ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ: Απόψε ο Τελικός!

Πραγματοποιείται απόψε, μετά από μια χρονοβόρα διαδικασία επιλογής, o τελικός του Milli Seçim Turu απ’όπου θα αναδειχθεί ο επόμενος, έκτος κατά σειρά, εκπρόσωπος του Αζερμπαϊτζάν στο διαγωνισμό της Eurovision. Δέκα υποψήφιοι καλλιτέχνες κατάφεραν να βρεθούν στον Τελικό και θα ερμηνεύσουν ισάριθμα νέα αγγλόφωνα τραγούδια ξένων δημιουργών μεταξύ των οποίων βρίσκεται και ο δικός μας Δημήτρης Κοντόπουλος στο τραγούδι “Hold me”. Απόψε όμως δεν θα ανακοινωθεί το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπηθεί η χώρα, αλλά μόνο ο καλλιτέχνης.

01. Leyla Qafari – Pride
02. Vüqar Muradov – Baby baby
03. Valeriya Hüseynzadə – If this is love
04. Leyla Əliyeva – Welcome to the sun
05.  Fərəh Hadıyeva – We are one
06. Nigar Hüseynova – I still believe
07. Vlada Axundova – Big Time
08. Rəvanə Əliyeva – Lovely King
09. Fərid Məmmədov – Hold Me
10. Aysel Babayeva – Sleazy Mo

Τον τελικό παρουσιάζουν οι Leyla Aliyeva και Tural Asadov και θα μεταδοθεί στις 19:00 ώρα Ελλάδος μέσω της ιστοσελίδας του Ictimai εδώ.

Αλέξανδρος Λιάπης

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Azerbaijan kai Italia
    einai oi dio teleutees mas elpides gia kalo tragoudi den thelw n me apogoiteusi to azerbaijan meta apo 4 simetoxes p htan a3ies gia 5ada as elpisoume gia kati kalo kai giati oxi kai pali gia pentada afou ta tragoudia einai metria ton alon xwron…………

  2. ΚΟΚΟbloko…
    ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ…ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ…ΑΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ‘ΚΟΝΤΑΡΟ-ΧΤΥΠΗΘΟΥΝ’ ΜΕ ΤΗΝ ΔΑΝΙΑ..ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ..ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΘΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ..

  3. Δηλαδή αν ανακοινωθεί μόνο το όνομα του καλλιτέχνη δε θα καταλάβουμε και το τραγούδι…;
    αλλιώς ποια άλλη διαδικασία θα ακολουθήσουν;

  4. Βλεπω τελικο Αζερμπαιτζαν και εχω μεινει με το στομα ανοιχτο…τι σκηνη ειναι αυτη…υπερπαραγωγαρα…στο τραγουδι του κοντοπουλου που αυτο θα παει, επεσε και αστροβροχη και ο τραγουδιστης ειναι και κουκλος….

  5. ο τραγουδιστης ειναι γλυκας και το τραγουδι μια απο τα ιδια ομως σου αρεσει να το ακους.Σιγουρα θα μπει 10αδα.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ