Ελληνικός Τελικός POLL 2013: Μάχη για την κορυφή!

Έξι ημέρες αφού ανακοινώθηκαν τα τέσσερα υποψήφια τραγούδια για τη φετινή εκπροσώπηση της Ελλάδας στον 58ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, και στο παραδοσιακά ετήσιο poll καταγραφής των προτιμήσεών σας και η μάχη για την επικράτηση του δημοφιλέστερου τραγουδιού είναι μεγάλη.

Η κατάταξη των τεσσάρων τραγουδιών μέχρι αυτή τη στιγμή έχει ως εξής:

Angel (Alex Leon & Giorgina) – 1,697 ψήφοι – 34%

Alcohol Is Free (Koza Mostra & Αγάθωνας Ιακωβίδης) – 1,525 ψήφοι – 31%

One Last Kiss (Θωμαή Απέργη) – 1,402 ψήφοι – 28%

Χίλιες Και Μια Νύχτες (Αγγελική Ηλιάδη) – 351 ψήφοι – 7%

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα και μέχρι τη βραδιά του ελληνικού τελικού EuroSong 2013 θα σας ενημερώνουμε για τις όποιες αλλαγές στην κατάταξη του poll.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη!

Βασίλης Τερζόπουλος

33 ΣΧΟΛΙΑ

  1. μεγαλη ευκαιρεια μετα απο χρονια να στειλουμε αξιοπρεπες τραγουδι και εννοω το angel.ελεος με αυτες τις απιθανες εκπομπες που παρουσιαζουν τον αγαθωνα και τους Κ.Μ φανταστικους καλιτεχνες.κατακλεμενος σλαβικος ηχος και λιγο μπαγλαμαδακι κομματι που δε το παιζει ουτε το πιο τελειωμενο ρακαδικο.και οι στιχοι τρομεροι ουτε ο ορεστης μακρης στη σουρα του δε θα εγραφε τετοιες αηδιες.euroαδερφια ελεος…….

  2. έχω 2 ερωτήματα!
    1.Γνωρίζει κανείς απο ποιό κανάλι θα μεταδίδεται ο τελικος στη Κυπρο?? (MAD,ERT,RIK)?
    2.Ποιοι εκπρόσωποι άλλων χορών θα εμφανιστουν στο ελληνικό τελικο?

  3. ta vriko mapa ta tragoudia. mallon oi Koza tha vgoun giati emeis os ellines panta dialegoume to pio perty feeling tragoudi. gia eurovision auto to stylaki to exoume ksanadei. Elpizo na to paiksoun trelitsa gia to ena melos pou tha prepei na min vgei skini, kai na ton valoun sto video wall, i na feroun kamia othoni na ton deixnei ologramma. i kamia fotografia se plaisio kanoninon diastaseon. Etsi na to paiksoun epikoinoniaka oti einai 6+1 kai kapoios den mporei na vgei sti skini. (an kai kata vasi gia mas tous fan einai thema klise, alla to Star vlepo na afieronei oloklira deltia otan vgoun!!!)

  4. Epimenw legontas,oti einai to mono site pou einai prwto to angel…se ola ta alla gkalop prwtoi einai,opws einai logiko OI KOZA MOSTRA kai devteri i apergi…me mikri diafora….Episis,sta stoiximata prwtoi einai OI KOZA MOSTRA kai devteri i apergi…twra apo pou einai prwto to angel,enas 8eos kserei…mallon apoti fainetai to Alcohol is Free…8a paei Malmo..

  5. Ειναι πρωτο το Angel στους eurofan που τα κριτηρια εχουν χαωδη διαφορα με του πολυ κοσμου, μη μπερδεύεστε. Ο Αγάθωνας θα βγει κατα 90% (10% η Απέργη).

  6. παιδιά Angel!! με χίλιααα!!! Βέβαια πολλοί θέλουν Αγάθωνα… σήμερα θα βγουν στο ράδιο-αρβύλα να πουν το alcohol is free, οπότε… καταλαβαίνετε, τζάμπα διαφήμιση.

  7. ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ,ΟΠΟΤΕ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΓΚΡΙΝΙΑ.ΟΠΟΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ,ΑΛΛΩΣΤΕ Η EUROVISION EINAI ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΗ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΟΧΙ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΑ ΜΕ ΡΩΤΟΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΘΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟΥΣ ΚΟΖΑ ΜΟΣΤΡΑ Η’ ΤΗΝ ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ……

  8. θα ψηφιζα αγαθωνα μονο αν διαφημιζε στους ξενους φετα και λαδι να ανεβουν και λιγο οι εξαγωγες μας γιατι μπαγλαμαδακι και λιγο στυλ ταβερνιαρη που εχει κανει τρελο promo.alcohol is free but φετα ακριβη.angel με τρελα εννοειται………

  9. ‘Ε ρε τι έχει να γίνει σ’αυτό το site έτσι και βγεί το alcohol is free, πόλεμος κανονικός!
    Αυτός είναι ένας ακόμα λόγος για τον οποίο θα ψηφίσω Koza Mostra (αν είναι καλοί στο live εννοείται)

  10. να πανε οι κοζα μοστρα να τελειωνουμε.ετσι και αλλιως ποτε δεν λειτουργησαμε σαν ευρωπαικο κρατος σε κανενα τομεα και μειναμε στη βαλκανικη νοοτροπια.οι μεσημεριανες εκπομπες π.χ του star για ρουμανια΄σερβια μολδαβια καλες ειναι.μεχρι και η τουρκια μας περναει σε πολους τομεις.δεν θα καλυτερεψει η ζωη μας απο τη eurovision οποιο κομματι και να παει.αναρωτιεμαι απλα γιατι σαν ελληνες γουσταρουμε να βγαζουμε τα ματια μας μονοι μας και μετα μας φταινε παντα οι αλλοι

  11. να παει ο αγαθωνας ειναι και και της μοδας αφου μας καταντησανε να μην εχουμε λεφτα ουτε για ενα ποτο να παρουμε.ενω μπαγλαμαδακι παιρνεις ενα κατρουτσο και λιγο μπεκρη μεζε και μια πατατες και περνας τελεια.

  12. Eurofan το καταλάβαμε ότι σου αρέσουν οι Κοζα μόστρα καταντας πολύ κουραστικός! 2ον ποιος σας είπε πως αυτοί που ψηφίζουν στα γκάλοπ θα ψηφίσουν και στον τελικό ?
    3ον οι Κοζα μόστρα ή θα τα πανε πολύ καλά όπως Ουκρανία 2007 ή σε στυλ Ισπανία 2008 (16η νομίζω ) ή απλώς Χάλια !ολα τα τραγούδια μου αρέσουν εκτός από αυτό το σαχλο σερβοελληνικο κακόγουστο κατασκεύασμα που το βαγτισαμε και παράδοση ! Που μου βγήκε ο αγαθωνας να κρίνει όλη την ελληνική μουσική βιομηχανία και το τι είναι καλογουστο! Ποιος ; Ενας που ούτε η μάνα του δεν τον ξέρει με μια μιυστακα σαν ψαράς! Ελεος ! Ας σοβαρευτούμε επιτέλους σε αυτή την χώρα ! Μερικοί λέτε ας στείλουμε αυτό που μας αρέσει πρώτα σε εμάς ! Κάνετε λάθος μας μοιάζει η άποψη των ξένων διότι συγγνώμη που σας το λέω αλλά αυτοί ΨΗΦΙΖΟΥΝ όχι εμείς !

    • To τι αρέσει στους Ευρωπαίους δεν μπορούμε να το ξέρουμε, άλλα τα γούστα των Σουηδών, άλλα τα γούστα των Ρώσων, άλλα των Ισπανών. Πολλά απο τα τραγούδια που είχαν “ευρωπαϊκό” ήχο, πάτωσαν πέρσυ ενώ τα στοιχήματα και οι funs τα ήθελαν ψηλά (Δανία, Γαλλία, Νορβηγίά), ενώ ψηφίστηκαν τραγούδια που φαινομενικά δεν είχαν πέραση (Αλβανία, Εσθονία).
      Είναι απόλυτα σεβαστό να μην σου αρέσει ένα τραγούδι, η λογική όμως να μην ψηφίσεις κάτι που σου αρέσει, αλλά να ψηφίσεις κάτι που αρέσει στους άλλους, είναι κάτι απόλυτα λάθος διότι αν κάτι δεν το στηρίζεις πραγματικά είναι καταδικασμένο να αποτύχει.
      Επίσης, ο Αγάθωνας δεν έπεσε απο τον ουρανό, είναι επαγγελματίας σε αυτό που κάνει πάνω απο 30 χρόνια, οπότε έχει κάθε δικαίωμα να κρίνει την ελληνική μουσική βιομηχανία (αν και εγώ διαφωνώ τελείως με τον τρόπο που έκρινε κάποιους συναδέλφους του).
      Εν ολίγοις, ψήφισε εσύ angel, να ψηφίσω κι’εγώ alcohol is free (ίσως ψηφίσω και one last kiss) και ο καλύτερος ας κερδίσει στο τέλος.

  13. irene esc συμφωνω.το κακο καθε χρονο με τη eurovision προερχεται απο κατι μελετη λαμπιρη τατιανες λιαγκοσκορδαιους.συν το τρομερο επιτελειο που εχουν μιλαμε για το απαυγασμα της αντικειμενικοτητας.εκπομπες που ουτε στη τουρκια δεν θα υπηρχαν.δε με πειραζει ο βαλκανικος ηχος με πειραζει που το τραγουδι του αγαθωνα μουσικα ειναι χειροτερο και απο της ηλιαδη που την εχουν καραθαψει

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ