ΚΥΠΡΟΣ: Το επίσημο βίντεο κλιπ του “Αν με θυμάσαι”!

Κυκλοφόρησε σήμερα το επίσημο βίντεο κλιπ του τραγουδιού της Δέσποινας Ολυμπίου “Αν με θυμάσαι”, το οποίο θα αποτελέσει την τριακοστή πρώτη συμμετοχή της Κύπρου στο διαγωνισμό της Eurovision.

Το βίντεο κλιπ είναι σκηνοθετημένο από τους Κ. Χατζησταύρου και Α. Παναγιώτου, τα γυρίσματά του είναι εξ ολοκλήρου εξωτερικά και έχουν γίνει στην Κύπρο. Στο βίντεο κλιπ ακούγεται και μια μικρή αλλαγή στην ενορχήστρωση του τραγουδιού.

Η Δέσποινα Ολυμπίου θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στο μεγάλο τελικό της 18ης Μαΐου μέσα από τον πρώτο ημιτελικό στις 14 Μαϊου.

Ελευθερία Παπαχριστοδούλου

[youtube id=”ePQG1ntZyTM” width=”600″ height=”350″]

27 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Enfin! Αύριο το πρωί ανακοικώνεται το τραγούδι της Γαλλίας. Ελπίζω να μην απογοήτευσει και αυτή!

  2. πολυ όμορφο! καλή επιτυχία! δεν κατανοώ γιατί αυτό το τραγούδι δεν μπορεί να θεωρηθεί καλύτερο από τις τόσο μέτριες φετινές μπαλάντες! Εμένα προσωπικά με έχει κερδίσει…!!

  3. ΣΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΑΝΤΩΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΙΝΑΙ…ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ..ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ..

  4. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΙΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ Ας ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ.ΩΡΑΙΟ ΒΙΝΤΕΟΚΛΙΠ ΟΧΙ ΜΠΕΤΟΝΙΕΡΕς ΤΗς ΑΛΒΑΝΙΑς ΚΑΙ ΠΑΤΣΑ ΤΗς ΕΛΛΑΔΑς.ΚΥΠΡΟ ΑΜΑ ΘΕς ΝΑ ΔΕΙς ΧΑΙΡΙ ΜΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙς ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ας ΜΗΝ ΠΕΡΝΑς ΣΕ ΤΕΛΙΚΟΥς ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕ ΣΤΕΛΝΕΙς ΣΑΧΛΑΜΑΡΕς ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΝΤΑς ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΟΠΩς ΕΜΕΙς ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΑς ΔΙΝΕΙς 12ΑΡΙ.

  5. Καταπλητικό βίντεο κλιπ με εξαιρετικά πλάνα.Κρίμα που το τραγούδι είναι τόσο μέτριο και μάλλον θα προσπεραστεί.
    Εξακολουθεί να μου θυμίζει τις κυπριακές συμμετοχες της δεκαετίας του ’80 και του ’90.

  6. Άρτιο το κλιπ , αλλά σαν τραγούδι από τις πιο αδιάφορες μπαλάντες φέτος.
    Κρίμα για την Δέσποινα που έχει πει πολύ όμορφα τραγούδια!

  7. Μου αρεσει παρα πολυ το video clip και το τραγουδι ξεχωριζει για μενα σε σχεση με αλλες μπαλαντες που εχω ακουσει για φετος αλλα θα δουμε τι γνωμη εχει το κοινο και οι επιτροπες επ΄αυτου

  8. Το video clip είναι υπέροχο!!! Το τραγούδι όμως είναι πάρα πολύ μέτριο, πολύ δύσκολα θα περάσει στον τελικό μιας και δεν έχει και συμμαχίες.

  9. H Κύπρος έτσι κι αλλίως ποτε δεν είχε συμμαχίες εκτός απο την Ελλάδα. Το τραγούδι μ αρέσει, το clip όχι και τόσο. Μου θυμίζει clips κυπριακών συμμετοχών της δεκαετίας του 90 (που γυρίζονταν στα όρη και στα παραρά)

  10. Στη σελίδα του nicer odds είναι 26ο πάντως και στο betting odds 38o. Η θέση είναι το λιγότερο, τουλάχιστον θα έχουν μία αξιοπρεπή συμμετοχή, ελπίζω με μία πολύ καλή παρουσίαση. Άλλα τραγούδια θα περάσουν όσο χάλια και αν είναι το σύνολο επί σκηνής, έτσι είναι η Eurovision.

  11. Φοβερη…και το φετινο και τ περσινο βιντεο κλιπ της κυπρου ηταν φοβερα!! Συγχαρητηρια…

  12. το τραγουδι της κυπρου κατωτερο της ρωσιας που την παιζουν πολυ ψηλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι χειροτερο.ελεος με τις συμμαχιες αλλιως τι ρολο βαρανε οι επιτροπες.ξαναπαμε σε televoting να ψηφιζονται οι γειτονες μεταξυ τους να τελειωνουμε

  13. καλο το κλιπ…απλα αλλα ωραιο κι ε3ισου καλο κι το κομματι ειναι πολυ υποβαθμισμενο… :/ αξιζει να παει στον τελικο(αν κι δυσκολα)…τεσπα καλη επιτυχια κυπροοοο…αν ανταμωσουμε στον τελικο,θα ανταλλαξουμε,οπως παντα,δωδεκαρια 😉

  14. Φετος το τραγουδι της κυπρου μ αρεσει παρα πολυ και το βιντεο κλιπ ειναι εξαιρετικο και ταιριαζει πολυ στο κομματι.Σιγουρα θα εχει την στηριξη της επιτροπης,για το televoting δεν ξερω γιατι ο διαγωνισμος ειναι απροβλεπτος,επειδη και το 2010 μ αρεσε πολυ το τραγουδι της κυπρου και δεν περιμενα να περασει,στο televoting ειχε βγει 10ο.Πανως μακαρι να περασει η κυπρος

  15. Φοβερή τραγουδίστρια η Δέσποινα, αλλά κατά την γνώμη μου μπορούσε να διαλέξει καλύτερο τραγούδι.

  16. Εμένα μου αρέσει!Αλλά μία απορία!όλοι λένε οτι θυμίζει 90’s…
    1990: Η Κύπρος έστειλε μπαλάντα με φωνή τέτοια?
    1991: Νοσταλγικό τραγούδι τέτοιου ύφους?
    1992: Θυμίζει κάτι άραγε;
    1993: Ολόιδιο τί να σας πω!!!
    1994: Καμία σχέση με μπαλάντα!
    1995: Μα καμία σχέση με μπαλάντα!
    1996: Εδώ κάτι γίνεται!!!
    1997: Παπαρα…παραμ παπαρα…παραμ…ναναναν μανα μουυυυυ!!Σεργιάνα μου!!!
    1998: Ίδιος η Ολυμπίου ο Μιχάλης!!
    1999: Φωνάρα και νοσταλγικό το 2 της Μαρλέν και η προτελευταία θέση!
    …Για ποιά 90’s ΑΚΡΙΒΏς ΜΙΛΆΜΕ????$^&*(^$#@
    Καλό θα είναι πριν σχολιάσουν οι οποιοι σε τηλεοράσεις ,μμε και εδώ μέσα,να ρίξουν μια ματιά στην ιστορία της Κύπρου στο διαγωνισμό!!!!!!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ