ΑΥΣΤΡΙΑ: Η Natália Kelly θέλει να “λάμψει” στο Malmö!

Έγινε απόψε στη Βιέννη ο εθνικός τελικός για την επιλογή του 46ου εκπροσώπου της Αυστρίας στον 58ο διαγωνισμό της Eurovision που θα γίνει το Μάιο στο Malmö.

5 ήταν οι καλλιτέχνες που είχαν επιλεγεί από εντεταλμένη επιτροπή νωρίτερα μέσα στη χρονιά: η Yela, η Natalia Kelly, το γκρουπ Bandaloop, ο Elija και ο Falco Luneau παρουσίασαν ζωντανά τα τραγούδια τους, με τα οποία ήταν ήδη εξοικειωμένο το αυστριακό κοινό, αλλά και από ένα από τα νικητήρια τραγούδια του διαγωνισμού. Με 50% televoting και 50 ψήφο επιτροπής νικητής αναδείχτηκε η Natalia Kelly με το τραγούδι “Shine”.

Να θυμίσουμε ότι η Αυστρία θα διεκδικήσει μια θέση στο μεγάλο τελικό της 18ης Μαΐου στον πρώτο ημιτελικό στις 14 Μαΐου.

[youtube id=”KCIcr_v37Hc” width=”600″ height=”350″]

Ελευθερία Παπαχριστοδούλου

51 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το καλύτερο τραγούδι κέρδισε απόψε. Νομίζω ότι θα περάσει και στον τελικό στο Μάλμε. Θέλει μόνο να δουλέψει λίγο το control στη φωνή της στα κουπλέ.

  2. Εντυπψσιακά καλό! Σίγουρη επιστροφή της Αυστρίας στον τελικό και σιγουράκι το TOP 5. ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΟΡ 5 ΦΕΤΟΣ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΘΑ ΚΟΝΤΑΡΟΧΤΥΠΗΘΟΥΝ : NOΡΒΗΓΙΑ – ΑΥΣΤΡΙΑ – ΔΑΝΙΑ

  3. Ωραία εμφάνιση αλλά το τραγουδάκι βαρετό εώς και αδιάφορο. Δεν το δένω κόμπο αν θα περάσει τελικό, πάντως θα αισθανόμουν πιο σίγουρη, για εμάς, αν βρισκόταν στον δικό μας ημιτελικό.

  4. Λοιπόν η Αυστρία διάλεξε το καλύτερο τραγούδι του τελικού της. Καλή φωνή, ωραίο εύπεπτο τραγουδάκι με λίγη τύχη μπορεί να περάσει στον τελικό.
    Το κακό με αυτό το τραγούδι είναι πως το βρίσκω αρκετά κοινότυπο, μία γλυκούλα κοπελίτσα να τραγουδάει μία ψιλο-ποπ μπαλάντα με τίτλο shine, ε δεν το λες και πρωτότυπο αυτό το πράγμα!

  5. Άριστη επιλογή από την Αυστρία που συνήθως στέλνει αδιάφορα τραγούδια. Πολύ καλό τραγούδι, ωραία φωνή από μια ωραία κοπέλα, ωραία – προς το παρόν – σκηνική παρουσία, τι παραπάνω χρειάζεται; Καλή τύχη στον τελικό Αυστρία!

  6. Δεν είναι κακό.Εντάξει δεν είναι κάτι το εντυπωσιακό ή εξαιρετικό αλλά είναι καλό και λογικά θα περάσει εύκολα στον τελικό.Μου αρέσει η φωνή της.
    Πάντως η συμμετοχή του 2011 μου άρεζε υπερβολικά και ήθελα να πάει καλύτερα.
    Μέχρι τώρα πιστεύω είναι από τα καλύτερα.
    Δανία και Νορβηγία τα αγαπημένα μου μέχρι στιγμής.

  7. Εντελώς “το κορίτσι της διπλανής πόρτας που έκανε το όνειρό του πραγματικότητα”. Και ένα κομματάκι που ρέει ωραία. Απ’ τις πιο συμπαθητικές δευτεράντζες που άκουσα ποτέ. Το σημείο με το μεταλλόφωνο και τα “ω-ω” στο 1:00 του δίνει πόντους. Θα αγαπηθεί.

  8. Θεε μου τι απαισια χρονια με το ζορι να μου αρεσει ενα τραγουδι εως τωρα…..ωραια κοπελιτσα ωραια φωνουλα αλλα ενα τραγουδι που δεν αφηνει τιποτα…ΤΙΠΟΤΑ!

  9. Επιτέλους! Μία δυναμική μπαλαντούλα! Είχα αρχίσει να αισθάνομαι ψάρι έξω από το νερό! Εντάξει, δεν είναι και το καλύτερο δείγμα του είδους, ωστόσο επιδέχεται βελτιώσεων ενορχηστρωτικά και ερμηνευτικά (συμφωνώ με το σχόλιο του Μάριου για τα κουπλέ) και η συμπαθέστατη εκπρόσωπος της Αυστρίας φαίνεται να έχει τις δυνατότητες να το επιτύχει. Με μία καλή παρουσίαση και λίγη τύχη, μπορεί να μπει τελικό. Για να δούμε…

  10. Είναι ένα καλό κομμάτι! Δυναμικό και η τραγουδίστρια πολύ γλυκιά! Φυσικά χρειάζεται αρκετές βελτιώσεις… Με μια καλή παρουσίαση μπορεί να περάσει τελικό!

  11. Αυστρία έχεις λεφτα, μπορείς να πάρεις λοιπόν τον διαγωνισμό με αυτο το τραγούδι….I think, xmmm, maybe Vienna 2014!

  12. καλο κομματακι απο την αυστρια.σιγα σιγα αρχιζει να αποκτα ενδιαφερων ο διαγωνισμος.μεχρι τωρα το πραγμα δειχνει οτι και του χρονου βορεια θα μεινει ο διαγωνισμος.

  13. Καλουτσικο αλλα οχι να τρελαθουμε κιολας.Τουλαχιστον ακουγεται ευχαριστα και δε θελεις να βαρεσεις ενεση στο ματι απ τη βαρεμαρα.Ωραια φωνη

  14. Δεν ειναι απο τις μπαλαντες που τις ακους και μενεις εκπληκτος αλλα δεν παυει να ειναι μια ωραια μπαλαντα που την ακους ευχαριστα.Καλη επιλογη απο την Αυστρια φετος και επισης μ’αρεσει πολυ η φωνη της κοπελας.

  15. Συμπαθεστατο και ευχαριστο. Εν τω μεταξυ, απο το 2011 που το Αζερμπαιτζαν χρησιμοποιησε βροχη απο πυροτεχνηματα, υιοθετηθηκε αυτο το ”trick” απο πολλες αλλες χωρες.

    • Αν το Shine πήγαινε για το Aζερμπαιτζάν, θα ήταν σίγουρα 10άδα ίσως και να κέρδιζε. Τώρα όμως που πάει για την Αυστρία, το πολύ-πολύ να περάσει στον τελικό και να βρεθεί κάπου στην μέση του βαθμολογικού πίνακα.

  16. ωραιοοοοοοο…πολυ καλο σαφως καλυτερο απο το περσινο τσιρκο! μου αρεσει… 😀 τοπ15 μου!…
    1.δανια 9.5/10
    2.γερμανια 8.8/10
    3.αυστρια 8.5/10
    4.ελβετια 8.2/10
    5.νορβηγια 8/10
    6.κυπρος7.6/10
    7.ουκρανια 7.4/10
    8.φινλανδια 7.2/10
    9.ισλανδια 7/10
    10.λευκορωσια 6.5/10
    11.σλοβενια 6.3/10
    12.μαλτα 6.1/0
    13.αλβανια 6/10
    14.λιθουανια 5.5/10
    15.βελγιο 5/10

    • χαχαχα,ναι ρε το ξερω μια χαρα βα9μοι ειναι εβαλα σχετικα μεγαλο βα9μο κι στα χειροτερα γιατι περιμενω να δω κι τι 8α επιλε3εουν οι αλλες χωρες ακομα ουτε οι μισες επιλογες δεν εχουν γινει 😉 κι αν εβαζα στο βελγιο πχ 1βα8μο,στην ελλαδα τι 8α εβαζα αν μας εκπροσωπησουν οι κοζα μοστρα η η ηλιαδη.,,,? -10? 😛

  17. Αρκετά καλό μπορώ να πω…..Αλλά δυστυχώς δεν το βλέπω τελικό για τον απλούστατο λόγο οτι είναι σε κακό ημιτελικό!Πάντως,θα το θελα τελικό!!!!!!!!!!!Μου αρέσει αρκετά!!!!!!!

  18. Πιστεύω θα στηριχτεί πολύ από τις επιτροπές (σε σημείο που να το δούμε στον τελικό). Για κάποιο λόγο μου θυμίζει Σλοβενία 2011, το οποίο βγήκε 4ο στις επιτροπές. Εντάξει, καλό τραγουδάκι (τίποτα ιδιαίτερο), καλή φωνή, ας περάσει, το αξίζει (ειδικά αν σκεφτούμε και τα υπόλοιπα που έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής).

  19. Αρκετά καλό τραγούδι, αλλά όχι κάτι το φοβερό. Λογικά θα περάσει τελικό και ίσως καταφέρει να διεκδικήσει μια καλή θέση στον τελικό. Καλή επιτυχία Αυστρία!!

  20. ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ !
    είνα αν όχι ο νικιτης των επιτροπων στον ημιτελικο της στο τοπ 3
    ας ελπίσουμε να έχει τη κατάληξη της δανείας το 2011 (που σωθηκε απο τις επιτροπες)
    και όχι της σλοβενιας ή της αυστριας την ιδια χρονια (που ΠΑΡΑΠΑΤΩΣΑΝ στο κοινο και οι επιτροπές έκαναν θαύματα)
    Σοου φαρ
    1-ΑΥΣΤΡΙΑ
    2-ΔΑΝΕΙΑ
    3-ΝΟΡΒΗΓΙΑ
    4-ΚΥΡΠΟΣ
    5-ΟΥΚΡΑΝΙΑ
    Φιλ γκλουκ ουστεραιχ ! 🙂

  21. Εξαιρετική η φετινή συμμετοχή της Αυστρίας!!!Μπράβο στην Natalia για την υπέροχη ερμηνεία και στην Αυστρία για την επιλογή της!!!

  22. Αυστρία λοιπόν….χρόνια απόχης δεν συμφωνούσε να ψηφιζει μόνο το κοινό επιστροφή ξανά στον διαγωνισμό μετά την νίκη της συμμάχου της Γερμανίας με μία αξιοπρεπέστατη παρουσία και ένα καλό πλασάρισμα γλυκάθηκε αρκετά μετα έστειλε το μαύρο της το το χαλί πάτωσε δεν είπε τίποτα όμως και τώρα αύτο…..απλά άλλο ένα τραγουδάκι που ακούγετε άπλα ευχάριστα όπως πολλά φέτος στον διαγωνισμό χώρις να νοιώσεις κάτι ιδιαίτερο ώστε να το θυμάσαι για να το ψηφίσεις η ερμηνεύτρια θέλει δουλεία πόλυ στην σκηνική της παρουσία σε κάποιες στιγμές ένοιωσα τα φωνητικά να υπερτερούν από αυτήν αισθητά και πολύ φοβάμαι σε περίπτωση συνεχόμενου αποκλεισμού της απο τον τελικό να δηλώση αποχή του χρόνου από τον διαγωνισμό αλλά είμαι περίεργος αν το κάνει τη δικαιολογία θα βρει απο την στιγμη πλέον που το αποτέλεσμα δεν κρίνεται καθαρά απο το κοινό……..που τόσο πολύ τα είχει βάλει μαζί του……..

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ