ΝΟΡΒΗΓΙΑ: Τα 7 τραγούδια του Γ’ ημιτελικού!

Έγινε πριν από λίγο η παρουσίαση των 7 τραγουδιών αλλά και των καλλιτεχνών που θα λάβουν μέρος στον Γ’ ημιτελικό της Νορβηγικής επιλογής, το Melodi Grand Prix (MGP), που θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στην πόλη Larvik.

Η λίστα με τις 7 συμμετοχές είναι η εξής:

1. Gothminister – «Utopia» (Bjørn Alexander Brem)

2. Adelén – «Bombo» (Ina Wroldsen og Quiz & Larossi)

3. Lucky Lips – «Sweet and Heavy» (Malin Pettersen)

4. Gaute Ormåsen – «Awake» (Gaute Ormåsen, Jesper Borgen)

5. Anina – «The Young» (Anine Stang, Mattias Frändä, Johan Åsgärde)

6. Winta – «Not Afraid» (Beyond 51, Winta)

7. Sirkus Eliassen – «I Love You Te Quiero» (Magnus Eliassen, Erik Eliassen)

Μπορείτε να ακούσετε τα τραγούδια εδώ.

 

Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

source NRK

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Sirkus Eliassen με διαφορά! προβλέπω μάχη για την εκπροσώπηση της Νορβηγίας μεταξύ των αδερφών Eliassen (πολύ διάσημοι στη Νορβηγία) και της Margaret Berger!

      • διαφωνώ Μάριε! στη κατηγορία των τραγουδιών τύπου Danza Kuduro μπαίνει , με ιδαίτερο στοιχείο το νορβηγικό Hip- Hop ! δεν είναι σκουπίδι για μένα και ο παραλληλισμός με το Leto Svet είναι άστοχος! το Θέμα είναι επειδή οι Νορβηγοί στάνταρ θα το περάσουν, ποιοι πάνε , αυτοί ή η Margaret Berger ? Εγώ ψηφίζω Margaret εκτός και αν το Σάββατο που θα είναι live αλλάξω γνώμη!

      • To με τι μπορεί να αφιονίζονται τα 14χρονα νορβηγάκια μου είναι απολύτως αδιάφορο. Δημοφιλή σκουπίδια υπάρχουν εξάλλου σε όλες τις χώρες (στη δική μας σκέψου τι έχουμε υποστεί κατά καιρούς). Συγγνώμη, αλλά νορβηγικό ψευδό-hip-hop κουπλέ, με latin ρεφραινάκι που επαναλμαβάνει 5 μόνο λέξεις 25 φορές, δεν θα πάρω. Υποθέτω ότι το τραγούδι είναι από πρόθεση παρωδία, γιατί αν το έχουν κάνει σοβαρά αυτό το πράγμα μάλλον είπα πολύ λίγα.

      • η αλήθεια Μάριε είναι πως είναι νούμερα και οι δύο που τους είδα όταν τους παρουσίασαν, αλλά έχουμε ακούσει και χειρότερα (και εγχώρια ) ! μάλλον θα σ απογοητεύσω, δεν είναι παρωδία.. και από ό,τι βλέπω από τις πρώτες αντιδράσεις στ νορβηγικό τύπο τους θεωρούν φαβορί..

      • Ας κάνουν ότι θέλουν οι νορβηγοί, δεν έχουν και τίποτα ιδιαίτερο εξάλλου να διαλέξουν. Ίσως κάπως καλύτερο το I feed you my love, αλλά όχι και τίποτα ιδιαίτερο. Πάντως η εγχώρια δημοτικότητα είναι μεγάλη παγίδα ως κριτήριο επιλογής σε μία χώρα, αφού στη Eurovision ο κόσμος και οι επιτροπές θα ψηφίσουν τραγούδι και όχι “όνομα”, που ούτως ή άλλως δεν γνωρίζουν κανένα.

      • συμφωνώ απόλυτα στο τελευταίο σχόλιο σου.. πολλές χώρες την πατάνε βασιζόμενες σ αυτό το κριτήριο!

  2. egw thelw 2 na palepsoun gia malmo… tin ansofi kai to bombo apo afton to imiteliko ama perasei… Ama paei to i love you tequero i to feed you my love nomizw tha einaii kako to apotelesma…. toulaxiston stin dikia mou katataksi tha einai arketa xamhla

  3. Απο περιέργεια λόγω συζήτησης πιο πάνω άκουσα το τραγούδι των Sirkus Eliassen…Το κατατάσω στην κατηγορία haba haba το οποίο μου ήταν πιο συμπαθής.Αν πάει αυτό πιστεύω θα έχει την ίδια τύχη.
    Το ”κουνήστε τους κώλους σας” από την Αυστρία πέρσι πιο πολύ μου άρεζε!

  4. Gothminister & Gaute Ormåsen τα πιο αξιόλογα κατά την άποψή μου. Βέβαια προβλέπω να περάσουν τα ξεκούδουνα σκουπιδαριά του συρμού των Αδελφών Eliassen και της Adelen! Πράγματι φέτος τίποτα το ιδιαίτερο από τις Νορβηγικές υποψηφιότητες

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ