ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Glorious οι Cascada στο Malmö!

Η εθνική επιλογή της Γερμανίας για τη Eurovision 2013 ολοκληρώθηκε με θριαμβευτές το συγκρότημα Cascada οι οποίοι με το τραγούδι τους Glorious θα ταξιδέψουν στο Malmö.

Στον εθνικό τελικό, τον οποίο παρουσίασε η ηθοποιός Anke Engelke τραγούδησαν η νικήτρια της Eurovision το 2010 για τη Γερμανία Lena και η θριαμβεύτρια του Baku για τη Σουηδία Loreen.

Το αποτέλεσμα κρίθηκε κατά το 1/3 από την διαδικτυακή ψηφοφορία η οποία ολοκληρώθηκε λίγο πριν την έναρξη της βραδιάς και στην οποία επικράτησε το συγκρότημα LaBrassBanda, κατά το 1/3 από την τηλεψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού όπου επικράτησαν οι Cascada και κατά το 1/3 από την επιλογή της κριτικής επιτροπής, η οποία έδωσε τους 12 βαθμούς στους Blitzkidis Mvt.

Το συγκρότημα που δημιουργήθηκε το 2004 αποτελείται από την τραγουδίστρια Natalie Horler, τον DJ Manian και τον Yann Peifer. Έχουν πουλήσει πάνω από 20 εκατομμύρια albums παγκοσμίως και στις μεγαλύτερες επιτυχίες τους συγκαταλέγονται τα τραγούδια «Everytime We Touch», «What Hurts the Most» και «Evacuate the dancefloor».

Λουκάς Βλαβιανός

81 ΣΧΟΛΙΑ

    • Έχουν λεφτά και τρώνε , οι Γερμανοί , πως να το κάνουμε άλλωστε?
      Τραγούδι συμπαθητικό μεν , ανέμπνευστο δε ( ειδικά ερχόμενο μετά το Euphoria ).
      Φωνητικά , πολύ καλή , οπότε τσιμπάει και κάτι ολίγον από επιτροπές.
      Σκηνικά : Mε πέντε γράμματα = ΑΘΛΙΟ !

  1. Η τύπισσα πρέπει να αδυνατίσει.. τα λίπη στα μπράτσα της μου έφερναν αναγούλα. Ωραίο τραγουδάκι, φρέσκο.. καλά θα πάει. Καλοστημένο σόου, Λορέν και Λένα απίστευτες! Αναμένουμε τα δικά μας.. Καλή επιτυχία Γερμανία.

    • Για το τραγούδι ή για τα σωματικά προσόντα ενδιαφέρεσαι εσύ; Μάλλον μπερδεύτηκες γιατί εδώ δεν είναι τα καλλιστεία του ΑΝΤ1!

  2. Τραγουδάρα! Πασίγνωστη και στην Βόρεια Ευρώπη! Θα πάει ψηλά… Ετσι για να παραδειγματιζόμαστε… Ο κόσμος και η επιτροπή το ψήφισαν και τα ραδιόφωνα μέτρια βαθμολογία… Τοπ 5 για Γερμανία! Οι Γερμανοί εδώ μιλάνε για Πρωτιά βέβαια… Οίδωμεν.. Μέχρι στιγμής είναι απο τα καλύτερα!

  3. εξαιρετικός τελικός , εξαιρετικό αποτέλεσμα (αναμενόμενο) !!! θα είναι από τα φαβορί , δεν με νοιάζει η θέση! θα ακούσουμε ένα καλό σύγχρονο τραγούδι με μια τραγουδίστρια που έχει και τη φωνή! Καλή επιτυχία !!!

  4. Μία επιλογή υπήρχε απόψε και την έκαναν οι Γερμανοί. Δυναμικό χορευτικό κομμάτι και ακόμα πιο δυναμική η ερμηνεύτρια του. Σωστή, σταθερή φωνή, γράφει στην κάμερα, έχει τη σκηνή με άνεση και τσαγανό. Καλώς εχόντων, μία άνετη 10άδα, αν όχι 5άδα, θα δει φέτος η Γερμανία. Καλή επιτυχία Cascada.

  5. Δεν ξερω αν ειδατε την ψηφοφορια,αλλα οι Labrassbanda…σαρωσαν τα 12αρια…τυχαιο???δεν νομιζω….Επισης το τραγουδι που κερδισε μου θυμιζει λιγο απο ‘euphoria’ και η μουσικη ειναι ολοιδια,με το ‘Don’t you worry child’ των Swedish House Mafia!!

  6. Τρελό γέλιο για το σχόλιο σου, Sheep μου….εξαιρετικά εύστοχο…
    Πάμε όμως στο θέμα…Δεν περίμενα ότι θα το λεγα αυτό εγώ γιατί δεν ήμουν και πολύ φαν του τραγουδιού (εγώ υποστήριζα το λα,λα,λα μου κανε γλυκούλη, νοστιμούλι, και γενικά ένα τελείως διαφορετικό άκουσμα για την Γερμανία), οφείλω να ομολογήσω ότι ανεξαρτήτως ενδυμασίας, που ναι δεν είναι ότι καλύτερο, ΑΞΙΑ θα εκπροσωπήσει την Γερμανία. Αυτό που με εξέπληξε ευχάριστα είναι ότι ήταν εξαιρετικά καλή φωνητικά και μπράβο της. Σίγουρα λοιπόν με τον συφερτό που χει μαζευτεί μέχρι στιγμής, πλην ενος-δυο χωρών, η Γερμανία θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για καλό πλασάρισμα και ίσως και…νίκη; Χμμ, too soon to tell. Αφήστε δε, που τα χρειάστηκα προς στιγμήν, μην τυχόν βγουν οι τρομπετιάρηδες , να χουμε να μετράμε κι άλλη μία μπούρδα φέτος. Από εκεί και πέρα , όμως οφείλω να δώσω ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ τόσο στον άρτιο τελικό της Γερμανίας. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ! Κι ένα ΜΠΡΑΒΟ επίσης σε όλα τα τραγούδια…Τα περισσότερα εξ αυτών ήταν ΑΚΡΩΣ ενδιαφέροντα!!!!Άντε να δούμε λοιπόν τί άλλο μας περιμένει παρακάτω…
    Πάντως, καλό μπορεί ναι είναι, ΕUPHORIA μια φορά, ΟΧΙ!!!!

  7. Σίγουρα μια άνετη 10αδα για τους Γερμανούς, που γλυκάθηκαν από την πρόσφατη νίκη τους και κάθε χρόνο προσπαθούν όλο και περισσότερο για να τα ξανακαταφέρουν.

    Υ.Γ: Η τύπισα πρέπει να αδυνατήσει επιγώντος. Έχει πολύ electropop τραγούδι για τέτοια κιλά.

  8. Την εκανε την πατατα της η Γερμανια!Εστειλε την αντιγραφη της Λοριν,νομιζοντας οτι καθε χρονια ειναι ιδια!.Αλλα θα εξαργυρωσει τη θεση της στην ebu με αλλη μια καλη θεση!Κριμα.Θα αφησει εκτος δεκαδας κατι πολυ καλυτερο…!

  9. Kατα την γνώμη μου η Γερμανία είχε καλύτερα τραγούδια αλλά κι’αυτό δεν είναι κακό. Πιστεύω ότι η Γερμανία θα πάει καλά φέτως αλλά δεν με πείθει για τραγούδι που θα κερδίσει τον διαγωνισμό (αλλά θα μου πείς, σχετικά είναι αυτά, εδώ κέρδισε η μπούρδα του Αζερμπαιτζάν το 2011, οπότε…)

  10. Aν κι εγώ δεν έχω μουσικές γνώσεις όπως οι περισσότεροι δεν μπορώ να εντοπίσω σε ποιό σημείο μοιάζει το euphoria!
    Ενα τέτοιο κομμάτι για μένα πρεπει να υπάρχει στον διαγωνισμό και χαίρομαι που θα δούμε αυτό το τραγούδι από τους cascada.Το ότι είναι άλλο ένα ποπ dance κομμάτι δεν σημαίνει ότι δεν είναι ένα καλό ποπ dance τραγούδι.Και το σημαντικότερο έχει εξαιρετική φωνή.Μου αρέσει πολλή και είναι μέχρι τώρα στα 3 αγαπημένα μου.
    Ανάμεσα στις τόσες αδιάφορες συμμετοχές και τα μέτρια τραγούδια έχει ήδη ξεχωρίσει.
    Κατα την αποψή μου με διαφορά τα 3 καλύτερα τραγουδια ειναι Γερμανία,Δανία και Νορβηγία.

    • Γιαννή, ούτε κι εγώ μπορώ να εντοπίσω πού μοιάζει το Euphoria και είχα αρχίσει να πιστεύω ότι κάτι δεν ακούω καλά!

  11. πάντως με Αλεξ και Τζωρτζίνα θα κάνουμε και εμείς καλή αίσθηση!!! Αν και θα το επιλέξουν …η κριτική επιτροπή,γτ για να το ψηφίσουν οι Ελληνάρες χλωμό… Αν καθόριζε μονο ο κόσμος το τραγούδι, θα ήμουν σίγουρος για τον Αγάθωνα… Εύχομαι μη κάνουμε, αυτό το μοιραίο λάθος… Γτ προβλέπω τραγωδία αλα Ρακιντζή… Θα είναι απο τις συμμετοχές που θα θέλουμε να διαγράψουμε απο τη μνήμη μας… ΟΙΔΩΜΕΝ

  12. Δε μπορω να καταλαβω τι βρισκετε ολοι σε αυτο το τραγουδι!Μου θυμιζει Eurovision 2000,ο ρυθμος του αδιαφορος,αν δεν ηταν των Cascada ολοι στο ντουκου θα το περναγαν…προσωπικα μου φαινεται μετριο.
    By the way,μια χαρα ειναι το σωμα της,κανονικη γυναικα,οχι κρεμαστρα πασαρελας

    • Laurinda μου εγώ δεν ακούω καθόλου μα καθόλου ξένη μουσική και γνωρίζω ελάχιστα.Τους cascada δεν τους ήξερα φυσικά.Οπότε εμένα δεν μου λέει κάτι αυτό.Εγώ απλά ακούω ένα ωραίο ρυθμικό τραγούδι από μια εξαιρετική φωνή που απ’οτι φάνηκε και Live είναι το ίδιο καλή.

  13. Styling κακό, ως τραγούδι ρυθμικό, καλό φωνητικά αλλά δεν με ενθουσίασε (dejavu) αν και προτιμότερο μακράν άλλων συμμετοχών. Δεν αλλάζω τη ψήφο μου ως τώρα. Δανία.

  14. Η ολη εμφανιση ηταν λες και εβλεπα κατι πριν χρονια ακομα και το τραγουδι…!
    Η δε τραγουδιστρια εχει ενα θρασσος ενδυματολογικα μιας και τρωει και μεγαλουλα ειναι και ντυνεται νεανικα οποτε με χαλαει αισθητικα…!
    Περσυ ειχαν πολυ ωραιο τραγουδι!

  15. Mήπως να το άλλαζαν σε “Pelorious”;
    Άντε πάλι έστειλε η Γερμανία το ΒΑΡΥ της πυροβολικό !
    Αν είχαν φωνή οι κορσέδες και οι κόπιτσες θα τραγούδαγαν κι αυτές “Martirious”

  16. Episodiaki bradia mas anisixisan stin arxi ton bathmologion..
    Tromeri diorganosi san tin eurovision sto dusseldorf htan alla ta song polu saboura eos baremaras t glorious a3ize mono polu wraio tragoudi mono ligi dieta n kanei h kopelia k tha nai teleio!!!
    1 DENMARK
    2 GERMANY
    3 SWITZERLAND
    Perimenoe LATVIA Nico kai ONE to sabbato gia n ala3i i protia thelo n elpizo dld min ginei kamia stravi…

  17. Εμένα αυτό το κομμάτι δεν μ’αρέσει! Δεν το λες άσχημο ειδικά μπροστά στα περισσότερα από αυτά που έχουν περάσει μέχρι τώρα. Απλά πιστεύω πως οι Cascada θα μπορούσαν να έχουν ένα πολύ καλύτερο τραγούδι κ αυτό είναι τόσο μέτριο…. Αλλά το όνομα κάνει πολλά αν δεν ήταν οι Cascada αυτοί που το τραγουδούσαν σίγα μην ήταν όλοι τόσο θετικοί στα σχόλια. Εξακολουθώ να προτιμώ κατά πολύ Δανία κ Νορβηγία!

  18. Φαντάζομαι πολλοί θα έστησαν πάρτι με αυτήν την επιλογη!Εγώ προτιμούσαν μακράν Betty και Saint Lu!Και η όλη παρουσία της Cascada μου θύμιζε melodifestivalen προηγούμενων χρόνων.

  19. αυτά είναι τραγούδια, και εμείς πάμε να στείλουμε Αγάθωνα.. που πας ρε Καραμήτροοοοοοοοοοοοοο.. γελάνε με τα χάλια μας παντού.. ξεφτίλα

  20. Victory= τα σχολια σου πολυ εξυπνα….χαχααααα bravo….. ωραιο χιουμορ……….. παιδια εμενα μου αρεσε………… δυναμικο … & δυναμικη φωνη…..δεν μοιαζει με κανενα και ειδια με το περσυνο………. καμμια σχεση………… το 7ρι μου για την Γερμανια…………. μεχρι στιγμης μου αρεσει η ΓΕΡΜΑΝΙΑ
    ΕΛΒΕΤΙΑ
    ………………………….. και εχουμε και συνεχεια ……….. καλη μας επιτυχια ………

  21. Aυτο το κολλημα με τα κιλα το βρισκω ακρως ρατσιστικο μηπως πρεπει να το κυτταξουμε το θεμα;το τραγουδι δεν λεει και πολλα για μενα αν και ηταν το αναμενομενο για να βγει.Τελικα με οτι εχω ακουσει προς το παρον αναθεωρω την αποψη μου για Δανια και αρχιζω να πιστευω πως παει οχι μονο για 10αδα αλλα και για πρωτια μπορω να πω

  22. Μπραβο στη Γερμανια …θετει μεγαλη υποψηφιοτητα για τον τιτλο φαβορι 2013 κατ’εμε …το τραγουδι ειναι καλο ,δεν ειναι ”euphoria”αλλα ειναι καλο και ελπιζω να μην αρχισουν τα σχολια για τους CASCADA …του τυπου πως η Natalie η τραγουδιστρια του συγκροτηματος αντιγραφει τη Loreen γιατι -ενημερωτικα το λεω-οταν oi cascada ειχαν WORLDWIDE DANCE HITS (everytime we touch ,Evacuate the dancefloor)τα οποια και εδω στην Ελλαδα τα χορευαμε στα club η Loreen (καινουργια τοτε )κυνηγουσε τη τυχη της στα ταλεντ σοου της Σουηδιας …οποτε τι μας μενει …θα κράξουμε για τα κιλα της …Εδω ο Αλκαιος προλαβε και εχασε 30-35 κιλα μεχρι να παει …η Γερμανιδα 3-4 δεν θα καταφερει να χασει χαχαχαχα

  23. Το μόνο που με κρατάει από το να πω ότι έχουν την πρωτιά σίγουρα,είναι ότι δεν έχουν βγάλει όλες οι χώρες τραγούδι…Στη χειρότερη να το δούμε 3ο!
    Σίγουρα πράγματα!
    Όχι μόνο λόγω ονόματος,φωνής,μουσικής αλλά νταξ είναι Γερμανία!

  24. Ο Αγαθωνας διαβαζω ειναι λεει σιγουρος οτι θα παει Σουηδια και το διαδιδει παντου! Μηπως η γελοιοτητα του ξεπερασε τα ορια πλεον; Ποιος νομιζει οτι ειναι; Μηπως επισης βλεποντας το τραγουδι – απειλη της Γερμανιας πρεπει να δκεφτουμε καλα οτι μονο angel και one last kiss θα μας σωσουν;;; Μηπως;;;

  25. Ενα ακόμα ελεινό καρασκούπιδο από τη Γερμανία, ερμηνευμένο από ένα κακοντυμένο σούργελο!

    • Εγώ θα ήθελα να έχουμε και εμείς ένα τέτοιο ……. καρασκούπιδο όπως το αποκαλείς στην επιλογή μας. ΤΟ τραγούδι είναι σύγχρονο, ευχάριστο και σου μένει αμέσως ο ρυθμός! Αν είναι αυτό σκουπίδι της Φινλανδίας και της Λευκορωσίας είναι ηχητικά μαρτύρια!

  26. Καλή μου Cascada, όταν έχεις τα μπούτια του Μαραντόνα, δεν φοράς μίνι. Και όταν στήθος, μέση και γοφοί έχουν το ίδιο πάχος, δεν φοράς κορσέ, και μάλιστα με Swarovski… Εν ολίγοις, το τραγουδάκι είναι συμπαθές, αλλά από αυτά που τα ακούμε με το τσουβάλι στους σουηδικούς ημιτελικούς, αλλά η κοπέλα είναι απολύτως αντιτηλεοπτική, και πολύ περισσότερο έτσι όπως ντύνεται…

      • Επιτυχίες μπορεί να είχαν, αλλά αυτό που είδαμε χθες βράδυ ήταν για γέλια. Φωνητικά ήταν καλή τουλάχιστον.

      • Φίλε projectzero00, ξεπειδή ακριβώς είναι έμπειρη ερμηνεύτρια και έχει κάνει επιτυχία ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΝΑ ΠΛΑΣΑΡΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ και όχι να γίνεται στόχος δυσμενών σχολίων για δευτερευούσης σημασίας ζητήματα τα οποία δεν αφήνουν την παρουσίαση του τραγουδιού να απογειωθεί!

  27. Προσωπικα το τραγουδι της Γερμανιας δεν μου αρεσει και παρα πολυ, ειναι λιγο ξεσηκωτικο αλλα και τιποτα ιδιαιτερο απο την αλλη. Επισης της Δανιας που πολυ εκθειαζεται, παλι δεν μπορω να πω οτι τερελαινομαι. Της Νορβηγιας ειναι καλυτερο και απο τα δυο αυτα, αλλα και παλι δεν το θεωρω ικανο να κερδισει. Μεχρι στιγμης απο τα τραγουδια που εχουν επιλεγει δεν βλεπω καποιο να ξεχωριζει ιδιαιτερα. Εμεις μπορει να κανουμε την διαφορα, αλλα μονο αν παει ο Alex Leon ft Giorgina.

  28. Gia onoma opws 8a elege kai i gynaika toy placton!!!DEN ME ENTHOYSAIZEI KA8OLOY ++ to oti den xerw an akoyte alla i typissa trwwei lexeis sta agglika kai sto videoclip kai sto live!!!

  29. KALA OK.MOU THIMISE SAMANTHA FOX TWN 80S SE MEGALI ILIKIA.PWS ANEPNENE APORW ME TOSO SFIKSIMO. SA BODYBUYLDERAS EINAI .TO TRAGOUDI IDIO EUPHORIA .APO GOUSTO OI GERMANOI SKIZOUN,EVALE KAI TO TOULI STO KOLO NA MH FENETE H PERIFERIA PELOPONISOU.ELEOOOOOOS.

  30. ωραιοοο πιασαρικο ρυ8μικο! 8α παει καλα! 🙂 ΟΜΩΣ…μου 8υμιζει κατα πολυ το euphoria της loreen… :/ προς το παρον το τοπ14 μου ειναι…
    1.δανια
    2.γερμανια
    3.ελβετια
    4.νορβηγια
    5.ουκρανια
    6.κυπρος
    7.φινλανδια
    8.ισλανδια
    9.λευκορωσια
    10.σλοβενια
    11.μαλτα
    12.αλβανια
    13.λι9ουανια
    14.βελγιο

  31. ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΤΑΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΝΕΥ ΧΟΡΕΥΤΩΝ. Γερμανίδα είναι όχι φτωχοΜολδαβή. Το τραγούδι είναι μια χαρά, ΑΛΛΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Η! Που μου κουνήθηκε λίγο στο τέλος και η μόνη έμπνευση ήταν να μου παριστάνει τη Σαβούρα κατεβαίνοντας από την εξέδρα. Αν παρουσιαστεί έτσι εγώ δεν το ψηφίζω!

  32. Παρα πολύ καλο τραγούδι για τη Γιουροβιζιον!
    Επιτέλους κι’ ενα χορευτικό κομμάτι για φέτος αν και έπρεπε και η Νορβηγία να στείλει το Bombo αλλα τελως παντων!Ελπίζω να υπάρξουν και άλλα τέτοιου είδους.
    Στα 3 αγαπημενα μου μαζι με τη Δανία και Ελβετία!Τα υπόλοιπα τα θεωρώ βαρετά εως αδιάφορα..:/

  33. xmmm…αρχικά αδιαφορο έως μέτριο το πολύ ρυθμός τιποτά ιδιαίτερο κλασική σαβούρα ποπ μου την σπάει που στριγγλίζει όταν λέει το glorious και όσο για την σκηνική της παρούσια άκρως σπαστική σαν νταλικέρης και τέλος οι στυλιστική της προτίμηση απαράδεκτη φόρεσε ότι χειρότερο μπορούσε ώστε να μας δείξει τα παραπανίσια κιλά της…είναι απλά τυχερή του η Γερμανία βρίσκεται στο τελικό αλλιως δεν την έκοβα να μπορούσε να προκριθεί σε αυτόν……

  34. ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΕΛΙΚΟ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΜΕ,ΣΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΕΣΑΜΕ ΑΠΟ 3ΟΙ 12ΟΙ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΩ ΕΧΕΙ ΘΟΛΩΣΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΜΕ ΠΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ..ΚΑΙ ΟΣΟ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΣΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ?? Η ΠΕΡΣΙΝΗ 17Η ΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ! :/ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ!! ΘΕΛΩ ΟΤΙ 2011 ΚΑΙ ΠΡΙΝ!!!

  35. Πολυ καλο, μπορει να το δουμε ανετα στο top 5. Για την ωρα: 1)Δανια, 2)Γερμανια, 3)Ουκρανια, 4)Νορβηγια, 5)Ελβετια

  36. Loipon edo tha maste. An kai den m aresei poli, tha einai anamesa sto 3-4-5 nomizo. Oso gia mas, nomizo para poli apla oti an paei o agathonas, to 17 persi tha mas fenete teleio. An pane mono oi koza mostra MONOI TOUS, top ten! Exei KAKKISTI simperifora kai antikeimenika sto live I foni tou DEN VGAINEI! Ego to angel tha to psifiso!

  37. Η παρουσιαση του τραγουδιου ΑΘΛΙΑ… ωε τραγουδι, οκ πολυ καλυτερο απο αρκετα… μεταξυ Γερμανιας και Δανιας….θα προτιμησω ΔΑΝΙΑ!!

  38. Αρκετά καλό το τραγούδι, αν και δεν ξετρελάθηκα…εξακολουθούν να μου αρέσουν περισσότερο της Νορβηγίας και της Δανίας. Πιστεύω ότι θα τα πάει αρκετά καλά.

  39. Μεχρι στιγμης αν οχι το καλυτερο ενα απο τα καλυτερα ειναι σιγουρα.Μου θυμιζει τραγουδι του Guetta και ειναι πολυ συγχρονο λογικα θα παει καλα…

  40. Λοιπόν θα σας πω μια ιστορία. Μάλλον θα κοιτάξω λίγο τα στατιστικά του διαγωνισμού! Η πρώτη χρονιά που είχαμε 2 ημιτελικούς ήταν το 2008. Εκείνη την χρονιά έχουμε ρεκόρ συμμετοχών (43) και το βραβείο πηγαίνει σε χώρα της πρώην Σοβιετικής Ένωσης (Ρωσία). Το 2009 στην Μόσχα έχουμε αποχή χώρας του Καυκάσου (Γεωργία) και 42 συμμετοχές το βραβείο πάει σε χώρα της Σκανδιναβίας (Νορβηγία). Το 2010 4 χώρες αποχωρούν και επιστρέφει η Γεωργία. Συμμετοχές:39. Το βραβείο το κερδίζει χώρα των Big 5 (Γερμανία). Το 2011 στο Ντίσελντορφ έχουμε πάλι ρεκόρ συμμετοχών και το βραβείο πάει σε χώρα της πρώην Σοβιετικής Ένωσης (Αζερμπαϊτζάν). Το 2012 οι συμμετοχές πέφτουν στις 42 ενώ αποχωρεί και χώρα του Καυκάσου (Αρμενία) το βραβείο ως γνωστόν κερδίζει Σκανδιναβική χώρα η Σουηδία. Φέτος έχουμε 4 αποχωρήσεις και επιστροφή της Αρμενίας λέτε το βραβείο να πάει σε Big 5???? Μέχρι στιγμής η ιστορία επαναλαμβάνετε! Μέχρι χτες έλεγα ότι το βραβείο θα παιχτεί μεταξύ Γαλλίας και Ηνωμένου Βασιλείου, με φαβορί το Η.Β. από χτες όμως…. Η Γερμανία στέλνει κάτι πολύ δυνατό. Οι Cascada είναι γνωστοί στην Ευρώπη, έχουν δυνατό, ρυθμικό τραγούδι. Και όχι μόνο για τους Eurofans! Προσθέστε ότι η Σουηδία είναι φίλη χώρα με την Γερμανία. Και να σας θυμίσω ότι την σειρά εμφάνισης θα την καθορίσει το svt…. νομίζετε ότι τέτοιο hit θα το αφήσουν να εμφανιστεί στα πρώτα 15???? Όχι βέβαια!!! Μάλλον 24ο με 26ο θα εμφανιστεί! Και για να μην παρεξηγηθώ, δεν λέω αν είναι καλό ή κακό τραγούδι, λέω ότι είναι τρελό hit και εδώ που τα λέμε οι Cascada το έχουν και το επί σκηνής! Και τέλος οι Big 5 έχουν ένα μεγάλο ατού όταν έχουν δυνατά κομμάτια: Δεν τα καίνε στον ημιτελικό. Βλέπε Ελλάδα 2005 και Γερμανία 2010! Άντε και στα δικά μας που δεν το βλέπω!!! Καλή Eurovisionoχρονιά παίδες! Ο Φλεβάρης κι αν φλεβίσει Eurovision θα μυρίσει!!!!

  41. Χιλιοακουσμένο και ανέμπνευστο τραγούδι. Απέρριψαν ένα υπερσύγχρονο πραγματικό χορευτικό (των Blitzkids)που πήρε το 12 της επιτροπής ή το συμπαθέστατο Change γι΄αυτό…; προσωπικά το κατατάσσω στο ίδιο στιλ με της Ουγγαρίας το 11 και σαφώς χειρότερο, άρα…20ο-25ο
    Δεν μπορώ να μη σταθώ στις τρομπέτες που σάρωσαν στον κοινό. Αν αυτό άρεσε που είχε μόνο τα πνευστά και το ρυθμό χωρίς καμία άλλη αξία ως τραγούδι/σύνθεση, και αν ισχύει όπως ειπώθηκε στο σχολιασμό ότι ο γρήγορος αυτός ρυθμός (που είναι πανομοιότυπος με τον βαλκανικό) είναι η νέα μόδα τότε νομίζω πως τελικά δεν είναι και τόσο μεγάλο λάθος να στείλουμε τους ΚΜ.

  42. Τι μα^%&% βλεπω! στο μεταξυ σχετιζετε ολα τα τραγουδια οτι θυμιζουν euphoria ενω στην πραγματικοτητα δεν εχουν καμια σχεση τι να πω! το τραγουδι καλο αλλα απο κοινο μονο θα ψηφισθει απο επιτροπη με τετοια απαραδεκτη παρουσιαση θα παρει ποδι!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ