Π.Γ.Δ.Μ.: Σήμερα η παρουσίαση του τραγουδιού!

 

Σε ειδική εκπομπή που θα γίνει σήμερα στα στούντιο του εθνικού τηλεοπτικού δικτύου MKRTV πρόκειται να παρουσιαστεί η δέκατη τρίτη συμμετοχή της χώρας στον 58ο διαγωνισμό της Eurovision που θα γίνει το Μάιο στο Malmö.

Στα τέλη Δεκεμβρίου είχε γίνει γνωστό ότι οι καλλιτέχνες που θα το τραγουδήσουν είναι η 70χρονη δημοφιλέστατη στη γείτονα τραγουδίστρια τσιγγάνικης καταγωγής Esma Redzepova και ο 28χρονος τραγουδιστής της εγχώριας ποπ σκηνής Vlatko Lozanoski. Πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό πως το τραγούδι που ηχογραφούσαν και πρόκειται να παρουσιαστεί σήμερα έχει τον τίτλο “Imperija” (Αυτοκρατορία).

Η ειδική εκπομπή, στην οποία οι δύο τραγουδιστές θα παρουσιάσουν και άλλα τραγούδια εκτός από τη φετινή τους συμμετοχή, θα ξεκινήσει στις 21.45.

Ελευθερία Παπαχριστοδούλου

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έχω υψηλές προσδοκίες απο τους γείτονες φέτως, διότι και οι 2 καλλιτέχνες είναι πολύ καλοί στο είδος τους. Ελπίζω να μην με απογοητεύσουν.

  2. Εδώ 2 πράγματα θα συμβούν και δεν θα υπάρχει μέση λύση….Ή που θα γελάμε μέχρι δακρύων, ή που θα ανατριχιάσουμε από το άκουσμα του (με την καλή έννοια) Και μια, και 2 , περιέργειες τις έχω ,πάντως , το λέω, να δω τι θα βγει από αυτό το πάντρεμα της συνταξιούχας Εσμεράλδας με τους Εξαρχιώτες των Σκοπίων!

  3. μην περιμενουμε απο τα σκοπια,κατι το ιδιαιτερο…καθε χρονια ενα παραδοσιακο τραγουδι με δικους τους στιχους…

  4. Εγω πιστεύω στη Π.Γ.Δ.Μ ευχομαι ότι καλυτερο έχο κάνεί ταου το
    creno i bello e ce
    μακαρι να τα πανε καλα φτο 2013
    μεχρι τώρα
    1-Αυστρια
    2-Δανεία
    3-Νορβηγια
    (εχώ πιεει δεν θυμάμαι το τραγούδι της γεωτγίας αν και πιωμένος ακούγετε :P)
    Πάντως το μισεριγια ακουγιετε!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ