ΚΥΠΡΟΣ: Αυτό είναι το “Αν με θυμάσαι”!

Σήμερα, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, η Δέσποινα Ολυμπίου παρουσίασε στη γνωστή εκπομπή “Μαζί στο ΡΙΚ” την μπαλάντα της “Αν με θυμάσαι”, με την οποία θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον 58ο διαγωνισμό της Eurovision που θα γίνει το Μάιο στο Malmö.

Την μπαλάντα, η οποία είναι εξ ολοκλήρου στην ελληνική γλώσσα, υπογράφουν οι Ανδρέας Γιωργαλλής και Ζήνωνας Ζηντίλης στη μουσική και τους στίχους αντίστοιχα.

Η Κύπρος με τη Δέσποινα Ολυμπίου θα διεκδικήσει τη συμμετοχή της στο μεγάλο τελικό της 18ης Μαΐου στον πρώτο ημιτελικό, στις 14 Μαΐου.

[youtube id=”gSvv7ie0Hio” width=”600″ height=”350″]

Ελευθερία Παπαχριστοδούλου

102 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Oooops!!! Όχι η καλύτερη επιλογή για την Κύπρο… Αγαπάμε Δέσποινα, γλυκούλικο το κομμάτι, αλλά τελικό;;; όχι και τόσο πιθανό…

  2. Τιποτα το ιδιαιτερο…τετοιες μπαλαντες εχουν παει πολλες…λυπαμαι που θα το πω,αλλα φετος η Κυπρος δεν μπορει να κανει την ΥΠΕΡΒΑΣΗ!

  3. ti zitate apo mia xwra stin akri tis evropis kai xwris simmaxies??? na kanei tin ipervasi??? eleoos.. toulaxiston einai aksioprepestato kai den einai kanena karnavali (pou provlepete na pane polla karnavalia fetos)
    pleon den pezi rolo i thesi pou tha paris ston diagonismo alla to an tha einai aksioprepes stin skini

  4. aplo lito kai omorfo ..mia axioprepestati simetoxi ..den xero po tha paei mporei kala mporei kai oxi alla simasia exei oti h kypros stelnei ena axioprepei tragoudi….k ayto exei simasia diagonismos tragoudiou einai h eurovision oxi arena gia sfagi….eleos me me merikous eurovisiomaniac pou thelous kathe xrono proties les k einai ethnikos skopos tis kathe xoras..xalaroste ligo…oraia einai eurovision alla den tha pethanoume k olas!!

  5. τουλαχιστον η κυπρος στελνει τραγουδι καλο η κακο θα δειξει.και εμεις τραγουδι να στειλουμε οχι το θιασο του καραγκιοζη με μπαρμπαγιωργο τον αγαθωνα.

    • Y.Γ. Παρόλα αυτά αν το συγκρίνω με κάτι ανάλογο, όπως την αριστοκρατική φεστιβαλούρα της Ισλανδίας, το βρίσκω υποφερτό.

  6. Sorry, αλλά εδώ μιλάμε για την Κύπρο, σχόλια, έστω και έμεσα, για τη συμμετοχή τη δική μας δεν έχουν καμμία θέση… Έλεος πια με μερικούς εδώ μέσα, τόσο καημό πια δεν τον περίμενα…

  7. η μικρουλα κυπρος στεκεται στο τεραστιο υψος της και κανει ακομα μια χρονια τη προσπαθεια της χωρις κατινιες τσιρκα επι σκηνης γελοιες δηλωσεις προκλητικα αταλαντα ατομα.με ελληνικο στιχο μαλιστα

  8. Guys apo ta oraiotera pou akousa fetos… apo afta pou idi exoun vgei… aplo, omorfo tragoudi… straight to the point xoris vlakeies kai gries na kanoun tsoukahara, pagodromio me skier, alexiptotistes kai treles me alouminoxarta na trexoun pano kato… kala itan kai afta alla kai mia nota apo TRAGOUDI isos xreiazotan kapote… kai as patosoume
    Mpravo ston Antrea, Zinona kai Despoina gia ena omorfo tragoudi!!

  9. Παρα μα παρα πολυ μετριο…Κριμα για την Κυπρο. Το μονο θετικο ειναι οτι ειναι ενα αξιοπρεπες τραγουδι με μια καλη φωνη να το ερμηνευει. Δυστυχως τιποτα το ιδιαιτερο…

  10. Απογοητεύτηκα…Κρίμα γιατί η Δέσποινα έχει τραγουδήσει πολύ καλύτερα κομμάτια…
    Προβλέψιμη δομή , μελωδία και στίχοι.Μόνο για τη φωνή της ίσως περάσει τελικό.
    5/10 από μένα.

  11. Sorry guys and girls, αλλά σαν διαφήμιση της LACTA είναι και όχι στα καλύτερα της…Κρίμα την Δέσποινα…ΚΡΙΜΑΑΑ!!!! Αλλά φταίει κι αυτή,…Τί της άρεσε ακριβώς σε αυτό όταν το πρωτάκουσε προσπαθώ να καταλάβω…Μια σύγκριση μόνο με τις κομματάρες που έχει πει στο πρόσφατο παρελθόν, έφτανε.Μα τι γίνεται φέτος; Με ένα , άντε 2 το πολύ τραγούδια θα μείνω να μου αρέσουν ;
    Εννοείται, και δεν προσπαθώ να το παίξω σωβινιστής , ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ,πως ανεξαρτήτως προσωπικού γούστου, και οι 4 δικές μας προτάσεις , έχουν κάτι να πουν, σε σύγκριση με αυτό το άσμα, που απλά ήλθε στη ζωή, πέρασε και έφυγε ΧΩΡΙΣ να μπορέσει να βρει τον λόγο της ύπαρξης του στην γη των χαμένων ποιητών….(Ο ρομαντισμός κολλάει , μέρα που ναι σήμερα)….Αυτά λοιπόν και από ΚΥΠΡΟ…Πάμε παρακάτω…Τί έχουμε; Γερμανία…
    Δλδ, Cascada; Ουφφφφφφ! Τελειωμό δεν θα χει ο ξεπεσμός…..

  12. Σε σχεση με τις υπολοιπες συμμετοχες φαινεται ως μια καλη προσπαθεια. Με τα μεχρι τώρα τραγουδια οι επιτροπες θα το εχουν στην πρωτη 5αδα, ο κοσμος ομως…..

  13. Θα περάσει απαρατήρητο φοβάμαι και δεν θα ξεπεράσει τη σκόπελο του ημτελικού, άνευρο εντελώς ως αδιάφορο και σαν μελωδία και σαν ερμηνεία

  14. Μ’αρέσει γλυκό-λιτό και όμορφο! Δεν είναι τπτ το εντυπωσιακό κ θα μπορούσε να βρει και πολύ καλύτερο τραγούδι! Αλλά είναι καλούλι και αξιοπρεπέστατο! Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να τα πάει καλά…. ίσως φανεί κ αρκετά βαρετό στους ξένους….

  15. To ufos eine paromio me tis bosnia&herzegovina perisi…to opoio dn m arese alla perase teliko….parolo pou exei to idio ufos omws, m aresei perissotero to tragudi tis kupru kai to thewrw wreo….to 4o apo auta pou exun epilexthei ews twra… kuriws tis fwnis tis perissotero…. :p

  16. Χμ γλυκό τραγουδάκι, η Δέσποινα έχει πολύ καλή φωνή και οι επιτροπές θα το εκτιμήσουν αυτό. Βέβαια το τραγούδι δεν είναι κάτι το εξαιρετικό ή κάτι που δεν το έχουμε ξανακούσει, και δεδομένου ότι η Κύπρος δεν έχει πολλές συμμαχίες, οι πιθανότητες να προκριθεί δεν είναι πολλές (χωρίς να αυτό να συμαίνει ότι δεν υπάρχουν).

  17. Λυπάμαι αλλά είναι από τα πιο γλυκανάλατα τραγούδια που έχω ακούσει γενικά.Εδώ εμείς το ακούμε στη γλώσσα μας και δεν μας αρέσει σκεφτείτε τις υπόλοιπες χώρες.
    Τελίκα αυτός ο συνθέτης και ο στιχουργός γράφουν μόνο βαρετές και άνευρες μπαλάντες και το συγκεκριμένο με πάει πίσω σε συμμετοχές της δεκαετίας του ’80 και του ’90.
    Δεν περίμενα κάτι τόσο αδιάφορο.
    Οσο για το αξιοπρεπή τι εννοείτε?
    Βασικά προτιμώ Κόζα Μόστρα με την τρέλα τους πάρα αυτό το αξιοπρεπή νανούρισμα.Νύσταξα.

  18. Μου αρεσει σαν ακουσμα ειναι απλο, λιτο και τρυφερο ωστοσο δεν πιστευω να καταφερει και πολλα. Οπως και να ‘χει, καλη επιτυχια στην Κυπρο!

  19. Me to prwto akousma den enthousiastika alla thewrw oti apo osa exoume akousei apo tis alles xwres mexri twra einai h monadikh katharoaimh klassikh mpalanta kai tha ksexwrisei sigoura….Toso stis epitropes oso kai stous latreis ths mpalantas kai twn “katharwn” hxwn xwris baboures kai peritta bit…Nomizw oti tha perasei sigoura teliko kai apo ekei kai pera ola einai pithana…An to sthsimo sth skhnh einai kalo nomizw oti mporei na paei psila h Kypros opws to 2004….

  20. Καλό τραγούδι και αξιοπρεπές ! Μην απογοητευεστε! Θυμάστε τι έλεγαν για την ισλανδια το 2009 οι ξένοι ” η μπαρμπη …. Πολύ γλυκό αλλά σε κοιμιζει…… Δεν θα κάνει πολλά ! Καλό αλλά υπερβολικά γλυκό ” κι όμως 2ο !!!!! Πιστεύω πως ίσως καταφέρει την 9η-13η θέση στον τελικό γιατί όχι ?

  21. για τις προτιμησεις του καθενος δεν μου πεφτει λογος ομως ωρε αδερφια αν δεν ηταν της Κυπρου και ηταν μιας αλλης χωρας θα λεγατε τα ιδια λογια;Και εγω αγαπω Ολυμπιου αλλα η αληθεια ειναι αυτη που λενε αρκετοι εδω μεσα ΥΠΟΤΟΝΙΚΟΤΑΤΟ τοσο χλιαρο που μετα απο 1 λεπτο “σορρυ Δεσποινα αλλα δεν θα σε θυμαμαι”.

  22. τραγουδι στα προτυπα μπαλαντων eurovision.ειναι πως θα κατσει στο φετινο mood στη σουηδια.τετοια κομματια αλλες χρονιες πανε σχετικα καλα αλλες πατωνουν.εξαλλου δε νομιζω πως αποσκοπει η κυπρος να κερδισει.πολλα μπραβο για το οτι ο στιχος ειναι ελληνικος και πολλα μπραβο για το οτι η κυπρος δε μοιαζει στην ελλαδα που κατι ξεφτυλοεκπομπες πρωινομεσημεριανες μας κανουν πλυση εγκεφαλου ποιο ττραγουδι πρεπει να στειλουμε

  23. Όμορφο τραγούδι, έχει ωραία μελωδία! Οι στίχοι όμως επαναλαμβάνονται αρκετά. Ελπίζω να τα πάει καλα!!

  24. εμένα το τραγούδι μου αρέσει, αν και το “αν με θυμάσαι, αν θυμάσαι” κουράζει λίγο . Παρολ’αυτά είναι μια αξιοπρεπής συμμετοχή για την Κύπρο ! Καλή επιτυχία!

  25. Mia lexi: average! Nomizo tha nai san to velgio persi! Den apokleio na perasei omos! Exartatai ta alla tragoudia tou imitelikou pos tha nai.(btw akousa ton agathona na leei oti einai sigouros oti tha paei. RE DEN PAEI STO DIAOLO LIGO? Ti kavalimeno kalami einai auto? Ama den.goustarei tous allous sto malmo tha tous vrizei? Ton euxaristo giati sinexizei na epivevaionei tin apopsi mou iper tou angel. Aidiazo. Krima giati ama pigainan MONOI tous oi koza mostra tha moun 100% mazi tous..)

  26. Περιμενα κατι καλυτερο αν δεν ηταν η Δεσποινα με την φωναρα της το τραγουδι δεν θα ακουγοταν δυστυχως δεν εντυπωσιαζει με τα πρωτα ακουσματα ΚΑΤΙ ΛΕΙΠΕΙ …κριμαααααααααααααα!!!!
    Ας δουλεψουν και αλλο το τραγουδι κατι λειπει λες και ειναι ντεμο…ελεοσ χαθηκε και η εμπνευση με την κριση!

  27. σεμνο,απλο ταπεινο…δεν λεω ωραιο ειναι,εχει κι κανα δυο στιγμες κορυφωσης αλλα κατι μου λειπει.. :/ τελοσπαντων,καλη επιτυχια στην κυπρο μας! 😀 δυστυχως ειμαστε σε διαφορετικους ημιτελικους αλλα οκ,πιστευω να δουμε κι φετος την κυπρο στον μεγαλο τελικο! 🙂 καλη επιτυχιααααααα…κι αν ανταμω8ουμε στον τελικο…12points go to…Cyprus!(στανταρακιιιιιι 😉 )

  28. Αν με θυμασαι θα λεει η Δεσποινα στο Μαλμε ψηφισε με τηλεθεατη αλλα λιγο δυσκολο να την θυμηθει!! Πιο υποτονικο τραγουδι δεν εχει υπαρξει ξανα! Κριμα! Απορω γιατι θ μπουν στον κοπο να πανε…!! Για την εμπειρια;;;

    • Αυτά τα κομπλεξικά σύνδρομα της πρώτης θέσης να ξεχνούσατε και να χαλαρώνατε να βλέπατε τι καλά θα περνούσατε και δεν θα μας ζαλίζατε και εμάς τους υπόλοιπους. Εκτός απο τους Σκανδιναυούς και μερικές μεγάλες ή πλούσιες χώρες ΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΟΟΟΛΟΥ ΚΑΚΟ!

  29. Το τραγούδι της Κύπρου είναι πολύ γλυκό και μελωδικό. Ωστόσο θεωρώ πως έπρεπε να είχε μια κορύφωση, όπως της Chiara το 2005.Σε καποιό σημείο δηλαδή να απογειωνόταν η ερμηνεία της.

  30. Δε με ενθουσίασε είναι αλήθεια, αυτό το τραγούδι. Θεωρώ ότι οι ελπίδες της Κύπρου για διάκριση φέτος προέρχονται από την ερμηνεύτρια. Έχω ακούσει τη Δέσποινα Ολυμπίου live και πραγματικά η φωνή της μου άρεσε πάρα πολύ: δυνατή, καθαρή και γλυκειά. Οπότε υπάρχουν πιθανότητες να γοητεύσει τις επιτροπές οι οποίες πιστεύω (κρίνοντας από την περσινή τους βαθμολογία) ότι δίνουν σημασία στις φωνητικές δυνατότητες του ερμηνευτη.

  31. ego to mono pou ksero oti anavikame sta prognostika 8 thsis pros ta pano kai eimaste stin 17 thesi emena kati mou lei kai auto kai eleos merikoi edo mesa pou stilame ola ta tsirka gia fetos stin eurovision apo tourkia mexri germania egine i ellada

    • Καλα πρεπει να εχεις καποιο προβλημα…!
      Τι δουλεια εχει το τι θα στειλει η Ελλαδα με την κριτικη για το Κυπριακο τραγουδι??
      Νομιζεις οτι καποιοι εχουν εμπαθεια με την Κυπρο??Τοτε δεν θα στελναμε Κυπριους να μας εκπροσωπουν ως Ελλαδα…για συνελθε και η κριτικη χρειαζετε μηπως αλλαξουν κατι στο τραγουδι γιατι η Δεσποινα ειναι φωναρα.

    • Mi se kolakeyei to noymero 8a katevei kai allo min nomizeis oti to 17 einai mpam apo twra 18 tin dixnane kai propersy kai teliko den eide h kypros!! Ama s’aresei file ta tsirka einai metaxy 4-5 8esi sta prognostika oxi 17h kai anevenoyn kai allo oso kai an den goystareis !!!

  32. Dystyxos oxi kai toso dynato gia to teliko lypame kypros kallo to despinaki metrio to tragoydaki omws to teliko den 8a paei mallon to komataki(me vasei ti dynami twn allwn symmetoxwn) !!! 06/12

  33. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ..Α ΡΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΤΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕΣ!! ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΤΩΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!! ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΛΙΓΟ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΕΛΙΚΟ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ!!

    • Shgoyra me tipota tin Iliadi giati to tragoydi tis einai gia ta baza kiriolektika twra oi koza mostra kaloi einai alla pali mpaklamadaki ka8e xrono ta idia, to Angel prwtwtypi alla den 3erw an 8a kanei mpam kai i apergei apo tin alli koyklara kai fwnara alla to tragoydi tis den prwtwtypi!! Ka8arh gnwmi APERGI H ANGEL sygoyra!!!

  34. Οπως και να εχει ειναι η χωρα η οποια θα μας ψηφισει και απο την αλλη δεν ξερουμε και εμεις τι θα εχουμε… απο την στιγμη που η ελλαδα δεν υποστηριζει την γλωσσα της ας την υποστηριξει η κυπρος παρολο που το ελληνικο δεν πολυπερναει στον διαγωνισμο!τελος η κυπρος ηταν η μια απο τις πολλες χωρες η οποια απο την πρωτη κιολας στιγμη που μπηκε στο διαγωνισμο το 1981 βρεθηκε στην 5αδα
    Εμενα το τραγουδι μ αρεσε!! Θα το ψιφησω!!!

  35. Προσωπικά το έχω λατρέψει! Καταπληκτική και πολύ τρυφερή μελωδία και στιχάρες που με συγκίνησαν. Από τις πιο ωραίες μπαλάντες που θα δούμε φέτος και η Δέσποινα έχει και φωνάρα για να το υποστηρίξει!

  36. αν συνεχισουν οι αλλες χωρες να στελνουν σαχλαμαρες οπως τα περισσοτερα απο αυτα που συμμετεχουν φετος η κυπρος περναει ανετα στον τελικο.το τραγουδι για καποιον που στην ουσια δεν παει για να νικησει ειναι καλο.και απο τη στιγμη που μπηκαν επιτροπες τραγουδια που λες οτι σε κοιμηζουν πανε καλα.η συγκεκριμενη μπαλαντα επειδη παρακολουθω χρονια τον διαγωνισμο δεν υστερει απο μπαλαντες που τα πηγαν καλα αλλες χρονιες.θεωρω τιμια την προσπαθεια της κυπρου και πιασαρικο οτι αρχιζει α καπελα το τραγουδι.

  37. Αν πάει ο Αγάθωνας με τους Koza Mostra κάποιος θα πρέπει να μην βρίσκεται στη σκηνή του Malmo, αφού δεν επιτρέπονται πάνω από 6 άτομα!Έτσι δεν είναι ή κάνω
    λάθος?

  38. Συμπαθητικό!
    Παρ’ολο που είμαι Κυπριος ομολογώ πως απογοητεύτηκα αρκετά!Προτιμώ κάλιστα το περσινό!Φετος δύσκολα τα πράγματα για προκριση,σε ένα δύσκολο semi final χωρίς σύμμαχους!Θα εξαρτηθεί πολύ το αποτέλεσμα από τη σκηνική παρούσια πιστεύω..
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ..!!

  39. to ”mono gia mas” tou 1996 epestrepse me gynekia foni, pio ftoxi enorxistrosi alla exisou glykanalato stixo.krima pragmatika pou mia tetia ermineftria epelexe na paei eurovision me ena tragoudi pou ego prosopika to theoro oxi aplos adiaforo kai vareto alla kako apo oles tis apopseis!mia akoma petameni efkeria gia tin kypro!

  40. Οχι ρε γαμωτο!!!! Τιποτα απολυτως. Κριμα ρε Δεσποινα, πολυ λιγο για σενα. Αλλαξτε το οσο σας παιρνει ο χρονος που δινει η EBU.

  41. Πανεμορφο!Οι επιτροπες εβγαλαν τριτη την τσιριδα της στεφανοφορουσας Γκαιτανας περυσι(Ε-ΛΕ-ΟΣ).Αρα οι επιτροπες θα το “σπρωξουν” τρελα!
    Της Σλοβενιας το ακουσατε?

  42. Καλά που έβαλε στον τίτλο το ΑΝ γιατί μάλλον απαρατήρητη θα περάσει. Μάλλον σε “ΑΝ ΜΕ ΛΥΠΑΣΑΙ” ταιριάζει περισσότερο.

  43. Ενα απλο, συμπαθητικο τραγουδακι που μπορει να περασει απαρατηρητο αλλα και που μπορει (σχετικα και με τις αλλες συμμετοχες), τελικα να ψηφιστει απο τις επιτροπες τουλαχιστον, γιατι απο τον κοσμο δεν το βλεπω πολυ πιθανον.

  44. δεν το λες δυνατη συμμετοχη, αλλα ειναι αρκετα δυνατο..:) πολλα μπραβο για τον ελληνικο στιχο.. μακαρι να περασει τελικο..! αλλα για δεκαδα λιγο χλωμο..!

  45. Λυπάμαι που θα το πω αλλά το βρίσκω φοβερά μέτριο τραγούδι. Η αλήθεια είναι ότι περίμενα κάτι πολύ καλύτερο. Όπως και να χει καλή επιτυχία Κύπρος!!

  46. poluagapimeni mou kipros perimena na se akouso stin bridia toy ellinikoy telikoy gia na bgalo kapoio simperasma briskese se ena diskolo imiteliko me xores pou den se protimoun sxedon katholoy kai me ena kommati apla simpathitiko xoris kati na sou meinei molis teleiosei esto kai kako…apla me alla logia molis to akouseis amesos to xexnas… kai distixos den eise irlandia pou otan stelnei mpalantes (sxedon sinexeia) poy kapies apo aytes einai arketa xeiroteres apo to diko sou kommati alla blepeis iralnadia ayti kipros esi…elpizo kai makari na kano lathos i poreia sou na min minei mexri ton imiteliko…..

    • Συμφωνώ μαζί σου, όντως δύσκολα τα πράγματα για την Κύπρο φέτως, διότι ενώ έχει πολύ καλή φωνή η Δέσποινα, το τραγούδι δεν σου μένει (Αν εκπροσωπούσε την Ρωσία βέβαια με αγγλικό στίχο, θα περνούσε αέρα στον τελικό).
      Ωστόσο κάνεις ένα λάθος, οι Ιρλανδοί δεν στέλνουν πιά μπαλάντες, τα τελευταία 6 χρόνια μόνο το 2010 έστειλαν μπαλάντα με την Niam Kavanagh η οποία πάτωσε, δεν ξέρω βέβαια τί θα στείλουν φέτως.

  47. Paidia amite allo ellada kai kipros stelnoume tragoudia stin elliniki glossa. mporei na einai kai ta dyo grand patates alla toulaxiston sevasmos stin athanati latremeneni mas glossa!!!!!. euxomai se mana(ellada) kai kori(kipros) kathe epityxia!!!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ