ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: Ακύρωση του τραγουδιού Kismet! Στη θέση του το……..(ανανεωμένο)

Σε ακύρωση του τραγουδιού που κέρδισε το Βουλγάρικο τελικό προχώρησε το κανάλι BNT, σύμφωνα με ανακοίνωσή του, στο esctoday.com! Στη θέση αυτού, ως επίσημη συμμετοχή της χώρας θα αποτελέσει το Samo Shampioni, το οποίο στον τελικό της 3ης Μαρτίου είχε καταλάβει τη 2η θέση ισοβαθμώντας με το Kismet (αλλά το Kismet είχε την ψήφο του κοινού). Σύμφωνα με δημοσίευση στο site του Ogae Bulgaria αναφέρονται τα εξής:

“Το BNT αποσύρει το τραγούδι “Kismet” από τον διαγωνισμό εξαιτίας προβλήματος σχετικά με τα πνευματικά του δικαιώματα. Η Βουλγαρική Εθνική Τηλεόραση (BNT) έχει αναγκαστεί να αποσύρει το τραγούδι “Kismet” από το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2013, αφού επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει τη Βουλγαρία μέσω μιας διαφανούς διαδικασίας. Η απόφαση αυτή ελήφθη αφού κατέστη σαφές ότι στο BNT δεν θα μπορούσαν να φθάσουν σε συμφωνία για τα πνευματικά δικαιώματα,  με έναν από τους δημιουργούς του τραγουδιού, τον Jonatan Tesei, που είναι μουσικός παραγωγός από την Αργεντινή. Το BNT είχε παραπληροφορηθεί από την ομάδα παραγωγής του τραγουδιού “Kismet”, ότι όλα τα ζητήματα πνευματικών δικαιωμάτων είχαν διευθετηθεί όταν το τραγούδι κατατέθηκε στο BNT. Μόνο μετά την επιλογή του τραγουδιού, στις 3 Μαρτίου 2013, το BNT πληροφορήθηκε ότι δεν είχε ζητήθει η γνώμη του Jonatan Tesei για την τελική έκδοση του τραγουδιού. Σύμφωνα με τις απαιτήσεις του διαγωνισμού,το BNT θα έπρεπε να δώσει μια τελική ηχητική έκδοση της συμμετοχής, χωρίς περαιτέρω προσαρμογές, μέχρι τις 18 Μαρτίου 2013. Η απόσυρση της Βουλγαρίας από το διαγωνισμό σε αυτό το στάδιο θα σημαίνει επιβολή χρηματικών ποινών από την EBU σε βάρος της βουλγαρικής τηλεόρασης. Για τους λόγους αυτούς, το κανάλι αποφάσισε ότι θα στείλει το τραγούδι “Samo Shampioni” στη Eurovision 2013. Αυτό το τραγούδι κέρδισε την ψήφο της κριτικής επιτροπής και ήταν το δεύτερο στις προτιμήσεις των τηλεθεατών. Οι Elitsa Todorova και Stoyan Yankulov υποστηρίζουν αυτή την απόφαση και δηλώνουν ότι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό  για να εκπροσωπήσουν τη Βουλγαρία επάξια. Το BNT ευχαριστεί και πάλι όλους τους θεατές που πήραν μέρος στην επιλογή του βουλγάρικου τραγουδιού για την Eurovision 2013. ”

[youtube id=”xRdG6jo2sSQ” width=”600″ height=”350″]

70 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΜΠΡΑΒΟ,ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ….ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!!!!

  2. Διεφθαρμένες μπανανίες!Αυτές ειναι οι χώρες της Ανατολικής Ευρώπης. Εύχομαι να πατώσουν!

  3. χαχαχαχχα…. ποσες αλλαγες σε μια χρονιααααααα…… δεν μπορω αλλοοο! Παντως πιο ωραιο αυτο το τραγουδι!

  4. Πιστέυω πως αυτό που γίνεται με τις αλλαγές τραγουδιών(Λευκορωσία, Π.Γ.Δ.Μ. και τώρα και η Βουλγαρία) είναι μεγάλη αδικία!Πάντως το Samo Shampioni είναι καλύτερο από το Kismet!Μακάρι να αλλάζαμε και εμείς τραγούδι(όχι ότι δε μου αρέσουν οι ΚΜ) και να στέλναμε το Angel!

  5. Μπραβο! Πολυ καλυτερο αυτο! Αντε να παιρνουμε κι εμεις σειρα! Δεν ειναι αργα. Εχουμε πολλες μερες μεχρι τις 18 μαρτιου που ειναι η τελευταια προθεσμια… Giorgina k Alex ετοιμαστειτε

  6. Αν και μου αρέσει πιο πολύ αυτό,δεν είναι δίκαιο … ας έβαζαν κατευθείαν 1 τραγούδι ας μην έκαναν εθνικό τελικό -.-

  7. Βλέπω οι περισσότεροι εδώ έχουν τους ηθικούς κανόνες και το fair play πολύ ψηλά στην λίστα των αξιών τους…Γι’αυτό είμαστε πιο κοντά ως κουλτούρα στην Ανατολική Ευρώπη και την Β.Αφρική και όχι στον δυτικό κόσμο…

    • Δεν ειναι θεμα ηθικων κανονων διαβασα το αρθρο στο eurovision.tv ενας απο τους συνθετες δεν ειχε ενημερωθει για την τελικη version του τραγουδιου και λογω πνευματικων δικαιωματων δεν μπορουν να το στειλουν. Δεν νομιζω να ειναι στημενο.

      • Αυτά είναι ψέματα για να πουν κάτι.Εδώ και μέρες είχε βγει σε Βουλγαρικα site οτι το τραγούδι θα αλλάξει επειδή το Samo Shampioni είναι το αγαπημένο της Elitsa και του Stoyan.Και η ίδια το δήλωσε μετά τον τελικό οτι δεν περίμενε αυτό το αποτέλεσμα.

    • Αν ισχυει αυτο ποιος ο λογος για εθνικο τελικο ας εκαναν αναθεση με αυτο το τραγουδι απο την αρχη.

      • Γιατί ήθελαν να φανεί οτι ο κόσμος θα αποφασίσει για το τραγούδι και γιατί πίστευαν οτι θα κερδίσει το αγαπημένο τους.Η ίδια η Elitsa δήλωσε αμέσως μετά τον τελικό ξαφνιασμένη με το αποτέλεσμα ενώ 2 μέρες μετά ζήτησαν από το κρατικό τους κανάλι να τους επιτρέψει να επιλέξουν το Samo Shampioni.Βρήκαν αυτήν την δικαιολογία για την EBU και τελείωσε….

    • Εχεις αποδηξεις για αυτα που λες παρακατω??? Γιατι εγω που εσκεμενα ειμαι μισος βουλγαρος και παρακουλουθω απο την αρχη μεχρη το τελος αυτη την φαση ουδεποτε υποθεικαν τετια πραγματα!! Η Ελιτσα στη δηλωση μετα το τελικο ειπε ξεκαθαρα οτι ειναι εκπλικτη αλλα και οτι διαλεχτεικε ενα απο τα δυο αγαπημενα της τραγουδια επισης προσθεσε οτι θα κανουν μεγαλες αλαγες μεχρη την τελικη φαση και σε καμια απο τις συνετευξης της μεχρη τωρα δεν αφησαν να ευνοηθει κατι αντιστοιχα διαφορετικο ουτε ουδεποτε ειπαν οτι δεν γουσταρουν το κομματι τους που ψηθιστεικε απο το κοινο Επισης δεν καταλαβαινω το σχολειο με την εθνικη κουλτουρα που κολλαει για τα Σκοπια κολλαει για τιν βουλγαρια δεν νομιζω!!!

  8. μαγκες τα κομματια που αλλαζουν τα λενε οι ιδιοι καλλιτεχνες.το μονο που μπορουσαμε να κανουμε να βρισκοταν ενας συνθετης να γραψει ενα κομματι της προκοπης για τους κοζα μοστρα και των αγαθωνα.συσκολο γιατι ο αγαθωνας χαλαει τη μαγια.δεν πειραζει εχει γινει ηδη φανερο οτι στειλαμε το χειροτερο τραγουδι.μαθημα για του χρονου να παρουμε

  9. ΑΜΑΝ ΑΥΤΗ Η ΚΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΑΣ,ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ!!!!

  10. Το είχα σχόλιάσει και πριν λίγες μέρες.Αφού ήθελαν αυτό το κομμάτι οι τραγουδιστές τι μπήκαν στη διαδικασία του τελικού?Αφού ήταν απευθείας ανάθεση έτσι κι αλλιώς.
    Εκτός αυτού σαφώς και το Samo Shampioni είναι πιο εμπορικό και πιο εύηχο.Μου αρέσει.Ωραία εξέλιξη.

  11. Χα χα χα! Αχ κακούργα βουλγαρική τηλεόραση που τους ακύρωσες το κισμέτ…
    Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαζομάρα, όταν γίνεται απευθείας ανάθεση σε καλλιτέχνη να γίνεται δήθεν εθνικός τελικός με “αντίπαλα” τραγούδια του ίδιου καλλιτέχνη. Είναι αστείο να βλέπεις τους καλλιτέχνες να προσπαθούν να χάσει το ένα τους κομμάτι για να κερδίσει το άλλο. Κι ακόμα πιο γελοίο είναι όταν δεν τους πετυχαίνει το αποτέλεσμα…
    -Όποιο κι αν στείλουν, για μένα η Βουλγαρία έχει την πιο άσχημη οπτικοακουστική πρόταση φέτος, μαζί με την Ρουμανία φυσικά.

  12. Παιδιά Οκ και εγω το angel ήθελα ! Αλλα τι να κάνουμε αυτό στέλνουμε ? αυτό θα στηρίξω τέλος ! Ακόμα και αν πατωσουμε! Πάντως μάλλον περνάμε τελικό ! Μην τα καταστρέφετε όλα ! Μπορούμε να κάνουμε την έκπληξη και να τους ταρακουνισουμε τα ίδια λέγατε και το 2011 και το 2010 μερικό με τις επιλογές μας!χαλατωστε πια ένα φεστιβάλ ειναι για να το χαρούμε και για να περάσουμε καλα ! Σκεφτείτε να κερδιζαμε!!!! Που θα τον διοργανωναμε τον θεσμό ???? σε εμπορικό κέντρο σε θέατρο ή σε κινηματογράφο ? ή σε καμία παραλία της Μυκόνου ? μην τρελαθούμε τώρα ….. Ο διαγωνισμός απο το 2008 παρι σε χώρες με ισχυρή οικονομία !!!!
    Ετσι λοιπόν φέτος το βραβείο θα παει πολυ πιθανόν σε ισλανδια Δανία Γερμανία Αγγλία ή σε μια ανατολική χώρα ( όχι Γεωργία διότι δεν ……) και για αυτούς βέβαια που πανηγυρίζουν για τον νικητή ήδη ας μην λέμε πολλά δεν ξέρετε τι μπορεί να συμβεί την βραδιά τους τελικού πχ το 2011 η Αγγλία αν και φαβορί το διέλυσε το τραγούδι φωνητικά !!! Άρα σημασία έχουν πολλά πράγματα !!!

  13. Αηδία κατάντησε φέτος η φάση με τις ακυρώσεις-αλλαγές. Τουλάχιστον αυτό είναι καλύτερο από το Kismet, όχι ότι είναι ωραίο αλλά λέμε τώρα…άντε βρε και στα δικά μας!!!

  14. Kρίμα, και είχα σε υψηλή εκτίμηση τους 2 καλλιτέχνες, αφού το Samo Shampioni θέλατε απο την αρχή γιατί δεν κάνατε απ’ευθείας ανάθεση? Α ναι προφανώς για να φάτε τα χρήματα των Βούλγαρων φαν που ψήφισαν, τι κρίμα όμως που δεν σας έκαναν το χατήρι. Το kismet ήταν στην 5άδα μου γιατί λατρεύω τους έθνικ ήχους, αυτό ίσως να είναι λίγο πιό χαμηλά.
    Όσο για εσάς που θέλετε να αλλάξουμε τραγούδι και να στείλουμε το angel κάνετε σαν κακομαθημένα 5χρονα, το alcohol is free το ψήφισαν ομόφωνα κοινό και επιτροπή, χονέψτε το επιτέλους! Ακόμα κι’αν οι Koza Mostra έβγαιναν εκτώς για κάποιο λόγο, θα πήγαινε η Θωμαής που ήρθε 2η στο televoting oπότε σταματίστε επιτέλους την κλάψα. Όσο κι’αν μας έχει χτυπήσει η κρίση, Βουλγαρία ή Λευκορωσία δεν έχουμε γίνει ακόμα να κάνουμε τέτοια καραγκιοζιλίκια.

    • αν δεν πηγαινε το alcohol is free το angel θα πηγαινε καθως στο συνολο ηταν δευτερο…ελεος δηλαδη…

    • Καταρχην θα πηγαινε το Angel γιατι ειχε ψηλοτερο ποσοστο απο τη Θωμαη… Επισης αν ειχα να διαλεξω αναμεσα σε Θωμαη και Koza Mostra θα διαλεγα Θωμαη… οποτε παλι το ιδιο μου κανει 😉 (μεχρι και την Ηλιαδη θα προτιμουσα αντι για αυτο το τσιρκο που στειλαμε…) Τελος παντων… πονταραν στον χαβαλε και στην αδιαφορια των Ελληνων και κερδισαν δικαιως αφου αυτους ψηφισε ο κοσμος! Το να αλλαξουμε τραγουδι το λεμε για πλακα αφου ολοι εμεις που το γραψαμε ξερουμε οτι δεν προκειται να γινει κατι τετοιο! 😉

  15. τριτη αλλαγη για φετος?!?! χαχαχα τελεια…βλεπω οι αλλαγες χτυπανε στην γειτονια μας…πρωτα τα σκοπια τωρα η βουλγαρια,μπας να παρουμε 8εση εμεις? 😀 τελος παντων το samo sampioni ειναι πολυ καλυτερο κι σου μενει πιο ευκολα απο το κοιμισμενο kismet… μπραβο στην γειτονισσα! 12αρι απο εμενα….. 😀 νομιζω η βουλγαρια 8α ναι φετος στο τελικο κι πολυ ψηλα 5αδα μην σας πω! 😀

  16. ΚΑΙ ΝΑΙ!!!!!ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!!!!!!!
    ειλικρινα ειναι καπως αδικο,αλλα εφοσον το τραγουδουν οι ιδιοι τραγουδιστες ειτε ετσι ειτε αλλιως οι ιδιοι ειναι!!! ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΩ το shampioni,και οπως ειδα και καπου αλλου στο ιντερνετ, -at least better than kismet -hey,everything’s better than kismet 🙂

  17. ta sixenomai OLA h boulgaria einai entelws ektoc kai tou koinou kai tou goustou mou perissotero..to vlepw kai se polla tops sto youtube.. ;/

  18. ναι οποτε παιρνει η ελληνικη αποστολη βαθμους θα τρωει και ενα πατσαδακι ο αγαθωνας.στο 12αρι της κυπρου θα του φερουν και σκορδοστουμπι

  19. για να παρει 12αρι ο αγαθωνας απτη κυπρο πρεπει να περασει πρωα :Ρ κτ αλλο ομως..αφου ολες οι χωρες κανουν αλλαγες γτ δεν το αλλαζουμε και εμεις με το angel; πιο ωραιο κ ταιριαζει στο φετινο κλιμα… α ρε τζωρτζινα αδικηθηκες 🙁 🙁

      • δεν αδικήθηκε στον φετινό τελικό.. αλλα είναι ένα τραγούδι αξιέπαινο, και για εμένα καλύτερο για αυτον τον θεσμο,.. πιστευω θα επρεπε να χε περασει..προσωπική μ γνώμη

  20. Safws kai einai kaluterh h deuterh epilogh tous alla einai adiko kai katantia na allazeis tragoudi xwris na suntrexoyn sovaroi logoi…..An htan etsi h kathe xwra tha dialege ena tragoudi, tha evlepe pws paei sta stoixhmata kai stous funs kai meta tha to allaze….Gia mena proswpika opoia xwra to kanei den prokeitai na parei thn pshfo mou oti kai na steilei…..

  21. paidia oi perissoteroi sto top tous 26 mexri stigmis vazoun tis xores pou einai idi sto teliko kai apo kathe imiteliko den bazoun 10 – 10 alla mporei na bazoun 16 – 4 i 11 – 9…! eleoc ama to pame etsi i ellada den paei pouthena

  22. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Kgk5F7QvnCg

    Αν και εμας ως ΕΛΛΑΣ δεν μας συμφερει αυτη η αλλαγη, γιατι ετσι εχουμε ενα ακομη ρυθμικο τραγουδι στον υπνο της eurovision 2013…ωστοσο ειναι ενα πολυ καλυτερο τραγουδι απο το Κισμετ… το οποιο αποσυρθηκε γιατι υπηρχε θεμα με τα δικαιωματα των δημιουργων κτλ…η Βουλγαρικη Τηλεοραση δεν μπορεσε να ερθει σε συμφωνια με τους δημιουργους του τραγουδιου και με τον παραγωγο που ειναι απο Αργεντινη… για τα αυτακια μας…καλυτερα που δεν ηρθαν σε συμφωνια… ΒΕΒΑΙΑ ολα αυτα ειναι δικαιολογιες… και ειναι ασοβαρα! Να δειτε που οι Σκοπιανοι…ηδη απο καιρο ειχαν σκεφτει τα παντα και ειναι γελοιο να πιστευει κανεις οτι δεν εχουν ετοιμο το τραγοθδι και οτι θα το γραψουν σε 10 μερες… χεχεχε… το ιδικο ισχυει και για την Λευκορωσια!
    Ωστοσο κανεις δεν θα μαθει ποτε απο αυτες τις χωρες οτι ισως η αρχικη τους επιλογη να τους εφερνε σε καλυτερη θεση…ειδικα η Λευκορωσια που το κανει καθε χρονο….

  23. Θα ειναι αστειο να αλλαξουμε τραγουδι…. Αυτο επιλεχθηκε…τελεια και παυλα…
    Το αστειο ειναι οτι ολοι εσεις – εμεις , που θαβουμε το Alcochol is free, θα το τραγουδαμε τον ΜΑΙΟ! Επίσης οι Επιτροπες ΧΡΩΣΤΑΝΕ στην ΕΛΛΑΔΑ…την εχουν Χαντακωσει – Βγαζει ματι η εμπαθεια…- οποτε…θα δουμε… Δεν μαρεσει η συμμετοχη μας..αλλα δεν ξερω πως θα ηχησει στα αυτια των ξενων τηλεθεατων και δεν αναφερομαι στους eurofun…

  24. ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ φαγωθηκατε σαν τις αγα…….. χηρες με το ελληνικο τραγουδι αηδια καταντησε και μαλιστα σε ενα θριντ που αφορα το βουλγαρικο τραγουδι.Αυτο ηθελαν οι ελληνες αυτο στελνουν και να πατωσουμε αυτο ηθελαν ΤΕΛΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!
    (εμενα μου αρεσε η τζωρτζινα αλλα λαιβ το σκοτωσε το τραγουδι τωρα κρυωμενη ηταν οπως συνηθιζουν να λενε ολοι οταν δεν βγαζουν το τραγουδι η οτιδηποτε ηταν ηταν κατωτερη απο αυτο που κερδισε…αυτο μου αρκει και η Ταμτα τοτε της εκαναν σαμποταζ).Αναμεσα σε τοσες μπαλαντες προτιμω αυτο που θα μας εκπροσωπησει τελικα.
    Τωρα η Βουλγαρια οποιο και να στειλει θα το υποστηριξω ειδικα με ελιτσα που γουσταρω…!

  25. Αχ ευτυχώς!Πολύ πιο ωραίο αυτό από το προηγούμενο..!άνετα δεκάδα!
    Αντεε ευχομε να αλλάξει και καμιά Εσθονία και καμιά Νορβηγία με το καλο!

  26. ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ???..ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ,ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ..

  27. Ενταξει,το θεωρω τραγικο που αλλαζουν τα τραγουδια με το ετσι θελω,ειναι η τριτη χωρα που το κανει φετος.Εγω παντως δε θελω να κανει το ιδιο η Ελλαδα οπως πολλοι απο σας λετε,αλλα η Σουηδια!Εχω παθει σοκ που δεν θα δω τον Μαιο το φλεγομενο grand piano του Ralf!Αnyway,οσον αφορα τη Βουλγαρια για μενα δεν αλλαζει κατι,και τα δυο τραγουδια τα βρισκω ακρως ενοχλητικα ετσι και αλλιως!

  28. Ενα μπάχαλο φέτος ….καλα θα ήταν βέβαια να αλλάζαμε και εμείς τραγούδι αλλα θα ξεσηκωθεί το “φιλομουσο” ελληνικό κοινό. Εύχομαι όλα αυτά τα ευτελή τραγούδια να πατωσουν.
    1. Ολλανδία
    2 . Η.Β
    3. Σουηδία

    • Ειναι το ιδιο κοινο που επελεξε την Μαντω… το N1, … τον Λουκα ή την Ελευθεριου… οποτε μην κατηγορουμε ενα κοινο επειδη δεν μας αρεσει αυτο που διαλεξε! Εκτος κιαν δεν εχουμε δημοκρατια… ουτε καν στην επιλογη ενος τραγουδιου….

      Για μενα το Top3 σου δεν με αντιπροσωπευει…ισως για μια eurovision πριν 15 χρονια μπορει….

  29. Πάντως την σκηνική εμφάνιση της Ελλάδας την ανέλαβε η Μαρία Λυραράκη που είχε κάνει και το Yassou Maria!Δεν μ’αρέσει η επιλογή της…Κάτι κιτς θα βγάλει

  30. ego to theoro megali malakia ti ta allazis to tragoudi molis tous ekraksan to fyrom allazoun tragoudi molis to belarus eide fetos pou steli kati kalo den ekane kati to proto tragoudi amesos allagi kai auti kala i malakias tis voulgarias eipe na gini ligotero malakia.
    sxetika me tin anouk apo to netherlands na kseri oti den perna oute pou na trava ta mallia tis kai to idio tha pathi kai to ireland kai i estonia

  31. BobyDude92…
    ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΙΟΥΡΟΦΑΝ…ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ…ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ‘ΚΟΥΦΑΝΕΙ’…

    • Entaxi enas psifos ligoteros :P!!! Kai pio tragoydi den se koyfanei den exw dei kanena s 8etiko sxoleio gia kanena apo ta eidi mexri twra 🙂 !!An kai etsi opws exei ginei den dikio exeis kai esy ola kiyfa einai!!!Ektos apo 2 h 3!!!

  32. Ετσι ειναι η Eurovision…ολο κουφα…
    Και γω δεν ενθουσιαζομαι οπως γραφει και ενας φιλος παραπανω με την επιλογη της Λυραρακη για την χορογραφια…. Πρεπει να κανει ενα αρθρο η σελιδα γιαυτο να πιασουμε τα φτυαρια μπας και αλλαξουν γνωμη…πλακα κανω!

    Ωστοσο ως χορογραφο με αυτα που εχουμε δει… δεν λεει τιποτα…μακαρι να διαψευστουμε…

  33. Αυτά είναι γελοιότητες. Δεν έχουν κανένα σεβασμό στην ψήφο του κόσμου, ούτε και στα λεφτά που ξόδεψε για να ψηφίσει. Το αν είναι καλύτερο ή όχι, μου είναι αδιάφορο. Ας έβγαιναν να κάνουν απλά μια παρουσίαση του κομματιού, αφού είχαν ήδη αποφασίσει ποιο θέλουν, αντί για όλο αυτό το καραγκιοζλίκι.

  34. Η μουσικη του Samo μου αρεσει πιο πολυ απο το Kismet αλλα μοιαζει φωνητικα με το Voda, πιστευω οτι η Βουλγαρια θα ειναι τελικο

  35. 1.ΟΛΛΑΝΔΙΑ
    2.ΙΣΡΑΗΛ
    (Κάποιο απο τα δύο θα φάει τη Σκόνη της Μονέτα βέβαια μεθαύριο….!!!!!!)
    3.ΕΛΛΑΔΑ
    4.ΣΕΡΒΙΑ
    5.ΚΥΠΡΟΣ
    6.ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ
    7.ΡΩΣΙΑ
    8.ΑΥΣΤΡΙΑ
    9.ΓΕΡΜΑΝΙΑ(Ανέβηκε στις προτιμήσεις μου όσο το ακούω.Τίποτα το τρελό όμως δε μου κάνει!).
    10.ΔΑΝΙΑ(Υπερτιμημένο κατα πολύ,αλλά καλύτερο απο το περσινό τους.Θα χει την ίδια μοίρα με το χιλιοακουσμένο πλην συμπαθές Σουτνοχαβνομπεδερ πέρυσι-Προφορά η τύπισσα!!!)…..

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ