ΚΥΠΡΟΣ: Η Δέσποινα Ολυμπίου καλεσμένη στον Ελληνικό Τελικό!

Σύμφωνα με πηγές του OGAE Greece, μεταξύ των άλλων επίσημων καλεσμένων εκ μέρους MAD και ΕΡΤ, καλεσμένη τη βραδιά του Ελληνικού Τελικού για τη Eurovision, Eurosong 2013 – a MAD show, είναι και η εκπρόσωπος της Κύπρου Δέσποινα Ολυμπίου!

Όπως έχει ήδη αναφερθεί σε προηγούμενο άρθρο, η συμμετοχή της Κύπρου θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στις 14 Φεβρουαρίου στην εκπομπή “Μαζί στο ΡΙΚ“.

Κιφορκιάν Κρικόρ

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο! και για την είδηση αλλά και σε σένα Κρικόρ! άμεση ενημέρωση και αποτελεσματικότατη!

  2. Ο συνθέτης της Κύπρου νωρίτερα είχε εκφράσει παράπονα για το οτι δεν προσκλήθηκε η εκπρόσωπος της Κύπρου στον Ελληνικό τελικό.Χαίρομαι που θα ακούσουμε το “Να με θυμάσαι” κι εδώ.

  3. Μα είναι δυνατόν να μην παρευρεθεί ο εκπρόσωπος της Κύπρου στον Ελληνικό τελικό; Για ποιο λόγο να μην; Ειδικά σε μια περίπτωση όπως η φετινή, που πρόκειται για ένα γνωστό όνομα που γνωρίζει επιτυχία τόσο εδώ όσο και στη Κύπρο!

    Υ.Γ. Χαράλαμπε, σε ευχαριστώ για τα όμορφα σχόλιά σου! Να ‘σαι καλά!!

  4. Tha htan thewrw megalo atophma gia thn diorganwsh pou kanei fetos to Mad an eleipe h ekproswpos ths Kuprou apo auth thn lamperh opws ola deixnoun vradia….Nomizw oti den uphrxe tetoia periptwsh……

  5. Ε αφου εχουμε καλεσει ολους αυτους! Ειναι δυνατον να ελειπε η Κυπρος? Εγω λεω να καλεσουμε και ολους αυτους που εχουν βγαλει τραγουδια μεχρι τωρα! Ετσι κι αλλιως δν υπαρχει καποιος που να μην εχουμε καλεσει 😛

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ