ΙΣΠΑΝΙΑ: Απόψε αποφασίζει!

Επιλέγει απόψε το βράδυ η Ισπανία μέσω της εκπομπής El Sueño De Morfeo: Destino Eurovision το τραγούδι με το οποίο θα διαγωνισθούν οι El Sueño De Morfeo στη σκηνή του Malmö. Τρία τραγούδια θα ερμηνεύσει το γκρουπ ώστε το τηλεοπτικό κοινό και ειδική επιτροπή σε ποσοστό 50/50 να επιλέξουν εκείνο που θα κληθεί να διατηρήσει τη θέση της Ισπανίας στη δεκάδα μετά την περσινή επιτυχία της Pastora Soler.

Την επιτροπή αποτελούν οι Rosa Lopez (Ισπανία 2002), Jose Maria Iñigo (Ισπανός commentator 2011, 2012) αλλά και ο φετινός εκπρόσωπος της Ιταλίας, Marco Mengoni, ενώ την παρουσίαση της εκπομπής έχει αναλάβει η Carolina Ferre.

Τα τρία τραγούδια είναι:

Atrévete (Τόλμα)
[youtube id=”aShBw2YoxgQ” width=”600″ height=”350″]

Contigo hasta el final (Μαζί σου ως το τέλος)
[youtube id=”jEpnPwCF_M0″ width=”600″ height=”350″]

Dame tu voz (Δως μου τη φωνή σου)
[youtube id=”LlnYUkdBi3c” width=”600″ height=”350″]

Κατά τη διάρκεια του σόου οι El Sueño De Morfeo θα κάνουν ντουέτα με γνωστούς καλλιτέχνες όπως Alex Ubago, Musicalite, Nek αλλά και την περσινή εκπρόσωπο της Ισπανίας, Pastora Soler.

Τον τελικό της Ισπανίας που θα ξεκινήσει στις 23:30 ώρα Ελλάδος, μπορεί κανείς να παρακολουθήσει διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας του Ισπανικού καναλιού RTVE, εδώ, αλλά και μέσω του Eurovision.tv εδώ.

 Αλέξανδρος Λιάπης

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Χμμ μια μετριοτητα σχεδον ολα τα τραγουδια με μονη ισως εξαιρεση το Atrévete και ισως στο δευτερο μπουκαλι βοτκα να ακουγοτανε και το Contigo hasta el final…παντως κριμα γιατι μετα την περσινη υπεροχη συμμετοχη περιμενα κατι να κανει τη διαφορα φετος αλλα δυστυχως με μεγαλη δυσκολια θα ξεφυγει απο τς τελευταιες θεσεις του τελικου.. 🙁

  2. Μου ψιλοαρέσουν και τα 3. Με κανένα απο αυτά η Ισπανία δεν κερδίζει, ούτε είναι όμως κομμάτια για τελευταία θέση. Πιό πολύ μ’αρέσει το Contigo hasta la final.

  3. pantos einai pio wraiotera apo tis alles xronies me e3airesi tin persini opou gia mena itan top 3 … pantos 3erete kanena neo me ta poll oson afora ti thesi tis elladas mexri stigmis??? 🙂

  4. Όχι, όχι και…χμ… όχι! Αδύτατον κατ’ εμέ να ξεχωρίσει το τραγούδι που κέρδισε απόψε. Sorry, δεν έχει 10άδα για την Ισπανία φέτος…

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ