Σήμερα η παρουσίαση των τραγουδιών!

Σήμερα, τελικά (και οριστικά) θα γίνει η παρουσίαση των υποψήφιων ελληνικών τραγουδιών για την Eurovision 2013. Μετά την αναβολή της συνέντευξης τύπου που είχε προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου, ανακοινώθηκε νέα ημερομηνία και ώρα, ενώ άλλαξε και ο τόπος διεξαγωγής. Έτσι, η συνέντευξη τύπου των καλλιτεχνών και η παρουσίαση των ειδικών βίντεο που θα συνοδεύουν την κάθε τους συμμετοχή θα γίνει σήμερα Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου, σε ξενοδοχείο της Αθήνας στα βόρεια προάστια, στις 13:30μμ. Η είσοδος θα επιτραπεί μόνο σε δημοσιογραφους, ενώ τα σχετικά βίντεο θα αναρτηθούν στο διαδίκτυο αμέσως μετά το πέρας της παρουσίασης. Στην ιστοσελίδα του OGAE GREECE θα είμαστε συντονισμένοι στις εξελίξεις σχετικά με το θέμα και θα αναρτήσουμε τα τραγούδια μόλις αυτά είναι διαθέσιμα.

Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

133 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Χμμ!Καλή μας επιτυχία λοιπόν!Γιατί καλοί οι ωραίοι τελικοί και τα guest acts και οι stars παρουσιαστές αλλά αν τα τραγούδια είναι μέτρια ή κακά,δεν μας σώζει τίποτα.Αύριο λοιπόν είναι πολύ σημαντική η μέρα.

  2. Η ΕΣΗΕΑ μολις αποφασισε η απεργια στα κρατικα μεσα να συνεχιστει και αύριο τετάρτη. Και μη μου πειτε οτι παλι θα εχουμε ακυρωση βραδιατικα γιατι θα ειναι αστειο. Τσάμπα δεν τα ακουσαμε απο τη Δευτέρα. Ελληνικό Δημόσιο στο μεγαλείο του.

  3. δεν νομιζω να ακυρωθεί και πάλι!μην απελπίζεστε!μπορεί παρα την απεργία να γίνει!αλλα θα δουμε…!μόνο να περιμένουμε μπορούμε…και ο χρόνος θα δείξει!

  4. Μπορούν να ανεβάσουν τα video στο internet χωρίς να γίνει συνέντευξη τύπου.Γιατί με απεργία,συνέντευξη τύπου δεν γίνεται!

  5. Συμφωνα με αυτα που γνωρίζω εγώ, η συνεντευξη τυπου θα γινει αυριο κανονικοτατα παρα την απεργία….

  6. παιδια εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι αν έχεις προσβαση στον ιντερνετ τα μαθαίνεις όλα κατευθείαν!όλα τα site ανεβάζουν νεα για την ευροβιζιον κ μαλιστα πολυ γρηγορα!zappit,tlife,sfigmosradio.gr,tv nea,fthis,… στην τηλεόραση απο star θα είναι πιο ευκολο να μαθετε κατι,απο το μεσημεριανο δελτιο του κ απο την μελέτη όπως είπε και καποιος παραπάνω!

  7. – Η Θωμαή έδωσε κάποια χαρακτηριστικά για το τραγούδι της! Ακούγονται ενδιαφέροντα!
    ————————————————–
    “To trAgoudi einai paaaara polu thetiko, para polu xaroumeno, grhgoro kai xoreytiko! H ellada den exei symmetexei me antistoixo kommati sth eurovision! As poume oti exei mia idea imelda May mesa..
    Ayrio tha to akousoume mazi! Elpizw na sas aresei kai na to agaphsete opws egw!!!!giwrgos gekas synthesh kai agis nikolakopoulos stixous!!!!panik records, mad!!!”
    ————————————————–
    Αναμένουμε!

  8. Αν πανε οι κοζα μοστρα θα ΑΠΟΤΥΧΟΥΜΕ γτ πρωτον απο η εμφανιση τους (φουστες) δεν είναι αξιοπρεπή,είναι πολυ κιτσ όλο αυτο…!εγω θέλω Αγγελικη Ηλιάδη γτ θα είναι όλο αυτό που θα παρουσιάσει…θα είναι Ελλάδα λόγω του ελληνικου στίχου και ρυθμου(τσιφτετέλι)!τωρα περιμένω να ακουσω και τα τραγουδια και να σχηματισω ολοκληρωμένη αποψη!!!οταν ψηφισετε σκεφτειται ποιο θα αρέσει στην ευρώπη…είναι σημαντικό!!

  9. ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΩΧΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΚΥΡΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

    • Min to les ayto paroloy poy ontos einai vareto ka8e xrono ayto to stoixeio yparxoyn kapoioi xenoi eurofans poy goystaroyn++ oti +fwnnw oti mas hallaei se 8emata prwtotypias alla ama prosexeis kai oi alles hwres den apexoyn apo ayto aspoyme i Dunmark exei idio still tragoydi ka8e xrono OMWS yparxei ayto to prwtotypo poy leme!!! Giati vre perysy itan akyro totragoydi tis ELE8erias???

      • ΜΑΛΑΚΙΕΣ???????????????
        Ενώ ο Ζέλικο πέρυσι που βγήκε τρίτος πρωτοτύπησε θες να μας πεις! Που εδω και 10 χρόνια γράφει και τραγουδάει το Lane Moye σε οχτακόσιες παραλλαγές!Για μας λέγανε πέρυσι οτι στέλνουμε το ίδιο!Για τη Σερβία;Η Γερμανία που το τραγούδι της το χω χιλιοακούσει απο τότε που έχω αυτιά;Η Σερβία π.χ. τραγουδάει πάντα στη γλώσσα της και στέλνει πάντα το ίδιο στυλ και έχει ένα βραβείο μία έκτη θέση και μία τρίτη μέσα σε διάστημα 5 ετών!Ας μην είμαστε κομπλεξικοί και να μη μας ξινίζει το έθνικ γιατι αυτοί είμαστε!Μην είμαστε σαν την Πελαγία και το Μπάμπη που το παιζαν ΒΠ αλλά η Νίκαια ξεχύλιζε απο μέσα τους!Εκπροσωπούμαι σημαίνει δείχνω αυτό που είμαι και όχι αυτό που θέλουν οι άλλοι.
        Και Ελληνικό στοιχείο δεν είναι μόνο το shake-shake-shake it mi amor με τους κοιλιακούς του Ρουβά,ούτε η Λύρα της Παπαρίζου,ούτε το βιβλίο της Καλομοίρας!!!!!Μακάρι όλοι τους εκει έξω να είχαν το 1/10 της δικής μας παράδοσης!Και ο καθένας θα ψηφίσει αυτό που γουστάρει και κάνε μου τη χάρη να μην επεμβαίνεις! Εσύ ψήφισε αυτό που γουστάρεις απλά.Στήριξέ το!Αλλά μην προσβάλλεις τους άλλους!!!

  10. Pantws emena ta lefta moy me osa exoyn akoystei pane me ta 1000 stous 8wmai Apergi kai ALEX LION kai GIORGINA nomizw oti ola 8a pektoyn ekei o leon einai foveros soynd maker kai i apergi apla to exei re paidi moy!!!!

  11. παιδια ένα καλό νέο να ανακοινώσω για όσους έχουν OTE TV , από την άλλη εβδομάδα αναμένουμε την εκπομπή ενός νέου καναλιού που θα ονομάζεται ERT by MAD (eurovision channel) και θα ασχολειται μόνο με την EUROVISION ! — o OTE TV είναι μεταξύ των χορηγών μας..

  12. Παιδια των Κοζα μοστρα είναι αθλιο δείτε μερικούς από τους στίχους τους:
    Alcohol, ALCOHOL, ALCOHOL is free
    Alcohol, ALCOHOL, ALCOHOL is free
    Μας βρήκε η τρικυμία μέσα στην Εγνατία,
    Μποφόρια μας τραβάνε στ’ ανοιχτά
    Σαν λάθος να ‘ναι η ροτα, ποιος παίζει με τα φώτα,
    Και η πλώρη μας τραβά για Γρεβενά.

  13. Καλοί οι στίχοι και της Απέργη:
    One last kiss, one last kiss
    might remind you what you miss.
    Don’t deny, make it true.
    (It) won’t break your heart in two
    One last kiss, one last kiss
    might remind you what you miss
    One for me (and) one for you
    That’s all we have to do

  14. Της Ηλιάδη οι στίχοι δεν μας λεν και πολλά:
    1000 και 1 νύχτες …..σε μια αγκαλιά χωρέσαμε
    1000 και 1 νύχτες …με τα φιλιά τις δέσαμε
    Κι έσβησε σαν φωτιά …τόση αγάπη
    Και στιγμές μαγικές …έγιναν δάκρυ
    Χάσαμε ….και οι δυό τα όνειρά μας
    Σκόρπισε …σαν καπνός ο έρωτάς μας …πιά

  15. Άντε παίδες!Καλή επιτυχία να χουμε!Και σεβασμό στο γούστο του καθενός!Μην αρχίζουμε τα περσυνά!…!!!!!!!!!!!!!!

    • Εγώ Σωκράτη ξέρω ποιος φταίει για την καθυστέρηση…
      Αχ βρε Χαράλαμπε…Αχ βρε Χαράλαμπε…
      Χαχαχαχα 😉

  16. Βρε παιδια ηρεμηστε. Δε χρειαζεται να φωναζετε επειδη η ΕΡΤ εχει κανει μια μικρη καθηστερηση 45 λεπτων και από οτι φαίνεται θα κλειση ώρα. Χαλαραααααα

  17. παιδιά η μεσημεριανή μελέτη λέει ότι σε λίγο θα παρουσιαστούν ζωντανά τα τραγούδια…Εγώ προσωπικά συντονίζομαι εκεί!

  18. Αντε περιμενουμε τοση ωρα. Ετσι και ειναι ολα χαλια και περιμενουμε τζαμπα τοση ωρα θα τη σπασω την τηλεοραση

  19. ΑΠΑΙΣΙΟ!!!!!! ΕΝΑ ΡΑΓΜΑ ΜΟΛΔΑΒΙΑ 2009&2011 ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΑ 2010!!! ΑΠΑΙΣΙΟ!!!! ΣΤΥΛ ΣΕΡΒΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΧΑΛΙΑ ΕΣΧΟΣ!

  20. a leon kai tzortzina … to angel…. mou thimizei.. alabina kai to last kiss.. alla aytes oi apotomes allages..a po mpalanta se rock me anatolika girismata.. den kserw… mipos einailigo ipervoli? allai tzortzina FWNARA!!

  21. της απεργη πολυ βαρετο και τρυπαει τα αυτια δεν ειναι να το ακους πολυ ωρα. και αντιγραφη ιταλιας 2012

  22. Τι κομματάρα της Θωμαή! Απίστευτο. Δε θα μπορούσα να το φανταστώ καλύτερο. Ας πάμε με κάτι jazz επιτέλους. Έτσι με βιολοντσέλο,σαξόφωνο και τρομπέτα! Μπορούμε να δείξουμε και κάτι διαφορετικό! Δεν μπορώ να σταματήσω να το ακούω!

  23. κανενα απο τα τραγουδια δεν εχει κατι αυθεντικο.. ολα ειναι παρομια με παλιες συμμετοχες.
    ALCOHOL IS FREE : θυμιζει πολυ Σερβια
    ANGEL : εχουμε ακουσει παρομια τραγουδια με αυτο στην ευροβισιον
    ONE LAST KISS : παρολο που μου αρεσει περισσοτερο απο τα αλλα ειναι σαν να ακουω μιξαρισμενο το τραγουδι της Γερμανιας 2010 με το περσινο τραγουδι της Ιταλιας
    ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ : απλα απαραδεκτο… σκετη ΤΟΥΡΚΙΑ θυμηζει παρα ΕΛΛΑΔΑ . Θα ψιφιζα ηλιαδη αλλα τωρα ουτε καν…

  24. Ο Alex Leon πρεπει να παει!
    ειναι το μονο τραγουδι που παιζει και να ανατριχιασα!
    φοβερη μελωδια!
    ανετα και πενταδα μπαινουμε

  25. Οι ξένοι δεν βλέπω να εντυπωσιάζονται από το Angel. Προβλέπω μάχη μεταξύ Κόζα Μόστρα και Ηλιάδη. Συρρίκνωση Β. Ελλάδας για Κόζα Μόστρα (αναφέρει Εγνατία και Γρεβενά) είναι πλέον δεδομένο ότι θα υπάρξει. Η καλύτερη ενορχήστρωση είναι της Ηλιάδη, μπορεί να γίνει πολύ ατμοσφαιρική, πολλοί όμως αντιδρούν θεωρώντας το κομμάτι τουρκικό. Η πιο ολοκληρωμένη πρόταση είναι της Απέργη για το είδος που υποστηρίζει αλλά θεωρώ δεδομένο ότι οι Έλληνες μην έχοντας τέτοια ακούσματα δεν υπάρχει καμία περίπτωση να το ψηφίσουν. Παρόλα αυτά είναι το τραγούδι που αν παρουσιαστεί σωστά μπορεί να κάνει τη μεγάλη έκπληξη.
    Η προσωπική μου επιλογή:
    1. Leon ft. Georgina
    2. Koza Mostra
    3. Ηλιάδη
    4. Aπέργη

    αυτό που θα δούμε ως αποτέλεσμα στις 18/2:

    1. Koza Mostra
    2. Ηλιάδη
    3. Leon ft Georgina
    4. Απέργη

    Καλή επιτυχία σε όλους, μπράβο για τα κομμάτια, ας νικήσει ο καλύτερος!

  26. akousa olla ta komatia kai ta 4 kai mporw na po oti olla einai polu orea komatia kai to kafe komati exei diaforetiko stil..p.x o Leon ft. Georgina einai mia dinati mpalada,h Aπέργη exei still jazz,h Ηλιάδη exei still tsifteteli kai Koza Mostra exoun rempetiko me valkaniko still.. ..alla mporw na po oti kalo tha htan na stiloumai kapoio komati to opoio exei stixia tis elladas…kalu epitixia kai stous 4 na exoun!!!! 🙂

  27. Εμένα μ’αρέσουν όλα πάντως! Είμαι αρκετά διχασμένη δν ξέρω πιο μου αρέσει πιο πολύ! Αν έχουμε και μια καλή Live εμφάνιση τότε θα τα πάμε πάρα πολύ καλά!

  28. Η γνώμη μου αρχίζοντας από το τέλος :
    4. Ηλιάδη: χάλια, εντελώς τριτοκλασσάτο. Μόνο η εισαγωγή του κάτι έκανε, αλλά γενικά σαν τραγούδι για Γιουροβίζιον απαράδεκτο.
    3. Αγάθωνας ΚΜ: τι να πω για αυτό τώρα. Ασχολίαστο μάλλον θα το αφήσω. Μόνο η κάποια του πρωτοτυπία το σώζει ίσως. Αλλά και πάλι, δε θα ήθελα να το δω στη σκηνή της Γιουροβίζιον να εκπροσωπεί την Ελλάδα.
    2. Τζωρτζίνα ΑΛ: ωραία μελωδία, καλή φωνή αλλά λίγο βαρετό σαν άκουσμα. Έχει τη συνταγή που ταιριάζει στη Γιουροβίζιον. Αλλά και πάλι….
    1. Θωμαή: το καλύτερο για μένα. Χαρούμενο, ανεβαστικό και ολοκληρωμένο. Σαν παρουσία η κοπέλα σκίζει. Τελείως πρωτότυπο για τα ελληνικά δεδομένα. Για τα ευρωπαϊκά ίσως όχι, αλλά από τα υπόλοιπα υπερέχει.

  29. 1.Alex Leon Feat. Giorgina: Υπέροχη μελωδία! Φωνάρα η Τζωρτζίνα (Αυτά να τα βλέπετε όσοι την κράζατε χωρίς να την ακούσετε καν την κοπέλα) δυνατή μπαλάντα αλλά ταυτόχρονα και μπιτάτο!
    2.Θωμαή Απέργη: Πολύ χαρούμενο τραγούδι σε κάνει να θες να χορέψεις! Μένει στο αυτί κατευθείαν! Και κλέβει την παράσταση με την ομορφιά της και την δυναμικότητα της!
    3.Koza Mostra & Αγάθωνας Ιακωβίδης: Το πιο ελληνικό από όλα! Χιουμοριστικό Μ’αρέσει! Αλλά δεν ξέρω αν θα έχει καμιά τύχη στην eurovision. Η θα πατώσει η θα τα πάει παρα πολύ καλά το ενδιάμεσο δεν το πιάνει!
    4.Aγγελική Ηλιάδη: Οικείος ήχος! έχει την καλύτερη ενορχήστρωση! Αλλά αρκετά ξεπερασμένο και με ξινίζει κάπως που ο ήχος είναι τόσο Αραβικός (ίσως γτ δεν ακούω τέτοια τραγούδια)

  30. Υπάρχουν δύο τραγούδια που ξεχωρίζουν φανερά και δύο που είναι κάτω του μετρίου. Τα τραγούδια της Θωμαίς Απέργη και της Giorgina είναι δυνατά, πρωτότυπα καθότι ξεφεύγουν από το μπουζούκι και το καλαματιανό και έχουν και μία λιτή αλλά σοβαρή σκηνική παρουσία. Τα υπόλοιπα δύο είναι ανεπαρκέστατα. Μεταξύ Απέργη και Giorgina δε μπορώ να διακρίνω κάποιο. Το πρώτο είναι πιο fynky, εύθυμο με έξυπνη σκηνική παρουσία. Το δεύτερο είναι πιο μπαλαντέ με συνδυασμό ηλεκτρονικού ήχου και μίας πολύ καλής τραγουδίστριας.

  31. Tin akousame live ti Giorgina gia na tin vgaloume poly kali tragoudistria?! Mporei na einai nai, ston teliko tha fanei!! ego den psifizo kanena!! Panik steile Demy me to «Pio omorfo tragoudi» h Manoukian «Na les pos m’agapas» h DJ Kas me Christina Salti. pio katallila einai auta gia ESC!

  32. Καλα ρε ηλιθιοι τι τραγουδια ειναι αυτα που στελνετε στη Eurovision? Παλι ρεζιλι θελετε να μας κανετε οπως και περυσι? Μας στειλατε το τσιφτετελι, βγηκαμε τελευταιοι και δε σας εγινε μαθημα να στειλετε κανενα ποιοτικο τραγουδι! Αντε στο τελος θα στειλετε το Χιλιες και μια νυχτες μπας και παρουμε κανεναν ψηφο απο την Τουρκια…

  33. Στην Eurovision θέλουμε ένα τραγούδι που να κολλάει. Το one last kiss το καταφέρνει αυτό, με το πρώτο κιόλας άκουσμα. Το angel, ok, είναι πραγματικά σύγχρονο και πολύ μπροστά, ίσως υπερβολικά μπροστά. Συν το ότι μένει λίγο πιο δύσκολα. Τα άλλα δύο ασχολίαστα.

  34. mou arese para poli tis iliadis alla den xerw an einai katalilo gia na na antiprosopepsei tin elliniki symmetoxi , to kalitero pisteuw einai tis giorginas , i koza mostra den mou aresan

  35. ακουγοντας 3ανα κι 3ανα τα κομματια ενα εχω να πω…
    1. “one last kiss” κι “angel”.τα πιο καλοστημενα κι τα πιο καταλληλα για eurovision,οπως κι να το κανουμε ειναι τα μονα που χουν αρχη μεση κι τελος στους στιχους,8εωρω πως αν παει ενα απτα δυο 8α πιασει κορυφη….(τοπ5)! 9.5/10 κι για τα δυο…αποφασισα να ψηφισω στις 18/2 κι τα δυο απο 5φορες το κα8ενα…καλη επιτυχιααααααα
    2.”alcohol is free”…. σε αυτο το κομματι μου αρεσει μονο η μουσικη κι το ρεφρεν….. κατα τα αλλα στιχοι οτι να ναι…..7/10
    3…χα χα χα…”1000 κι 1 νυχτες” αυτο το κατα τα αλλα “ελληνικοτατο”κομματι για την α.ηλιαδη με αφηνει παγερα αδιαφορη…που ειναι η ελλαδα σε αυτο? μονο τουρκια βλεπω κι γενικα ανατολη…πολυ μετριο κι 8α απει απατο στο διαγωνισμο αν βγει αυτο (4/10) καλη επιτυχια σε ολους!

  36. μουσικα απλα.. το κομματι της απεργη.. ειναι το καλυτερο.. και πολυ διαφορετικο μπορει να σταθει εξω πολυ καλα γιατι εξω ακουνε τετοια πραγματα κ οχι οπως εδω που το μονο που ακουνε γενικα ειναι παολα κτλ κτλ… ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ

    1. απέργη
    2. τζωρτζίνα
    3. αγάθωνας
    4. ηλιάδη

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ