ΑΡΜΕΝΙΑ: Αποφασίστηκε η συμμετοχή της χώρας!

Ολοκληρώθηκε μόλις ο Αρμενικός τελικός της Eurovision 2013, “Yevradesil 2013”.

Παρουσιαστές της απλής αλλά ταυτόχρονα όμορφης βραδιάς ήταν ο Avet Barseghian (συνθέτης, στιχουργός αλλά και παρουσιαστής διαφόρων τηλεοπτικών προγραμμάτων από το 2001) και η Gohar Gasparian (μόνιμη ανταποκρίτρια του διαγωνισμού για χάρη της κρατικής τηλεόρασης της χώρας από το 2006 και Head of Delegation της Αρμενικής αποστολής από το 2010). 

Ο τελικός ξεκίνησε αμέσως με την παρουσίαση των τεσσάρων υποψηφίων τραγουδιών ενώ ενδιάμεσα προβλήθηκαν videos που παρουσίαζαν τον Gor Sujyan, τον εκπρόσωπο της Αρμενίας, στο κοινό. Ο Gor παρέα με το συγκρότημά του, Dorians, παρουσίασε τα τέσσερα υποψήφια τραγούδια για τη Eurovision 2013 με την παρακάτω σειρά εμφάνισης:

01. The Truth
02. No time
03. Toy planet
04. Lonely planet

Ακολούθησαν οι εμφανίσεις των επίσημων καλεσμένων της βραδιάς. Οι φετινοί εκπρόσωποι της Μάλτας και της Γεωργίας βρέθηκαν επί σκηνής παρουσιάζοντας τις συμμετοχές τους για τη φετινή Eurovision ενώ φιλικούς χαιρετισμούς και ευχές μέσω video έστειλαν οι εκπρόσωποι της χώρας μας, Koza Mostra και Αγάθωνας Ιακωβίδης! Λίγο αργότερα, στη σκηνή βρέθηκαν και οι Compass Band, οι εκπρόσωποι της Αρμενίας στη Junior Eurovision 2012 οι οποίοι παρουσίασαν μία διαφορετική έκδοση του τραγουδιού τους “Sweety Baby”.

Αμέσως μετά οι παρουσιαστές, αφού κάλεσαν επί σκηνής τον Gor και τους Dorians, ανακοίνωσαν το τελικό αποτέλεσμα! Κοινό και επιτροπή αποφάσισαν πως ο Gor θα ταξιδέψει στο Malmö με το τραγούδι “Lonely Planet”. 

[youtube id=”bektj-KsEK8″ width=”600″ height=”350″]

Η Αρμενία, που φέτος επιστρέφει μετά την απουσία της από τον περσινό διαγωνισμό, έχει κληρωθεί να διαγωνισθεί στον 2ο Ημιτελικό της Eurovision 2013, στις 16 Μαΐου 2013.

Κρικόρ Κιφορκιάν

44 ΣΧΟΛΙΑ

  1. αα..ρε Αρμενία τι είναι αυτό το χάλι??
    Παρ’ολο ότι είναι η χειρότερη σημμετοχή της χώρας στη φετινή ”μέτρια” χρονιά άνετα περνά τελικό,αλλά έχει και πιθανότητες για δεκάδα..!
    Γενικο σχόλιο: ένα OK τραγούδι!

  2. Κρίμα, κρίμα, κρίμα, και είχα απαιτήσεις απο την Αρμενία φέτως.Πολύ αδύναμο για ροκ τραγούδι, στίχοι λες και είναι γραμένοι απο παιδί 3ης δημοτικού, και ο Gor έχει κακή προφορά στα αγγλικά, και κακή ερμηνεία σήμερα. Ένας αντίπαλος λιγότερος για την πρόκριση λοιπόν!

  3. Χαλια ολα… τραγουδι αλλα και ολα τα υπολοιπα…. μαλλον θα γινει καμια επεμβαση στο ασμα… ετσι πιστευω… αλλα παλιακο!

  4. Δε με χαλάει γενικά………..Θα το ψηφίσω! Και φυσικά θα περάσει! Σιγά μην αποκλειστεί.Αν σκεφτούμε οτι το Μπουμ μπουμ τσακα τσακα αποκλείστηκε για μία μόνο ψήφο……Δε θέλουμε κάτι άλλο……!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  5. kali fwni alla genika san simmetoxi den me enthousiazei… i stixoi einai poly ftwxoi kai i mousiki poly monotoni
    se sigkrisi me alla tragoudia einai kalitero alla mporw na pw pws fetos i simmetoxes einai oles xalia me monadikes ekseresis tin dania, rwsia, germania, norvigia, oukrania kai kypro

  6. Και να φανταστεί κανείς πως το 2008, 2009, 2010 & 2011 είχε μία άκρως δυναμική & ανταγωνιστική παρουσία!Το «Alcohol is free» θα περάσει & θα διεκδικήσει μία πολύ καλή θέση στη 10άδα!

  7. Να ρωτησω κατι; Φετος ενα τραγουδι της προκοπης θα υπαρξει;; Μεχρι στιγμης δεν πιστευω πως υπαρχει τραγουδι που να λες “αυτο ειναι” οπως αλλες χρονιες! Μια χρονια μετριοτητας φετος! Ο θεσμος παρακμαζει…

  8. Προσωπικα δεν ειχα μεγαλες προσδοκιες και τελικα ειχα δικιο…ενα τραγουδι που απλα δε σου αφηνει τιποτα,αδιαφορο.Για τα τραγουδια που εχουν βγει μεχρι στιγμης δε μπορω να πιστεψω πως θα υπαρξει ανθρωπος που θα τα ακουσει για πρωτη φορα το Μαιο και θα πει ‘α πολυ ωραιο,ας το ψηφισω!’ Δυστυχως μια πολυ κακη χρονια…

  9. το τραγουδι πραγματικα αδιαφορο δεν περναει φετος η αρμενια κριμα περιμενα κατι καλυτερο μετα την απουσια τους περυσι… ετσι πως παμε θα βγουμε πρωτοι στον ημιτελικο

  10. ΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΑΡΜΕΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ,ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΑΔΑ…ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ‘ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗ’ ΤΕΛΙΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΝ…

  11. Ενταξει κ της Δανιας δεν το λες οτι ειναι κατι που σε εντυπωσιαζει τοσο! Προφανως το νικητηριο θα ειναι μετριο! Εμεις εχουμε ελπιδα αραγε;

  12. Vlasis η Δανια σαρωνει στα στοιχηματα ειναι πρωτη θα παρει γυρω στους 350 ποντους τους το χρωστανε για την περσινη αδικια

  13. Eiμαι απογοητευμενη με το τραγουδι συμμετοχης τους.Ομως τους ψηφιζω γιατι ειναι Αρμενια.

  14. Το τραγούδι είναι μεν μέτριο, αλλά θα μπορούσε να ακουστεί καλύτερα με μία σωστή ερμηνεία.

  15. ent3 den 3erw gia sas alla gia mena dn eine kai toso xalia ….vevea apo ta pio adinama pou exei stilei i armenia alla mexria stigmhs 12i thesh sta top m apo ta 24

  16. Πολυ μετριο τραγουδι,η αρμενια πρεπει να ξεχασει τις καλες θεσεις των προηγουμενων ετων και μπορει φετος να ξαναμεινει εκτος τελικου

  17. δεν με τρελενει…αρμενια συνελθε…. τι συμμετοχες ειναι αυτες??? το μπουμ μπουμ το 2011…(αυτο το τσιρκο) κι τωρα αυτο το μετριο τραγουδι?κριμα…τελικο θα περασει λογω της μετριοτητας που υπαρχουν φετος σε ολες τις συμμετοχες… δεκαδα..δεν νμζ αλλα ποτε δεν 3ερεις εδω δεν εποκλειεται να δουμε το alcohol is free 5αδα…νομιζω κανουμε την διαφορα…. 😀

  18. Αγαπω την Αρμενια και την στηριζω αλλα το τραγουδι ειναι κατω του μετριου ακομα και το απλο τραγουδακι της Ουαγγαριας ειναι καλυτερα.Εχει φωνη ο τραγουδιστης αλλα ειναι λιγος ονσταιτζ και το τραγουδι για παιδικη γιουροβιζιον…ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ???

  19. Περίμενα περισσότερα απο την Αρμενία φέτος. Με απογοήτευσε πλήρως! Η φωνή του Gor Sujyan δεν ήταν καθόλου καλή η προφορά του άθλια και το τραγούδι τπτ απλά Οκ. Πραγματικά μέσα σε όλα αυτά το τραγούδι μας μπορεί να τα πάει πολύ καλά!

  20. Πραγματικά κρίμα Αρμενία !
    Μιλάμε για πιθανό αποκλεισμό από τον 2ο ημιτελικό τον Μαίο…Αυτό ήταν το πολυαναμενόμενο comeback τους?
    2/10 και τελευταίο στη λίστα μου ( Το Βέλγιο προ-τελευταίο ).
    Οι στίχοι είναι μεγάλη απογοήτευση…

  21. Tέλειο..ότι καλύτερο έχει στείλει η Αρμενία και γενικά το καλύτερο φέτος.Χίλια μπράβο.Επιτέλους μια εξαιρετική συμμετοχή..
    Ναι οκ πλάκα κάνω..αυτή η μπαρούφα δεν είναι καν να περάσει στον τελικό αν και έχασα το μέτρημα για το πόσα χάλια τραγούδια έχει ο ημιτελικός μας και ποιά είναι ικανά να περάσουν.Δεν θέλω να το ξανακούσω ποτέ.
    Οντως το τραγουδάκι της Ουγγαρίς πολύ καλύτερο είναι απ αυτή την αηδία.

  22. Σοβαρα η ανούκ με ένα μετριότατο τραγούδι μπορεί αν νικίσει και με διαφορά φέτως
    μεχρι τώρα η μάχη για τη νίκη θα είναι ανάμεσα σε δανία και νορβηγία και μπορεί και ουκρανία ή ρωσσία ! πάντως αυτό τελικό θα το δείτε αλλα τώρα η θέση αν θα είναι 18 ή 8 δεν ξέρω αρμενία είναι αυτη εδω το 2007 ΄περάσαμε το δεντράκι για 1 βαθμό !

  23. Το τραγουδι δεν λεει τιποτα..Απλα αδιαφορο οπως μερικοι υποστηριζεται και θα συμφωνησω!! Η αληθεια δεν περιμενα τιποτα σπουδαιο απο την Αρμενια φετος!!!
    Υ.Γ Η Δανια δεν ειναι μετρια ουτε θα αν νικησει θα ειναι επειδη υπαρχουν μετρια τραγουδια..το κομματι ειναι φοβερο και αν κερδισει θα ειναι επειδη το αξιζει!!! Κανενας δεν κερδαει μια eurovision τυχαια!!

  24. Καταρχας ουτε και μενα μαρεσε το τραγουδι και παραγματικα θελω ενα τραγουδι που να με εντυπωσιασει. Και εγω θεωρω πως η Δανια δεν νικαει φετος. ΤΟ τραγουδι της Δανιας ειναι μεν καλο αλλα σε μια εξαιτετικη χρονια εγω θα το ειχα γυρω στο 5ο ενω τωρα το εχω 1ο. Αα και να ρωτησω, καποιοι λετε το τραγουδι της Αρμενιας δε μαρεσει αλλα θα το ψηφισω επειδη ειναι Αρμενια. Τι σημαινει ειναι Αρμενια? Εγω παντως παντα ψηφιζω αυτο που μαρεσει. Τι κι αν περσυ ημασταν στον ιδιο ημιτελικο με την Κυπρο, εγω Δανια και αν θυμαμαι καλα Λεττονια ή Φινλανδία ψηφισα γιατι αυτα μου αρεσαν τοτε. ΨΗΦΙΣΤΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΓΟΥΣΤΟ ΣΑΣ!

  25. ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΑΡΜΕΝΙΑ ΘΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΦΕΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΗΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΡΜΕΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΥΧΗ ΚΑΜΜΙΑ……

    • Το PreGomesh θα έβγαινε πανηγυρικά 1ο και με τρελλή διαφορά από τα επόμενα. Ίσως έκανε νέο βαθμολογικό ρεκόρ μετά τη Loreen! Oι διαχειριστές του site ας το ανεβάσουν εδώ για να δούμε και ακούσουμε το αρτιότατο αποτέλεσμα. Η δε Sirusho ΘΕΑ ! SurerStar

  26. Φέτος περίμενα κάτι πολύ καλό από την Αρμενία. Δυστυχώς απογοητέυτηκα πάρα πολύ. Φοβερά αδιάφορο κομμάτι. Πολύ κρίμα!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ