Οι παρουσιαστές του Ελληνικού Τελικού!

Είναι πλέον επίσημο!

Γιώργος Καπουτζίδης και Δέσποινα Βανδή έδωσαν τα χέρια με ΕΡΤ και MAD και επίσημα πλέον ανακοινώνεται πως θα είναι αυτοί που θα παρουσιάσουν τον εθνικό τελικό της χώρας, μέσα από τον οποίον και θα προκύψει η 34η συμμετοχή της Ελλάδας στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2013!

Ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς Έλληνες ηθοποιούς και σεναριογράφους. Γνώρισε ιδιαίτερη δημοσιότητα το 2004 μέσα από το ρόλο του στο σήριαλ που υπέγραφε ο ίδιος “Σαββατογεννημένες” ενώ το μεγάλο μπαμ έγινε με την τεράστια επιτυχία του 2ου σίριαλ του με τίτλο “Στο παρά πέντε”. Ο Γιώργος έχει βρεθεί στη θέση του παρουσιαστή αρκετές φορές καθώς έχει παρουσιάσει την τηλεοπτική εκπομπή του Mega “The Twenty” αλλά και το “Just the two of us” ενώ ανέλαβε την παρουσίαση του Ελληνικού Τελικού 2006 μαζί με την Ζέτα Μακρυπούλια. Οι δυο τους ανέλαβαν και την μετάδοση του διαγωνισμού της ίδιας χρονιάς για χάρη της ΕΡΤ.

Η Δέσποινα Βανδή είναι μία από τις πιο δημοφιλείς τραγουδίστριες και μία από τις μεγαλύτερες stars της εγχώριας showbiz. Από το 1994 που πρωτομπήκε στη δισκογραφία έχει στο ενεργητικό της συνολικά 10 επιτυχημένους δίσκους, σημαντικές συνεργασίες με αξιόλογους συναδέλφους της, αρκετά βραβεία, πολλές επιτυχίες ενώ έχει κάνει και μερικά βήματα σε διεθνές επίπεδο. Αυτή θα είναι η πρώτη απόπειρά της σε ρόλο παρουσιάστριας παρά το ότι κατά καιρούς της είχαν γίνει ανάλογες προτάσεις.

Ο Ελληνικός Τελικός θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013, στο Gazi Music Hall, στη περιοχή του Κεραμεικού, και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΤ1.

Κιφορκιάν Κρικόρ

35 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ουυυυυυιιιιιιιιιι! τελειααααααααα,παμε γερα για τον καλυτερο ελληνικο, μη πω ευρωπαικο ε8νικο τελικο,everrrrrrr! 😀

  2. H Δέσποινα μήπως να άφηνε τις παρουσιάσεις και να έκανε καμιά προσπάθεια στο να μας εκπροσωπήσει στον διαγωνισμό?
    Και σε αυτήν την φωτογραφία ρε παιδιά ο Καπουτζίδης είναι σαν βαμπίρ… Χεχεχε…
    Πολύ καλό άρθρο πάντως Κρικόρ!Μπράβο… Να παίρνουν μαθήματα άλλοι αρθρογράφοι μαθήματα που σβήνουν και τα μηνύματα…. 😉
    Αχ βρε Χαράλαμπε… Αχ βρε Χαράλαμπε….

  3. ΔΕΝ το περίμενα!
    μπράβο τι να πω…Γειά σου ρε Δέσποινα.Και αφιλοκερδώς η Βανδή ε!
    Ελπίζω και τα τραγούδια να είναι πολύ καλά.
    Σίγουρα θα είναι ο καλύτερος ελληνικός τελικος!

  4. Μια χαρά είναι οι παρουσιαστες,….ωραια και εξυπνη επιλογη…ωστόσο γιατί πρέπει να προβληθει απο την ΕΤ1 ο διαγωνισμός; Τη Νετ τη την έχουμε; Ετσι για μόστρα;

    • Γιατί έτσι είναι ο κανονισμός της EBU, μόνο τα δημόσια τηλεοπτικά μέσα λαμβάνουν μέρος, ελπίζω να το εμπέδωσες!

      • ex-fest δεν ειμαι τόσο κουτουρνήθι. Γνωρίζω πως η ΕΤ1 ειναι δημόσιο κανάλι, ωστόσο (συμφωνα με αυτα που γνωρίζω) και η Νετ ειναι δημοσιο κανάλι. Η κάνω λάθος; Οπότε το ειρωνικο υφάκι δε μας βγάζει πουθενά….

        Θεωρώ λάθος επιλογη να προβληθει ο τελικος απο την ΕΤ1…Αλλα όπως και να έχει…δεν μπορουμε να αλλάξουμε τπτ!

  5. εμένα πραγματικά δεν μου λένε κάτι όλα αυτά που γίνονται αν δεν έχουμε και τραγούδια.. αν τα τραγούδια μας είναι πατάτες και πατώσουμε μην περιμένετε να ξαναπάμε για καμιά 3τία γιατί χορηγοί δεν θα υπάρξουν.. γίνεται μια καλή προσπάθεια φέτος (και μπράβο στο MAD!) αλλά τα τραγούδια είναι το κυριότερο και ένα καλό τραγούδι και μια καλή συμμετοχή θα νοηματοδοτήσει την προσπάθεια αυτή!

  6. Ξαναρχίσαμε τα περσινά… Μέχρι τώρα καλά το πήγαιναν μέχρι που πέταξαν την ΕΤ1. Το δύσκολο είναι ότι οι περισσότεροι την έχουν ξεχασμένη στο τηλεκοντρόλ τους. Πως βάζεις ένα τέτοιο event σε ένα τόσο απαξιωμένο κανάλι; Δεν πειράζει, θα αντέχαμε μία Δευτέρα χωρίς Downton Abbey, που είμαι σίγουρος ότι θα προβάλλει την ίδια ώρα η ΝΕΤ, με αποτέλεσμα να ανταγωνίζεται τον εαυτό της. Αλλά θα πείτε, τι τους νοιάζει; Το MAD πετάει τα λεφτά, το δημόσιο στην κοσμάρα του.

    • Έχεις δίκιο!Εντελώς άκυρη επιλογή να μεταδώσει τον τελικό η ΕΤ1. Μπορούσαν να τον βάλουν στις 22:00 στην ΝΕΤ.

    • Η ΕΡΤ HD δεν μεταδίδει εκπομπές παραγωγής της ΕΡΤ, παρά μόνο του εξωτερικού που έχουν γυριστεί σε HD.

  7. Πάλι θα φάμε στη μάπα τον Καπουτζίδη και τις κρυαμάρες του. Η Βανδή ψιλοέκπληξη, δεν το περίμενα.

  8. Στην Κύπρο ποιο τηλεοπτικό κανάλι θα δείξει τον τελικό? Παλιά ξέραμε πως το έδειχνε το ΡΙΚ αλλά τα τελευταία χρόνια το μεταδίδει και άλλο κανάλι
    Σας παρακαλώ απαντειστε μου όσοι ξέρετε

  9. Συναυλιακος χώρος, αλλά αρκετά μικρός, ελπίζω να μη δούμε το γνωστό σκηνικό με τα τραπεζώματα.
    Τόσα στάδια έχουμε ρε παιδιά κρίμα είναι.

  10. Ο anonymous και το άκαιρο σχόλιό του για τον Γιώργο Καπουτζίδη, καλό είναι να παραμείνει anonymous!
    Θαυμάσια νέα, θα είναι υπέροχος ο ελληνικός τελικός!!!

  11. Ο Καπουτζίδης είναι πολύ καλός και ο πλέον κατάλληλος μιας και στο θέμα γιουροβίζιον έχει διδακτορική διατριβή!!!
    Όσο για τη Βανδή επίσης μία κίνηση ματ ωστε να καταλάβουν εκεί έξω οτι όταν θέλουμε ούτε κρίση μας βάζει κάτω ούτε ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ