ΡΟΥΜΑΝΙΑ: “It’s my life” για το Malmö!

Ολοκληρώθηκε ο τελικός της Ρουμανίας, Selecţia naţională, με κεντρικούς παρουσιαστές τους Paula Seling, Ovi, Andreea Bănică και Marius Rizea. 

Μεγάλος νικητής της βραδιάς ήταν ο Cezar ο οποίος με το τραγούδι του “It’s my life” επικράτησε ανάμεσα στις 12 συμμετοχές του εθνικού τελικού συγκεντρώνοντας 20 βαθμούς (8 από την επιτροπή και 12 από το televoting του κοινού) και θα είναι ο εκπρόσωπος της χώρας στη Eurovision 2013 στο Malmö της Σουηδίας.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα κοινού και επιτροπής είχαν ως εξής: 

ΕΠΙΤΡΟΠΗ

12 – Electric Fence Emilia

10 – Luminita Anghel – Unique

08 – Cezar – It’s my life

07 – Elena Cârstea Muttart – Spinning

06 – Al Mike and Renee Santana – What is love

05 – Freestay – Criminal mind

04 – Tudor Turcu – Hello

03 – Ovidiu Anton – Run away with me

02 – Casa Presei – Un refren

01 – Andrei Leonte – Paralysed

00 – Cristian Prăjescu – The best thing in life is to love

00 – Narcis Iustin Ianău – Seven

TELEVOTING (ΚΟΙΝΟ)

12 – Cezar – It’s my life

10 – Casa Presei – Un refren

08 – Luminita Anghel – Unique

07 – Electric Fence – Emilia

06 – Tudor Turcu – Hello

05 – Narcis Iustin Ianău – Seven

04 – Elena Cârstea Muttart – Spinning

03 – Cristian Prăjescu – The best thing in life is to love

02 – Al Mike and Renee Santana – What is love

01 – Andrei Leonte – Paralysed

00 – Freestay – Criminal mind

00 – Ovidiu Anton – Run away with me

ΣΥΝΟΛΟ

1η θέση – Cezar – It’s my life (20 βαθμοί)

2η θέση – Electric Fence – Emilia (19 βαθμοί)

3η θέση – Luminita Anghel – Unique (18 βαθμοί)

4η θέση – Casa Presei – Un refren (12 βαθμοί)

5η θέση – Elena Cârstea Muttart – Spinning (11 βαθμοί)

6η θέση – Tudor Turcu – Hello (10 βαθμοί)

7η θέση – Al Mike and Renee Santana – What is love (8 βαθμοί)

8η θέση – Narcis Iustin Ianău – Seven (5 βαθμοί)

9η θέση – Freestay – Criminal mind (5 βαθμοί)

10η θέση – Cristian Prăjescu – The best thing in life is to love (3 βαθμοί)

11η θέση – Ovidiu Anton – Run away with me (3 βαθμοί)

12η θέση – Andrei Leonte – Paralysed (2 βαθμοί)

H Ρουμανία έχει κληρωθεί να διαγωνισθεί στο δεύτερο μισό του 2ου Ημιτελικού της Eurovision που θα λάβει χώρα στις 16 Μαΐου 2013. 

Μπορείτε να δείτε τη συμμετοχή της χώρας στο παρακάτω video

[youtube id=”u–RjPlm7d8″ width=”600″ height=”350″]

Κρικόρ Κιφορκιάν

 

77 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Plaka mou kaneis…..To xeirotero ever………..Den to perimena auto apo thn Roumania…..Den mporw na katalavw giati fetos diagwnizontai oloi gia to poios tha parei thn teleytaia thesh…Ti na pw….

  2. Τραγικό!Φέτος ίσως είναι η χειρότερη eurovision των τελευταίων ετών!Το «Alcohol is free» είναι πολύ πιό ανώτερο από τα άλλα υποψήφια τραγούδια!

  3. paidia min ta isopedwnoume ola…einai ena idiaitero kommati pou eite tha to agapiseis eite tha to misiseis…opws to diko mas…eite tha apogeiwthei eite tha patwsei…se auto pou sumfwnoume einai oti fetos antikeimenika den exoume kai apo tis kaluteres eurovision…polla metria kommatia kai me auta pou ksexwrizoun na einai metrimena sta daxtula tou enos xeriou…

  4. Πέφτει κι η Ρουμανία στα στοιχήματα και μεις σταθερά στο τοπ 15 των betting odds…
    Ακόμη απορώ πως μας περνάει η Ιρλανδία ή η Αρμενία…
    Η Ρουμανία φλερτάρει πλέον κι επίσημα με τον πρώτο της αποκλεισμό από τον τελικό από το 2004.

      • Κατά τη γνώμη μου της Ιρλανδίας δεν έχει να προσφέρει τίποτα στον φετινό διαγωνισμό.Ένα χιλιοακουσμένο , ανέμπνευστο ποπ τραγουδάκι , με έναν πολύ κακό τραγουδιστή στις ψηλές νότες…
        Της Σουηδίας είναι πολύ καλύτερο σ’άυτό το είδος!

  5. μηπως η ψηφος των ρουμανων στο συγκεκριμενο τραγουδι ειναι η ψηφος διαμαρτυριας τους για κατι που συμβαινει στο πολιτικο-οικονομικο-κοινωνικο κατεστημενο της χωρας τους?Αλλη εξηγηση δεν μπορω να δωσω.Αν και ειπαμε περι ορεξεως….ομως παλι καποιες χιλιαδες ψηφοι ολοι απο την ιδια χαλασμενη κολοκυθοπιτα φαγανε?

  6. tin kaliteri epilogi ekanan oi roumanoi ….anti na xaireste pou mesa stin metriotita toulaxiston tha perimenoume na doume pera apo kana 2 oraia tragoudia pou iparxoun kai ton alloprossalo roumano na xamogelasoume ligo ton krazete??????????????? kai ti na estelnan ???? perisi me tous mandinga ….gamato kommati ..koukla i kopela oraia parousiasi bgikan 12 dodekati….!!!!!!!!
    mia xara kanan loipon kai epeleksan ton cezar ..prosopika xarika kai thelo oposdipote prokrisi teliko na exo na gelaso me tin emfanisi tou 2 fores……xaxa.!!!!!

  7. Θυμιζει πολυ τη συμμετοχη της βουλγαριας το 2009,σιγουρος αποκλεισμος για την ρουμανια που δεν μας ειχε συνηθισει σε τοσο κακα τραγουδια

  8. Το θεωρώ εκπληκτικό τραγούδι όπως και της Βουλγαρίας του 2009 με το οποίο έχει ομοιότητες. Ελπίζω να παει καλά. Το αγαπημένο μου για φέτος μαζί με την Ελβετία.

  9. Τελικά κάποιες χώρες της ανατολικής Ευρώπης δεν μπορούν να ξεκολλήσουν από την αισθητική 30 ετών πίσω… Το λυπηρό με τέτοιες περιπτώσεις που μπορεί να ήταν και χαριτωμένες αν ήταν σκοπίμως παρωδίες, είναι ότι ο καλλιτέχνης νομίζει ότι κάνει κάτι σημαντικό ενώ ο κόσμος όλος γελά μαζί του… ΄Αντε Ρουμανία, ήρθε η ώρα σου για τον πρώτο αποκλεισμό σου από τελικό…

  10. jesus…emilia re……..mou thumizei emas pou psifisame opws psifisame afinontas ektos to angel…xaxa poso “anatolites” eimaste telika….

  11. Το είχα 3ο στη λίστα μου από τη Ρουμανία (αλλά εδώ που τα λέμε δεν υπήρχε και κάτι..)! Ευτυχώς που για ένα βαθμό δεν πήγε το Εmilia γιατί θα είχαμε πρόβλημα.. Η Ρουμανία για πρώτη φορά αντιμετωπίζει σοβαρά τον αποκλεισμό! Θεωρώ πως ο ημιτελικός μας είναι πολύ περίεργος, ξεχωρίζουμε χωρίς αμφιβολία.. Πιστεύω πλέον ότι θα πάμε πολύ καλά, αρκεί να περάσουμε τον ημιτελικό!

      • Ναι καλά !
        Aphrodisiac τόμος 2 ! Πιο κακαίσθητο και παρωχημένο πεθαίνεις…
        Α κι επίσης ! Περίμενε να την ακούσεις και LIVE…γιατι το συγκεκριμένο ήταν σίγουρο playback !

      • επιτρεψε μου να διαφωνήσω.. δεν θα σχολιάσω τη σκηνική παρουσία που προφανώς και θα αλλάξει, αλλά φωνητικά τα πήγε πολύ καλά- ήταν live η φωνή της , τα φωνητικά playback- ! παρωχημένο ξεπαρωχημένο είναι από τα καλύτερα σ αυτή τη μέτρια χρονιά και θεωρώ πως είναι από τα φαβορί αν λάβουμε υπόψη και την υποστήριξη που θα έχει από τις πρώην σοβιετικές! -πέρσυ αν πήγαινε δεν θα έκανε τίποτα-

      • οπως και το Aphrodisiac αμα πηγαινε φετος ειδικα με τοσο μετρια τραγουδια και τοσες μπαλαντες θα ξεχωριζε και θα εβγαινε 5ο στο τελεβοουτινγκ και 11ο με 17ο στις επιτροπες! Οποτε ανετη δεκαδα θα ειχε!!!

  12. Παιδια εγω δεν το θεωρω τοσο απαισιο! Ειναι σχετικα καλο και ιδιαιτερο! Μαλλον γυρω στο 10ο στη λιστα μου. Δεν νομιζω να αποκλειστει.

  13. Πολυ ασχημο τραγουδι καθολου του γουστου μου μαλλον δεν θα περασει. Παρομοια συμμετοχη ειχαμε το 2009 με την Βουλγαρια η οποια δεν περασε.

  14. gia mena den einai asximo.den einai tragiko.to theoro tin xeiroteri simetoxi everrrrrr xoris ypervoli!
    esxos
    ntropi
    elpizo na aposirthei giati tha geleasei me tin roumania kai o kathe pikramenos
    (a!telika safto isos voithisei ligo se periodous krisis pou dianioume)

  15. ena poly kako tragoudi gia ti Romania! meta apo poly kales symettoxes emporikes kai mh mou stelnei ena kommati giati mallon varethike tous telikous kai 8elei mia xronia na apokleistei kai na gyrisei nwris spiti! ti na pw…

  16. Όπερα με dubstep? Τι άλλο θα ακούσουν τα αυτάκια μου φέτως? Ο τύπος νομίζει ότι είναι Παβαρότι, αλλά στην πραγματικότητα είναι Ταμπάκης. Τι εκνευριστική φωνή θεέ μου? Μου ξεκόλησε το τύμπανο. Θέλει μεγάλη προσπάθεια σε μία χάλια eurovision όπως η φετινή, να έχεις το χειρότερο τραγούδι, έ η Ρουμανία τα κατάφερε.

  17. Πολύ κακό τραγούδι! Πολύ κακό! Αλλά και τι να επέλεγαν? Το ένα χειρότερο απο το άλλο ήταν….

  18. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ!!!!! Ακομη ενα παρα πολυ …….ΧΑΛΙΑ τραγουδι για φετος!! Απο τι καταλαβα ο στοχος για φετος δεν ειναι για πρωτια (αν και ηδη μπορει να πανυγηριζει η Δανια) αλλα ο στοχος ειναι η τελευταιες θεσεις!! Θα γινει μαχη πολυ μεγαλη μαχη!!!!

  19. Το τραγούδι είναι πραγματικά πολύ ιδιαίτερο και καταλαβαίνω γιατί ξενίζει το ύφος του αρκετούς, αλλά εγώ τον βρίσκω έξυπνο αυτό τον συνδυασμό και ενώ υποστήριζα φανατικά την Luminita Anghel αυτό το είχα σα δεύτερη επιλογή. Απορώ πως η επιτροπή έβγαλε πρώτο αυτό ΞΕΡΑΣΜΑ το Εmilia; Βέβαια και πάλι θα πήγαινε ο Cezar γιατί ήταν πρώτος στην προτίμηση του κοινού.
    Σε μια χρονιά με πάρα πολλές μπαλάντες και ηλίθια χορευτικά (Φινλανδία, Λετονία, Λευκορωσία, Σερβία ή απλά κακοτραγουδισμένα Σλοβενία, Ιρλανδία) βαρετά ή ενοχλητικά παραδοσιακά (Κροατία, Βουλγαρία) και αδύναμα ροκ τραγούδια (Αρμενία, Αλβανία) πιστεύω ότι το “It’s my life¨της Ρουμανίας κάνει τη διαφορά. Κατανοητό το θάψιμο γιατί δεν απευθύνεται σε όλους, αλλά στέλνω τα συγχαρητήριά μου στους Ρουμάνους τηλεθεατές που το διάλεξαν για να στείλουν κάτι έξω από τα καθιερωμένα μουσικά είδη του διαγωνισμού. Πιστεύω ότι θα αρέσει σε πολλούς αν προσέξει την σκηνική του παρουσία, γιατί κατά τη γνώμη μου διαθέτει καλή φωνή.

  20. στο 2:00 – 2:10 θυμιζει λιγο το angel (μονο στη μουσικη γιατι εννοειται οτι το angel ηταν μακραν καλυτερο απο αυτο το αθλιο κατασκευασμα)

  21. Ιου…..η μελωδία στο refrain μου θυμίζει τραγούδι που είχα γράψει πριν 2 χρόνια :/ (σαφώς πολύ καλύτερο από αυτό που μόλις άκουσα)…Μ’αρέσει ο συνδυασμός du step (λέμε τώρα) με opera vocals, αλλά η φωνή του τύπου είναι ψεύτικη και ώρες ώρες άθλια…κακές αναπνοές, χάλια γυρίσματα, η studio version θα είναι προφανώς καλύτερη από το live, σπαστικό το “it’s my life, it’s my life όλη την ώρα, η βουλγαρική συμμετοχή του 2009 ήταν μακράν καλύτερη από αυτό το πράγμα….Δε βλέπω τελικό ούτε με σφαίρες….είναι από τις ερμηνείες που με κάνουν να ντρέπομαι για το επάγγελμά μου O.O

  22. Παρακολουθώ το διαγωνισμό από το 1981, αυτή είναι πραγματικά η χειρότερη χρονιά!!!! Σαν να προσπαθούν όλοι για το χειρότερο, απίστευτο!!

  23. Παιδιά…. έτσι που ψηφίζουν φέτος επιτροπές και κοινό, μπορει και να δούμε και τον δικό μας “πατσατζή” στον Τελικό !!!!!! Ομαδική παράκρουση έχουν πάθει όλοι τους;;;;;;;

  24. Λοιπόν μακρά αν η χειρότερη συμμετοχή της ρουμανιας εδώ και χρόνια ! Μου θυμίζει Βουλγαρία 2009( της ρουμανιας όμως ειναι χειρότερο ! )
    Πιστεύω πως δεν θα περάσει αλλα και να περάσει θα βγει 23-26ο
    Πάντως ειναι αυτό που εγω ονομάζω alternative όπως ήταν και η Σουηδία το 2012 και η Νορβηγία 2009 και η Γερμανία 2010 που βέβαια ήταν πολυ καλύτερα ! Θα δείξει πάντως φέτος τα τραγούδια που θα παλέψουν ειναι
    Νορβηγία Δανία Γερμανία σίγουρα ! Βέβαια μπορεί να έχει ελπίδες και η ισλανδια και η Σλοβενία !

    • συγγνωμη, αλλα με πια λογικη πιστευεις οτι το σκουπιδι της Σλοβελιας, ο στοιχιωμενος Αι Βασιλης με το νανουρισμα της Ισλανδιας και το ποπακι της Γερμανιας που το ερμηνευει η Κλαρα η Αγελαδα, θα ειναι τελικο (εκτος Γερμανιας που ειναι ειδη) και ποσο μαλλον 10αδα και θα παλεψουν για τη νικη… και αφηνεις εκτος λευκορωσσια, αυστρια, ΗΒ, Γεωργια, Σουηδια και Ρωσσια (εμενα δεν μου αρεσει αλλα θα παιξει πολυ ψηλα λογω επιτροπων) (κουβεντα να γινεται!!)

      • χαχαχα ωραίο ανέκδοτο ότι η Γερμανία θα μήνει εκτώς δεκάδας,και μια χαρά ειναι η τραγουδίστρια!!

  25. Αν δν το τραγουδουσε με αυτη τη σαχλο-οπερατικη(ο θεος να τν κανει) φωνη το τραγουδι θα μπορουσε να θεωρηθει και ενδιαφερον!Νομιζω πως ετσι ειναι το λιγοτερο ενοχλητικο!

  26. Είναι απλά απαίσιο,αποκρουστικό,γελοίο,ελεινό,ανυπόφορο για γέλια και για κλάμματα.
    Δεν στέκει αυτό το ”δημιούργημα”…έχουμε δει παρόμοια κλάσης ανώτερα που δεν τα πήγαν καλά όπως Σλοβενία 2007,Σουηδία 2009.Ακόμα και η Βουλγαρία 2009 ήταν πολύ καλύτερο.
    Πάρα μα πάρα πολύ κακός ερμηνευτής,σπαστική κακόηχη φωνή συνθέτουν μια παρωδία.Του αξίζει η τελευταία θέση στον ημιτελικό αλλά υπάρχει και ανώμαλος κόσμος οπότε μπορεί και να περάσει στον τελικό.

  27. ναι…ναι…ναι! τι να πεις…κατι/καποιος ψεκαζει τους ευρωπαιους (σε ολες τις ευρωπαικες χωρες)κι στελνουν απαισια κομματια ενω στον ε8νικο τελικο κα8ε χωρας υπαρχουν καυτερα κομματια απο αυτα που εν τελει επιλεγονται…απλα απογοητευμενος κι απο την ρουμανια!εκτος τελικου…. ενω το κομματι(για εμενα)εχει καλη μελωδια,κι τα πρωτα 50δευτερα ειναι ωραιο,μετα αυτη η “οπερα” το καταστρεφει…μα κι αυτος ο νεαρος δεν λεει τιποτα αλλο απο το”it’s my life…it’s my life” κατω απο μετριο…. ευτυχως δεν κανουμε μονο εμεις αισχρες επιλογες… 😛 νομιζω πως απο τωρα οι δανοι πρεπει να σκεφτονται που 8α κανουν(σε ποια πολη) την επομενη eurovision… 😉 DENMARK 12POINTS! 😀

  28. Το θεωρώ απλά καλό, για τη ΦΕΤΙΝΗ διοργάνωση διότι φέτος το επίπεδο είναι μετριο εως χαμηλό. Πιστεύω ότι θα προκριθεί γιατί είναι Ρουμανία.

    • Τι θα πει γιαυτή τη eurovision είναι καλό..υπάρχουν τραγούδια που μας αρέσουν ή όχι..που θέλουμε να τα ακούμε και πριν και μετά τον διαγωνισμό..Το συγκεκριμένο είναι το λιγότερο αισχρό και κάτι τέτοια τραγούδια κάνουν το επίπεδο του διαγωνισμού χαμηλό.
      Η δε παρουσίαση εκπληκτική.Αυτός να ερμηνεύει σαν να ξεψυχάει και οι γκόμενες με τους σιδηροτροχούς όλα τα λεφτά!

      • Θέλω να πω πώς για την φετινή διοργάνωση,και για άλλα τραγούδι που επιλέκτηκαν μέχρι τωρα αυτο το θεωρώ μέτριος εως καλό,αν ήταν σε άλλη χρονιά θα περνουσε απαρατήρητο. Δεν υπάρχει περίπτωση να ακούσω αυτό το πράμα μετα το διαγωνισμο,αλλά ουτε και πριν.!!

  29. kalitera na koitame ta dika mas xalia kai mta ton allon…! gt an..An pame teliko nomizete oti tha 3eperasoume tin 20h thesi..? fetos ola ta tragudia einai skata …! mono oi xores pou pane ston teliko exoun wrea tragudia ..! top 3 einai 3.Sweden 2.Denmark 1.Germany… to poli poli ston imiteliko na bgume 6 kai sto teliko 21i ….! perissoteres pithanotites exei i kipros na perasei teliko para emeis pleon..!

  30. Ipervolika kako. Vevaia,an ginetai sinostismos me kaka tragoudia ston imiteliko mas tha perasoun kai metria alla auto adinaton! Georgia 2012 part 2. mou fainetai oti I ellada kai I rossia tha einai oi mones xores pou tha kataferoun na kratisoun to rekor tis eisodou tou telikou kathe xrono….

  31. Τι είναι αυτό βρε παιδιά??? Έχω πεθάνει στα γέλια!!!!!!!!!!! Έλεος!!!!!!! Τελικά υπάρχουν και χειρότερα από του πατσατζή!!!!!!

  32. ολοι δουλευουν για τον μεγιστο αγαθωνα βουντου τους εχει κανει το ατιμουλικο.δωσε αγορι μου ποδαρακι βραστο στο λαο σου

  33. AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA giati asxoloume akoma me auton ton diagonismo oso pernane oi meres mou tin dini pio poli posa sabourotragouda exoun minei akomaa n akousoume?

  34. ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ. ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΛΕΕΙ. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΤΑΜΠΑΚΗΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΙΔΑΝΙΚΟΤΕΡΟΣ. ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΧΑΜΗΛΕΣ!

  35. τι ‘ν τουτοοοοο????!!! όλα τα άλλα τραγούδια δηλ. ήταν τόσο πολύ χειρότερα απ’αυτό;

  36. Γιατί όλοι το κραζετε αυτο το τραγούδι; Εμένα είναι το αγαπημένο μου για φέτος και θα το ψηφίσω. Μπράβο Ρουμανία.

  37. Ειναι πολυ διαφορετικο απο αλλα κομματια. Στο τοπ 10 μου ανετα:

    1. Ηνωμενο Βασιλειο
    2. Δανια
    3. Ρουμανια
    4. Γερμανια
    5. Ελβετια
    6. Εσθονια
    7. Ισπανια
    8. Σουηδια
    9. Νορβηγια
    10. Ελλαδα
    Μαλλον θα το ψηφισω στον ημιτελικο μας

  38. PHEVOS Σεβαστο αν και .οχι κατανοητο να σου αρεσει σαν τραγουδι.Επειδη ομως ρωτας γιατι το κραζουμε θα σου πω γιατι δενμου αρεσει .Δεν μου κολλαει το παντρεμα της οπερας με την pop μουσικη -τουλαχιστον οχι στο συγκεκριμενο τραγουδι-.Ο τυπος προφανως ειναι τραγουδιστης οπερας ομως οι ψηλες του ειναι τοσο ψηλες που νομιζεις ή οτι τραγουδα γυναικα ή οτι ο τραγουδιστης βρισκεται σε κατασταση σκληρων βασανιστηριων.Εν ολιγοις σαν πακετο το ολο πραγμα δεν δενει.Μεμονωμενα το καθε στοιχειο ισως ειναι καλο.Ομως ειμαι σιγουρη οτι θα περασει τελικο γιατι 1ειναι κατι τελειως διαφορετικο απο οτι βλεπουμε συνηθως και ιδιως φετος σε μια μετρια ευροβισιον με πολλες μπαλαντες και χλιαρα ποπ τραγουδια κανει τη διαφορα(καλη ,κακη δεν εχει σημασια),2γιατι η Ρουμανια εχει καποιες χωρες που την ψηφιζουν σταθερα ανεξαρτητος κομματιου, πχΜολδαβια .

  39. ΑΗΔΙΑ!!!…ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΗΜΕΝΗ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ…ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΟΠΕΡΑ…ΤΕΤΟΙΑ ΦΩΝΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΓΩ..ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ…ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΦΩΝΗ,ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ…ΝΤΡΟΠΗ!!!

    • Συμφωνώ απολύτως μαζί σου, απλά μια μικρή επισήμανση….Λογικά μιλώντας πάντα (δεν ξέρω τι συμβαίνει με αυτήν την περίπτωση) ο τύπος είναι τραγουδιστής όπερας (ασχέτως αν είναι άφωνος ή φάλτσος :D) και μάλιστα η φωνή του “γράφει” ένα ευρύ φάσμα τόνου από soprano (μην ακούγεται περίεργο, υπάρχουν άντρες sopranos, εξού και η γυναικεία φωνή) μέχρι baritone…απλά δεν είναι ο καταλληλότερος άνθρωπος γι’αυτό το επάγγελμα, γιατί απλά δεν έχει τα προσόντα 😀

  40. ολες οι βαλκανικες χωρες με εμας μαζι διαγωνιστηκαν ποιος θα στειλει το χειροτερο τραγουδι.ειπαμε τα βαλκανια δεν εχουν λεφτα για διοργανωση αλλα αυτο το πραγμα ειναι τραγωδια.με διαφορα η χειροτερη χρονια στην ιστορια του θεσμου

  41. το μοντερνος ειναι ειρωνικο.η δανια εχει την πιο φρεσκια συνταγη φετος οπως η σουηδια περσι.αυτα χρειαζονται για να παει ενα βημα μπροστα ο θεσμος και οχι τα παρλιακα που στελνουμε εμεις.μας βαρεθηκαν που τα τελευταια χρονια στελνουμε μπασταρδο εθνικ συνεχεια λαι αφου περσι 17 κατι τετοιο θα μας δωσουν και φετος να βαλουμε μυαλο.
    http://www.youtube.com/watch?v=MFxH6mP0Jbk
    για τσεκαρε λιγο το link να δεις τη μπορει να βγαλει η ελλαδα και συγκρινετο με τους κοζα που προφανως σου αρεσουν

    • To ξέρω το κομμάτι ! Είναι πολύ καλυτερο του Angel από άποψη μουσικής επιμέλειας αλλά και στίχων.Με μια αξιοπρεπή LIVE παρουσίαση δε θα χα κανέναν ενδοιασμό να το ψηφίσω απέναντι απο τους Κ.Μ σε έναν ελληνικό τελικό!
      Δε ψηφίζω ποτέ είδη αλλά τραγούδια 😉

  42. giorgos…
    ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΟΠΕΡΑ???ΣΟΒΑΡΑ???…ΔΕΝ ΤΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ..ΕΜΕΝΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΕΝΑ…ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΠΑΡΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ…

    • eurofan είσαι θεός (είμαι ο πρώτος που σου λέει τόσο καλά λόγια-να το λάβεις υπόψιν σου :D)….αλλά απορώ, με το νεκροθάφτης τι εννοείς;Όμως πέρα από την πλάκα το άσμα ήθελε να βγάλει κάτι από οπερα….απλά μάλλον εκεί πέρα δεν ξέρουν τι είναι οπερα και γι’αυτό βγήκε αυτό το πράγμα…..:D

      • Cezar einai tragoudistis opera sti Scala tou Milano!EKEI kseroun ti einai opera!stis 20 martiou ehei recital me ton Andrea bOCELLI!o DIKOS MAS VANGELIS tou egrapse ena tragoudi pou to ihografei twra!les na min kserei ti einai kali fwni?

  43. Ο ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΚΛΑΟΥΣ ΝΟΜΙ !!! ΧΑΧΑΧΧΑΧΑ!! Η ΑΡΚΟΥΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΚΟΥΔΙΑΡΗ ΠΟΤΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟΥΛΟ???

  44. Πολυ ιδιαίτερο άκουσμα και πολυ ωραίος άντρας. Παρ’όλα αυτά δύσκολο να προκριθει στον τελικό.

  45. @eurofan Cezareinai tragoudistis operas me polles pergamines,tragoudise me ton Andree Bocelli ,Angele Gheorghiu…malista stis 20 MARTIOU EHEI RECITALME TON aNDREEA bOCELLI!twra ihografei ena neo tragoudi tou Vangeli!…prin ton roumaniko NF.o Bocelli kai o Vangelis esteilan video pou eksefrazan tin ypostiriksi tous..an den sou aresei dekto!alla ohi oti den einai kalos tragoudistis operas!a!kerdise idi 10 dietnis diagonismous!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ