Οι καλεσμένοι νικητές στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Αθήνας!

Λίγες ώρες πριν την διεξαγωγή του Ελληνικού Τελικού «Eurosong 2013 – A MAD show», οι επίσημοι καλεσμένοι του show δέχθηκαν την πρόσκληση της Υπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης κας Όλγας Κεφαλογιάννη και της ΕΡΤ για μια ξενάγηση στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο της Αθήνας. Έτσι οι Dima Bilan, Marija Šerifović, Ruslana αλλά και η δική μας νικήτρια Έλενα Παπαρίζου συνάντησαν την Υπουργό και ξεναγήθηκαν στο Μουσείο, λίγο πριν την μεσημεριανή πρόβα τζενεράλε.

Ο OGAE Greece ήταν φυσικά εκεί.

 

Ακολουθεί ο χαιρετισμός του Αναπληρωτή Διευθυντή του Εθνικού Αρχειολογικού Μουσείου & Διευθυντή Νομισματικού Μουσείου, Δρ. Γεωργίου Κακαβά:

«Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, το πρώτο της χώρας μας και ένα από τα σπουδαιότερα της υφηλίου, τους νικητές διαγωνισμών της Γιουροβίζιον, οι οποίοι με την παρουσία τους στηρίζουν την Ελλάδα μας σε αυτή τη δύσκολη περίοδο. Από την αρχαιότητα έως σήμερα, ο πολιτισμός όπως και η μουσική ενώνει τους λαούς.

Η μουσική αντηχεί μέσα στο Μουσείο με τη λύρα του Απόλλωνα και της Σαπφούς, την κιθάρα της Μούσας, τον αρπιστή από τις Κυκλάδες, αλλά και τους θνητούς που τραγουδούν στα συμπόσια.

Η παρουσία της κας Υπουργού μας τιμά ιδιαίτερα γιατί πιστεύουμε ότι ο Πολιτισμός αντάμα με τον Τουρισμό αποτελούν εμβληματικούς κομβικούς τομείς που μπορούν να βοηθήσουν στην ανόρθωση της οικονομίας και να προβάλλουν στην οικουμένη μια άλλη εικόνα για την Ελλάδα.»

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. εδώ η πατρίδα σας καίγεται και εσείς ασχολείστε με καραμπουρδάρες. Είστε οι ίδιοι που βλέπουν Τούρκικες σειρές και αδιαφορούν παντελώς για το μέλλον αυτής της χώρας. ο κόσμος εδώ πεινάει και βασανίζεται και εσείς ασχολείστε με τραγουδάκια. Όταν θα ξεπουληθούμε εντελώς στους ξένους να δώ τι τραγουδάκια θα αναφωνείτε τότε. ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕΩΣ.

  2. Τι μας λες ρε σοφε??? Π@@@@ριες και αηδιες?? Αλλου αυτα ακους σουργελοοο ξεφτιλααα εε ξεφτιλααα!!!! Και μην βγαζεις συμπερασματα απο το το computer επειδη δεν με γνωριζεις καθολου δεν καθομαι στον καναπε οσο για τις τουρκικες σειρες δεν θα το σχολιασω ρε μα@@@κα|!!! Μενω στην κυπρο και εδω μολις ακουνε τουρκο ξερεις τι γινετε!! Αντε μου στο διαλο παλιομιξιαρικο

  3. χαχαχα η ρουσλανα…γερασε….
    ο ντιμα μπιλαν…κλασικο ψωνιο
    κι η μαριγια η σερβα…8εα! αγαπω το στυλακι της!!!! <3

  4. όλοι εσείς που θα χαλάσετε μερικά ευρώ για να ψηφίσετε το βράδυ, θα σας πρότεινα ανταυτού να τα δώσετε σε κανέναν άνθρωπο που βλέπετε να παίρνει σκουπίδια από τους κάδους για να τραφεί.

  5. Ο π………….οyst……..ης που δεν ασχολειται με τη Γιουροβιζιον πως βρεθηκε σε ιστοτοπο της? Ειδε φως και μπηκε η το χτυπημα που ειχε με τον πλακουντα του τον αποπροσανατολητησε?

  6. Bilan is the best… και όλα τα υπόλοιπα είναι μπούρδες! άκου εκεί ψώνιο… ο άνθρωπος ήταν γλυκύτατος στο ξενοδοχείο του που τον συνάντησα!
    πόσο άσχετος κόσμος σχολιάζει χωρίς να ξέρει… τα φιλιά μου!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ