ΣΛΟΒΕΝΙΑ: Επέλεξε καλλιτέχνη για το Malmö!

Όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο το σλοβένικο κρατικό κανάλι, RTVSLO, έχει γίνει η επιλογή καλλιτέχνη για την εκπροσώπηση της χώρας στον προσεχή 58ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision που θα λάβει χώρα το Μάιο στο Malmö της Σουηδίας. Η επιλογή έγινε με απευθείας ανάθεση στη νεαρή, αμερικάνικης καταγωγής τραγουδίστριας, Hannah Mancini. Όπως αναφέρει η ίδια στο Twitter προφίλ της, είναι τραγουδίστρια της μουσικής House, συνθέτρια και λάτρης της μόδας και της τέχνης. Το 2011 είχε λάβει , μέρος στην εθνική επιλογή της Σλοβενίας (EMA), με το τραγούδι Ti si tisti, μαζί με τους Sylvain και Mike Vale.

Το τραγούδι που θα ερμηνεύσει η Hannah Mancini στη σκηνή της Eurovision 2013, θα παρουσιαστεί σε ειδική συνέντευξη τύπου στις 14 Φεβρουαρίου.

[youtube id=”IZoEvPNG2Dg” width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”K86bxnMIz7c” width=”600″ height=”350″]

[youtube id=”SsBKR3D76Io” width=”600″ height=”350″]

Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ωχ ωχ ωχ…. παλι απεξω κοβω την σλοβενια….κριμα ¨/ η κοπελια κατα την γνωμη μου ψιλοφαλτσαρει κι τα κομματια της που ανεβασατε πιο πανω δεν αντε3α να τα ακουσω πανω απο 20″ οποτε…εμενα ως μαρια δεν μ πολυ αρεσει ¨/ για να προκρι8ει η σλοβενια φετος πρεπει να χει αριστουργηματικο κομματι(κομματακι δυσκολο) αλλα τεσπα ποτε μην λες ποτε… γενικα η σλοβενια ειναι πολυ “ακυρ” σαν χωρα στον διαγωνισμο..η μονη συμμετοχη της που μου αρεσε στο κοντινο παρελ8ον ηταν εκεινη του 2011, με την majia kuk και το κομματι” no one”που α3ιζε πολλα περισσοτερα απο την 13η 8εση στον τελικο…α κι λιγακι το 2008 μα η σκηνικη παρουσια ηταν για κλαμματααααα! τελως παντων καλη επιτυχια 😀

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ