ΡΩΣΙΑ: Ακούστε το τραγούδι!

Λίγο νωρίτερα από την προγραμματισμένη παρουσίασή του, δημοσιεύθηκε το τραγούδι που θα ερμηνεύσει η Dina Garipova στη σκηνή του Malmö με τα χρώματα της Ρωσίας. Ακούστε παρακάτω το “What if” μια σύμπραξη των Σουηδών Gabriel Alearson και Joakimom  Bornbergom με τον Ρώσο Leonid Gutkin.

Η νεαρή Dina Garipova τραγουδά από την ηλικία των 6, ενώ έγινε γνωστή στη χώρα της τον προηγούμενο Δεκέμβριο οπότε και κέρδισε στο talent show «The Voice» με πάνω από 50% της τηλεψηφοφορίας.

Αλέξανδρος Λιάπης

56 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όχι κάτι ιδιαίτερο!Είναι σα να το έχεις ακούσει χίλιες φορές!Σίγουρα θα πάει καλά βέβαια.Οι επιτροπές θα το αγαπήσουν και όσο να πεις είναι και η Ρωσία οπότε θα είναι ψηλά.

  2. καλη μπαλαντα ωραια φωνη η ρωσια δεν παει να το παρει αλλα τουλαχιστον γυρνα στο διαγωνισμο αξιοπρεπως χωρις τις γιαγιαδες ελεοςςςςςςςςςςςςςς

  3. Ο ορισμός του αηδιαστικά χιλιακουσμένου μπανάλ μπαλαντοτράγουδου!!!! 0 από μένα σ’ όλες αυτές τις δήθεν ποιοτικές τρίχες! 1000 φορές καλύτερες οι περσινές γιαγιάδες!!!

  4. Ωραια φωνη αλλα το τραγουδι ειναι πολυ συνιθησμενο. Σιγουρα θα παει καλα ομως ειδικα απο τις επιτροπες…

  5. το αγαπωωωωω! να ενημερωσω οτι ηδη αρχισε η κατρακυλα μας στα προγνωστικα(william hill) απο 7η 8εση πηγαμε 9η κι επετε κι συνεχεια! :/ τεσπα νομιζω το αξιζουμε(προσωπικη αποψη)….τελος παντων ρωσια μπραβοοοοο! τελεια φωνη ωραια δυναμικη μπαλαντα κι η ρωσια βαζει πλωρη για 3αδα κι ισως για την νικη! 😀 η δικη μου κατατα3η (τοπ19) ειναι:
    19.λιθουανια
    18.λεττονια
    17.βελγιο
    16.ιρλανδια
    15.μαλτα
    14.σλοβενια
    13.λευκορωσια
    12.αλβανια
    11.φινλανδια
    10.ελλαδα
    9.ισλανδια
    8.ελβετια
    7.αυστρια
    6.κυπρος
    5.ουκρανια
    4.γερμανια
    3.νορβηγια
    2.ρωσια
    1.δανια

    • Να σου θυμίσω ότι πέρυσι, η Αλβανία που βγήκε πέμπτη ήταν πάρα, πάρα, πάρα πολύ χαμηλά σε όλα τα προγνωστικά. Όχι 9η, 29η! Και η 9η θέση δεν είναι κατρακύλα! Τέλος πάντων, καλό το τραγουδάκι της Ρωσίας, τίποτα φοβερό, αλλά τουλάχιστον αξιοπρεπές και ερμηνευμένο από μία πολύ καλή φωνή. (Επιτέλους και μια μπαλάντα, είχα βαρεθεί όλα αυτά τα electro – techno – dubstep κλπ.)

  6. Διαφωνώ θεωρώ πως ως επιλογή ειναι μεν κακή ωστόσο ειναι κάτι που το έχουμε ξαναδεί πολλές φορές στον διαγωνισμό …. Εχει καταντήσει βαρετό 🙁 αλλα εντάξει καλοδεχούμενο και εύχομαι καλη επιτυχία στους φίλους μας τους Ρώσους 🙂 η δική μου βαθμολογία ειναι
    12.Δανια
    10.Ελβετια
    8.Γερμανια
    7.Σλοβενια
    6.κυπρος
    5.ουκρανια
    4.ισλανδια
    3.ιρλανδια
    2.αυστρια
    1.λευκορωσια

  7. Και μιας το θιξατε σταματήστε να θαβετε τους ΚΜ και εγω δεν τους ήθελα αλλα αυτο επιλέγει και αυτο θα υποστηριξω διότι ειναι η χώρα μου και την Ελλάδα την αγαπω ! Δεν θα κάτσω να ξεκατινιαζομαι! Υποστηρίζω την Ελλάδα και στις νίκες και στις ήττες στις χαρές και τις λύπες ! Οσον αφορά τα προγνωστικά στα οποία αναφέρεστε ειναι στοιχήματα και τίποτα παραπάνω ! Είδαμε και το 2011 που είχαν 1η την Γαλλία και τι κατάλαβε ? 15η! Το ίδιο έγινε και με την Κύπρο το 2007 που την είχαν 3ήμερο και όμως ούτε κάν τελικό δεν είδε ! Το ίδιο έγινε και με την Νορβηγία πέρυσι ! Και συγγνώμη αλλα αν κατάφερε η Ουκρανία με έναν που κουνιοταν με ένα αστέρι να βγει 2η ( 2007) αν κατάφεραν οι γιαγιάδες πέρυσι να φέρουν την Ρωσία 2η …. Γιατί να μην παει καλα η Ελλάδα ? εξάλλου στον ημιτελικό μας τα μοναδικά καλύτερα από εμάς Κατ’εμε ειναι η ισλανδια η Νορβηγία και η Ελβετία που θα περάσουν σίγουρα !!!! Ολες οι άλλες ειναι στο περνάω και δεν περνάω στυλ αν εξαιρέσουμε τον Άγιο μαρινο που μάλλον θα έχει μια καλη πρόταση ! Ας διασκεδάσουμε και ότι γίνει και στην τελική γιατί γκρινιαζετε μερικοί δεν καταλαβαίνω από το 2004-2011 ήμασταν πάντα 10αδα και από το 2004-2012 τελικό δηλαδή θα πεθανετε αν δεν περάσουμε ? δηλαδή η Κύπρος τι να πει η Ολλανδία ? η Ελβετία ? το Βέλγιο ? η Βουλγαρία ? η ΠΓΔΜ ? τότε αυτές έπρεπε να αυτοκτονησουν; Και πραγματικα μπράβο στην Ολλανδία που συνεχίζει να παίρνει μέρος και να έχει σταθερό φαν κλαμπ ! Δηλαδή μάθαμε τόσα χρόνια στα ψηλά και τώρα μας ξινιζουν τα χαμηλά ? δεν πάμε έτσι !

  8. Η Δανία απέκτησε αντίπαλο σοβαρό στον ομιλό της. Είναι φωνάρα και έχει το κατάλληλο τραγούδι για να κατακτήσει επιτροπές αλλά και ευρύ μέρος του κοινού, γιατί έχει πανέμορφα αν και κλισέ λόγια. Η μουσική είναι συνηθισμένη αλλά η φωνή της την κάνει μοναδική! Με μια μέτρια εμφάνιση είναι πεντάδα, με μια καλή ξαναπάμε Μόσχα ή Πετρούπολη!

  9. Αλέξανδρος Ι. Ρούσσος
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!..ΕΝΑ ΣΥΝΙΘΙΣΜΕΝΟ ΕΦΗΒΟ-ΚΟΡΙΤΣΟ,ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΣΥΝΙΘΙΣΜΕΝΗ ΜΠΑΛΑΝΤΑ…ΚΑΛΟΣ ΠΑΤΟΣ!!!

  10. Loipon
    1p-Austria(wreo tragudi,wrea fwni alla dn 3erw dn me enthusiazei)
    2p-Cyprus(poli wrea fwni kai wreo tragudi to opoio omws oso pernaei o kairos to varieme)
    3p-Switzerland(to tragudi eine apo ta kalitera mexri stigmhs alla dn m aresun live)
    4p-Greece(tragudi me trela ,xara kai mia xara ektelesmeno apo tous koza mostra)
    5p-Ireland(to agapimeno m tragudi apo ola alla poli adinamos sto live)
    6p-Russia(para poli kali fwni kai aptis kaliteres balantes)
    7p-Ukraine(mia uperoxi fwni….respect…alla me ena kaloutsiko tragudi)
    8p-Denmark(3exwristh fwni,3exwristo tragudi …kalh parusiash)
    10p-Norway(ena poli wreo sinxrono kommati…me mia wrea mistririodhs emfanish)
    12p-Germany(ena poli wreo rithmiko kommati me mia poli kalh erminia)

  11. Εμένα το τοπ 10 μου μέχρι στιγμής έχει ως εξής:
    10. Ιρλανδία ή Σλοβενία (Καλά αλλά συνηθισμένα)
    9. Ρωσσια (Ωραία φωνή αλλά βαρετό τραγούδι)
    8. Κύπρος (Μόνο και μόνο επειδη είναι η Κύπρος μας)
    7. Ουκρανία (Δεν με ενθουσιάζει… ειδικά με αυτά τα αντρικά φωνητικά)
    6. Νορβηγια (Δεν μου αρεσει πολυ η φωνη της… ειναι ολο πολυ θορηβωδες)
    5. Γερμανία (Ένα απλό γιουροπόπ τραγουδάκι… δεν καταλαβαινω τι σας αρεσει τοσο πολυ)
    4. Ελλάδα (Δεν ηταν το αγαπημενο μου αλλα το στηριζω)
    3. Γερμανία (Ένα απλο γιουροποπ τραγουδακι)
    2. Αυστρία (Η αγαπημένη μου μπαλάντα μέχρι στιγμής)
    1. Δανία (Η φετινή νικιτρια… μου αρεσει παρα πολυ… απλα τελειο)

    • Εβαλα 2 φορες τη Γερμανια… Συγγνωμη.. στν τριτη θεση παει η Ελβετια (πολυ ωραιο τραγουδι αν και λαιβ θα μπορουσε να ειναι καλυτερο)

  12. o eurofun παλι ρεσιταλ βλακειας ακου συνηθισμενο εφηβοκοριτσο.δηλαδη η γκομενα σου τι εχει ρε μεγαλε 3 ματια και 3 χερια και δεν ειναι συνηθισμενη?μαλλον ερωτευτηκε τις περσινες γιαγιαδες.χα χα χα

  13. superdry…ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ???ΕΦΗΒΟ-ΚΟΡΙΤΣΟ ΕΙΝΑΙ…ΤΙΣ ΕΧΩ ΣΙΧΑΘΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ…ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΜΠΑΛΑΝΤΩΝ ΛΕΝΕ ΤΟΝ ‘ΕΡΩΤΙΚΟ’ ΠΟΝΟ ΤΟΥΣ…ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ..ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ???

  14. komataraaa exei fwnara h kopela mpravw tis tha ta paei polu kala h russia fetos….mporei na exoun ksana stilei tetio still komati alla an to akousetai kala tha katalavetai pos exei kapia simia ksexorista apo olla ta alla!!!!kalu epitixia na exei… 😉

  15. 3ernaw me olous esas pou lete “tpt idiaitero” se oti ki an epilegei kai phgate kai yifisate ton agathona na ekproswphsei emas -.- mia xara einai! a3ioprepestath fetos h rwsia bravo!

  16. Ξεχνάτε ένα πράγμα! Για Ρωσία μιλάμε. Η μισή Ευρώπη είναι συμμαχίες της! Φυσικά και θα περάσει και θα μπει και δεκάδα! Η Ρωσία και η Ουκρανία δε θα αποκλειστούν σε ημιτελικό ΠΟΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!1

    • H Oυκρανία πέρσυ ήταν προτελευταιά στο TELEVOTING στον ημιτελικό της και η Ρωσσία το 2011 βγήκε τελευταία στις επιτροπές στον Τελικό.
      Ποτέ μη λες ποτέ!

      • ακριβως σημασια εχει το τραγουδι!μιλαμε για συμμαχιες αλλα μονο μια φορα εχει βγει πρωτη(με τελειο τραγουδι και καταπληκτικη σκηνικη παρουσια!)αμα ειναι κατι βαρετο δε πα να ναι ο καρολος……

  17. Ωραίο τραγουδάκι από μία πάρα πολύ καλή φωνή. 1000 φορές κλάσεις ανώτερο από την περσινή βλακεία που ακόμα απορώ πως βγήκε 2ο. Εξακολουθούν Δανία, Νορβηγία και Γερμανία να είναι οι αγαπημένες μου φετινές συμμετοχές!!

  18. Τιποτα το πρωτοποριακο. Στη Γιουροβιζιον υπαρχουν καθε χρονο τουλαχιστον καμια πενταρια τετοια. Αν θελετε παραδειγμα απο περυσι το πρωτο που μου ερχεται στο μυαλο ειναι η Ιρις του Βελγιου. Τωρα αν πιασω και αλλες χρονιες αστα…

  19. Πολύ παρόμοια φούσκα θα παρουσιάσει και η Γεωργία σε λίγες μέρες.
    Οι Σουηδοί συνθέτες μετά την καθιέρωσή τους έχουν καταντήσει δημόσιοι υπάλληλοι και βαριούνται να γράψουν.

  20. Tha perasei sigoura alla ego pistevo oti tha pame austria tou xronou. Oraio kommati,nostimi I kopela,an einai kala paroysiasmeno tha xoume maxi kai to ena ap ta 2 pou tha dosoun tha nai I austria

  21. Εμενα μου αρεσει πολυ και σιγουρα θα βρεθει σε ψηλη θεση επειδη θα ευνοηθει και απο τις επιτροπες και απο τις συμμαχιες της Ρωσιας, που ξερουμε ολοι οτι συχνα πυκνα κανουν θαυματα.

  22. Το θετικό στην συμμετοχή της Ρωσίας είναι ότι η Dina έχει πολύ καλή φωνή, το αρνητικό είναι ότι αυτές τις μπαλάντες τις έχουμε φάει με το κουτάλι στην eurovision μην αρχίσω να τις απαριθμώ, δεν θα τελειώσω ούτε άυριο :P.
    Τώρα το πως θα τα πάει? Αφού μιλάμε για Ρωσία θα περάσει στον τελικό για πλάκα, πιστεύω πως αυτό το κομμάτι θα έχει την στήριξη των επιτροπών. Ένα πρόβλημα για την Ρωσία είναι πως και η Ουκρανία (που μαζεύει ψήφους απο την ίδια δεξαμενή) έχει και αυτή μπαλάντα, και μάλιστα δυνατή απο τα polls μέχρι στιγμής, να δούμε ποιός θα φάει ποιόν.

  23. ΩΡΑΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ,ΑΛΛΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΦΕΤΟΣ….ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΣΟΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΚΟΜΑ!!!!

  24. gus
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕΣ??ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ…ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΕΙΝΑΙ!!!..ΝΤΡΟΠΗ!!!ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΕΝΑ ΕΦΗΒΟΚΟΡΙΤΣΟ ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΙΘΙΣΜΕΝΗ ΜΠΑΛΑΝΤΑ??..

  25. Δεν καταλαβαίνω γιατί επιδής είναι μπαλλάντα θα το αγαπήσουν οι επιτροπές;

    ισως απο κριτήριο φωνής που ο Ηλίας κοζάς έχει φωνάρα για μένα όπως και την πολύχρονη φωνή του αγάθωνα εμάς γιατί να μη μας αγαπήσουν;
    επιδη είμαστε ποιο χαβαλεδιάριδες;

    • Εδω δεν αγαπησαν τον Λουκας με τη ζεμπεκια… θα αγαπησουν το τσιρκ…. εεε τους Κοζα Μοστρα με τον Αγαθωνα?? Ο Ηλιας οντως εχει πολυ καλη φωνη αλλα μονο για το στυλ που υπηρετει!

  26. Μετά το περσινό χάλι του εθνικού της τελικού μαλλόν φοβήθηκε η Ρωσία να διοργανώσει και φέτος έναν και προτιμησε στην απευθείας ανάθεση στην κοπελίτσα αυτή…Σαν πρώτη φορά το άκουσα ευχάριστα χωρίς να τρελαθώ δεν νομίζω να μπορέσει να βοηθήσει μια σκηνική παρούσια σε ένα τέτοιο τραγούδι αλλά Ρώσοι είναι αυτοι κάτι θα σκεφτούν λογικά…..Θα περάσει άνετα στον τελικό και πιστεύω ένα καλό πλασάρισμα στον τελικό πιθανώς 6άδα λόγω των πάρα πολλών συμμαχιών της…Βασικά μου δίνει την εντύπωση ότι μετά την νίκη της δεν επιδιώκει να ξανακερδίσει απλά να συμμετέχει απλώς και κατά την γνώμη της πάντα αξιοπρεπώς με εξαίρεση το περσινό χαλί……

  27. τα φαβορι φετος ειναι αυτα που περιγραφεται αλλα περιμενω και να ακουσω τι προτεινει και η αγγλια.οποια χωρα αποφασιζει οτι θελει να παρει τη eurovision δε στελνει ουτε μετριες μπαλαντες ουτε τσιρκα σαν και εμας.ενω μισω το alcohol is free τουλαχιστον θα ξυπνησει τον κοσμο απο τισ δεκαδες μπαλαντες που στελνουν και φετος ολοι

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ