ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Τα αποτελέσματα του πρώτου προκριματικού!

Ξεκίνησε απόψε και στην Ουγγαρία η διαδικασία επιλογής του φετινού εκπροσώπου της χώρας στο διαγωνισμό της Eurovision μέσα από το σόου με το όνομα A Dal (Ένα Τραγούδι).

Δέκα ήταν τα τραγούδια που διαγωνίστηκαν στον αποψινό προκριματικό και έξι από αυτά προκρίθηκαν με την ψήφο επιτροπής και κοινού στους ημιτελικούς, οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν στις 23 και 24 Φεβρουαρίου.

Τα έξι τραγούδια που συνεχίζουν στους ημιτελικούς με τη σειρά κατάταξης, σύμφωνα με τη βαθμολογία που πήραν από κοινό και επιτροπή, είναι τα εξής:

Agárdi Szilvi – Pál Dénes – Szíveddel láss

Keresztes  Ildikó – Nem akarok többé játszani

Rácz Gergő – Csak állj mellém

Baricz GergőHúz

Gyurcsik  Tibor – Örök harc

Palcsó Tamás Ezt látnod kell

Οι επόμενες δύο ημιτελικές σειρές θα γίνουν στις 9 και 16 Φεβρουαρίου αντίστοιχα και από θα αυτές θα προκύψουν τα επόμενα δώδεκα τραγούδια των ημιτελικών. Στον εθνικό τελικό, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για τις 2 Μαρτίου, θα λάβουν μέρος συνολικά 9 τραγούδια, τα οποία και θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για το δεύτερο ημιτελικό που θα γίνει στις 16 Μαΐου στο Malmö.

[youtube id=”9Z6Z2dGwVEs” width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”FdZw6HbIvUs” width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”Uw9Rwqc16iU” width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”Y7kDViB-hq0″ width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”ZQki31DJsPs” width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”8Iql0XL7TQE” width=”600″ height=”350″]

Ελευθερία Παπαχριστοδούλου

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. re gamoto mou aporo dld genika oxi mono auta ta tragoudia p exei os tr h ougaria kai ta 5 apo ta 9 p exoun bgi apo kapies xores autoi p ta tragoudane tous aresoun auta ta aparadekta tragoudia? milame gia poli saboura kai aporo pos tous aresoun prota apo ola auton pou ta ermineuoun..

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ