ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: Επέλεξε εκπρόσωπο!

Η Elitsa Todorova και ο Stoyan Jankulov, που εκπροσώπησαν τη Βουλγαρία το 2007 στην Eurovision στο Helsinki με το τραγούδι τους Voda (Water), θα εκπροσωπήσουν τη χώρα στον προσεχή διαγωνισμό, όπως ανακοίνωσε το κρατικό κανάλι της Βουλγαρίας, ΒΝΤ. Το καλλιτεχνικό δίδυμο είχε καταφέρει το 2007 θα φέρει στη γείτονα χώρα την καλύτερη της θέση αφού πέράσε στον τελικό της διοργάνωσης αλλά και έφτασε έως την 5η θέση τη βραδιά εκείνη αποσπώντας συνολικά 157 βαθμούς. Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, η επιλογή του τραγουδιού για τη Βουλγαρία θα γίνει στις 3 Μαρτίου μεταξύ 3 έως 5 συνθέσεων που θα ετοιμάσουν οι φετινοί εκπρόσωποι για το σκοπό αυτό.

[youtube id=”rTlUKzNNJGA” width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”X_uuRPpfMvY” width=”600″ height=”350″]

Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

48 ΣΧΟΛΙΑ

  1. OMGG!
    Πολύ καλη επιλογή,δεν το περίμενα απο τη Βουλγαρία,και η αλήθεια μου ήρθε ουρανοκατέβατο!ΜΠΡΑΒΟ 🙂

  2. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΦΕΤΟΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟΙ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΘΕΣΗ. ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΜΕ 17 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΑΘΩΝΑ 26!! (ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΟ)

  3. Συγχαρητήρια στην Βουλγαρία!! Πραγματικά κανείς δεν περίμενε αυτή την επιλογή. Καλή επιτυχία στην επιλογή του τραγουδιού!!

  4. Παιδιά,αν γνωρίζει κανεις αυτοί οι 2 δεν συνθέτουν τραγούδια στα αγγλικα? παρα μόνο στα βουλγαρικα?

  5. Ευτυχώς… δεν είναι ο Azis. Δε θα άντεχα τέτοιο χτύπημα. Καλή επιτυχία. Και αφήστε το πια αυτό με τον Αγάθωνα, βρικολάκιασε! Αν πάει αυτός και δε μείνουμε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα, τότε γκρινιάξτε ελεύθερα. Αλλά μην προδικάζετε ένα αρνητικό αποτέλεσμα και μην κάθεστε και χαλιέστε για μια φιέστα που έχει σαν στόχο να μας προσφέρει ένα όμορφο σαββατόβραδο και μία ευκαιρία να περάσουμε καλά με φίλους και γνωστούς

    • Laurida τωρα που σε βρισκω χαρηκα για την επιτυχια σου στις εξετασεις.Συγχαρητηρια λοιπον και θα τα λεμε για τους επομενους 3 μηνες.

  6. Μπράβο τους έχουν απαιτήσεις και προσδοκίες, όχι σαν εμάς που συζητάμε αν έχουμε ελπίδες με τον Αγάθωνα….μετά τα δέκα ουισκάκια ακούγεται υποφερτό.

  7. ουαααα ουυυ! δεν το περιμενα! νομιζω φετος η βουλγαρια 8α ναι τελικο και μην σας πω 5αδα! ειδατε?ολες οι χωρες στελνουν κατι δυναμικο γιατι στοχευουν ψηλα,μονο εμεις το χαβα μας,κι εν τελει 8α επιλε3ουμε κομματι μονο κι μονο για το γελιο που προκαλει…και απο 17οι περυσι…… 27οι φετος(εκτος τελικου)!!!! -.-

    • Έχεις απόλυτο δίκιο Μαρία. Κάποιοι Έλληνες βλέπουν τον διαγωνισμό για χαβαλέ, να παραγγείλουν πίτσες και μπύρες και να γελάσουν. Εμείς όμως που δεν βλέπουμε τον διαγωνισμό με αυτόν τον τρόπο τι φταίμε??? Θα φάμε στην μάπα το δήθεν ελληνικό στοιχείο που στην πραγματικότητα δεν είναι??? Ε όχι, ποτέ!!!

  8. Έχω βαρεθεί να βλέπω να ανακυκλώνονται καλλιτέχνες ! Ελεος πια ! Επειδή δεν περνάνε είπαν δεν στέλνουμε κενά αυτούς πυ βγήκαν 5οι ; Ελεος ! Το στυλ αυτο έχει πετύχει μόνο με τον ζελικο και τον σακη !οι άλλοι δεν έπιασαν καλές θέσεις ! Άντε και η Βοσνία το 2011 που μπήκε επίσης !

  9. Καλή επιλογή!
    Καλή τύχη στην Βουλγαρία, αν και την Βουλγαρια την θεωρω ως τις πιο αδιαφορες, αχρωμες και βαρετες χωρες του διαγωνισμου.

  10. Στο χέρι μας είναι να αποτρέψουμε μια πιθανή επιλογή του Αγαθωνα!! Γι’αυτό ψηφίζουμε angel ή one last kiss!!! Κατά προτίμηση angel!!

    • pes ta re file kateuthias arxisan oi grinies kai sto kato kato eida pio pano kapion p pe gia tin 17 thesi tis eleutherias gt tin krazete re pousti mou? perisi otan htan ipopsifia oloi tin thelate pampsifi kai me ta kalitera logia 5ada legate oloi (opios den to thgimate mpori n paei sto tote dimosieuma tou ogae kai n to eleg3i) kai tr prin 3ris meres legate tragoudares bravo sto mad kai ta lipa kai tr pali grinia kai amfibolies gia to an tha pame kala kai na min pame kala mesa sto paixnidi einai emas na mas aresi to tragoudi kai an pame kala ekprodekto den pirazi mia fora na minoume ektos kai emeis p parapoli diskolo to kobo alla auth tin grinia sas den tin adexo!

  11. Μα καλά, πώς είναι δυνατόν στο 70% των σχολίων να προκαθορίζετε ότι η Βουλγαρία θα είναι πεντάδα, χωρίς καν να έχετε ακούσει το τραγούδι? Η ιστορία στην eurovision, άλλα δείχνει (βλ. Chiara, Chralotte Perelli, Selma, κτλ.)

  12. (παρασκήνιο) το ΒΝΤ ήθελε να στείλει την Divna που θα γινόταν 16 λίγο μετά τν διαγωνισμό , λέγεται πως ζήτησε άδεια από την ΕΒU αλλά υπάρχουν και κανονισμοί.. και έτσι στράφηκε στους εκπροσώπους του 2007 πού εξέφρασαν ενδιαφέρον.. εμένα δεν μου γεμίζει το μάτι μια δεύτερη συμμετοχή τους , και όλη αυτή η ανακυκλωση με κουράζει… — μην ξεχνιόμαστε , ψηφίζουμε ΑΝGEL !!

  13. Απο τις καλύτερες συμμετοχές το 2007, κατα την γνώμη μου άξιζαν ίσως και καλύτερη θέση απο την 5η. Για να πετύχουν όμως πρέπει το τραγούδι τους να είναι ισάξιο για να μην πώ καλύτερο του voda. Όπως και νά’χει καλή επιτυχία γείτονες!!!

  14. Apo tis kaliteres epiloges so far nomizw oti h Boylgaria 8a paei gia kypelo!!! Einai oi monadiki dyo kallitexnes poy pragmatika axizoun na ekprwsopisoyn tin hwra toys latreyw kai toys polly!!!!

  15. Πιστεύω πως θα είναι σίγουρα στο τελικό,αλλά όχι ψηλά όσο το 2007,διότι πια είναι ”ξεπερασμένο”,και όταν το ποτήρι σπάσει ΔΕΝ ενώνεται ποτε!Θα μπορώ να έχω μια πιο σχηματισμένη άποψη όταν ακούσω τα τραγούδια!Ελπίζω να είναι αξιόλογα.

  16. Μπράβο στη Βουλγαρία για την επιλογή τους! Είδαν ότι μονο με αυτους ειχαν παει καλα και τους ξαναεστειλαν! Καλη επτυχια και με ενα πολυ καλο τραγουδι οπως και το 2007! Καλη επιτυχια!

  17. Τελικο σιγουρα θα περασουν ωστοσο δεν πιστευω να παρουν καλη θεση και κατα τη γνωμη μου ηταν υπερεκτιμημενο το τραγουδι τους το 2007.

  18. Από τα αγαπημένα μου τότε, προσδοκώ ότι θα έχουν ανάλογη μουσική πρόταση. Δεν με χαλάει να επιστρέφουν ίδιοι καλλιτέχνες όταν το επίπεδο των τραγουδιών είναι καλύτερο και πιο πλουραλιστικό

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ