ΝΟΡΒΗΓΙΑ: Απόψε ο τελικός!

Απόψε, Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στις 20:55 ώρα Ελλάδας, θα λάβει χώρα ο τελικός της διαδικασίας της Νορβηγικής επιλογής για την ανάδειξη του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει τη χώρα στην Eurovision 2013, το λεγόμενο Melodi Grand Prix (MGP).  Ο τελικός περιλαμβάνει 10 τραγούδια που προήλθαν από τους 3 ημιτελικούς του MGP και αποτελείται από 2 μέρη. Στο 1ο μέρος θα παρουσιαστούν τα 10 τραγούδια με την εξής σειρά:

  1. Vidar BuskPaid My Way
  2. FjellfolkUlvetuva
  3. AdelenBombo
  4. Gromth feat. Emil Solli-TangenAlone
  5. Gaute OrmasenAwake
  6. Lucky LipsSweet and Heavy
  7. DatarockUnderground
  8. AnnsofiI’m With You
  9. Margaret BergerI Feed You My Love
  10. Sirkus EliassenI Love You Te Quiero

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η τηλεψηφοφορία του κοινού (που θα ξεκινήσει αμέσως μετά το τέλος παρουσίασης του 10ου τραγουδιού) και η ψηφοφορία της ειδικής επιτροπής. Στο διάστημα αυτό. θα εμφανιστούν στη σκηνή η νικήτρια της Eurovison 2012. Loreen που θα ερμηνεύσει την επιτυχία της My heart is refusing me, πλαισιωμένη από 11 χορευτές και αμέσως μετά ο εκπρόσωπος της Νορβηγίας στο Μπακού, Tooji, ο οποίος θα παρουσιάσει μία νέα εκτέλεση της περσινής του συμμετοχής, Stay. Απο την ψηφοφορία του 1ου μέρους οι 4 νικητές θα περάσουν στο 2ο μέρος του τελικού, το λεγόμενο σούπερ τελικό, όπου θα ξαναπαρουσιάσουν τα τραγούδια τους. Το κοινό, αποκλειστικά αύτη τη φορά, με την ψήφο του θα αποφασίσει ποιο θα είναι το τραγούδι που θα πάρει το εισιτήριο για την 58η Eurovision που θα γίνει στο Malmö.

Ο τελικός θα μεταδοθεί απευθείας στις 20:55 ώρα Ελλάδας, από το NRK και διαδικτυακά από την ιστοσελίδα του καναλιού εδώ και από το eurovisiontv εδώ.




Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

24 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Paidia thn amartia mou tha thn pw…..Efaga kollhma me thn Adelen kai to “Bombo”…..Mporei fwnhtika sto live na mhn htan poly kalh alla egw kollhsa….Auth thelw na paei….

  2. Top 5

    1) Margaret Berger – Feed You My Love
    2) Adelén – Bombo
    3) Sirkus Eliassen – Te Quiero
    4) AnnSofi – I’m With you
    5) Datarock – The Underground

    Margaret Berger to Malmó !!!!

  3. 1) Adelén – Bombo
    2) Margaret Berger – Feed You My Love
    3) AnnSofi – I’m With you
    …mporei t bombo fwnitika na mn einai teleio..alla exw kollhsei…opoio apo t 2 prwta k an paei den m xalaei!!!

  4. Τους έχω ικανούς να παρασυρθούν από τις μπούρδες i love you te quiero και bombo και να μην επιλέξουν τη Μαργαρίτα…
    Όπως πέρσι που αδιαφόρησαν παντελώς για το high on love της Reidun Saether και προτίμησαν εκείνο το ανθυπομπόλιγουντ.

  5. Οτι πιο αθλιο ειναι το bombo και εκεινο το απαισιο i feed you my love. Το alone ειναι το καλυτερο και μετα το i love you te queiro

  6. Το αγαπημένο μου είναι το “I’m with you”, αν και δεν το βλέπω να το επιλέγουν, επομένως εύχομαι να διαλέξουν τουλάχιστον το “Alone”. Είναι κάτι πολύ διαφορετικό και ενδιαφέρον.

  7. antikeimenika to kalutero einai to I Feed You My Love…apo ekei kai pera to Bombo einai ena kollitiko kommati pou fwntika omws einai metrio…to I’m With You einai mia aksioprepis mpalanta alla mexri ekei kai to Alone ena kommati me idiaiterotita alla oxi kai gia tin ekproswpisi tis xwras kathws einai risko…to I Love You Te Quiero kai to Underground pou lene kapoioi einai tragoudakia tis seiras…gia ta upoloipa ouden sxolio…me liga logia…Margaret Berger – I Feed You My Love!!!

  8. me megali diafora to kalytero einai to ‘I Love You Te Queiro’..mono na min evgenan me tis anoixtes zaketes,les kai einai palestes ti sovietikis enwsis se olympiakous agwnes…

  9. Sirkus Eliassen = φαση εχει
    Margaret Berger = ποια Δανια και μαλακιες! τελειο
    Annsofi = βαρετοοοοοοοοο………
    Datarock = χτυπαει στα ισια την Margaret
    Lucky Lips = πιο βαρετοοοοοοοοοοοοοοοοοο…
    Gaute Ormåsen = καλο τραγουδι αλλα ο κοκορας της γιαγιας μου ειχε καλυτερη φωνη!
    Gromth feat. Emil Solli = dafuq???
    Adelén = ωραια!!!! (να τη βλεπεις 😉 )
    Fjellfolk = καλη φωνη αλλα βαριεσαι…
    Vidar Busk = πιο αντιγραφη πεθαινεις!! > hey mambo, mambo italiano!

  10. Εχώ πάθει κόλλημα με την Adelen το τραγούδι bombo το ακούω συνέχεια άλλα πιστέυω πως το Feed you my love (Margaret Berger) είναι η καλύτερη επιλογή και φυσικά τέλειο!! Οσο για την Δανια διαφωνώ μαζί σου Βασίλη το Only teardrops είναι εξωφρενικά τέλειο!!

  11. βρε παιδια αυτο το Μπομπο σε τι διαφερει απο την ελληνικη πατεντα που στελναμε τοσα χρονια και ολοι οι του εξωτερικου και εσωτερικου μας κραζαν οτι παταμε στην ιδια συνταγη καθε χρονο;

  12. Patricio τελικα ο Μπομπο δεν επεισε τους πολλους αλλα η κοπελα που το ελεγε δεν ηταν και καμμια ιδιαιτερη φωνη νομιζω.8-)

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ