Ακούστε το τραγούδι της Αγγελικής Ηλιάδη!

Το τραγούδι που θα ερμηνεύσει η Αγγελική Ηλιάδη στον Ελληνικό Τελικό φέρει τον τίτλο Χίλιες και μία νύχτες και είναι μία σύνθεση του Κυριάκου Παπαδόπουλου, σε στίχους του Ηλία Φιλίππου. Το τραγούδι οπτικοποιήθηκε σε ειδικό βίντεο γυρισμένο στο στούντιο του MAD TV:

[youtube id=”3X5VpFPv3JM” width=”600″ height=”350″]

79 ΣΧΟΛΙΑ

  1. αρχικα τολμω να πω πως με εντυπωσιασε περισσοτερο απ’ολα,ισως επειδη αυτος ο ηχος μας ειναι πιο οικειος!δυστυχως ομως οσες περισσοτερες φορες το ακουω βλεπω πως δεν εχει να προσφερει και πολλα πραγματα!

  2. Ντρέπομαι που υποστήριζα και ήθελα να παει Ηλιαδη… Απλά ενα απεσιο τουρκικό τραγούδι.. Ο Αλεξ με Τζωρτζινα η Θωμαι να πάει!!

  3. Δεν μ’αρεσει! Φλατ, δεν πηγαινει πουθενα. Το χειροτερο για μενα. Προσπωπικη αποψη παντα.

  4. Καλό το τραγουδάκι και λυπάμαι που θα το πω αλλά είναι μόνο για τα μπουζουκομάγαζα!!! Δεν κάνει για την Eurovision!!!

  5. den einai asximo alla opos exoume katalabi me to proto akousma thimizi tourkiki simetoxi kai mias kai h TOYRKIA EIPE NA TIN KANEI APO TIN EUROVISION eipame n stiloume stil TURKEY mias kai exume gemisi meda in Turkey sola gt oxi kai stin eurovision? wraio alla den thelw n paei mou thimizi kai tourkia 1997…
    3/10

  6. Είναι αρκετά καλό
    ΑΛΛΑ σε σχέση με τα υπόλοιπα συγκεκριμένα με του Alex Leon δεν θα πάει καλύτερα . . .
    Υπερ στοίχος Ελληνικός
    Κατά του στοίχου που μου φένετε χωρίς έμπνευση…

  7. Θωμαη Απεργη με τα 1.000!!
    Η Θωμαη ειναι τοσο υπεροχη, με ομορφη και υπερτατη φωνη! Τα αλλα 3 τραγουδια ηταν καπως αδιαφορα. Ηλιαδη τιποτα το ιδιαιτερο! Απλα ειναι επονυμη και μπορει να μας παει αυτη αλλα οχι καθαρα με την αξια της. Κοζα Μοστρα & Αγαθωνας ΧΑΛΙ ΜΑΥΡΟ! Αλεξ λεον & Τζορτζινα..κατι λεει αλλα οχι οσο της Θωμαης Απεργη!! ΣΤΥΡΗΖΟΥΜΕ ΘΩΜΑΗ ΑΠΕΡΓΗ!

  8. Προσωπικά, δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα μπουζούκια, ούτε και με το ανατολίτικο στοιχείο του τραγουδιού. Αλλά νομίζω ότι είναι μέτριο και λίγο βαρετό για το είδος του. Έχουμε ακούσει πολύ πιο ενδιαφέροντα αργά τσιφτετέλια, κατά τη γνώμη μου. Σε περίπτωση που πάει, πάντως, έχει περιθώριο βελτιώσεων και καλές πιθανότητες να περάσει τελικό, πιστεύω.

  9. Δε μου αρεσει καθόλου..
    Νομίζω ότι θα βάλουν κι ένα τραπέζι από κάτω με κάποιους που θα πληρώνουν τη λουλουδου και αυτή θα πηγαίνει επανω στη σκηνή και θα ρίχνει τον ένα δίσκο μετά τον άλλον πάνω στην αγγελική.

  10. Πρωτο ακουσμα (δεν το συγκρινω με τα υπολοιπα)

    Dinle… 1997 Τουρκια…. για το ειδος του μια χαρα… αλλα λιγο risky….

  11. Δεν νομίζω ότι τα μπουζούκια είναι κάτι το υποτιμητικό σταματήστε να το παίζετε ‘κουλτουριάρηδες’..! Έλληνες είμαστε και καλώς ή κακώς έχουμε και αυτού του είδους την μουσική και είναι και πολύ ωραία..! Επίσης τα φετίνα τραγούδια της eurovision είναι ξεχωριστά και όποιο να στείλουμε θα μας εκπροσωπήσει αξιοπρεπέστατα..!

  12. To Dinle ήταν κορυφαίο για τα χρόνια του…
    Δυστυχώς αυτό της Ηλιάδη ούτε απο δίπλα δεν πέρασε… Προφανώς και φαίνεται από το τραγήυδι ότι δεν την ενδιαφέρει η eurovision αλλά ενα σουξέ θέλει να κάνει για να περασεί και φέτος με καποια δισκογρφία στις Αθηναϊκες πίστες και όχι μόνο.
    Και στην τελική καλά κάνει!!!

  13. ΕΛΕΟΣ ΠΛΕΟΝ!είπαμε ωρέα τα μπουζούκια αλλά όχι και να πάμε έτσι στη Γιουροβίζιον! προτιμώ 1000 φορές την Ελευθερία,τουλάχιστον είχαμε κάτι σίγουρο και ξεσηκωτικό,ασχέτως από το αποτέλεσμα (17η θέση)! πιστεύω πως το συγγεκριμένο τραγούδι δεν πρέπει να μας εκπροσωπήσει…δε μ’αρεσει!

  14. Μπέρδεψε τα μπούτια της η Αγγελική. Μπέρδεψε τις Μούσες με τη σκηνή της Eurovision. Εκτός του ότι το τραγούδι είναι οικτρό.

  15. Για τραγούδι-αφιέρωμα στον ερωτά του Σουλειμάν και της Χουρέμ είναι ωραιότατο!
    Πέρα απ την πλάκα μου άρεσε.Οκ παραείναι ανατολίτικο αλλα στον Ελληνα αρέσει αυτό και πιστεύω και σε αρκετές χώρες θα αρέσει.
    Προτιμώ αυτό το λάγνο κομμάτι παρά την γλυκανάλατη αμερικανιά της Απέργη.
    Είναι η δέυτερη επιλογή μου μετά το αριστούργημα του alex leon.
    Το σίγουρο είναι οτι τα φετινά υποψήφια δεν συγκρίνονται με τα περσινά σκουπίδια.
    Αξιοπρεπέστατα,διαφορετικά,καλοδουλεμένα παραπάνω από καλά στο γενικό σύνολο.

  16. ΑΠΑΙΣΙΟ !!!!! Sorry, εκτός από τη χαμηλή ποιότητα και αισθητική, ρε παιδιά, δεν έχει φωνή η κοπέλα, τα λαϊκά τραγούδια (και η Eurovision) θέλουν φωνάρες.

  17. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΚΑΤ’ ΕΜΕ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ – ΜΕ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙ – Α Π Α Ι Σ Ι Ο ΑΡΚΕΤΑ

  18. Καλησπέρα παιδιά…να μαι κι εγώ να σχολιάσω το θέμα που μας αφορά….Πριν κάνω κοινοποίηση αναλυτική για την άποψη για κάθε τραγούδι-πρόταση μας, θέλω να κάνω μια γενική τοποθέτηση….Γενικά είμαι πολύ ενθουσιασμένος από την επιλογή των τραγουδιών και το όλο τελικά concept φέτος….Όλα τα τραγούδια είτε αυτά που μου άρεσουν λιγότερο ή περισσότερο , είναι ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ καλύτερα από τις περσινές μπούρδες που μας σέρβιραν όπου σαφώς και το aphrodisiac ξεχώριζε ως μονόφθαλμος βασιλιάς στο βασίλειο των τυφλών ή κουφών στην προκειμένη….Πάμε λοιπόν;

  19. Για κάθε τραγούδι η δομή θα είναι η εξής
    Τα +, τα -,και στο τέλος ο βαθμός μου.
    Ξεκινάμε με την Αγγελικούλα λοιπόν
    +: Είναι αναμφισβήτητα μια γυναίκα χάρμα οφθαλμών. Επίσης θεωρώ πολύ σωστό αν όχι και τίμιο το γεγονός ότι το τραγούδι της είναι πιστό στα μουσικά ακούσματα με τα οποία την ξέρουμε.Θα τολμήσω επίσης να πω, ότι το συγκεκριμένο τραγούδι ότι είναι πολύ καλύτερο και πιο μελετημένο από πολλά απ’όσα έχει πει, ΑΛΛΑ…
    -: Προσωπικά δεν είναι αυτό το είδος το αγαπημένο μου. Πέραν αυτού, όμως, εξαιρουμένου του σαντουριού, ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ…Ζήτω η δοξασμένη Τουρκιά ή Αραβιά!!!! Και που; Αυτή (η Τουρκιά δλδ) μας την κάνει φέτος (και μέσα να ταν δλδ, με κανα 4άρι θα μας ξεμπέρδευε , μην φανταστείτε).Επίσης, μπορεί στο πρόσφατο παρελθόν να μην έχουμε στείλει αυτό ακριβώς το στυλ, αλλά σ εκεινή την πέτρινη δεκαετία των 90 τους είχαμε γκιώσει με δαύτα με μάλλον μέτρια τελικά τα αποτελέσματα…Οπότε καταλήγουμε στο “ΠΟΥ ΠΑΣ ΞΥΠΟΛΗΤΗ ΣΤ’ΑΓΚΑΘΙΑ;”
    Βαθμός: Επειδή είμαι καλός κάτι λίγο περισσότερο από την βάση 5,5/10

  20. Νομιζω πως ειναι χειροτερο κι απ’των Koza Mostra…Τιποτα το ελληνικο δεν εχει οπως υποστηριζει η ιδια η Ηλιαδη αντιθετως ειναι τοσο ανατολιτικο ως εκει που δεν παιρνει…απ’τα οργανα αν το παρεις μεχρι και τον τιτλο…Οι ξενοι θα νομιζουν οτι επεστρεψε η Τουρκια eurovision… ελεος…

  21. Ο-Χ-Ι !! Συμφωνω με την Helen ουτε των Koza Mostra δεν ειναι ετσι(που εχει και ελληνικο στοιχο) με τπτ δεν το θελω! Ας παει με αυτο η Τουρκια που της ταιριαζει και πιο πολυ(Προσωπικη αποψη)

  22. Και μόνο που δεν είναι “γιουροβιζιονικό” αλλά κάτι που θα μπορούσε πράγματι να ακούγεται σε ένα ελληνικό μαγαζί αξίζει μια ευκαιρία.

  23. ασχολιαστο μακραν το χειροτερο…. 4/10! μα απορω που ειδε η α.ηλιαδη πως αυτο “μοιριζει” ελλαδα….? ειναι τερμα για τερμα ανατολυτικο κι κα8αρο τουρκικο ακουσμα το τσφτετελι….τελως παντων καλη επιτυχια…αντε βρε κι αν βγει αυτο 9α μαζευτουν ολα τα σκυλια του μαλμε κι 8α της πετανε γαρυφαλλα…(τερμα σκυλαδικο)!!!!

  24. συγνωμη αλλα ειναι απαισιο.χωρις πολλες αναλυσεις και λογια.για ν ανοιγει το προγραμμα σε μπουζουκια της δεκαετιας του 80 ειναι.

  25. loipon dn paei na miazei gia turkiko rithmo….etsi kai allios eine poli oikia auti i melodiaa kai stin eurwpi …..thewrw oti tha itan kali epilogi exei to elliniko to stixo kai eine kati poli diaforetiko ….makari min paei pantos i thwmai apergi gt pali sta idia dinamika xazotraguda girname pou prwspathun isa isa na bun 10ada….dn lew kalo to tragudi tis alla dn me enthusiazei auto to still….tespa tha di3ei

  26. ΕΝΝΟΕΊΤΕ αυτο!! Είναι τέλειο ! Πραγματικά.. και θα το απογειώσει η Αγγελική στον ελληνικό τελικό! Είμαστε Έλληνες και πρέπει να στείλουμε αυτό το τραγούδι που εκφράζει την Ελλάδα.. το πως διασκεδάζουμε ! Γιατί όχι και γαρύφαλλο στη Eurovision ? Θα είναι κάτι ιδιαίτερο!

  27. Αποδεχτειτε το επιτελους. Η νεοτερη Ελλαδα κομματι της Τουρκιας ειναι. Στη νοοτροπια, στη σκεψη, στο φαγητο, στη γλωσσα, στη μουσικη και μονο στη γεωγραφια ειναι αλλου. Οσο για το τραγουδι καλο μονο για μεσα απο τα συνορα.

  28. Τη φαντάζομαι στη σκηνή του Malmo να αναρωτιέται γιατί δεν της πετάν λουλούδια. Πιο κάτω δεν γίνεται.

  29. Se mia xwra pou ta tourkika shrial einai perissotera apo ta ellhnika kai xtypane 50aria thletheash, pou ta radiofwna paizoun synexws tetoia tragoudia kai pou ta mpouzoukia einai gemata, thewreite oti auto to tragoudi einai makria apo thn nootropia tou Ellhna kai kseno…….Poso ypokritiko paizei na einai olo auto ksafnika………Allo na mhn sas aresei to tragoudi kai allo ola auta pou diavazw pio panw…….

  30. Παραδοξως μου αρεσει!Εχει καλη ενορχηστρωση και ομορφη μελωδια.Αν η Τουρκια συμμετειχε φετος και στελναμε αυτο θα ηταν η πρωτια χρονια που δε θα εδινε 12αρι στο Αζερμπαιτζαν 😛 Μου φαινεται περιεργο που δεν αρεσει σε πολλους…τωρα θα τον πειραξει τον Ελληνα το ανατολιτικο στοιχειο?Οταν χορευουμε τσιφτετελια στα μπουζουξιδικα δε μας ενοχλει δηλαδη?

    • μωρέ εμάς καλά μας αρέσει και τ’ ακούμε αμάσητα. Τα υπόλοιπα εκατομμύρια τηλεθεατών από τις άλλες χώρες που δεν είναι συνηθισμένοι σ’ αυτά ,τους ρωτάς πως θα αντέξουν αυτή την 3λεπτη ηχορύπανση;

    • Τώρα που ανέφερες το Αζερμπαϊτζάν,κάτι Αζέροι φίλοι εδώ στη γειτονιά έχουν ξετρελαθεί!Έφυγε και η Τουρκία φέτος.Οπότε αν πάει αυτό το 12αρι τους ίσως πετάξει κατα δω..!!!!
      Ωραία η Ηλιάδη!Γενικά και τα τέσσερα!Ανεβηκαμε φέτος!!!

  31. Ψηφιζω= Alex Leon και Giorgina,& Angel
    … ολα τ αλλα…….. τι να πω………….!!!!!!!!!!!!!!!!!…………. τι τσιφτετελι τουρκικο ειναι αυτο???????? ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!…….. ΑΠΟΡΙΑ=……….. η Τουρκια…τι τραγουδι θα εχει???????????? σιρτακι??????????/ αισχοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

  32. Είναι όντως διαφορετικό, είναι μαγικό, είναι ταξιδιάρικο, είναι 1000 και 1 νύχτες! Πολύ ωραία μουσική και ενορχήστρωση και με το βιολί (θεωρώ το βασιλιά όλων των μουσικών οργάνων) που απογειώνει κάθε κομμάτι όπως και αυτό της πανέμορφης Αγγελικής! +θα λείπει η Τουρκία φέτος και μπορεί να δωθούν βαθμοί από χώρες που παραδοσιακά την ψήφιζαν! +η ευρώπη έχει καιρό να ακούσει κάτι τόσο διαφορετικό όπως είναι το τραγούδι της Ηλιάδη! Τα υπόλοιπα τραγούδια….Χμ, μου θυμίζουν τα ίδια και τα ίδια…Σερβίες, Μολδαβίες, FYROM με balkan music…επίσης μόλις πέρυσι Ιταλία…Κα Απέργη;;;; Αλλά δεν την φτάνεις την ιταλίδα, άσε!!! όσο για το εναπομείναν κομμάτι, λίγο από την διαφήμιση του TOTAL yogurt μου θυμίζει με mix pop-etc…kai άλλα ντάλα! GO GO ANGELIKI! 1000 AND 1 NIGHTS….FOR THE WIN!

    • Σε ταξιδεύει εσένανε αυτό το πράμα; Εμένα το πολύ πολύ να με ταξιδέψει μέχρι τη σακούλα (τη γνωστή, του εμετού).

  33. Πολύ προσεγμένη ενορχήστρωση ενός συμπαθητικού τραγουδιού! Υπέροχο το σαντούρι, παραπέμπει σε μικρασιατικό ήχο, και όχι αμιγώς τούρκικο!

    • Συμφωνώ!Ανατολή δεν είναι μόνο οι Τούρκοι! Και το τσιφτετέλι και οι ήχοι αυτοί μόνο Τούρκικης προέλευσης δεν είναι!!!!!!

  34. kai sto kato kato dn mporo na katalavo gt lete oti to tragudi ine tourkiko. ne dn leo 8imizi kai ligo tourkia ala 8imizi kai ellada. vasika exi anatolikous ri8mous.. kai dn katalaveno exete kati me tin TOURKIA???kai sinexia tin vrizete les kai emis oi ellines imaste kaliteri me tin kolokrisara mas

  35. ένα είναι σίγουρο μόνο το πρώτο έχει ελληνικό στοιχείο το μπουζουκάκι μόνο, τονίζω, μόνο,, αλλά ας στείλουμε και άλλο ήχο μια φορά. κολλήσαμε επειδή κερδίσαμε μια φορά και δε ξεκολλάμε!!!!!!

  36. esc1234 na sou apadisw se auto pou eipes mas vlepei 100 ekatomirio twn anthrwpon pou kai ti na paei o agathwnas na geinoume xeirotera rezili san to http://www.youtube.com/watch?v=HkQploSpfR4 enw me ta eipoloipa treia touolaxiston den tha ginoume rezi kai den me tin aggeliki iliadi pou exei elliniko stoixo kai exalou autos o ixos einai oikios oso gia kozamstra katadia to poio esxro tragoudi olwn ton epoxwn. kai pws mou vazou oi koza mostra pou sindiazoun kai mpaglama kai saxwfwno kai foustes karo ( skotia ) de stoixos apesios ama pei auto flertaroume me tin 25THESH KAI AYTO EINAI SYGOURO THA GELANE MAZI MAS OLOI

    • ego den eimai katholou iper tou agathona proton kai kirion! theoro oti einai gia gelia! Deuteron eimai anamesa se thomai kai angel. To xilies kai mia nixtes, exei enorxistrosi me tourkika violia pou einai KSEPERASMENI kai den exei tipota idiaitero. ap tis voreies an paei den tha parei oute ponto, kai ap tis valkanikes psilopragmata! opote gia mena auto einai to pio adinamo! Kai eilikrina den thelo na gelane GIA ALLI MIA XRONIA me to tragoudi mas otan exoume dinatotita na steiloume kati poli kalo!

  37. Σας θυμιζει το τραγουδιΤουρκια και σας ενοχλει; Καραμανλης, Σιμιτης, Αρναουτογλου και ολα σε -ογλου, τσιφτετελι, ζε`ι`μπεκ, πιλαφι, μπακλαβας χαλβας, ντερτι, κουσουρι, εκμεκ, μπαμπας,νισαφι,αμαν, σοκακι, μελιτζανα, Γεντι Κουλε, μουσαφιρης, γιαχνι, χαμπαρι, σεκλετι, γιαπι, ταβανι, καρπουζι και και και και {ανοιξτε μια φορα στη ζωη σας ηλιθιοι κομπλεξικοι και εκουσια τυφλοι Νεοελληνες ενα λεξικο για να δειτε ποια ειναι η νεοελληνικη γλωσσα, αυτη που εσεις μιλατε καθημερινα] τι σας θυμιζουν; Βραζιλιανικα, Σουηδικα η τσεχικα; Γιατι Ελληνικα δεν κανουν οσο και το σπρωξεις.

  38. azerbaijan -10 to 12p
    Armenia – 10 to 12p
    Fyrom – 10p
    Cyprus – 12p
    Bulgary – 10p
    France – 8 to 10p
    Germany – 8 to 10p
    Israel – 8p
    and more and more….1000 AND 1 NIGHTS!

  39. Λιαγκα εισαι μαλακας. Και ξερεις γιατι εισαι μαλακας; Γιατι ετσι γεννηθηκες. Και οι εκ γεννετης μαλακες εχουν το ακαταλογηστο. Ομως το κακο με σενα δεν ειναι αυτο απο μονο του. Ειναι οτι μερικοι σου δινουν μικροφωνο και και δηθεν στα πλαισια της δημοκρατιας λες τις μαλακιες σου. Και ειναι αλλο να λες τη γνωμη σου ελευθερα και αλλο να προσβαλλεις ανθρωπους και να υποτιμας και απαξιωνεις την οποια προσπαθεια κανουν σε προσωπικο η επαγγελματικο επιπεδο. Και γι` αυτο το λογο εκτος απο μαλακας και ΑΘΛΙΟΣ εισαι και επικινδυνος γιατι λογω της θεσης που κατεχεις διαμορφωνεις γνωμες. Σου τα λεω ολα αυτα με αυτον τον τροπο γιατι εσυ μου τον εμαθες ετσι.

  40. ΚΡΙΜΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ,ΕΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΕ ΚΑΛΗ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΗ ΟΜΩΣ

  41. Αδιάφορο κομμάτι με παραπέμπει σε ελληνική πίστα και δεν νομίζω ότι μπορεί να συγκριθεί με τα υπόλοπια

  42. einai ntropi kai mono gia auto prepei na ntrepetai pou leei etsi tin gnwmi tou dimosios kai etsi ntropi tou pou ixere o geros to tourkomparok kai oxi den tha sumfwnisw me tin apoxi tou auto to tragoudi tou agathwna den tha vgei oute stin dekada kai tha eithela mono kai gia auton ton logo tha eithela na paei xalia sugnwmi pou to lew alla den einai oraio na stoiimatizeis stoixoi na to xasi o vlakas

  43. Το πιο καλό είναι αυτό εδώ αλλά…για εσωτερική κατανάλωση. Οι ξένοι δεν θα πάρουν χαμπάρι οπότε θα πάει άπατο.

  44. mporouse na synthesi kati klalytero autos o typos o kyr. papadopoulos. par’ola auta einai to pio olokliromeno kai oxi apsixo san this thomaidas h mperdepsiariko kai agxotiko san tis tzortzinas. they na tou vgalei to poly mauro feeling kai na to kanei pio xoreutiko. na pame me tsifteteli apenoxopoihmena

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ