ΓΑΛΛΙΑ: Ακούστε τη συμμετοχή!

Δημοσιοποιήθηκε πριν από λίγο στο Youtube.com το τραγούδι  L’Enfer Et Moi από την Amandine Bouregois, που αποτελεί τη φετινή συμμετοχή της Γαλλίας στον 58ο διαγωνισμό της Eurovision, τον ερχόμενο Μάιο στο Malmö. Το τραγούδι έχουν γράψει οι Boris Bergman και David Salkin και θα διαγωνισθεί απευθείας στον τελικό της 18ης Μαίου αφού η Γαλλία είναι μία από τις BIG 5 χώρες που δεν περνάνε τη διαδικασία των ημιτελικών. Ακούστε το τραγούδι εδώ:

[youtube id=”bfwa2A_aV5U” width=”600″ height=”350″]

Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

46 ΣΧΟΛΙΑ

  1. καλοοοοοο αλλα προς το τελος,στην αρχη βαρετο!…. φετος η μετριοτητα εχει την τιμητικη της! :/

    • h metriotita den exei oria milame einai ola mpalades ta exw kanei axtarma sto mialo m gt ola m akougode idia ektos apo 5-6 tragoudia p exw bali se mia sira ta ipolipa den mporo n ta balo se sira tha onomaso mia xora OLA MAZI stin 7mi thesi me 0 me tono kai telos….

  2. Πολυ ωραιο τραγουδι,και πολυ ωραια η φωνη της τραγουδιστριας,με μια καλη σκηνικη παρουσιαση θα παει καλα

  3. τραγουδαρα ειναι μπαινει ανετα σε συλλογη bar lounge.τετοια κομματια για να αλλαξει η eurovision φτανει με τα ιδια καθε χρονο.και φωναρα και καθαρη παριζιανικη ατμοσφαιρα

  4. χμμ..δεν ξέρω..comme ci comme ca!Σίγουρα είναι κάτι διαφορετικό όχι μόνο για φέτος αλλά και γενικά στο διαγωνισμό..Μου αρέσει η αρχή και προς το τέλος..Δεν είναι και το πιο εύκολο τραγούδι που με την πρώτη θα σου αρέσει και θα σου μείνει.Λίγο δύσκολο να εκτιμηθεί απ το κοινό.Ποτέ δεν ξέρεις.
    Μου άφησε θετική εντύπωση σαν πρώτο άκουσμα.

  5. Μονο η φωνη της ειναι ωραια αλλα θα δουμε και στο live, το τραγουδι ακυρο τελειως δεν μου αρεσει καθολου, μπορει να βγει και τελευταιο φετος αφου ειναι πιο χαλια και απο τα ηδη χαλια

  6. Δεν ειναι καλο… βαρετο…

    Τα Σκοπια θα παρουσιασουν αυριο τραγουδι… η Εσμα θα τραγουδισει στην Ρωμανικη γλωσσα με επιρροες gypsy και ο αλλος θα προβαλλει τις φωνητικες του ικανοτητες….
    Το τραγουδι το εγραψαν οι Darko Dimitrov & Lazar Cvetkovski και τους στιχουςο Ljupco Mirkovski (πολυ “μακεδονιτικα” ηχουν στα αυτια μου αυτα το ονοματα… ετσι φωναζε ο Αλεξανδρος…παμε Νταρκο παμε Λϊουπσκο και Λαζαρ, να παρουμε την Περσουπολη……. ε ρε τρελα που υπαρχει στον κοσμο…)

  7. ΒΕΛΓΙΟ… η νεα εκδοχη του Τραγουδιου….
    ακουστε εδω… αν και δεν το θυμαμαι γιατι αντεξα να το ακουσω μονο μια φορα… νομιζω οτι η νεα εκδοχη του ακουγεται μια χαρα, αρκετα καλο!!! (βεβαια ειναι και τι θα δουμε…στην σκηνη)

    https://soundcloud.com/jasper-vanbiesen/roberto-bellarosa-love-kills

  8. Καλό, διαφορετικό ήχος, ωραία η φωνή της τραγουδίστριας, η Γαλλική γλώσσα είναι απο τις πιό ωραίες στο άκουσμα και σίγουρα δεν σε παίρνει ο ύπνος. Πιστεύω ότι η Γαλλία θα τα πάει καλά φέτως, δεν ξέρω αν μπορεί να κάνει την έκπληξη και πάμε Παρίσι του χρόνου, θα εξαρτηθεί και απο την σκηνηκή παρουσία βέβαια.

  9. ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΨΑΓΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑΚΙΑ.ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΦΕΤΟς ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΕς ΣΥΝΘΕΣΕΙς ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗςΟΥΝ ΣΤΟΥς ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥς ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΑΡΙΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ.ΤΑ ΑΡΓΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΠΑΛΑΝΤΕς Ας ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΙΚΑΤΖΑΡΟΙ ΝΑ ΠΗΔΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕΙ Ο ΘΕΣΜΟς ΒΑΡΕΘΗΚΑΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑς ΝΑ ΑΚΟΥΝΕ ΑΗΔΙΕς ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΤΑ ΑΚΟΥΝΕ ΟΥΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΦΤΙΑΞΑΝΕ

  10. eleos..pooo na poulhsei ksypnhtiria h ebu fetos se sxhma petaloudas.. ksexaste afta peri panygyrismon k xorou sto teliko..fetos oloi me keria tha pane

  11. Μαζί με της Anouk, οι δύο αγαπημένες μου συμμετοχές μάλλον. Αυτά τα δύο τραγούδια είναι ένα σκαλί πάνω απ’ τα υπόλοιπα. Εύχομαι να εκτιμηθούν.

  12. Η Δανια σκιζει μεχρι στιγμης..λετε… τα “ψαχμενα” και τα “δηθεν” σαβουροτραγουδα θα μεινουν εκει που τους αρμοζει, στις τελευταιες θεσεις… βεβαια καποια πχ Ιταλια 2011 θα τα σπρωξουν οι επιτροπες… αλλα νικη δεν θα δουν!!

  13. Απογοήτευση…
    Αρχίζει σαν soundtrack ταινίας Ταραντίνο ( κατα Death Proof μεριά ) κι εκεί που λες “Εδώ είμαστε!” συνειδητοποιείς ότι δεν απογειώνεται ποτέ…Σίγουρα καλύτερο από την περσινή flamboyant φόλα.
    Στα συν , η γαλλική γλώσσα και η φωνή της τραγουδίστριας !
    7/10 και το #14 μου για το 2013!
    Καλή επιτυχία Γαλλία ( θα την χρειαστείς )

  14. Απο τις πολλές μπαλάντες που χαρακτηρίζω αποτυχημένες ως βαρετές θα κοιμηθούμε επι καθιστικού!
    Πολύ μέτριο..θα τερματίσει γύρω στη 12η θέση!
    Μέχρι στιγμής ξεχωρίζουν για ‘μενα: Γερμανία,Λευκορωσία, Δανία και ακολουθούν Ιρλανδία, Αυστρία, Βουλγαρία,Νορβηγία, ”καλά” θα έλεγα και : Σουηδία, Ελλάδα, Κύπρος και Ουκρανία μέτρια άντε με το ζόρι Ρουμανία,Ισλανδία!
    Τα υπόλοιπα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.!
    Πιστεύω πως το Σαν Μαρίνο θα κάνει την υπέρβαση και θα στήλει κάτι δυνατό..μιλώ σοβαρά.

  15. stous tyflous kiriarxei o monofthalmos… den einai kati oreo alla mprosta sta ipolipa pou vgikan fetos ine kati kalo….
    nmz fetos prepi na kanoun ena teliko mono me 12 xwres (g mena mono 7 xwres aksizun) etsi oste na min vare8ume…

  16. Είναι καλό και κάτι εντελώς διαφορετικό! Η αρχή και το τέλος πολύ καλή αλλά κάπου ενδιάμεσα το χάνει… Πολύ όμορφη η Γαλλική γλώσσα που του δίνει άλλο αέρα κατευθείαν! Με μια καλή εμφάνιση μπορεί να τα πάει αρκετά καλά!

  17. KAΘΟΛΟΥ ΚΑΛΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ….ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑΡΑΖΕΙ ΤΟ ΝΕΥΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!!!!ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΤΟΥΣ ΤΥΦΛΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Ο ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΣ…..

  18. Μία λέξη μόνο: ΥΠΕΡΟΧΟ!!!!
    Ψαγμένο και αυθεντικό….Απορώ που την ακούτε την μπαλάντα; Είναι στυλάτο,και μοναδικό στο είδος του…(Στα ψαγμένα φέτος συγκαταλέγω και της Ουγγαρίας στο κάπως πιο μονότονο από αυτό εδώ).
    Αυτό που κάνει η Γαλλία ονομάζεται πρόταση, και ίσως να μπορεί και το κάνει μιας και είναι στις BIG 5, παρόλα αυτά ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑ….To 2o μου μετά την Δανία (γιατί είμαι και παιδί της Εurovision, μην ξεχνιόμαστε)!!!

  19. Πολυ ενδιαφερον τραγουδι και διαφορετικο απο τα αλλα…Η μοναδικη μου παρατηρηση ειναι οτι χανεται καπου στη μεση κατα τα αλλα οκ.Καλη φωνη υπαρχει ωραια γλωσσα υπαρχει αν κανουν και μια ωραια σκηνικη παρουσια θα παει αρκετα καλα.

  20. Prwsopika m aresei….apo tis duo fores pou to akusa bike stin 13i thesh sta top m….maresei i gallikh glwssa,latrevw tin fwni tis…kai kalh kai i melodia!Poli kalh simmetoxh!

  21. den perimena pote oti h monh mou elpida 8a htan to azermpaijan gia kati kalo !! kaka ta psemata apo tote pou shmetexei dikea mpenei sthn 10ada panta!!

    • Pro leme ποιό είναι το φαβορί σου για βραβείο φέτος? Απο ότι βλέπω κάθε χρόνο πέφτεις μέσα και με ακρίβεια. Περιμένω την ανακοίνωσή σου για την δεκάδα. Φιλιά.

  22. Λοιπόν το τραγούδι σαν ήχος όντως ειναι μονοτονο αλλα αποτελεί μια εναλλακτική πρόταση που δεν έχουμε ξαναδεί εγω στηρίζω την Γαλλία πάντα διοτιαττρυω την γαλλική γλώσσα ! Ειναι πολυ καλή φωνητικά η τραγουδίστρια !!! Βέβαια το ζήτημα ειναι πως για εμένα ή θα αρέσει και θα βρεθεί ψηλά ή θα φάει τα μούτρα της και θα την δούμε 23-26 …… Το θέμα ειναι όντως ότι δυστυχώς έχουμε πολλές μπαλάντες φέτος ! Για εμένα πάντως τα τραγούδια που ειναι δυνατά για νίκη ειναι
    Γερμανία Δανία Νορβηγία Λευκορωσία
    Ενώ προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε : Γεωργία Σλοβενία Βουλγαρία Ελλάδα !
    Και κυρίως Βουλγαρία και Ελλάδα των οποίων οι προτάσεις ειναι εναλλακτικές και Ξεσηκωνουν διότι οι μπαλάντες ειναι πολλές και δυστυχώς κάποιες δεν μπορείς να τις ξεχωρίσεις ….. Κάτι μου λέει πως θα πάμε σε χώρα που έχει ξανακερδισει στο παρελθόν ……. Θα δείξει καλη επιτυχία σε όλους ! Δεν είμαστε πολυ μακριά πλέον … Οι Οποίες διορθώσεις ειναι καλές !

  23. Συμπαθητικούλικο….η φωνή της μου θυμίζει λίγο την ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΗ Amy Winehouse(στις άσχημες στιγμές της) με δόσεις Adele….Ίσως να λέω βλακείες….σίγουρα καλύτερο από μερικούς μερικούς και θα πάει μέτρια εως αρκετά καλά….7-13 για να προβλέψω κιόλας 🙂

  24. Πολύ ενδιαφέρον, πολύ γαλλικό άκουσμα (και δεν αναφέρομαι στη γλώσσα), το οποίο ή θα διαπρέψει ή θα πατώσει, με πιθανότερο το δεύτερο. Πάντως, όπως είχε πει κάποτε και η Δάφνη Μπόκοτα, έστω και σαν τάσεις, τέτοια τραγούδια πρέπει να ακούγονται στο διαγωνισμό. Θα συμφωνήσω με τον Donnie, ότι ειδικά το πρώτο λεπτό έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αλλά από εκεί και πέρα περιμένεις την απογείωση, η οποία δυστυχώς δεν έρχεται ποτέ… Πάντως, πραγματικά αδημονώ να δω και να ακούσω τη συγκεκριμένη τραγουδίστρια λάιβ.

  25. Είναι πραγματικά αμαρτία που θα μείνει ένα τέτοιο κομμάτι τόσο κάτω . Είναι υπέροχο αλλα δεν θα το ψηφίσουν
    πραγματικά το δικο μας τραγουδι το συνηθησα πλέων αλλα δεν πιστευω πως αξίζει να είναι πανω απο αυτο και απο τραγούδια όπως της Αυστρίας ή του Ισραιλ !

  26. ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΕΤΡΙΟ ΚΑΙ ΒΑΡΕΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ…ΑΝ Η ΓΑΛΛΙΑ ΗΤΑΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ…ΦΑΒΟΡΙ ΠΑΝΤΩΣ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΔΑ ΤΩΝ ΒΑΡΕΤΩΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ..

  27. Καλό το τραγούδι της Γαλίας. Μου αρέσει πολύ! Ακούγεται στο αυτοκίνητο τέλεια.
    Καλέ, τι γίνεται με την Ιταλία? Μήπως περιμένουν απο τους καρδηνάλιους να αποφασίσουν με ποιό κομμάτι θα πάνε και αφού βγεί πρώτα άσπρος καπνός απο το Κογκλάβιο?

  28. Μου αρεσε πολυ!Πολυ ενδιαφερον ακουσμα και θα ξεχωρισει αναμεσα σε ολες αυτες τις μετριες και αδιαφορες μπαλαντες που υπαρχουν φετος στο διαγωνισμο

  29. Η μία και μοναδική ξεχωριστή μουσική πρόταση. Εύγε! Μοναδικό, ταξιδιάρικο, συναισθηματικό. Αρτιο μουσικά, στιχουργικά και ερμνημευτικα. Η φωνή της ξεχωριστή και θα κάνει μεγάλη καρίερα. Μου θύμισε Winehouse όταν την άκουγα. Ιδιαίτερη φωνή. Αξιζει τα καλύτερα.

  30. ti to akousa,tin den to akousa,to idio moukane! oute pou to katalava….kai nomizo oute pou tha to katalavoun kai oi tiletheates to maio.ypopsifio gia teleftea thesi gia mena

  31. Δύσκολο τραγούδι, δεν σου μένει τόσο εύκολα, δεν είναι για το ευρύ κοινό, αλλά έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτήρα, δεν εκλιπαρεί για ψήφους, θέλει τους ψαγμένους και τις επιτροπές για να διαπρέψει. Όσο το ακούω τόσο πιο πολύ με κερδίζει. Ευτυχώς γιατί μετά την πατάτα της περυσινής εκπροσώπου είχα λίγο φοβηθεί με τις γαλλικές επιλογές.
    Η φωνή αρκετά ενδιαφέρουσα υπηρετεί το τραγούδι σωστά και το αναδεικνύει

  32. Ξεχωριστό, ενδιαφέρον και αρκετά ψαγμένο τραγούδι!!! Αξίζει μια καλή θέση στον τελικό. Εύχομαι να έχει μια καλή σκηνική παρουσία. Καλή επιτυχία Γαλλία!!!

  33. Εξαιρετικό τραγούδι. Ένα από τα καλύτερα για φέτος. Όπως προαναφέρθηκε αποτελεί πρόταση και εκεί στηρίζομαι και ευελπιστώ να τα πάει καλά στο διαγωνισμό.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ