ΣΕΡΒΙΑ: Αυτή είναι η συμμετοχή!

Ο Σέρβικος Εθνικός Τελικός, για την ανάδειξη του τραγουδιού γιατην Eurovision 2013, έγινε σήμερα 3 Μαρτίου στο στούντιο του κρατικού καναλιού RTS. 5 τραγούδια που προκρίθηκαν από το χτεσινό ημιτελικό παρουσιάστηκαν στο κοινό κατά τη διάρκεια ειδικού τηλεοπτικού σόου, ενώ αμέσως μετά έλαβε χώρα η τηλεψηφοφορία που έδωσε τα εξής αποτελέσματα:

Moje 3 – Ljubav je svuda 25.959 ψήφοι
Dušan Svilar – Spas 20.298 ψήφοι
Saška Janković – Duga u tvojim očima  6.471 ψήφοι
Marija Mihajlović – Halo 5.013 ψήφοι
SKY’s – Magija 3.403 ψήφοι

Έτσι, το εισιτήριο για την 58η Eurovision, πήρε το τραγούδι Ljubav je svuda και το τριμελές γυναικείο συγκρότημα των Moje 3.

[youtube id=”9Os5QZ62AcQ” width=”600″ height=”350″]

Η Σερβία εμφανίζεται στον 1ο ημιτελικό που θα γίνει στις 14 Μαίου.

44 ΣΧΟΛΙΑ

  1. καλύτερη επιλογή για τους σέρβους θα είναι στο τελικό πιστεύω!
    πολύ καλύτερο απο άλλα !

  2. Από Σερβία , είναι η αλήθεια πως παρόμοιο άκουσμα δεν έχει σταλεί ποτέ στον διαγώνισμο…Οπτικά , υπάρχει μια σκουπιδοδιάθεση αλλά τουλάχιστον φωνητικά οι κοπέλες είναι αξιοπρεπείς ( εκτός από χάρμα οφθαλμών ! ).
    Σαν τραγούδι δεν μου είναι όσο αντιπαθητικό μου είναι της Φινλανδίας ή της Γερμανίας σε παρόμοιο ύφος !
    Για να ολοκληρώσω , 6/10 και #14 από τα 28 εως τώρα !
    Υ.Γ1 : Το γεγονός ότι η Σερβία στέλνει φέτος τη 2η πιο αδύναμη συμμετοχή της στο διαγωνισμό , είναι ενδεικτικό του πόσο χαμηλό επίπεδο επικρατεί στη eurovision το 2013…
    Υ.Γ 2 : Κι επίσημα ας αρχίσει η κατρακύλα των χωρών που φιγούραραν υψηλά στα betting odds , πρωτού καν μας παρουσιάσουν τα τραγούδια τους ( Σερβία , Αρμενία κτλ … )
    Τα λέω για να ακούν μερικοί μερικοί που δεν έχουν ιδέα για το πως λειτουργούν τα γραφεία στοιχημάτων που τις περισσότερες φορές βασίζονται στο ιστορικό καλών πλασαρισμάτων συγκεκριμένων χωρών στο παρελθόν και μόλις ανακοινωθούν τα τραγούδια το σκηνικό αλλάζει ριζικά !

  3. Τουλάχιστον είναι sexy και uptempo ( πήξαμε στις μπαλάντες στον 1ο ημιτελικό )

    • και πολύ καλύτερο της Σλοβενίας ή της Ιρλανδίας κατά την ταπεινή μου γνώμη !

      • Το τραγούδι της Σερβίας ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ της Σλοβενίας και της Ιρλανδίας, ΑΠΛΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΣΩΣΤΑ, δεν κράζουν όπως ο Ιρλανδός και η Αμερικάνα της Σλοβενίας. Σαν τραγούδι είναι για πέταμα, ευτυχώς όμως ερμηνεύεται αξιοπρεπέστατα και σου κρατάει το ενδιαφέρον και η ομορφιά των κοριτσιών

  4. Εντελώς trash και Slutty παρουσίαση!Μεγάλη απογοήτευση από την Σερβία.Αν ήταν άλλη χώρα,θα έλεγα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να φτάσει τελικό.Τώρα επειδή είναι η Σερβία και διαγωνίζεται στον α ημιτελικό με όλες τις χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβίας έχει κάποιες έστω και λίγες πιθανότητες.

  5. Τι εχουν παθει ολοι φετος? Θ αρχισω να βλεπω τον Αγαθωνα ως φαβορι με αυτα που ακουω απο τους λοιπους συμμετεχοντες

  6. Γιατί Σερβία? Γιατί? Τώρα που όλοι στέλνουν χάλια τραγούδια, τώρα βρήκες και εσύ να πειραματιστείς με το euro-pop να μας αποτελειώσεις? Το Spas δεν σου έκανε δηλαδή? Τέλος πάντων, είναι σχετικά καλούτσικο, και οι Moja 3 γυναικάρες και επειδή μιλάμε για Σερβία λογικά θα περάσει τελικό ( εκτός κι’αν στείλει κάτι πολύ καλό το Μαυροβούνιο, που δεν το βλέπω)

  7. etsi opos paei to pragma fetos h dania h norbigia h germania kai h oukrania 8a mazepsoun aneta pano apo 200p kai h nikhtria 8a exei gyro stous 300p oso gia tis teleutees 8eseis probleponte arketa mhdenika !! (phstebw oti an to azermpaijan sthlh kai fetos kalo tragoudi 8a bgei deutero giati lhpei h tourkia kai proth 8a bgei h dania einai fanero aloste) !!

  8. Δεν μου αρεσει σαν τραγουδι αλλα οι κοπελιες εχουν καλες φωνες, προσωπικα δεν θα το εστελνα τελικο αλλα σιγα μην με ακουσουν οι αλλες πρωην Γιουγοσλαβικες Δημοκρατιες.

  9. Oτι αυτό είναι αξιοπρεπέστατο και της Γερμανίας φτηνό?Τι να πω…γούστα είναι αυτά..Καθείς με τα βίτσια του.
    Εγω το θεωρώ κάκιστο και κρίμα που άλλη μια χώρα δεν επιλέγει σωστά.To spas ήταν μια χαρά ωραίο τραγούδι και είχε δυνατότητες να πλασαριστεί καλά.
    Δεν μπορεί..είναι οργανωμένο το έγκλημα φέτος!

    • Ως ποια πολιτεία της Αμερικής θα ήθελες να στείλουμε παρόμοιο τραγούδι?
      Ως Καλιφόρνια ή ως Τέξας?!!!

  10. ενταξει ουτε αιχος ουτε κι τιποτα το ιδιαιτερο ειναι απλα αλλο ενα χιλιοακουσμενο ποπ εθνικ κομματι… τουλαχιστον οι κοπελες εχουν καλες φωνες κι ειναι καπως ρυθμικο κι απτεμπο…. απο ολα τα ποπ που εχουν επιλεγει εως τωρα νομιζω αυτο ειναι το καλυτερο κι το πιο ελεεινο ειναι θεωρω το κομματι της ιρλανδιας… κι η μετριοτητα στον φετινο διαγωνισμο καλα κρατει….. πλεον ολες μου οι ελπιδες εχουν στραφει στο ισαηλ,στο αζερμπαιτζαν,στην σουηδια,στην ολλανδια κι στην ρουμανια…μπας κι καταφερει καμια απο αυτες να κονταροχτυπηθει με την δανια που προσωπικα την βλεπω να σαρωνει φετος οχι λογω του κομματιου(εντα3ει καλο ειναι αλλα καμια σχεση με το περυσινο euphoria)αλλα λογω της μετριοτητας που υπαρχει φετος… που εχουμε φτασει σε τετοιο σημειο οπου δηλαδη κι εμεις να βγουμε τοπ3 δεν θα μου κανει καθολου μα καθολου εντυπωση! οσο να πεις κανουμε την διαφορα…τωρα καλη η κακη…θα το κρινουν οι ευρωπαιοι σε δυομισοι μηνες…. 😉 αντε κι του χρονου προτεινω ντεμυ με κομματι σαν το “believe” που το πε υπεροχα στον ελληνικο τελικο! 😀

  11. ΤΡΑΓΙΚΟ….ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΦΕΤΟΣ;Η ΣΕΡΒΙΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ,ΦΕΤΟΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ;ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΡΩΤΟΙ!!!!

  12. άλλη μία μέτρια συμμετοχή.. το θετικό είναι ότι είναι 3 όμορφες κοπέλες που τουλάχιστον μπορούν να τραγουδήσουν.. η ξανθιά δεν είναι η Nevena Bozovic που εκπροσώπησε τη Σερβία το 2007 στη Junior Eurovision? 6/10 από μένα!

  13. Ναι οντως αυτη ειναι!! αν δεν κανω λαθος μαλιστα ειναι η πρωτη εκπροσωπος που συμμετεχει και στους δυο διαγωνισμους!!

  14. τραγικο τραγουδι και η μελαχρινη δεν τραγουδαει βογγαει! το straight into love της σλοβενιας ειναι σκαλες ανωτερο και γενικοτερα εκεινο ειναι ενα ωραιο κομματι

  15. Εμένα πάντως μου βγάζει μια φτήνια! Τι εμφάνιση είναι αυτοί? Ποιος τις έντυσε έτσι τις κακομοίρες?Τόσο όμορφες κοπέλες και τις κατέστρεψαν με αυτά τα ρούχα και όλο το Styling! Και Πραγματικά Ίσως αν κάνουν το τραγούδι στα Αγγλικά γίνει κάπως καλύτερο. Στα θετικά είναι πως τραγουδάνε σχετικά καλά για το είδος που τραγουδούν. Και είναι κ κτ τελείως διαφορετικό για Σερβία.

  16. Το οτι κάτι είναι διαφορετικό αλλά εμφανώς κατώτερο από οτι έχουν στείλει μέχρι τώρα το βλέπετε ως θετικό;Το θέμα είναι να στείλουν κάτι διαφορετικό αλλά καλό.Αυτό είναι ένα ξεπερασμένο ανέμπνευστο europop που δεν σου μένει καν στο μυαλό ως ρυθμός…Ελπιζω να μείνει στον ημιτελικό.

  17. Oute to tragoudi mou arese, oute oi fwnes tous, oute h skhnikh tous parousia…..Einai omorfes alla ligo deyteres opws parousiasthkan ston teliko tous….Eidika auth me to kokkino forema kai to kokkino dixtywto kalson den thn briskeis oute se tritoklassata eparxiaka mpouzoukia…Elpizw se rizikes allages sth Souhdia an thelei na sunexisei h kata ta alla polu agaphmenh Serbia ta kala plassarismata sthn dekada…

    • christo

      auth me to kokkino forema kai to kokkino dixtywto kalson tin briskeis se allous eidous magazia proines ores ….tote nai ekeines tis ores exei <>

  18. Έλεος ρε παιδιά!Πού είδατε ”σκουπίδια” και ”φθηνή εμφάνιση’ αμέσως ειδήμονες εσείς!!!Να σας θυμίαω οτι η ξανθούλα βγήκε 3η νικήτρια στην παιδική γιουροβίζιον το 2007 και έχει μουσικές σπουδές και γράφει τραγούδια! Τα γαρύφαλλα της αοιδού Ουκρανής πέρυσι ή ο κ…ος της άλλης ”αοιδού’ το 2008 δεν ήταν φθηνή εμφάνιση;Δεν ήταν ”κίτς” ή ”χόριμπολ”?Οι κοπέλες απλά έχουν ντυθεί σαν κοπέλες όμορφες και νέες! Η βρωμιά του μυαλού σας να μείνει στο μυαλό σας,παιδάκια! Έλεος πια! Γύρευε ποιά σας έφτυσε και τα βάψατε μαύρα με τις ωραίες γυναίκες!Ο μισογυνισμός δεν έχει όρια! Σαν κάτι ξυνομού (ρ)ες που κάθονται και σχολιάζουν την άλλη επειδή έχει μεγαλύτερο πόδι απο αυτές κάνετε! Μια χαρά είναι οι κοπέλες και με φωνάρες…(Όχι κορμάρες!!!)…
    Και περισσότερο σεβασμό σε μία χώρα που απο τότε που πήρε μέρος το 2007 μας ψηφίζει κάθε χρόνο και δε μας έχει μηδενίσει ΠΟΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Η εμφάνιση τους είναι εντελώς για μπουζούκια της εθνικής οδού.Ούτε καν εκει!

      • Ναι αλλά απ’οτι κατάλαβα η εμφάνιση ειναι concept που εξυπηρετεί τους στίχους του τραγουδιού.Και η εμφάνιση είναι μόνο μέρος του κιτς.Πιο ανέμπνευστο και χλιαρό ρεφρέν σε europop πεθαίνεις…

  19. ti lete merikoi.. to tragoudi einai teleio kai polu suxrono h emfanish einai ligo a9lia alla pistevw 9a dior9w9ei..kalh epituxia sthn serbia!!!!!!!!!

  20. χαρμα οφθαλμων οι κυριες! το τραγουδι με την πρωτη φορα δεν σου μενει αλλα οσο το ακους σου αρεσει περισσοτερο μακαρι να το κανουν στα αγγλικα γιατι με σερβικο στιχο δεν μου ακουγεται ωραιο το συγκεκριμενο τραγουδι

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ