ΝΟΡΒΗΓΙΑ: Yaseen Asher και Julie Maria Dahl στο MGP 2012!

Το νουέτο των Yaseen Asher και Julie Maria Dahl αποτελεί το επόμενο καλλιτεχνικό σχήμα που θα λάβει μέρος στο Melodi Grand Prix 2012, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του NRK (esctoday.com).

Πρόκειται για δύο εκ των πλέον ανερχόμενων νέων καλλιτεχνών στη μουσική σκηνή της Νορβηγίας, οι οποίοι καλούνται να συνεργαστούν, διεκδικώντας την εκπροσώπηση της χώρας στην Eurovision 2012. Σχολιάζοντας την υποψηφιότητά τους, η Julie Maria Dahl δήλωσε τα εξής: “Είναι δύσκολο εγχείρημα το να είμαστε εμείς οι δύο εκείνοι που θα σηκώσουν το βάρος αυτής της αποστολής, ιδιαίτερα επειδή έχουμε να ερμηνεύσουμε ένα απίστευτα όμορφο τραγούδι”. Ο παρτενέρ της, Yaseen Asher, αναφέρεται με τη σειρά του στην ποικιλία των ανθρώπων που απαρτίζουν το κοινό του Melodi Grand Prix, λέγοντας σχετικά: “από τη μουσική σκοπιά, η διοργάνωση αυτή απευθύνεται περισσότερο σε κοινά νεαρών ηλικιακών ομάδων, εντούτοις το τελικό μήνυμα μπορεί να αποτελέσει αντικείμενο ενασχόλησης για όλες τις γκάμες των τηλεθεατών”. Ας σημειωθεί σε αυτό το σημείο ότι οι δύο ερμηνευτές δεν συνεργάζονται για πρώτη φορά, αφού πέρσι είχαν τραγουδήσει στο interval act του εθνικού τελικού  της χώρα τους για την Eurovision Junior 2010. Το απόσπασμα από τη συμμετοχή αυτή παρακολουθούμε κλείνοντας.

Μετά την προσθήκη των νεαρών καλλιτεχνών, οι συμμετοχές που έχουν ανακοινωθεί ως τώρα για το MGP 2012 ανέρχονται σε έντεκα και είναι οι εξής: Irresistible, Malin Reitan, Isabel Ødegård, Nora Foss Al-Jabri, Plumbo, Minnie Oh, Marthe Valle, Kim André Rysstad, Rudi Myntevik, Reidun Sæther, Yaseen Asher & Julie Maria Dahl.

Θανάσης Νάκος

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μετά την πολύ άδικη 17η θέση στον Α’ημιτελικό και τον αποκλεισμό της χώρας το 2011 η Νορβηγία πιστεύω θα βάλει τα δυνατά της για κάτι πολύ καλύτερο!Και ελπίζω οι επιτροπές επιτέλους να πάρουν πόδι απο το διαγωνισμό όπου ο κόσμος είχε πάντα τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ