ΑΛΒΑΝΙΑ: Identitet…το videoclip!

Δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα η νέα version και το videoclip του τραγουδιού Identitet που θα ερμηνεύσουν ο Adrian Lulgjuraj και ο Bledar Sejko στη Eurovision 2013. Η νέα μορφή είναι σύμφωνη με τους κανονισμούς της EBU ως προς τη διάρκεια ενώ οι στίχοι του τραγουδιού παρέμειναν στα αλβανικά όπως άλλωστε είχαν ανακοινώσει οι ερμηνευτές.

Τη μουσική του Identitet έχει γράψει ο Bledar Sejko και τους στίχους η σύζυγός του Eda Sejko. Η Αλβανία θα εμφανιστεί στο δεύτερο μισό του Β’ Ημιτελικού στις 16 Μαίου. 

 

Λουκάς Βλαβιανός

41 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ένα τραγούδι που ανεβαίνει όλο και περισσότερο για εμένα.. όχι οτι πιστεύω πως θα περάσει αλλά απο τελευταίο έχει ανέβει αρκετά..το βιντεοκλιπ τώγεται…

  2. από την αρχή το πιστεύω πως οι γείτονες δεν πρόκειται να περάσουν ούτε με σφαίρες.. τεσπα, περιμένω πως 7-10 pts θα μας δώσουν.. το 12αρι είναι πιασμένο.. θα ανταλλάξει 12 με τα Σκόπια..

  3. Eγινε καλυτερο, μια χαρα σολαρει ο ροκας και μπορει και να περασει τελικο, οχι γιατι ειναι και τιποτα φοβερο αλλα γιατι τα αλλα ειναι ψιλοχαλια

  4. alexgreece perisu dn nmzw na mas apogohteuse h akbania 12 mas edwse…gt t les auto? ine piasmeno dn kserw an t katalabate alla oi mones xwres p mas sthriksan stathera perysi itan kupros serbia romania albania tourkia..p phgan oi hungaria belgio germania san marino agglia? oi albania 12 tha mas dwsei sigoira…

    • ston imiteliko apokleietai na mas dwsei 12 (opws kai persu ston imiteliko mas edwse 8 kai antallakse 12 me to Montenegro)… sto teliko an perasoume me to kalo vlepoume.. kai to 8 kalo einai…

  5. XAXAXAX…ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΟ ΚΛΙΠ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΤΙΣΤΕΣ…ΛΟΓΙΚΟ…ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ…ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΛΙΠ…ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ….ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ!!

  6. Σίγουρα βελτιωμένο από την 1η φορά που το άκουσα, αλλά αυτό το περίμενα από την Αλβανία…
    Το συνηθίζει να αλλάζει προς το καλύτερο το τραγούδι της.Συμπαθητικό αισθητικά επίσης και το videoclip της.Από κει και πέρα όμως, δεν με ενθουσιάζει…έχει σίγουρα κάποια καλά στοιχεία…αλλά νομίζω ότι δεν έχει καθαρό ρεφραίν ή δυνατό, πείτε το όπως θέλετε….
    Τι θα κάνει, δεν ξέρω….Μάλλον θα περάσει…ευνοείται από το μουσικό του είδος που νομίζω ότι είναι η μοναδική επικόροκιά φέτος! Αλλά δεν βλέπω καλό πλασάρισμα στον τελικό.
    Σίγουρα κατώτερο από το περσινό της αριστούργημα (που χαν πέσει όλοι και το χαν θάψει το έρμο)….

  7. Εντάξει το τραγούδι είναι ασήμαντο και μόνο η μουσική του έχει ένα ενδιαφέρον.
    Ομως έχω να σχολιάσω πως η Αλβανία από το 2010 έως τη φετινή της συμμετοχή έχει πολλή καλά και προσεγμένα βιντεο κλιπ.Εδικά του 2010 και του 2012 ήταν απ τα καλύτερα.Και το φετινό τους είναι ωραίο και ταιριάζει αισθητικά με το ύφος του κομματιού.

  8. τι ειναι τουτο αυτοι μπετατζηδες εμεις πατσατζηδες να ηταν και τουρκοι κεμπαμπτζηδες αιντε ολα τα σουργελα

    • Να φανταστώ ότι στον υπνο σου βλέπεις τον αγάθωνα και στην καθημερινότητα σου μιλας μόνο γιαυτόν?Δεν εξηγείται διαφορετικά η έμμονη ιδέα που έχεις.
      Συμβουλή:Eχεις γίνει γραφικός οπότε σταμάτα αυτή την ψύχωση.Δεν είναι καν αστεία αυτά που γράφεις.Λυπήσου μας που σε όποιο άρθρο μπαινουμε, βλέπουμε στο άσχετο τις μαλακίες που γράφεις για τον αγάθωνα και την συμμετοχή μας.Δεν φταίμε σε τίποτα εμείς να μας τα κάνεις νταούλια.

      • Συν του ότι γίνεται προσβλητικός για άλλες χώρες…Δεν κοιτάει τις καφρίλες που γράφει , θέλει να μας το παίξει και Δυτικοευρωπαίος…Το Angel τον μάρανε…
        Ντροπή!

      • Αναφέρεται συνέχεια σε σούργελα και νομίζει πως γράφει και αστεία όταν προσβάλει τον Αγάθωνα ή μειώνει τη συμμετοχή μας.Το θέμα είναι πως το μεγαλύτερο σούργελο ξέρουμε πολύ καλά ποιος είναι!
        Και ξαναλέω δεν φταίμε εμείς σε τίποτα να διαβάζουμε τις ίδιες και τις ίδιες γελοιότητες και μάλιστα σε άρθρα που αφορούν άλλες συμμετοχες.

  9. EΞΑΙΡΕΤΙΚΟ !!!!!! Μπράβο γείτονες !!!!! Τουλάχιστον δεν θα σας φέρουμε σε δύσκολη θέση να μας ψηφίσετε αφού θα είμαστε απόντες απο τον Τελικό …

  10. παιδια το κομματια ειναι πολυ ωραιο(για εμενα)…το θεωρω τοσο υποβαθμισμενο απ’ολους φετος! ειναι στην 10αδα μου κι μερα με την μερα ανεβαινει…ελπιζω να ναι τουλαχιστον στον τελικο! το αξιζει! μπορει να μην καταλαβαινω λεξη αλλα μου εμεινε σαν ακουσμα απο την πρωτη φορα! πολυυυυυυ δυναμικοοοο 😀 εμεις το δικο μας(κλιπ) ποτε σκοπευουμε να το παρουσιασουμε? 😀 ελπιζω να ναι πιασαρικο κι καλο γιατι απο τις περιγραφες μου φαινεται λιγο χαζο το κονσεπτ! :/

  11. Μία ακόμα θαυμάσια συμμετοχή από τη γειτονική μας Αλβανία! Σίγουρα στον τελικό! Μπράβο!!!

  12. opos kai perisi tha eprepe na eixan patosi fetos tha fane duo fores pato etsi gia apozimiosi se tragoudia p a3izan tin persini thesi pou pire ekeino to esxos!

  13. Λοιπόν εμένα η συμμετοχή της Αλβανίας φέτως μου αρέσει πάρα πολύ και πιστεύω ότι θα περάσει στον τελικό διότι είναι διαφορετικό απο τα άλλα, δυστυχώς δεν υπάρχει καλύτερη ροκ συμμετοχή φέτως (η Λιθουανία είναι και αυτή κάπως καλή, η Αρμενία που διάλεξε και αυτή ροκ είναι αίσχος). Πιστεύω απο την Αλβανιά θα πάρουμε 10-12 στον ημιτελικό και στον τελικό.

  14. ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΩ ΒΙΝΤΕΟΚΛΙΠ ΜΕ ΜΠΕΤΟΝΙΕΡΑ ΣΚΑΛΩΣΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗ.ΡΕ ΓΕΙΤΟΝΕς ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΕΡΓΑΤΕς ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕς ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΤΕΛΙΚΟ

  15. ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ???..ΟΤΙ ΟΙ ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΤΙΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΕΔΩ???..Ή ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ,ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ…ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ??

    • Profanos gia na rwtas mallon den exeis idea ti egrapses parapanw!!! Enoite olo to sxoleio prwton giati prozvaleis tmima katapiesmenwn ergazomenwn stin idia omada poy anikei kai h ellada otan xanei olo to dynamiko tis sto exoteriko deyteron giati prozvaleis emas me to na les oti gia ekei pame….Xereis i teleyataia tipissa poy ekane tetio sxoleio exase ti simetoxi tis sts olympiakoys!!! Episis simfwnw me tin ef apo panw pws legese eurofun kai to mono poy exeis apo tis 100 lexeis na grapseis gia ti eurovision einai oi 6 kai aytes arnitikes!!!!! 🙂

  16. Ενας eurofan που μπαινει σε ιστοσελιδα για τη Γιουροβιζιον για να σχολιασει τραγουδια, στιχους, μουσικη, φωνες, ερμηνειες και αντι για αυτο βλεπει μονο και σχολιαζει τις οικοδομες στο βιντεο κλιπ τοτε για να συνελθει χρειαζεται μαλλον τον Αλβανο οικοδομο του!!!!!!!!!!!!!!

  17. ef…
    ΠΟΙΕΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ???…ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ….ΦΩΝΕΣ..ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ..ΟΠΟΤΕ ΜΕΝΩ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ..ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΞΙΖΟΥΝ..

    • Kala ayto to sxoleio s den yparxei!!!! Profanos den goystareis ta still!!! E oxi kai xamilo epipedo kai kai fwnes!!! Ta tragoydia den einai kala allo epipedo einai arketa kala kai apo fwnes toylaxiston oi misi diagwnizomenoi mexri twra exoyn apo 10-12 oso anafwra ti fwnitiki erminia (Kai to dilwnw kai san Boby kai san tragoydopoios poy eimai 🙂 ) Genika to epipedo einai polly anevasmeno alla den einai toy dikoy stil pisteyw giayto xinizeis kai toso se ola alla genika diakreinw oti den 8a exeis kales moysikes epiloges!!! (panta me tin kalli enoia xwris na 8elw na se feixw 🙂 )

  18. γειτονες ουτε εμενα μου αρεσει το τραγουδι αλλα δεν μου αρεσει και της ελλαδας.δωστε λοιπον 0 points στον αγαθωνα να ταρακουνηθουν μερικοι που θεωρουν την υψηλη βαθμολογια σας δεδομεμη.ετσι και αλλιως οι κατα τα αλλα πολιτισμενοι ελληναρες σε τουρκια και αλβανια ποτε δεν εχουν φιλοτιμηθει να δωσουν καλο βαθμο.γειτονας ωραιος σημαινει δινω και παιρνω οχι μονο παιρνω.και οντως το βιντεοκλιπ δεν ειναι καλο αλλα περιμενετε και το δικο μας να γελασετε.

    • Mπα? Τι λές? Στην Αλβανία ποτέ δεν δώσαμε κάτω απο 7, απο αυτό φαίνεται πόσο παρακολουθείς τον θεσμό. Όσο για την Τουρκία ούτε και αυτοί μας δίνουν αρκετούς βαθμούς πλέον.
      Έπειτα σταμάτα να βγάζεις κόμπλεξ για την συμμετοχή μας σε κάθε άρθρο, δεν σ’αρέσει, το καλαλάβαμε, αλλά καταντάς γραφικός πλέον. Άμα αντιδράς έτσι τώρα, αν μπούμε 5άδα τί θα κάνεις δηλαδή?

  19. γραφικος εισαι εσυ που θες και 5αδα.οι τουρκοι στην παπαριζου το 2005 δωσαν 12 οι αλβανοι συνεχεια 10 και 12 πας με μια αθλια συμμετοχη παρακαλοντας τα ψηφουλακια των βαλκανιων.οι βουλγαροι οι ρουμανοι μας στηριζουν συνεχεια.μονο στην κυπρο και στη σερβια φερομαστε καλα μικροελληνα που θες και 5αδα.και αγγλια και γερμανια πολλα 12αρια εχουμε παρει.εσυ που υποτιθεται οτι παρακολουθεις το θεσμο ποτε τους στηριξες.κλασικος γραφικος εχεις μαθει μονο να παιρνεις

    • Και εμείς δίνουμε 10άρια στην Αλβανία κάθε χρόνο, την Ρουμανία την στηρίξαμε πάρα πολλές φορές, στην Αγγλία δώσαμε 12 το 2009 και στην Βουλγαρία το 2007 (την μοναδική χρονιά που πέρασαν τελικό). Επίσης υπάρχουν χώρες που τους δίνουμε πολύ περισσότερο απ’ότι μας δίνουν (Γαλλία, Ρωσία, Ουκρανία).
      Και δεν χρειάζεται να ζητιανέψουμε καμία ψήφο, οι ψήφοι θα έρθουν απο μόνες τους άμα το κομμάτι ερμηνευτεί σωστά. Προσωπικά δεν βρήκα φέτως πολλά κομμάτια καλύτερα απο το δικό μας.

  20. BobyDude92…
    ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ???…ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΜΙΣΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ..ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΕΤΕΣ ΜΠΑΛΑΝΤΕΣ…ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ,ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΒΡΑΔΙΑ,ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΨΥΧΑΓΩΓΗΘΕΙ…ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ…ΤΟΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΜΕ ΥΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ…(ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ)…ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ…ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ…ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ…ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ,ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΑΜΗΛΟ..ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ…ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ???..ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ..ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ…ΕΧΩ ΚΑΛΕΣ…ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΦΕΤΙΝΩΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ…ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΡΑΖΩ!!

    • 1ον Ναι δεν υπαρχει!!! 2ον Επειδι ακρυβως εχει πολλες μπαλαντες για μενα το επιπεδο ειναι μεγαλο απο την αποψη διεκδικηση της νικης σαφεστατα τα περισοτερα κομματια ειναι για το π…. αλλα αν κοιταξεις καλητερα πιστευω θα καταλαβεις τι ενοω!!! 3ον προσπαθεισε να μινεις στο τωρα μηλαμε για τωρα οχι για αλλες χρονιες!!! Η ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ειναι αναλογη, Αν δεν εχεις παρεα να δεις τον τελικο κατσε κοιμησου σαφεστατα και θα σου ειναι βαρετα!!! 5ον μη κραζεις με τετοια σχολια αυτο με τις οικοδομες και ενα αλλο που ειχες γραψει καπου δεν θυμαμε απλα με τσαντεισαν επειδι ειναι πολλυ προζβλιτικα και ενοχλιτικα φαντασου εδω γραφουν και αλβανοι πως θα αισθανοτουσαν αν διαβαζαν το παραπανω οπως εγς που εχω την μανα μου βουλγαροαμερικανα αν εγραφες κατρι απεσιο για τιν βουλγαρια !!!(παντος οχι με χαρα)Λυπαμε που στο λεω αλλα μαλλον δεν θα εχεις μου κανεις για πολλυ pop dude οποτε καπου εκει πρεπει να εισε!! 🙂 με αγαπη παντα

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ