ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Ακούστε το “Birds”!

Παρουσιάστηκε σήμερα το πρωί μέσω συνέντευξης τύπου που μεταδόθηκε και ραδιοφωνικά, το τραγούδι με το οποίο θα διαγωνισθεί η Anouk στη σκηνή του Malmö για τη χώρα της, την Ολλανδία. Η Anouk αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της Ολλανδίας, έχοντας καταφέρει να αναγνωριστεί και διεθνώς μέσα από τη δουλειά της.

Η Ολλανδία η οποία δεν έχει καταφέρει να βρεθεί σε τελικό της Eurovision από το 2004, ήταν η πρώτη χώρα που ανακοίνωσε τον καλλιτέχνη που θα την εκπροσωπήσει τον περασμένο Οκτώβριο, ελπίζοντας τουλάχιστον σε μια πρόκριση.

Ακούστε το τραγούδι:
[youtube id=”evv2SXOOWWk” width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”04l_bmp3y4Q” width=”600″ height=”350″]

Αλέξανδρος Λιάπης

106 ΣΧΟΛΙΑ

  1. eseis oloi pou perimenate tin olllandia gia tin MEGALI EKPLIKSI ….kai mas priksate me thn anouk . ante akouste to xareite to kai oneira glika…..kai askandalista….kalinixta

  2. To δευτερο αγαπημενο μου μετα την Νορβηγια.Πολυ ομορφο τραγουδι,σαν απο musical!Καλη επιτυχια Ολλανδια!

  3. Απογοητεύτηκα…Περιμενα κατι πολυ καλυτερο απ’αυτο…Βεβαια ειναι καλυτερο απο αλλα που υπαρχουν (φετος ειναι σχεδον ολα χαλια) αλλα δεν ξερω μου ακουγεται καπως παλιομοδιτικο μεχρι και η φωνη της.Με μια καλη εμφανιση σιγουρα θα περασει τελικο.Τωρα απο εκει και περα η που θα πατωσει η που θα παει πολυ ψηλα…

  4. Πολυ ατμοσφαιρικο τραγουδι και φωναρα η Αnouk, το βλεπω για τελικο ανετα και επειδη τα πιο πολλα ειναι χαλια φετος παιζει και να πλασαριστει καλα στην βαθμολογια, λετε να ειναι το φετινο νικητηριο;

    • Φέτος, μάλλον η Δανία παίζει χωρίς αντίπαλο! Θα ξαναδούμε το 2001 που από την Σουηδία, πήγε Δανία: (Τώρα μάλιστα με τη γέφυρα, είδικά από το Μalmo είναι ένα τσιγάρο δρόμος να περάσεις απέναντι!).

  5. Νομιζω οτι θα εχει την τυχει που ειχε και το βελγιο το 2010,μ αρεσει το κομματι,αλλα γινεται πολυ μονοτονο και βαρετο απο ενα σημειο και μετα,επισης βρισκεται σε πολυ δυσκολο ημιτελικο και μπορει και να μην περασει

  6. Και το χαλι συνεχιζεται… Χωρις ορια φετος! Αλυπητα μας χτυπα το ενα μετα το αλλο!!

  7. Αισθάνομαι πολύ περίεργα μετά από την ακρόαση αυτού του τραγουδιού. Ενώ φαινομενικά δεν με ξετρέλανε, με έκανε να νιώσω ότι τα υπόλοιπα τριαντατόσα τραγούδια είναι σαχλαμάρες…
    -Φοβερή υπόγεια γοητεία.

  8. den ksetrellathika… sigoura i fans tha to exoun dekada alla tin nixta t telikou den kserw ti tha apoginei me toses mpalantes kai tosa metria tragoudia…. den apokliw mia aprosmeni niki (me poli mikri diafora apo dania) alla den apokliw kai na to doume stin deuteri stili t telikou
    egw prosopika to vazw stin 7i thesi t Top10 mou

  9. Δεν άντεξα να το ακούσω όλο. Γενικά, η EBU φαίνεται να θέλει να καταστρέψει τον διαγωνισμό με τις επιτροπές. Ήδη με την εισαγωγή τους το 2009, κάθε χρόνο μπρος πάμε δύο πίσω, ώστε να έχουμε βρεθεί σε μία χρονιά που θυμίζει πολύ αυτές των αρχών της δεκαετίας του 2000 ή τέλη αυτής του ’90. Η Eurovision είτε το θέλουμε, είτε όχι, είναι ένα τηλεοπτικό προϊόν. Ο μέσος τηλεθεατής, ακούγοντας 30 κακές μπαλάντες, δεν θα μείνει να ταλαιπωρηθεί κι άλλο. Ακόμα κι εγώ, σκέφτομαι γιατί να δω Eurovision; Για να απολαύσω τις μετριότητες;

  10. Δεν ειναι αυτο που περιμενα η αληθεια ειναι αυτη…βεβαια υπαρχουν κ χειροτερα φετος! Αλλα πολυ μπαλαντα ρε παιδακθ μου! ;/

  11. Συγνώμη Ολλανδία μου αλλά αυτό είναι η μουσική από το Nightmare Before Christmas του Τιμ Μπάρτον!! Μας έπρηξαν εδώ και μήνες και τελικά ακούσαμε κάτι που είχαμε ξανακούσει 20 χρόνια πριν… τι να πω!

  12. Αδιαφορο..ουτε για νανουρισμα δεν κενει!! Εχετε δικιο οι επιτροπες χαλανε τον διαγωνισμο για τον απλουστερο λογο οτι εκεινοι παντα ψηφιζουν μονο μπαλαντες και τα ποπ τα εχουν στην απεξω… με αποτελεσμα στις προηγουεμενες χρονιες να ειχαμε παρα πολα ποπ και τωρα εχουμε μονο κακογουστες μπαλαντες!!
    George
    εχεις απολυτο δικιο

  13. ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΦΕΤΟΣ,ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΙΟΛΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ EUROVISION…..KATA TA ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΠΑΛΑΝΤΑ ΦΕΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΛΑΝΤΑ!!!!

  14. epitelous ena tragoudi me tin enia tis lexeis k oxi ena tsiglaki giati fetos ta perisotera tragoudia miazoun san tsiglakia diafimistikon spot …anexartitos an sas aresei einai ena kanoniko tragoudi…

  15. ΩΡΑΙΟ……..ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ………….. ΛΙΓΟ ΜΟΝΟΤΟΝΟ …..ΟΡΧΗΣΤΡΙΚΑ ΑΛΛΕΙΩΣ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΝΟΥΝ…………… ?????????

  16. πολυ μελαγχολικο και αν το στησουν καλα θα βγαλει κατι ιδιαιτερο που αρεσει στις βορειες χωρες.μπαλαντα δεν ειναι ισως θα ταιριαζε σαν soundtrack σε ταινια.θελει να το ακουσεις 2-3 φορες και η θα το λατρεψεις η θα το μισησεις.εμενα μου αρεσει πολυ

  17. To ufos kai i melodia autou tou tragudiou mou thimizun tin lana del rey…pantos eine poli periergo kai 3exoristo song to opoio ok dn me pethenei!

  18. Ντάξει… μετρια μπαλαντα, μονοτονη χωρις ιδιαιτερη δυναμη.Συναισθηματικη μεν, αλλα τιποτα το ιδιαιτερο για μενα.

  19. Μια προσωπική άποψη΄
    του χρόνου θα πάμε Μόσχα βγαίνει η μια βλακία μετα την άλλη και η Ρωσσία έχει στείλει ένα μέτρι τραγούδι και θα σωθει απο τις γειτονικές χώρες αντικειμενικά το καλύτερο είναι απο μπαλάντες την δανίας και απο πιο απ τεμπο της Νορβηγίας (και λιγο της Γερμανιας αλλα πολυφορεμένο ) αλλα η Δανεία δεν έχει και τόσες συμαχίες!
    Οσο για την ανούκ εμένα το τραγούδι μ αρέσει αλλα αντικειμενικά είναι μέτρι θα πάει καθαρά με το Ονομα της … Πραγματικά η Γιουροβίζιον 2013 είνι η χειρότερη τόσα χρόνια! Ας ελπίζουμε να σώσει τιποτα η Ιταλία και το σάν μαρινο (που φετως μου τραβα την προσοχή)

  20. Τη δεκαετία του ’90 που η κάθε χώρα μάλιστα έπαιρνε μέρος στη γλώσσα της υπήρχαν 5-6 ενδιαφέροντα τραγούδια.Οσοι όμως τη βλέπαμε είχαμε αγάπη για τον διαγωνισμό και δεν μας πείραζε που μας άρεζαν ελάχιστα τραγούδια.
    Ο διαγωνισμός μετά έγινε πιο εμπορικός και ήρθε η δεκαετία του θεάματος και του ποπ.
    Ναι φέτος είναι πιο μέτρια χρονιά όχι όμως και η χειρότερη.Θυμηθείτε την eurovision της Αθήνας.Θεωρώ πολλή καλύτερη την φετινή.Μη λέμε λοιπόν ότι θέλουμε.
    Και είναι κρίμα να λένε κάποιοι φαν που προφανώς δεν είναι φαν οτι δεν θα δουν eurovision φέτος επειδή έχει πολλές μπαλάντες.

    Οσον αφορά το τραγούδι της Ολλανδίας έχω περίεργα συναισθήματα.Δεν τρελάθηκα με την πρώτη αλλά αυτή η μελαγχολία που βγάζει με γοητεύει.
    Ακούγοντάς το ξανά με ταξίδεψε.
    Επομένως μου αρέσει,είναι η πιο ιδιαίτερη μπαλάντα και εύχομαι επιτέλους την Ολλανδία να πάρει μια καλή θέση.

    • ME SIGXORIS EE!
      EXOYME TRAGOUDI SAN TIS CAROLA FETOS?
      EXOYME TRAGOYDI SAN TOY HARI MATA?
      EXOYME TRAGOYDI SAN TOY DIMA FETOS?
      EXOYME TRAGOYDI SAN TON LORDI? KAI KAI KAI….
      H XIROTERI EVER OMWS OXI APLA XIROTERI!

      • Mα είπα.Μόνο Σουηδία,Ρωσία και Βοσνία.οι Lordi είναι οι χειρότεροι νικητές.Αλλό?Κι εσύ αναφέρθηκες σε 4 συγκεκριμένα.Και το 2006 λοιπόν με το ζόρι βρίσκεις 10-15 καλά τραγούδια όπως και φέτος.Είναι απόλυτα συγκρίσιμες οι χρονιες 2006 και 2013.Μετριότατες χρονιές.

      • nai to eida meta to sxolio sou parakato p ta aneferes :p
        emena marese episis
        NORBIGIA
        FYROM
        IRLANDIA
        BOYLGARIA pou den pige teliko
        BELGIO^^ POU EPISIS DEN PERASE!!
        UK

      • ΞΕΧΑΣΑΤΕ το ΤΟΡΝΕΡΟ της Ρουμανιας που εγινε απιστευτο χιτ ΚΑΙ στην Ελλαδα.

      • den tha simfoniso alla einai pos akougode sta autia tou kathena eixe 5 PARAPOLI kala kai alla 6-7 kala kata kapio tropo simfono me to paidi parapano apla fetos den exoume parapoli wraia exoume kapia wraia kai meta metria eos edelos aparadekta… pano apo 15 me 20 tragoudia den exw katsi n t akouso oloklira na fadastite…

  21. Μόνο σε μένα βγάζει winning vibes?
    Θεωρώ πολύ γοητευτικό το τραγούδι της Ολλανδίας φέτος , με μια ανατριχιαστική ενορχήστρωση και καταπληκτική ατμόσφαιρα !
    Δεν το συζητώ πως βρήκα το διαμαντάκι μου για φέτος !

  22. I Eurovision ths Athinas mia xara htan mou aresan panw apo 12 tragoudia…. kamia sxesi me fetos pou mono 5 tragoudia mou aresan kai auta me to zori

    • Μιλάς για σένα.Κατά γενική ομολογία η Εurovision της Αθήνας ήταν η πιο μέτρια της δεκαετίας με τον χειρότερο νικητή της δεκαετίας.Προσωπικά μου άρεσαν μόνο Σουηδία,Ρωσία,Βοσνία και λίγο η Ρουμανία.
      Ενα σύνολο από μετριότητες όπως και φέτος.Και το 2007 είχε λίγα καλά.Μη σοκάρεστε πολλοί λοιπόν για την φετινή eurovision.
      Αυτά είναι τα τραγούδια και αυτά θα αναμετρηθούν μεταξύ τους.

  23. Και δεν καταλαβα γιατι θεωρειτε τις μπαλαντες ασχημες ως ειδος τι θελετε δηλαδη να χτυπιουνται ολοι πανω στη σκηνη εχουμε και τετοια(Λευκορωσια,Ελλαδα,Βουλγαρια κ.α) Και ολοι οσοι αγαπουν την eurovision δεν υπαρχει περιπτωση να κοιμηθουν εξαιτιας των πολλων μπαλαντων ουτε να μην την δουν. Επισης ολοι λενε αδυναμη χρονια. Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι δεν ειναι τοσο αδυναμη. Μου αρεσουν σχεδον ολα τα τραγουδια εκτος απο Ουγγαρια,Ρουμανια,Λετονια και Αρμενια.

  24. και η φετινη χρονια εχει ωραια τραγουδια………….. βλακειες λενε μερικοι…………….. παντα υπηρχαν & θα υπαρχουν διαμαντια……………. τα αγαπημεν μου εινια= DENMARK.+AUSTRIA+.UK.+NETHERLAND.+ZWITZERLAND+.BELARUS

  25. Βασικά περίμενα κάτι πιο δυνατό και πιο ροκ!! Καλό το τραγούδι, μελαγχολικό, συναισθηματικό και ατμοσφαιρικό. Ίσως μια άλλη χρονιά που δεν είχε τόσες μπαλλάντες να έκανε μεγαλύτερη αίσθηση. Πάντως πιστεύω πως αν το δουλέψουν σωστά ως προς την σκηνική παρουσία μπορεί να πάει αρκετά καλά. Καλή επιτυχία Ολλανδία!!!

  26. Έχω ανάμεικτα συναισθήματα γι’αυτό το τραγούδι, ενώ ξεκινάει καλά το ρεφραίν μου φαίνεται εντελώς βαρετό και περοχημένο. Πιστεύω οι επιτροπές θα το στηρίξουν με τα 1000, το κοινό δύσκολα. Η αλήθεια είναι ότι απογοητεύτηκα κάπως απο την Anouk, περίμενα κάτι πιό ροκ. Ο συνθέτης της πάντως είχε δίκιο, δεν είναι τραγούδι που θα κερδίσει τον διαγωνισμό.

  27. Μ’αρέσει!!! Πάρα πολύ ατμοσφαιρικό και συναισθηματικό! Και ναι θυμίζει πολύ Lana Del Rey! Η καλύτερη μπαλάντα με διαφορά!!!

  28. Έχει τις αρετές του αλλά με τίποτα δεν με τρέλανε.Θα αρέσει στις επιτροπές αλλά δεν θα τα πάει τόσο καλά με τους τηλεθεατές.

  29. σοβαρα?…τι κακογουστη κοιμισμενη μπαλαντα ειναι αυτη????κι να φαντασεις πως θεωρουσα φαβορι την ολλανδι,κι περιμενα πως κι πως για το κομματι της!…. ζζζζζ μας πηρε ο υπνος κι φετος!!!! η πιο χαλια χρονιααααααα 😀 δεν νομιζω να περασει στον τελικο εδω δεν περασε περυσι το you and me που ηταν πολυ πιο μελωδικο κι ευχαριστο! 😀
    μμμ…κατι μου λεει πως στις 18/5 θα κοιμη8ω απο τις 22:30… -_- 😛

  30. δεν ειναι μπαλαντα ρε παιδια οποιο τραγουδι δεν ειναι γρηγορο μπαλαντα το βαφτιζουμε.με θεατρικο στησιμο εχει τα φοντα να κανει τη διαφορα.προβλεπω στην πρωτη δεκαδα σχεδον ολες τις σκανδιναυικες χωρες. η δανια και η ολλανδια ειναι ευχαριστες εκπληξεις φετος γιατι δεν παιζαν ποτε ψηλα τα τελυταια χρονια.τραγωδια ολα τα βαλκανια με τις μαζεμενες κιτς εκπροσωπησεις

  31. ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΛΑ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΜΑΥΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΥΝ ΔΑΝΙΑς ΝΟΡΒΗΓΙΑς ΑΓΓΛΙΑς ΡΩΣΙΑς ΑΥΣΤΡΙΑς ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΠΟΣΟ ΑΚΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΣΤΕΙΛΑΜΕ.ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΠΑΤΣΑΤΖΗς ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ANOUK ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΥΤΟς ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΤΡΙΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ

  32. ΠΟΙΑ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ???…ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΛΙΓΟ!!!…ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ…(ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ)…ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ ΜΕ ΚΥΑΛΙΑ ΤΗΝ ΔΕΚΑΔΑ…ΠΟΙΟ ΒΑΡΕΤΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙ…ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ!!!

  33. giorgosesc…
    ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ…ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ…ΔΗΛΑΔΗ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΩ ΔΕΝ ΜΟΥ ΜΕΝΕΙ…ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ..Η ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ…ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΑΣΑΡΙΣΤΕΙ ΨΗΛΑ,ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ..ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ…ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΑΝΤΩΣ,ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ!!..

  34. καλό το τραγουδάκι αλλά όχι και κάτι το τέλειο. Επίσης αναρωτιέμαι γιατί ποτέ δεν πάει η Ολλανδία με τραγούδι στη γλώσσα της;; Συνέχεια αγγλικά, συνέχεια πατώνει στους ημιτελικούς και ησυχάζει…

  35. eurofun ΕΙΣΑΙ ΜΙΚΡΟς ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙς ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΤΗς ΦΕΤΙΝΗς EUROVISION.ΟΤΑΝ ΔΕΙς ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑς ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΧΑΝΤΑΚΩΜΕΝΟ ΘΑ ΔΕΙς ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟ 2013 ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ Ο ΕΥΡΩΠΑΙΟς.ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΕς ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΜΑς ΑΛΛΑ ΟΠΩς ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ANGEL ΘΑ ΣΤΕΚΟΤΑΝ ΦΕΤΟς

    • Σίγουρα η Ολλανδία θα πάει καλά με τις επιτροπές αλλά αυτο δεν σημαίνει οτι αυτό θέλει η Ευρώπη όπως λες γενικόλογα…Οι επιτροπές ψηφίζουν με διάφορα κριτήρια.

  36. JANE.P..
    ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΙΟ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ???…ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΤΟΥ 2013 ΘΕΛΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ???

  37. Όχι,παιδια το τραγούδι δε μου αρέσει καθόλου.Η Ολλανδία φαίνεται να έχει χάσει εδώ και πολλά χρόνια τη συνταγή.Μου κάνει φοβερή εντύπωση γιατί και το θεσμό αγαπούν αλλα και έχουν παράδοση.Το τραγούδι είναι από τα πιο αδιάφορα φέτος.Η νίκη θα πάει ή στη Δανία ή στον πάρα πολύ καλό marco mengoni βέβαια περιμένω να ακούσω το τραγούδι αλλά αν κρίνω από ο,τι ´εχει τραγουδήσει μέχρι τώρα ,θα είναι κάτι πολύ καλό. ι

  38. Kostas…
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!..Ή ΔΑΝΙΑ Ή ΙΤΑΛΙΑ…ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΕΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ…ΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ 100%..ΑΛΛΑ ΟΙ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ…

  39. Θεωρώ πως είναι ένα ιδιαίτερο και παράξενο κομμάτι.. θα ήθελα μια πιο έντονη κορύφωση τόσο φωνητικά οσο και ενορχηστρωτικά αλλά οκ, μ αρέσει Για μένα είναι από τα φαβορί φέτος και προβλέπω πολυ ψηλά την Ολλανδία .. — Δεν θα μ χάλαγε καθόλου Ολλανδια 2014 αλλά θεωρώ πολύ δύσκολο να πάει καλά στο κοινό..

  40. ok tin kseroune stin xora tis kai stin europi alla ftani entaksi einai metrio den einai xalia alla einai apo ta xirotera tou imetelikou.
    auto pou fagothikane me tin kirpo pou to pas teleutea sta prognostika.
    gia mena sto proto imeteliko pernane aneta ta eksis
    1) denmark
    2) serbia
    3)austria
    4)belarus
    5)ukraine

    gia to deutero imeteliko
    1)norway
    2)israel
    3)georgia
    4)greece
    5)azerbaijan den exi vgali tragousi akoma alla panta iperparagogi vgazi ti skata fetos tha stiloun kai autoi malakia

  41. Ατμοσφαιρικο κομματι ,μου αρεσει αν και λιγο μονοτονο .Για μενα το Ισραηλ ειναι το καλυτερο αλλα φαινεται ειμαι η μοναδικη που το βαζει No 1.

  42. Δε θα έλεγα ότι με συγκίνησε ιδιαίτερα σε πρώτη φάση. Ωστόσο, επειδή η Ανούκ είναι ξεχωριστή ερμηνεύτρια και το κομμάτι εμφανώς διαφορετικό από τα υπόλοιπα φετινά, νομίζω ότι έχει αρκετές πιθανότητες να κερδίσει έδαφος στο λάιβ και να πάει καλά. Για να δούμε…

  43. Το εαν η eurovision της Αθηνας δεν ειχε καλα τραγουδια, δεν ευθυνεται η Ελλάδα, οπότε μην το παιρνεται τοις μετρητοις…..
    Οι χειροτεροι νικητες της 10ετιας (2001-2010) για μενα ειναι του 2001, 2002με διαφορά και φυσικα οχι οι lordi… αν δεν αρεσει στους eurofun δεν σημαινει οτι δεν αρεσει στο κοσμο….

  44. Οι μπαλαντες δεν ειναι κακες… αλλα εαν ειναι υποτονικες και τις σειρας τοτε καλυτερα να χτυπιουνται στην σκηνη οπως η Ελλαδα και η Βουλγαρια…..απο το να λεμε…στειλαμε ποιοτικο τραγουδι…επειδη μονο και μονο ειναι μπαλαντα….

  45. οσοι λετε οτι με το Angel θα ειχε καλυτερη θεση η Ελλαδα… σε καμια περιπτωση δεν μπορειτε να το υποστηριξετε ή να το αποδειξετε…. οποτε δεν εχει νοημα αυτη η συζητηση…. Ποιος ειναι τοσο σιγουρος οτι θα πηγαινε καλυτερα απο τους ΚΜ? επειδη το ποστευει ο ιδιος? Ποιος θα πιστευε οτι το 2001 η Ελλαδα και η Γαλλια θα εχαναν απο την Εσθονια και την Δανια? ΚΑΝΕΙΣ!!! Εξαλλου δεν θα το μαθουμε ΠΟΤΕ οπως με τοσα τραγουδια που δεν πηραν το εισιτηριο για την eurovision….σε τοσες χωρες….τοσα χρονια….

  46. thanasis…
    ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΤΟΠ ΣΟΥ…ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ….’without:Macedonia…ΕΛΕΟΣ!!!..ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΠΩΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ..

  47. Thanasis θα συμφωνησω με τον eurofun η αναφορα των Σκοπιων ως Μακεδονια απαιτει επειγοντως αλλαγη.Να τα λενε ετσι οι αλλοι αλλα οχι και εμεις.Οσο για το τοπ σου δεν συμφωνει καθολου με το δικο μου.Τοπ για μενα ειναι:Ισραηλ,Δανια,Λευκορωσια,ολλανδια ουκρανια,ουγγαρια.

  48. 1.ΟΛΛΑΝΔΙΑ
    2.ΙΣΡΑΗΛ
    3.ΚΥΠΡΟΣ
    4.ΕΛΛΑΔΑ
    5.ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ
    6.ΑΡΜΕΝΙΑ
    7.ΡΩΣΙΑ
    8.ΟΥΚΡΑΝΙΑ
    9.ΝΟΡΒΗΓΙΑ
    10.ΙΣΠΑΝΙΑ

    Περιμένω και Μονέτα την Παρασκευή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  49. giannis.g..
    ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΣΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ???…ΕΜΕΝΑ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ…

    • reeee eurofan..eironika to leo…ennoeitai katathlipsi……gia auto leo gia autous pou to briskoun iperoxo na ginei i diorganosi seri 3 xronia sto amsterdam,,na to akoune na goustaroun…giati dilono anti – anouk fetos

  50. Πραγματικά απορώ γιατί αρέσει στους ξένους αυτό το τραγούδι.Κάποιοι λένε ότι είναι το νέο skyfall.Επίσης αρέσει πολύ και το τραγούδι του Ισραήλ. Γιατι;Οτιδήποτε είναι μπαλάντα δε σημαίνει υποχρεωτικά ότι είναι και ποιοτικό.Ελπίζω η Ιταλία να στειλει κάτι τέτοιο http://m.youtube.com/watch?v=7HBSNs_wiVw

  51. Εμένα μου αρέσει η φετινή συμμετοχή της Ολλανδίας. Ένα τραγούδι με ιδιαίτερη γοητεία. Καλή τύχη στη φετινή ολλανδική συμμετοχή μήπως και ξεκολλήσουν επιτέλος από τον ημιτελικό.

  52. giannis.g…
    ΕΙΠΑ ΚΙ ΕΓΩ…ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗ ΓΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ???
    giorgosesc…
    ΝΑΙ..ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΩΝΑΡΑ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ..

  53. Εγώ απορώ γιατί έχουν ενθουσιαστεί τα γραφεία στοιχημάτων και το έχουν ήδη στην πρώτη τριάδα.Και δεν μιλάω για το προσωπικό μου γούστο φυσικά αλλά αυτό το τραγούδι δε νομίζω οτι μπορεί να φτάσει ψηλά με το televoting.Αναγνωρίζω τις όποιες αρετές του αλλά ΔΕΝ είναι winner.

    • Δεν έχεις άδικο.Αλλά κάτι αντίστοιχο δεν είχε γίνει με την Kaas το 2009?Βέβαια δεν θυμάμαι τι θέση της έδιναν τα γραφεία στοιχημάτων αλλά στην καλύτερη και ίσως πιο δύσκολη eurovision οι επιτροπές την είχαν στην 4η θέση και όπως ήταν αναμενόμενο το κοινό την έιχε στην 17η θέση παίρνοντας τελικά την 8η θεση.Εκείνο βέβαια είχε αγαπηθεί πολύ και από τους eurofans.
      Οντως είναι ιδιαίτερο τραγούδι και πολύ δύσκολα θα μπορούσε να πάει ψηλά.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ