OGAE VIDEO CONTEST 2011: “Baby it’s over” για την Ελλάδα!

Η Έλενα Παπαρίζου και το video clip του τραγουδιού της Baby it’s over είναι η συμμετοχή του OGAE GREECE στο διαγωνισμό OGAE VIDEO CONTEST 2011, που ξεκινάει σήμερα. Τη σκηνοθεσία του video υπογράφει ο Κωνσταντίνος Ρήγος , ο οποίος είχε επιμεληθεί και τη σκηνική παρουσία των Λούκα Γιώρκα και Stereo Mike στο διαγωνισμό της Eurovision στο Ντύσελντορφ.

Ο διαγωνισμός φέτος διοργανώνεται από τον OGAE POLAND μετά την περσινή νίκη του.

 

[youtube id=”3wwZXNdjdy0″ width=”600″ height=”350″]

Οι συμμετοχές:

01. REST OF WORLD – CANDY B – Stywer Vas
02. ITALY – GIORGIA – Il Mio Giorno Migliore
03. GREECE – HELENA PAPARIZOU – Baby it’s over
04. THE NETHERLANDS -AFROJACK feat. EVA SIMONS – Take over control
05. AUSTRIA – CLARA LUZIA – Love in times of war
06. FYROM – DNK feat. ENA – Od utro do mrak
07. FRANCE – MYLENE FARMER – Lonely Lisa
08.E RUSSIA – DJ M.E.G feat. TIMATI – Party animal
09. ANDORRA – MANEL – Aniversari
10. MALTA – FABRIZIO FANIELLO – My heart is asking you
11. POLAND – POLA – You disappear

Όλες τις συμμετοχές μπορείτε να τις δείτε εδώ.

 

 

[youtube id=”5jBuniWjsgw” width=”600″ height=”350″]

Καλή Επιτυχία στην Έλενα!

 

Κώστας Ζήσης

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μεγάλο σημειολογικό ενδιαφέρον η συμμετοχή της ‘Ελενας:
    a. Baby it’s over για την Ελλάδα γενικότερα
    b. Baby it’s over για την επιλογή πρωθυπουργού που κατέληξαν σήμερα

    • Άντε και καλά σαράντα σε όλους μας, γιατί θαφτηκαν οι πιθανότητές μας και στον διαγωνισμό (Mylene & Giorgia & Manel/Andorra μας έκλεισαν το σπίτι) και ο νεκροθάφτης Παπαδήμος θα μας θάψει ζωντανούς πριν της ώρας μας, εκτελώντας τις εντολές των δανειστών μας, που είναι και οι πραγματικοί εργοδότες του.

  2. Έτσι και έκανε η Έλενα κανα αστείο και πήγαινε Ντύσελντορφ με αυτό το κομμάτι,οι Ελ και Νίκι,οι μακαρονάδες και ο Πόπιουλαρ θα καθάριζαν καρότα για φασολάσα στις κουζίνες τους το βράδυ του τελικού…….

    • Πίστεψέ με αυτό το μετριότατο κατασκεύασμα είναι αντάξιο για βραβείο μπροστά στις περισσότερες συμμετοχές του φετινού διαγωνισμού ! Άλλωστε το τραγούδι είναι πολύ καλό (άκρως πιασάρικο δηλαδή) και η Έλενα παραμένει αστραφτερή! Κρίμα που ανταγωνίζεται τη Mylene, τη Giorgia & το ωραιότατο video της Ανδόρας.

  3. Αν φέτος δεν κερδίσει με φοβερή άνεση η Γαλλία θα είναι τεράστιο
    euro-σκάνδαλο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΥΓ Λατρεύω Mylene Farmer

  4. συμφωνω με οτι λετε , καλη επιτυχια !!! ελενακι !!! σα αγαπαμε και θα σε στηριζουμε

    • Στην επίσημη ιστοσελίδα του διαγωνισμού η ονομασία της γειτονικής χώρας είναι FYROM, οπότε υποθέτω ότι υπήρξε αντίδραση για το Promo video των διοργανωτών στο οποίο αναφέρεσαι.

    • Νομίζω πως αυτό το αστείο παιχνιδάκι με τις λέξεις πρέπει κάποτε να σταματήσει… Από τη στιγμή που οι Έλληνες πολιτικοί αναγνωρίζουν τη συγκεκριμένη χώρα ως former Yugoslav REPUBLIC OF MACEDONIA”, όλα τα υπόλοιπα είναι περιττά (διαμαρτυρίες κλπ). Και η Ελλάδα έχει ως επίσημο όνομα το REPUBLIC OF GREECE, δεν είδα την EBU όμως πουθενά να γράφει στο βαθμολογικό πίνακα της Εurovision “Republic of Greece”, γράφει σκέτο Greece. Το ίδιο ισχύει και για όλες τις χώρες. Έχετε την εντύπωση ότι οι σχολιαστές-δημοσιογράφοι μπαίνουν στη διαδικασία να αναφέρουν το πλήρες επίσημο όνομα μιας χώρας; LOL Για την Ελλάδα λένε σκέτο Greece, για το FYROM λένε σκέτο Macedonia, κλπ. Για παρακολουθείστε διαγωνισμούς ακόμη και πριν το 1999 και ακούστε πώς ονομάζουν το FYROM ξένοι δημοσιογράφοι, σκέτο Macedonia. Μόνο οι επίσημοι παρουσιαστές της εκάστοτε διοργανώτριας χώρας κρατούν ακόμα τα προσχήματα. Και άντε και τη χώρα την αποκαλείς former Yugoslavian REPUBLIC OF MACEDONIA, την γλώσσα τους πώς θα την αποκαλέσεις, πρωηνγιουγκοσλαβοδημοκρατικομακεδονική ή σκέτο μεκαδονική; Όσο θα υπάρχει η λέξη Macedonia στην επίσημη ονομασία της συγκεκριμένης χώρας, όλοι οι λαοί θα την αποκαλούν Μακεδονία και τη γλώσσα τους Μακεδονική. Σταματήστε να αναλώνεστε και επικεντρωθείτε στο να ψηφίζετε σωστά και έξυπνα όταν στήνονται οι κάλπες, έρχονται εκλογές. Το πιο τραγελαφικό από όλα είναι να βλέπεις να διαμαρτύρονται για τη χρήση της λέξης Μακεδονία άτομα που ψήφισαν σε προηγούμενες εκλογές (και εξαλολουθούν να ψηφίζουν!!) τα κόματα που παραχώρησαν αυτήν την ονομασία!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ