Ακούστε το τραγούδι της Θωμαή Απέργη!

Το τραγούδι που διάλεξε η Θωμαή Απέργη για τον Ελληνικό Τελικό, ονομάζεται One last kiss και είναι μία σύνθεση του Γιώργου Γκέκα, σε στίχους του Άγη Νικολακόπουλου. Το τραγούδι οπτικοποιήθηκε σε ειδικό βίντεο γυρισμένο στο στούντιο του MAD TV:

[youtube id=”FGuAsKxrtdg” width=”600″ height=”350″]

86 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είναι μεγάλη επιτυχία να σου μένει ένα τραγούδι μετά από τρία μόνο ακούσματα. Καλά μετά το 20 που είμαι τώρα το έχω μάθει ήδη απ’ έξω. Για την εμφάνιση δε σχολιάζω. Δεν μπορώ να σταματήσω να την κοιτάω! Αν πάει αυτό θα τη χαρώ πάρα πολύ προσωπικά τη φετινή eurovision.

  2. Είναι ΥΠΕΡΟΧΟ τραγούδι!
    Είναι διαφορετικό από τα άλλα τραγούδια και θα είναι κάτι διαφορετικό για την Ελλάδα!
    Οι Ευρωπεοι εχουν βαρεθει τα Ελληνικα Εθνικ τραγουδια!
    Θωμαη Απεργη παιδια! Στυρηζουμε Θωμαη ΑΠΕΡΓΗ!!

  3. Πάρα πολύ καλό κομμάτι, ανεβαστικό και ρυθμικό με πολύ δυναμική παρουσία η Θωμαή. Αν και μου θυμίζει πάρα πολύ την περσινή συμμετοχή της Ιταλίας…είμαι ανάμεσα σ’ αυτό και του Alex Leon…

  4. Το τραγούδι της και των Koza Mostra κονταροχτυπιούνται για την 1η θέση στις δημοσκοπήσεις. Άλλοτε είναι η Θωμαή πρώτη και άλλοτε ο Αγάθωνας. Οπότε… Θωμαή VS Αγάθωνας!

  5. Καλό κομμάτι για το είδος του – στο οποίο εγώ προσωπικά δεν αρέσκομαι – αλλά νομίζω ότι συνήθως τέτοια κομμάτια δεν έχουν και ιδιαίτερη απήχηση στο διαγωνισμό. Έχει, πάντως, μακράν την καλύτερη παραγωγή και από τα τέσσερα τραγούδια. Επίσης, η Θωμαή έχει μια πολύ ωραία φωνή, την οποία ξέρει και να χειρίζεται, παρά το νεαρό της ηλικίας της.

  6. Είναι δυνατόν να υπαρχει το angel και να συζητάμε για τη γελοιότητα των coza mostra και την απεργη(ωραιο αλλα…angel!!)?

    • xilies fors psifizo thomai !! Prepei na ipologizoume kai an exei dinatotites na perasei apo ton imiteliko ! auto mas niazei ! oxi pio mas aresei ! i thomai exei olo to paketo ! einai teleia !

  7. Oθα ηθελα πολυ να παει…ωραιο τραγουδι θα σαρωσει στην κριτικη επιτροπη κ θα παει καλα στο κοινο με καλο προμο κ τους άπαρετητους συμμαχους. Κατα την γνωμη μ αυτο κ τον κοζα μοστρα κονταροχτυπιουνται στους ψηφους κοινου εκει ομως που θα κριθει το απογελεσκα ειναι στην κριτικη επιτροπβ που θα παρει πρωτια κ δευτερο το angel..

  8. Αν και λάτρης της παλιάς αμερικανικής μουσικής, το συγκεκριμένο κομμάτι κατάφερε να με αφήσει αδιάφορο. Ίσως οι προσδοκίες μου να ήταν μεγαλύτερες απ’ όσο θα έπρεπε. Το βρίσκω ανέμπνευστο. Δεν αντέχει για περισσότερες από 2 ακροάσεις.
    Θα μπορούσε ίσως να του έδινε λίγο περισσότερο groove μια άλλη ενορχήστρωση: είτε μια ροκαμπίλι-αλήτικη, είτε μια big band-μιουζικαλίστικη εκτέλεση. Έτσι όπως είναι μου ακούγεται τελείως διεπεραιωτικό.

    • παρα πολυ σωστο σχολιο…και ειμαι αυτος που ειχαμε μαλωσει για τον αγαθωνα,τους ρεμπετες και τους καγκουρο-ποπαδες…περαν του οτι ειναι ενα κακο παντρεμμα satellite-l’amore feminna και θα το καταλαβει ο ευρωπαιος αυτο,ειναι ρε φιλε μονοτονο για 3 λεπτα.δεν εχει καποια κορυφωση.δηλαδη το μια βραδυα ηταν πολυ καλυτερο που εβγαλε.θα μπορουσε να σκεφτει κατι πιο δημιουργικο απο αυτην την ολιγοντι προχειροτητα…

      • Ναι, δυστυχώς είναι χειρότερο και απ΄τα άλλα δικά της αλλά και απ’ τις 2-3 παρόμοιες παλιότερες συμμετοχές άλλων χωρών. Βέβαια, ίσως αυτοί που το έγραψαν να στόχευαν κυρίως σε κοινό που δεν ακούει τέτοια μουσική, οπότε να είναι επίτηδες τόσο αποστειρωμένο και χωρίς την αυθεντική rock n roll έπαρση.
        -Δεν τσακωθήκαμε βρε! Πειραχτήκαμε απλώς!

  9. Greekcr7 οκ καλο το angel αλλα δεν ειναι λιγο βαρετο θα ηθελα κατι πιο δυναμικο μονο η ηλιαχη μην παει κ χενμε νοιαζει; ) :-):-):-)

  10. Πρωτο ακουσμα (χωρις να κανω συγκριση με τα υπολοιπα)

    Δεν το περιμενα να μου αρεσει ενα τετοιου ειδος τραγουδι… μου αρεσε…. ηδωμεν…

  11. Συμπαθητικό απλά,ξενέρωτο,γλυκανάλατο…
    Αυτό το είδος με αφήνει παγερά αδιάφορο.Δεν μου λέι τίποτα και είναι απ τις συμμετοχές που όταν έχουν οι άλλες χώρες τις βαριέμαι θανάσιμα και φυσικά δεν έχουν μεγάλη αποδοχή.
    Αυτή η αμερικανιά δεν νομίζω να πάει καλά και με τίποτα δεν θα ήθελα να μας εκπροσωπήσει.
    Τις δημοσκοπήσεις δεν τις λογαριάζω γιατί έχουν πέσει έξω πολλές φορές.

  12. Απλά μέτριότατο..
    Μου θυμίζει κάτι από Ιταλία 2012..!Αυτό το είδος τραγούδιων το βαριέμε,πολύ βαρετο κομμάτι χωρίς ούσια..
    Γενικά τα κατατάσω κάπως έτσι:
    1.Αlex Leon ft. Giorgina-Angel 7/10
    2.Θωμαη Απεργη- One last kiss 5/10
    3.Koza Mostra-Alcohol is Free 3/10
    4.Aggeliki Iliadi-Xilies kai mia Nixtes 3/10

    Μέτρια χρονία για την Έλλάδα! Καλη τύχη!

  13. Ειναι πολυ ωραιο τραγουδι,Δεν μ’αρεσει τοσο οσο το angel αλλα κι αυτο αν παει θα ειμαι ικανοποιημενη.Η Θωμαη εχει πολλη καλη φωνη.Το μονο που δε με κανει να λεω οτι ειναι το καλυτερο ειναι το οτι ειναι λιγο συνηθισμενο ενω το angel ασυνηθιστο(γι’αυτο και μ’αρεσει περισσοτερο..Κατα τ’αλλα οκ μια χαρα…

  14. Η Θωμαή μας τώρα
    +: Καταθέτω καταρχήν ότι με το άκουσμα των συμμετεχόντων ήμουν θετικότερο διακείμενος σ εκείνη.
    Το επαλήθευσε; Βεβαίως και ΝΑΙ!!!! Όμορφη (για τα γούστα μου πιο πολύ και από την Ηλιάδη), δροσερή με αντίστοιχο ανεβαστικό κομμάτι που το υποστηρίζει ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ. Κατ’ εμέ ακόμα καλύτερα και από τις κοπελίτσες που την συγκρίνουν Lena & Nina Zilli (κρίνοντας από τις εμφανίσεις τους και μόνο, δεν τις ακυρώνω γενικά, μην παρεξηγηθώ) Απλά βλέποντας και μόνο το σκέρτσο της σε αυτό και μόνο το 1ο κλιπάκι σου κάνει πολύ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΗ, ΑΛΛΑ…
    -: Η Ελλάδα ότι και να λένε, δεν είναι Ιταλία! Και πέρσι η Nina έστειλε, προς απογοήτευση πολλών φανς συμπεριλαμβανομένου και εμού, το Αmore e femmina αντί του Per sempre απλά γιατί έτσι γούσταραν…Kαι προσέξτε ΠΕΡΣΙ!!!Όχι καμιά 5ετία πριν. Πες, όμως πως αυτό ο κόσμος δεν το θυμάται…όταν όμως μου βάζεις αυτό το γλυκό μουσικό σετάκι σε ψηφοφορία, σε μία χώρα σαν την δική μας, τι ελπίδες πραγματικά του δίνεις; Πενιχρές εκτιμώ χωρίς φυσικά να ρίχνω ευθύνες στην ερμηνεύτρια…

    Βαθμός: 7,5/10

  15. Μονο αναλλαξει η σκηνικη παρουσια(ρουχα και το οπως τους εχουν βαλει….θα ηθελα τα οτγανα στο παλαι)…ΚΑΤΑ Τ ΑΛΛΑ Φ-Ο-Β-Ε-Ρ-ΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ…ΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!

  16. λοιπον…εχουμε και λεμε!μεχρι τωρα δεν με εχει ενθουσιασει κανενα τραγουδακι……αλλα..ειμαι ολιγοντι απογοητευμενη γιατι δεν περιμενα αυτο το αποτελεσμα….ξερω γω περυσι απο τη 1η στιγμη που ακουσα το aphrodisiac ξετρελαθηκα…προπερσυ απο τη 1η στιgμη που ακουσα το watch my dance παλι ξετρελαθηκα αλλα φετος ουτε ενα τραγουδι δεν μου αρεσε!νταξει δεν λεω ολοι εχουνε κανει υπεροχη δουλεια και μπραβο καλοι ολοι αλλα βρε παιδι μου φετος περιμεναμε ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ και δεν πηραμε τιποτα!κανενα τραγουδι δεν εχει κατι το εντυπωσιακο….οποτε εγω ειμαι με ολα..οποιο και να παει δεν εχω προβλημα αν και η ηλιαδη με εντυπωσιασε παραπανω απο ολα! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΟΥ! αντε να δουμε

  17. Δεν ξερω για εσας αλλα εμενα μου θυμιζει πολυ Amy! Αλλα καλο τραγουδι…..δεν μπορω να αποφασισω

  18. μου αρεσει τρομερα βφαζει τοσο ενεργεια κι νομιζω πως α3ιζει να παει γτ εχει κι φωναρα,κι ομορφη ειναι κι κομματαρα ειναι κι 8εωρω πως ειναι το μονο μαζι με το”angel”που εχουν αρχη-μεση κι τελος.τα αλλα δυο ειναι οτι να ναι…. για εμενα ερχεται 1οσ στην προσωπικη μου κατατα3η μαζι με το “angel” με 9.5/10! καλη επιτυχια αν βγει ενα απο τα δυο κομματια που προανεφερα νομιζω 8α μπουμε 5αδα…! καλη επιτυχια…! ¨)

    • 3εχασα να πω πως απο τα κομματια στους “ελληναραδες” αρεσει το “alcohol is free”,ομως στους 3ενους μεγαλυτερη προτιμιση υπαρχει στα”one last kiss” ki “angel”….οποτεεεεε… 😉

      • Και εμένα το τραγούδι της Θωμαής μ αρέσει, αλλά η πλειοψηφία των «ελληναραδων» αποφασίζει ποιο τραγούδι θα μας εκπροσωπήσει και όχι οι πολίτες άλλων χωρών και αν αυτή η πλειοψηφία προτιμήσει το alcohol is free, τότε θα πρέπει να είναι σεβαστή η απόφαση αυτή. Το οπότεεεεεε που λες μάλλον είναι λίγο άστοχο και αδιάφορο προς την διαδικασία επιλογής του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ τελικού.

  19. thewro xwris na prosvalw oti to tragoudi einai polu wraio alla moiazei polu me tis lenas germanias 2010 pisteuw oti pali tha krithoume etsi opos eixame krithei kai gia kapoia alla .alla an einai na apofasiso alex leon fet tzwrtzina i thwmais

  20. Εδώ είμαστε. Επιτέλους το νικητήριο τραγούδι. Τι να πω? ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ! Ενορχήστρωση , μουσική, στίχοι, ομορφιά, κομψότητα, κίνηση, φωνάρα, ερμηνεία, προφορά. Σίγουρη πρόκριση και καλό πλασάρισμα. vote 1 last kiss και στον τελικό θα μπεις

  21. Εύχομαι να πάει αυτό το τραγούδι. Μετά από μια δεκαετία με μπουζούκια, μπουζουκοπόπ, ζεϊμπεκιές με ραπ, νιαουρίσματα Καλομοίρας και ξεράσματα τύπου Yassou Maria, καιρός να δείξουμε ότι Ελλάδα δεν είναι μόνο σουβλάκι, τζατζίκι και μουσακάς.

  22. μάθαμε όλοι και συγκρίνουμε!! ας καταλάβουμε κάτι! όλα κάτι θυμίζουν. Του ‘Αγαθωνα και cosa mostra θυμίζουν Σερβία, της Ηλιάδη ανατολίτικο, έλεος, της Τζωρτζίνα ο γνωστός μοντέρνος ήχος με τέλεια φωνή όμως και της Θωμαή ροκαμπίλι , jazz. Οι Ευρωπαίοι βαρέθηκαν το ελληνικό στοιχείο, ας στείλουμε κάτι διαφορετικό φέτος,δε θα μας παρεξηγήσουν!!!

  23. OΛΟΪΔΙΟ ΜΕ ΤΗΣ ΛΕΝΑΣ, και ας ειναι ωραιο… (παρ ολ αυτα, χειρότερο απ το satellite)… Kαι σαν τραγουδι και σαν performance, αντιγραφη, ειπαμε να καλοπιανουμε τη Γερμανια, αλλα οχι και ετσι βρε παιδια!! Γι αυτο το λόγο, αν και ειναι ωραια παρουσια και φωναρα, μου φαινεται προσβλητικό να παει αυτο, όπως και της Ηλιάδη….

  24. βρε παιδια με εχει νευριασει αυτο που λενε καποιοι ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΓΑΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΟΤΙ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΣ ΛΕΝΑΣ ΔΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ ΚΑΝΕΙΣ!ελεοσ δηλαδη……………………!

    • Mε συγχωρεις αλλα κανενα καναλι δε μου το πε (ασε που δεν ακουσα και κανενα να μιλαει σχετικα, δεν ετυχε)… ΜΠΑΜ κανει, με το που το ακουσα/ειδα, στα πρωτα δευτερολεπτα κιολας, αυτο σκεφτηκα, απορω που δε βρισκεις εσυ ομοιοτητα!!!

  25. Συμπαθητικο τραγουδι και ωραια τραγουδιστρια αλλα δεν ειναι το καλυτερο κατα εμε εκτος και αν με εκπληξει στον τελικο και η αληθεια ειναι οτι θυμιζει ΕΥΚΟΛΑ Λενα(γερμανια).
    Παντως αυτη η κοπελλα αν δεν κερδισει θελω να ξαναπροσπαθησει γιατι εχει αυτο το “κατι”.
    Παιδια ας μην θαβουμε ετσι ευκολα την προσπαθεια καποιων νεων παιδιων επειδη μας αρεσει καποιο αλλο τραγουδι το θεμα ειναι οτι ειναι μια ωραια προσπαθεια και οσοι αγαπουν την γιουροβιζιον θα πρεπει να υποστηριζουν νεα παιδια με ταλεντο ελπιζοντας οτι θα ξαναπροσπαθησουν ισως με κατι καλυτερο και οχι να κανουν ψυχολογικο πολεμο!!!

  26. ρε παιδια…μονο σε εμανα δεν 8υμιζει τοσα την λενα??? ελεος..οκ στο κομματι της ιταλιας το 2012 του μοιαζει αρκετα…μα οχι τοσο σε εκεινο της λενα…. γιατι αυτο εδω ειναι πολυ καλυτερο…πολυ πιο καλη φωνητικα η θωμαις,εχει καλυτερη προφορα στα αγγλικα,το κομματι εχει λογικους στιχους κι τελος ειναι πολυ πιο ομορφη παρουσια!!!! τεσπα,ενα ειναι το σιγουρο πως ακουγοντας το κομματι αυτο 8ελω απλα να αρχισω να χορευωωωω <3

    • Μαλλον μόνο σε σενα, ναι! 🙂 ΕΙπαμε, ωραια φωνη, ωραια παρουσια η Θωμαις, πολυ ταλαντουχα και μακαρι καποια στιγμη να παει και να μας εκπροσωπησει, μια χαρα, αλλα οχι βρε παιδια και καλυτερο τουτο δω απ το Satellite!!!!

  27. meta to tragoudi tis giorginas kai tou alex leon,auto tis apergi exeis tis perissoteres pithanotites na ta paei kala stin eurovision…+ to oti einai koukla kai lampei stin skini…deuteri mou epilogi loipon! 😉

  28. ΤΡΕΛΟΟΟΟΟΟ Κ-Ο-Λ-Λ-Η-Μ-Α εχω φαει με αυτο το κομματιιιιιιιιιιι!!!!! <3 απο εμενα 8α ψηφιστει πανω απο 5φορες….κι ας μην παει αυτο κι ας φαω αλλη μου την καρτα,8α την ψηφισω γιατι πολυ απλα….ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ! καλη επιτυχιααααααα κουκλιτσααααα! 😀 ^^

  29. το αγαπωωωωωωωω!! ας θυμηζει σε οποιο κομματι γουσταρει η τραγουδαρα αυτη!!
    ειναι τελειαα παιδια!! ψυφηστε την ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩΩΩΩΩΩ!!! θα την ψυφησω 4-5 φορες σιγουρα!
    Κατι διαφορετικο ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ρε ελληνες!!
    ειναι λαμπερη, ωραια φωνη, καταπληκτικο κομματι, θα εχει πιστευω τελεια σκηνικη παρουσια!!
    ΠΑΡΑΚΑΛΩΩΩ ΣΤΥΡΗΞΤΕ ΘΩΜΑΗ!!

  30. γνωμες διιστανται…..και οχι μονο στον ogae αλλα και στα καναλια και σε αλλα σαιτ!εχω πραγματικα αγωνια να δω τι θα ψησιφουμε!!!!

  31. Δεν ξερω…κατι με μπερδευει…ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙ-ΦΟΒΕΡΟ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ “να να να να να να”

  32. tony εχεις απολυ δικιο…και εγω αυτο πιστευω…στο τελος θα μεινουμε εκτος!!κριμα και φετος ειχα τοση ορεξη για eurovision!!!!,ας ελπισουμε και οι δυο πως θα αλλαξουν τα πραγματα και θα παει η Θωμαις ή ο Alex!

  33. Κουραστικό, αδιάφορο και παλιομοδίτικο! Προσπαθεί να αντιγράψει εδώ και καιρό πρότυπα του εξωτερικού με μεγάλη αποτυχία. Σόρρυ αλλά δεν μ’αρέσει για Ελλάδα.

    ANGEL THE BEST!!!

  34. ΕΝΩ ΤΗΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΦΩΝΗΤΙΚΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΚΑΙ ΦΤΩΧΟ ,ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΝΤΟΝΑ ΛΕΝΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΤΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ,ΓΕΝΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ SWING JAZZIE STYLE ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΥΞΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.

  35. ΓΕΛΑΩ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΟΠΩΣ ΠΕΡΥΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ ΠΟΥ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΣΚΙΖΑΝΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΚΥΛΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΣΟΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ 5ΑΝΤΑΔΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ Η ΜΑΡΜΑΓΚΑ.ΡΕ ΟΥΣΤ!!!!!!

  36. το τραγούδι είναι άπαιχτο και η θωμαη θεά… από τα καλύτερα και πιο ποιοτικά που εχουμε στείλει τα τελευταία χρόνια..ψηφίστε θωμαή!!!!!

  37. Φανταστικό τραγούδι!!! Αυτό πρέπει να στείλουμε!!!
    Είναι και χορευτικό!!! Όχι σαν το Angel ή το Χίλιες και μια νύχτες που δεν έχουν καμία σχέση με την Ελλάδα!!! Παιδιά ψηφίστε γιατί βγαίνει τρίτο και είναι κρίμα!!!

  38. Συμφωνώ με magnifique! Τα άλλα δύο πραγματικά, μου θυμίζουν μια Ελλάδα που έχει αλλοτριωθεί κι έχει ξεχάσει το παρελθόν της. Είναι πολύ πιο ωραίο ένα rock ‘n’ roll από την ανατολίτικη μουσική. (με κάθε σεβασμό)!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ