίδια, αλλά δεν τον βάλανε για να μην υπάρχουν αντιδράσεις από Κύπριους συνθέτες (ή να μην υπάρχει πρόβλημα με τους κανονισμούς).

      Καλά το Hold me δεν συγκρίνεται με αυτά τα 2 που έχει γράψει ο Κοντόπουλος για τον Ρέμο. Το “Είναι στιγμές” ειδικά, το οποίο σε συνεπαίρνει από τα πρώτα δευτερόλεπτα, σε βάζει σε mood πως να το πω. Το Hold me αντίθετα με ξενερώνει άγρια σαν μελωδία/σύνθεση, γι’αυτό το λέω σουπίτσα. Χιλιοακουσμένο και 80s.
      Ίσως στα ελληνικά και με έναν ερμηνευτή σαν το Ρέμο να μου έκανε καλύτερη εντύπωση.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ