ΣΟΥΗΔΙΑ: “Δεύτερη Ευκαιρία” …με τους Jedward!

Πραγματοποιείται απόψε το βράδυ στην πόλη Karlstad, η πέμπτη από τις συνολικά 6 διοργανώσεις του Melodifestivalen 2013, το “Andra Chansen” ή αλλιώς η “Δεύτερη Ευκαιρία”. Τα 8 τραγούδια που βρέθηκαν στην 3η και 4η θέση σε κάθε ένα από τους προηγούμενους 4 ημιτελικούς θα διεκδικήσουν τις 2 τελευταίες θέσεις του Τελικού της 9ης Μαρτίου στη Στοκχόλμη, από όπου θα προκύψει ο εκπρόσωπος της Σουηδίας στον διαγωνισμό του Μαΐου.

Σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, φέτος ο γύρος της «Δεύτερης Ευκαιρίας» έχει διαφοροποιηθεί. Στην πρώτη φάση θα παρουσιαστούν τα 8 τραγούδια και από την ψηφοφορία του κοινού θα περάσουν στην επόμενη φάση τα 5 πρώτα σε ψήφους, με τα υπόλοιπα 3 να εγκαταλείπουν τη διαδικασία, όπως δηλαδή γινόταν και στους ημιτελικούς.

Τα 5 τραγούδια θα τεθούν ξανά σε τηλεψηφοφορία στην οποία θα προσμετρηθούν και οι ψήφοι της 1ης φάσης, ώστε αυτό που θα έρθει 5ο σε ψήφους να μείνει εκτός, και τα υπόλοιπα τέσσερα να διαγωνισθούν ξανά σε ζεύγη με τους εξής συνδυασμούς: Το πρώτο σε ψήφους θα διαγωνισθεί με αυτό που ήρθε τέταρτο, και αυτό που ήρθε δεύτερο με το τρίτο, χωρίς όμως να ανακοινωθεί η ακριβής κατάταξή τους. Σε αυτή την τελευταία φάση το κοινό δεν θα μπορεί να ψηφίσει με SMS παρά μόνο με τηλεφωνική κλήση.

Τα αποψινά τραγούδια σε σειρά εμφάνισης είναι:

1. You – Robin Stjernberg
2. Vi kommer aldrig att förlora – Eric Gadd
3. Hon har inte – Caroline af Ugglas
4. Jalla Dansa Sawa – Behrang Miri
5. Hello Goodbye – Erik Segerstedt & Tone Damli
6. Begging – Anton Ewald
7. Burning Flags – Cookies N Beans
8. In And Out Of Love – Martin Rolinski

Στο αποψινό σόου θα εμφανιστούν οι Jedward (Ιρλανδία 2011, 2012) σε μια εμφάνιση έκπληξη, οι οποίοι τις προηγούμενες εβδομάδες σχολίαζαν τους Ημιτελικούς του Melodifestivalen 2013 μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του. Επίσης καλεσμένος θα είναι ο Peter Jöback, ο οποίος συμμετείχε στο Melodifestivalen το 1990 και το 2010, και τον ερχόμενο Απρίλιο θα είναι γίνει ο πρώτος Ευρωπαίος καλλιτέχνης που θα ενσαρκώσει στο Broadway τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο “Φάντασμα της Όπερας”, από τότε που τον ενσάρκωσε για πρώτη φορά ο Βρετανός Michael Crawford.

Τον γύρο της “Δεύτερης Ευκαιρίας” μπορεί κανείς να παρακολουθήσει στις 21:00 ώρα Ελλάδος εδώ.

Εσείς ποια πιστεύετε ότι θα περάσουν;

1. You – Robin Stjernberg
[youtube id=”4sa9C_G_GdY” width=”600″ height=”350″]
2. Vi kommer aldrig att förlora – Eric Gadd
[youtube id=”ydTdWJLIhJQ” width=”600″ height=”350″]
3. Hon har inte – Caroline af Ugglas
[youtube id=”ontEQ2ZHKfs” width=”600″ height=”350″]
4. Jalla Dansa Sawa – Behrang Miri
[youtube id=”aJPQ_epgUd0″ width=”600″ height=”350″]
5. Hello Goodbye – Erik Segerstedt & Tone Damli
[youtube id=”l_izvB4YkWs” width=”600″ height=”350″]
6. Begging – Anton Ewald
[youtube id=”Sx0rc-BB1W8″ width=”600″ height=”350″]
7. Burning Flags – Cookies N Beans
[youtube id=”Ez_-RjbKP_U” width=”600″ height=”350″]
8. In And Out Of Love – Martin Rolinski
[youtube id=”3oqWJcaFrnQ” width=”600″ height=”350″]

Αλέξανδρος Λιάπης

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θα χαρώ αν περάσει το burning flags αλλά η σκέψη μου βρίσκεται ήδη στο επόμενο σάββατο και την κομματάρα bed on fire. Θέλω να δω πως θα “χειριστεί” η Σουηδία ένα κομμάτι που μπορεί να χτυπήσει βραβείο το Μάη…

  2. twra alithia thelw na mou peite, i souidoi einai vlakes???? eixan mia kommatara opws to Hello Goodbye kai epele3an ti saxlamara tou robin???? E POTE, ti tous potizoun fetos re paidia???

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ