ΑΡΜΕΝΙΑ: Απόψε διαλέγει τραγούδι!

Σήμερα, Σάββατο 2 Μαρτίου 2013, θα πραγματοποιηθεί ο εθνικός τελικός της Αρμενίας για τη Eurovision 2013. 

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί σε προηγούμενο άρθρο, ο Αρμενικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας έχει κάνει ανάθεση για την εκπροσώπηση της χώρας στον διαγωνισμό στον Gor Sujyan, τον βασικό τραγουδιστή του rock συγκροτήματος The Dorians!

Στον αποψινό εθνικό τελικό θα διαγωνιστούν συνολικά τέσσερα τραγούδια από τα οποία το ένα θα είναι αυτό που θα κερδίσει το εισιτήριο για το Malmö τον ερχόμενο Μάη! Το τελικό αποτέλεσμα θα κριθεί μεταξύ κοινού και ειδικής κριτικής επιτροπής με ποσοστό 50%-50%. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Gor θα είναι πλαισιωμένος επί σκηνής από τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματός του. Για την ιστορία, οι Dorians είχαν προσπαθήσει να εκπροσωπήσουν τη χώρα στη Eurovision και το 2009…

Τα τέσσερα υποψήφια τραγούδια είναι τα:

1. The Truth 

2. No time

3. Toy Planet

4. Lonely Planet

Καλεσμένοι του εθνικού τελικού θα είναι οι εκπρόσωποι της Γεωργίας Sophie και Nodi καθώς και ο εκπρόσωπος της Μάλτας Gianluca ενώ μια ξεχωριστή νότα στη βραδιά θα δώσουν και οι Compass Band που εκπροσώπησαν την Αρμενία στη Junior Eurovision 2012 κατακτώντας την 3η θέση!

Παρουσιαστές της βραδιάς θα είναι οι καταξιωμένοι Gohar Gasparian (μόνιμη ανταποκρίτρια του διαγωνισμού για χάρη της κρατικής τηλεόρασης της χώρας από το 2006 και Head of Delegation της Αρμενικής αποστολής από το 2010) και Avet Barseghian (συνθέτης, στιχουργός αλλά και παρουσιαστής διαφόρων τηλεοπτικών προγραμμάτων από το 2001). Οι ίδιοι είχαν παρουσιάσει και τον διαγωνισμό της Junior Eurovision 2011 όταν είχε διοργανωθεί στην Αρμενία!

O τελικός θα ξεκινήσεις στις 19:30 (ώρα Ελλάδος) το απόγευμα και μπορείτε να τον παρακολουθήσετε εδώ ή εδώ.

Κρικόρ Κιφορκιάν

9 ΣΧΟΛΙΑ

    • Ευτυχώς ΟΧΙ! Δεν θα πάει η πρώην του γιού του προέδρου της χώρας αλλά ένας ροκάς με πολύ καλύτερο ρεπερτόριο από την Σιρουσό! Ας ακούσουμε και κάτι διαφορετικό και ενδιαφέρον σοτ διαγωνισμό εκτός από τα τσιφτετελο-ποπ ξεράσματα!

      • εε και πως είναι η πρώην του γιού της χώρας?τι λέει αυτο?
        Επίσης αν ήταν ξέρασμα όπως το αποκαλείς δεν θα άφηνε επιτυχία.!
        Και φέτος φρίξαμε ούτε ένα ποπ της προκοπής δεν έχουμε με εξέρεση τη Γερμανία!

  1. Λες και ακούω τον λιαγκα! Ποσο λίγο ξέρεις από μουσική φίλε μου ! Η σιρουσο έκαψε καρδιές το 2008!!!

  2. Εμένα πάλι το qele qele μου έσπαγε τα νεύρα.
    Το θεωρώ θετικό πως η Αρμενία θα στείλει κάτι διαφορετικό φέτως, ελπίζω να μην με απογοητεύσουν και αυτοί.

  3. ‘Ολα τα ίδια μου φαίνονται. Καμμία διαφορά απο το πρώτο έως το 4ο τραγούδι. Οι Dorians με απογοήτευσαν. Άχρωμοι και αδιάφοροι και αυτοί και τα τραγούδια τους. Κρίμα!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ