Ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Δέσποινα Βανδή, οι παρουσιαστές του Ελληνικού Τελικού;

Σύμφωνα με έντονες φήμες των τελευταίων ωρών, ακούγεται το σενάριο που θέλει στην παρουσίαση του Ελληνικού Τελικού δύο πολύ γνωστά ονόματα της ελληνικής Showbiz. Το ένα από τα δύο είναι ο  δημοφιλής παρουσιαστής, σκηνοθέτης και ηθοποιός Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος είχε κάνει την ελληνική τηλεοπτική κάλυψη για την Eurovision 2006, έχει ασχοληθεί πολλάκις με το θέμα Eurovision και έχει εκδηλώσει την αγάπη του για το διαγωνισμό ακόμα και μέσα από τα σενάρια του.

Το δεύτερο όνομα αποτελεί μία έκπληξη για τους λάτρεις του διαγωνισμού και είναι αυτό της πασίγνωστης ελληνίδας τραγουδίστριας Δέσποινας Βανδή. Αν τελικά επιβεβαιωθεί και η είδηση αυτή, τότε μιλάμε για ένα σούπερ θέαμα, πραγματικά ευρωπαϊκών διαστάσεων που ίσως να μην έχουμε ξαναδεί στην Ελλάδα στο θέμα της Eurovision.

Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

49 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο πολυ οργανωμένο ! Ωστόσο ο καπουτζιδης εχει αρχίσει να χάνει την λάμψη του . Όσο για την Βανδή προσπαθεί να μαζέψει τα σπασμένα κομμάτια μια καριέρας που ολο και σβήνει !

  2. Συμφωνώ απόλυτα για τον Γιώργο Καπουτζίδη, ο τύπος την λατρεύει την eurovision και έχει πάρα πολύ καλό χιούμορ.
    Τώρα την Δέσποινα Βανδή δεν θυμαμαι να έχει παρουσιάσει ποτέ τίποτα, ενώ την eurovision πάντα την απέφευγε ως τραγουδίστρια, σίγουρα όμως θα δώσει λάμψη και αρκετή δημοσιότητα στον τελικό.
    Λοιπόν, το περιτύλιγμα του δώρου του mad είναι πολύ αστραφτερό, μακάρι έτσι να είναι και τα τραγούδια.

  3. Το θεϊκή κι με τον καπουτζιδη ειναι οτι θα κανει καλη περιγραφή στους ημιτελικούς και στον τελικο οπως το 2006 🙂

  4. 1.Σενάριο και όχι σεναρίο!
    2.Ελληνικού και όχι Ελληινικού!
    3.Της και όχι τηε!
    4.Showbiz και όχι Show-Biz!
    5.Σκηνοθέτης και όχι σκηνοθέτςη!
    Καλό είναι φίλτατε αρθρογράφε να διπλοκοιτάμε τα άρθρα που ανεβάζουμε και να μην τα κάνουμε βιαστικά στον πανικό μας να προλάβουμε τα άλλα sites που έχουν ανεβάσει την “είδηση” ούτως ή άλλως πριν από μας… Φιλικά πάντα…

  5. Εγώ πάλι δεν συμφωνώ με Καπουτζίδη!Τον είδαμε στην esc,φτάνει!Ελπίζω να μην αρχίσει πάλι το γνωστό με την αναδρομή σε παλιότερες συμμετοχές που κάνουν κάθε φορά και μου σπάει τα νεύρα!Ξέρουμε ποιος μας εκπροσώπησε το 1974,το 1977 κοκ.Ο Γεωργαντάς θα ήταν καλύτερος.Ο παρουσιαστής πρέπει να βρει τη χρυσή τομή:Να είναι ευχάριστος,άνετος και με χιούμορ αλλά να μην προσπαθεί να κλέψει την παράσταση.Πρωταγωνιστές είναι οι διαγωνιζόμενοι και τα υποψήφια τραγούδια!
    Ακόμη ανεπιβεβαίωτο βέβαια είναι το σενάριο.Ας κρατήσουμε και μια πισινή… 🙂

    • Δημήτρη, λες ότι ο Γεωργαντάς είναι καλός παρουσιαστής? Θα διαφωνήσω κάθετα, χωρίς να αναφερθώ στην “καριέρα” του!

      • Όντως! Δεν είναι Παρτάκι της Αμίτας Μόσιον και μουσικά βραβεία στο κατσάβραχο,κουλτούρα τέρμα αριστερά!(Αλλού δεν τον έχω δει προσωπικά…)!Είναι καλός αλλά όχι για πρώτο ”βιολί” που λέμε! Στη Γερμανού καλός είναι γιατί είναι πάνελ. Μιλάει όταν του επιτρέπεται!Δεν το κρατάει πάνω του όλο,γι’αυτό και πάει καλά!Μόνος του δεν το χει!Και νομίζω οτι είναι και λίγο υπεραισιόδοξος.Κοινώς έχει πάρει λίγο παραπάνω ”αέρα”!Στο dancing on ice θυμάμαι εμ που έσερνε τα πόδια του εμ που τον πείραξε η χαμηλή βαθμολογία και τα χε μετά με τον Κωστόπουλο!Ήταν φιλανθρωπικός ο σκοπός,όχι να τον δούμε να κατακτά τον πάγο!(Παρένθεση αυτό!)Εκτός αν έχει καμια Λυδία Παπαϊωάννου μπροστά. Εκεί κάτι θα κάνει!Μόνος του,όμως,ΣΑΣ ΙΚΕΤΕΥΩ ΟΧΙ!!!!!!!

  6. Ενώ όλα τα υπόλοιπα για τον ελληνικό τελικό τα βρίσκω πολύ καλά, η επιλογή των παρουσιαστών δεν μ’αρέσει καθόλου! Απ’ την μια φαίνεται να εντυπωσιάζει ο “πρωτότυπος” και μη αναμενόμενος συνδυασμός απ την άλλη τα δύο αυτά άτομα έχουν απόλυτα διαφορετικές προσωπικότητες και άλλα ενδιαφέροντα και ιδέες πράγμα που με κάνει να πιστεύω πως δεν θα δέσουν καθόλου στη σκηνή, με αποτέλεσμα να βγει ένα “κρύο” αποτέλεσμα!

  7. Η ΒΑΝΔΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΜΙΛΗΣΕΙ ΟΤΑΝ…….ΠΑΓΩΝΟΥΝ!!!ΕΛΕΟΣ!!ΕΧΕΙ ΦΘΑΣΕΙ ΣΤΟ ΝΑΔΙΡ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΑD ΤΗΣ ΔΙΝΕΙ ΣΩΣΙΒΙΟ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!!ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΜΕΤΡΑΕΙ!ΟΛΑ ΟΔΗΓΟΥΝ Σ’ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΘΩΜΑΙΔΑ!!ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΟΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΒΕΛΓΟΙ ΚΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ!!

  8. Ο Καπουτζίδης είναι πολύ καλός και αναλυτικός.Ξέρει ποιά χώρα βγήκε 6η και 18η πριν απο 20 χρόνια(Ολλανδία-Γερμανία Χοχοχοχο…)!

    • ρε παιδια, τι μας νοιαζει ποια χωρα βγηκε 8η ή 27η?? Ιστορικη αναδρομη της γιουροβιζιον θα κανουμε?…ευτυχως ΟΧΙ γιατι το ανελαβε το MAD… παλι καλα…που δεν θα εχουμε τις μαμακιες των Δημοισιουποαλληλισκων της ΕΡΤ…. μονο και μονο αν ακουσει καποιος πως παρουσιαζε ο ΑΝΤ1 το lost και πως η ΕΡΤ καταλαβαινει καποιος…ποιος ειναι δημοσιος υπαλληλος – βαριεστημαρα!

  9. Δεσποινα διαβαζω και μ αρεσει…η γυναικα γενικα μιλαει πολυ ωραια οποτε θα της πηγαινει πιστευω η παρουσιαση…..

  10. Εγώ θεωρώ αυτο το ζευγάρι πολύ ωραίο!!Από την μία ο Καπουτζίδης που καθόλου δεν έχει χάσει τη λάμψη του!!Είναι πανέξυπνος με πηγαίο humor και άριστος γνώστης της eurovision!!Και από την άλλη η Δέσποινα Βανδή που όποιος δεν παρακολουθεί τη πορεία της καλυτερα ν μην μιλάει…Βρίσκεται στα καλύτερα της..Διπλά πλατινένιο το άλμπουμ της “Άλλαξα” με 5 ήδη video clip από το cd και πάει για το 6ο…Κάτι που δεν συμβαίνει πλέον!!Τεράστια επιτυχία με αντύπα και vegas στο Posidonio!!Το σχήμα ξεκίνησε από το Αύγουστο του 2012 και παίρνει παράταση μέχρι το Πάσχα λόγω της τεράστιας επιτυχίας του!!Και φυσικά καμία από τις μικροτραγουδιστριούλες που βγαίνουν κάθε τόσο δεν πρόκειται ποτέ να φτάσουν τη καριέρα της Βανδή!!Απλά επειδή η Δέσποινα δεν κάνει τα φαντασμαγορικα show που έκανε κάποτε και τώρα είναι πιο ουσιαστική κάποιοι το μεταφράζουν σαν πτώση ή ότι ξόφλησε!!Πιστεύω θα ναι πολύ καλός Ελληνικός τελικός με πολύ ενδιαφέρον και πολλές εκπλήξεις!!Καλή επιτυχία στα τραγούδια που θα διαγωνιστούν 🙂

    • Διαβάζω το comment σου και αναρωτιέμαι μήπως έχω άλλο account με το όνομα “Giwrgos” χαχα! Σ’ ευχαριστώ που πληκτρολογήσεις τις σκέψεις μου! Δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο με αυτά που γράφεις!

  11. Είχε ακουστεί ότι ο Καπουτζίδης θα ήταν μεταξύ άλλλων στην κριτική επιτροπή της βραδιάς. Μπορεί να τα κάνει και τα δύο παράλληλα, ή κάτι από τα δύο δεν είναι έγκυρο?

  12. 1.000.000 Μπράβο στο MAD που πήρε ένα πεθαμένο τηλεοπτικό γεγονός (Ελληνικός τελικός 2012 μόνο 8%) και το μετατρέπει στο γεγονός της χρονιάς!!
    Ποιός θα ονειρευόταν πριν 3 μήνες ότι η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ, μια από τις πλέον διάσημες Ελληνίδες τραγουδίστριες θα παρουσίαζε την Eurovision ???
    Ποιός θα ονειρευόταν ότι ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο πλέον ταλαντούχος Ελληνας σεναριογράφος και ο παρουσιαστής του καλύτερου Εθνικού τελικού μέχρι σήμερα θα επέστρεφε!!!!
    Ο ogae πρέπει να δώσει ένα βραβείο στο MAD!

  13. Και γιατί παρακαλώ να γίνει παρουσιάστρια μία που σνόμπαρε χρόνια τον διαγωνισμό; Δεν μου αρέσει καθόλου.Αν θέλουν να βάλουν τραγουδίστρια για παρουσιάστρια ας βάλουν την Έλενα Παπαρίζου.Πολύ καλύτερη θα ειναι

  14. Aποκλείεται να παρουσιάσει τον διαγωνισμό η Δέσποινα Βανδή.Είχε αρνηθεί και την παρουσίαση του xfactor και γενικά δεν παίρνει ρίσκα.Μπορεί να μιλάει πάρα πολύ ωραία,μπορεί να είναι μια μεγάλη σταρ,μπορεί να είναι η μοναδική που κάνει τόση επιτυχία στην σημερινή μουσική πραγματικότητα της Ελλάδας αλλά δεν είναι παρουσιάστρια και δεν έχει καμία εμπειρία.Οπότε λογικά θα μείνει ως φήμη αυτή η είδηση.
    Ναι η Παπαρίζου θα κολλούσε πολύ περισσότερο.
    Στην τελική δεν μετράει ο παρουσιαστής αλλά η όλη δομή του εθνικού τελικού και φυσικά πάνω απ όλα 4 αξιοπρεπή και μακάρι πολύ καλά τραγούδια.

    • ενώ η Παπαρίζου που κολλάει καλύτερα είναι παρουσιάστρια; Και γιατί κολλάει καλύτερα; Επειδή έχει συμμετάσχει στον διαγωνισμό; Η Παπαρίζου θα είναι στον Ελληνικό τελικό και θα έχει τον ρόλο που της ταιριάζει και της αξίζει. That’s all! 🙂

      Πολλοί παρουσιάστες πλέον δεν είναι original παρουσιαστές, ωστόσο έχουμε δει καλές δουλειές (εννοείται όχι από όλους!) Θα δούμε…

      • Δεν διαφωνώ.Είναι πολύπλευρο ταλέντο και ίσως θα είχε πολύ ενδιαφέρον να την δούμε και ως παρουσιάστρια.Και φυσικά μακάρι να τραγουδίσει κι ολας.Μη φάμε στη μάπα μόνο την pole dancer Φουρέιρα.
        Απλά θέλω να πω πως δεν μετράει ο παρουσιαστής σε μια τέτοια βραδιά.Και η Σία Λιαροπούλου να ήταν δεν θα με πείραζε (που την θυμήθηκα τώρα αυτή)!

  15. MAKARI PAIDIA………….GIATI OSO SKEFTOMAI TO ETHNIKO TELIKO MAS……… MOU ANVOUN TA LAMBAKIA………….. TI AISXOS TO PERSYNO??????????? OPOIOI KAI NA PAROYSIASOYN……… THA EINAI SAFWS KALYTEROI APO TOYE PERSYNOUS…………… KALH EPITYXIA………… APLA FOBAMAI MHPWS KAI DEN PERASEI G ELLADA TELIKO…….OPSWMETHA ……………………. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  16. ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΕΛΙΚΟ Η ΒΑΝΔΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΟΥΤΕ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΡΑΞΕΙ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΜΑΤΙΚΩΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΕΝΑΙ ΠΟΤΕ

    • Συγγνώμη κιόλας αλλά δεν τον έχει κράξει ποτέ.Παλιότερα έλεγε πως γενικά μπορεί να το σκεφτόταν να πάει αλλά δεν έτυχε και στη συνέχεια έλεγε πως είναι ένας πολύ καλός θεσμός κυρίως όμως για τα νέα παιδιά!βλέπεις να είπε κάτι κακό;

      • Πολύ σωστά.
        Η Δέσποινα πάντα το σκεφτόταν και ειδικά μετά την συμμετοχή του Ρουβά το 2004 είχε αφήσει να εννοηθεί οτι είναι πολύ πιθανό και το σκεφτόταν σοβαρα.Απλά μετά την πρωτια του 2005 είπε ξεκάθαρα πως απ τη στιγμή που έχουμε πάρει το βραβείο δεν υπάρχει λόγος να προσπαθήσει και είπε πως ο διαγωνισμός πλέον δίνει ευκαιρίες σε νέα παιδιά και καλό είναι να παίρνουν μέρος φρέσκα άτομα.
        Αυτά προς αποκατάσταση και να ξέρουμε τι γράφουμε.Ούτε εκραξε,ούτε σνόμπαρε ούτε έχει πέσει..αντίθετα είναι απ τις ελάχιστες σταθερές αξίες που ακόμα έχει ανοδική πορεία όπως σωστά είπε ο Giwrgos πιο πάνω.
        Απλά όπως είπα δεν ξέρω αν μου κολλάει για παρουσιάστρια.
        Σε λίγες μέρες θα μάθουμε…

  17. Όπως πολύ σωστά έχετε οι περισσότεροι γράψει εδώ, θα πω και ‘γω με τη σειρά μου πως:
    α) Η Δέσποινα Βανδή είναι μία καλλιτέχνης που σε καμία περίπτωση δεν έχει χάσει τη λάμψη της. Δεν χάνει τη λάμψη του κάποιος που κάνει ακόμη επιτυχία είτε δισκογραφικά είτε σε νυχτερινά κέντρα (στο Posidonio δε πέφτει καρφίτσα κάθε βράδυ και το λέω από προσωπική πείρα). Το να μην κάνει πλέον show όπως έκανε παλιά δε σημαίνει ότι “ξέπεσε”. Άλλωστε αν παρακολουθήσετε τις τελευταίες δηλώσεις της, το εξηγεί πολύ καλά και σωστά γιατί δεν κάνει πλέον show. Ο τελευταίος της δίσκος έγινε πλατινένιος, γυρίστηκαν 5 video clips πράγμα που κανένας καλλιτέχνης δε κάνει πλέον. Ποιος ο λόγος να γίνουν όλα αυτά για έναν καλλιτέχνη που δεν “πουλάει” πια; Μόνο και μόνο για προώθηση; Η Δέσποινα ΔΕΝ έχει ανάγκη να προωθηθεί πλέον. Έχει στο ενεργητικό της μια θαυμάσια καριέρα (για τα δεδομένα της Ελλάδας). Απλά, συνεχίζει και “πουλάει”.
    β) Η Δέσποινα Βανδή δε σνόμπαρε ΠΟΤΕ τη Eurovision! Το να μην επιθυμεί κάποιος καλλιτέχνης να συμμετάσχει στον διαγωνισμό δεν σημαίνει ότι τον σνομπάρει κιόλας. Η Δέσποινα όπως πολύ σωστά αναφέρθηκε σε κάποιο από τα σχόλια εδώ, ήθελε να πάει στη Eurovision ωστόσο μετά το 2005 (που διέκοψε μάλιστα το πρόγραμμα στο REX που εμφανιζόταν για να ανακοινώσει τη νίκη της χώρας πανηγυρικά) θεώρησε πως δεν υπάρχει λόγος για την ίδια προσωπικά να πάει. (So what?) Δε σνομπάρει κάποιος τον διαγωνισμό τη στιγμή που τον παρακολουθεί και χαίρεται με μία νίκη.
    γ) Η Δέσποινα Βανδή ήθελε πολύ να παρουσιάσει το X-Factor ΙΙ αλλά μετά το “ναι” που είπε ο Σάκης, τελικά δεν έγινε. Είχε πει πως την ενδιαφέρει πολύ να παρουσιάσει ένα show. Και γιατί όχι; Πως τη θεωρείτε “ασχημη επιλογή”; Την έχετε δει ξανά σε τέτοιο ρόλο; Θα μου πείτε πολύ σωστά τότε γιατί εγώ την υποστηρίζω αυτήν την επιλογή; Και έχω να πω λοιπόν πως η Δέσποινα σε ΟΛΕΣ μα ΟΛΕΣ τις συνεντεύξεις της μας έχει δείξει πως είναι μια γυναίκα που ξέρει πως να μιλήσει, έχει ωραίο λόγο και γενικά της πάει όλο αυτό (ακόμα και την ηθοποιία που δοκίμασε για λίγο στους Δύο Ξένους, δεν ακούστηκε άσχημο λόγο).
    Το να μην αρέσει σε όλους είναι απόλυτα φυσιολογικό αλλά ας μη κρίνουμε βιαστικά και ας δούμε λίγο θετικά αυτή τη κίνηση… Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα! Μην αρχίζουμε το “ξεκατίνιασμα” που κάναν παλιότερα μερικοί…. ε; 🙂

  18. Παιδια, σορρυ γι’αυτο που θα πω, αλλά εντάξει, δεν ειναι και κατι σπουδαιο ο εθνικος τελικος θεωρώ. Σας το λεω εγω που ειμαι πολυ φαν της eurovision και δεν τη χανω με τιποτα καθε χρόνο. Δίνουμε μεγάλη βαρύτητα για τον τελικό εδώ πέρα, ενώ όπως είπαν και στελεχη της ΕΡΤ είναι πολύ στενα τα πράγματα οικονομικά, και θα ηταν προτιμοτερο να διασφαλιστουν τα χρηματα για την υποστηριξη της ελληνικής αποστολής στη Σουηδία. Πάντως θα δω τον τελικο, αυτο ειναι σίγουρο και ελπίζω να γίνει καλό σόου!

  19. Αν δεν ήταν η απεργία τώρα θα ξέραμε τα τραγούδια!!!!Πφφφ…Υπομονή άλλες 2 μέρες τώρα!!!!!!!!Σαν Δημοκρατική σελίδα που σέβεται το Συνδικαλιστικό Δικαίωμα των εργαζομένων,θα περιμένουμε 😛

  20. Δυο μέρες αγωνίας. Η αδρεναλίνη στα ύψη. Το ένα τσιγάρο πίσω απ’ τ’ άλλο. Άγχος, πολύ άγχος. Κάθε βράδυ εφιάλτες. Δεν αντέχουμε άλλο.
    Νέα απ’ το μέτωπο δεν έρχονται. Μούγκα. Βρέθηκε χώρος; Είναι οριστική η τετάρτη;
    Και σαν να μην φτάνουν όλα αυτά, ήρθε και το τελειωτικό χτύπημα: Τραυματίστηκε στους ραχιαίους η Ηλιάδη! Συμφορά. Κι ούτε ένα ιατρικό ανακοινωθέν. Πόσο σοβαρό είναι; Πόσο χρόνο θα πάρει η αποκατάστασή τους; Σε δυο βδομάδες έχουμε τον τελικό. Το τσιφτετέλι, εκτός από κοιλιακούς θέλει και δυνατούς ραχιαίους! Θα τα καταφέρει;
    Κρύος ιδρώτας μας έχει λούσει! Ας μας λυπηθεί ο θεός!

  21. ναι οντως…τωρα εγω θα τα ακουγα και θα τα ξανακουγα για να πιασω το ρυθμο τους! χαχα! αντε αντε δεν πειραζει…..εχε χαρη που θα γινει πολυ νωρις ο δικος μας τελικος(σε σχεση με αλλες χρονιες) τεσπα ολα οκ!! ΘΩΜΑΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΠΑΜΕ ΓΕΡΑΑ!

  22. Tην Τετάρτη το μεσημέρι, στις 13.30, θα πραγματοποιηθεί η δημοσιογραφική προβολή των τραγουδιών της Eurovision, στο ξενοδοχείο Semiramis.
    Αρχικά είχε προγραμματιστεί να γίνει σήμερα στο μπαρ που διατηρεί ο Φώτης Σεργουλόπουλος στο Γκάζι, αλλά στη συνέχεια κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι να ψάχνουν τελευταία στιγμή νέο χώρο. Στη συνέχεια προέκυψε και η απεργία στα δημόσια ΜΜΕ και άλλαξε και η ημέρα και σήμερα – επιτέλους!- οριστικοποιήθηκε ο χώρος και η ώρα! Τέλος καλό, όλα καλά;

  23. Κι εγώ το διάβασα. Δλδ δεν θα υπάρχει ειδική εκπομπή παρουσίασης.Κρίμα
    .Επίσης η Βανδή ακόμη το σκέφτεται για την παρουσίαση του τελικού ο οποίος διεξάγεται σε 2 εβδομάδες!Αφού δεν αισθάνεται έτοιμη,ας απευθυνθούν σε κάποια άλλη.Αυτοί είναι ικανοί να αναβάλλουν τον τελικό μέχρι να πει το ναι η Δέσποινα…

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ